۱۴ آوریل، ۲۰.۵۰.mp3
زمان:
حجم:
9.4M
● سه رویکرد متفاوت نسبت به مطالبه گری به مسأله لبنان!!!
● کدام رویکرد بهتر است؟!!
● فرق سلاح دفاعی و سلاح بازدارنده چیه؟!!!
● ما باید سلاح دفاعی داشته باشیم یا سلاح بازدارنده؟!!!
تحلیل گیر : حجت الاسلام محمدرضا شهبازی ( دکترای ارتباطات و رسانه )
┄┅═✧☫✧● گروه مأوا
┄┅═ @Mava_namaish ═┅┄
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهم
پیش بینی رهبر شهید از اینکه ما هم میتوانیم جهان را تحریم کنیم اگر بخواهیم.
اخبار لحظه ای جنگ را اینجا ببینید 👇
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
✅کانال رسمی #میثم_تمار 👇
@meysame_tammarr
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت جواد موگویی
از
خود تحقیری حزباللهی!
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ با چرخ خیاطی اومده کف خیابون
میگفت دیدم پرچمای مردم پاره میشه گفتم بیام براشون بدوزم😍
16.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞
🇮🇷| حضرت موسی به خدا گفت خدایا میترسم شهید بشم....
✅خیلی قشنگه حتما گوش بدید
✅🔹 در هر شرایطی انسان مومن باید به خدا تکیه کنه.
همیشه توکل بر خدا کنید.
🔴درسته که جریان سازش و غربگرا همیشه به نظام اسلامی و انقلاب ضربه زده ولی خداوند در طولانی مدت مکر اون ها رو به خودشون برمیگردونه و همین موجب پویاتر و قوی تر شدن جریان انقلاب خواهد شد.
✅ ان شالله این مذاکرات هم عبرت دیگری در تاریخ خواهد شد و به زودی مذاکره پرستان به اشتباه خودشون پی خواهند برد.
خدا در این زمینه خیلی صبر داره. اصلا انگار خدا اصرار داره که امیدواری به آمریکا رو در همه مردم و مسئولان ما از بین ببره. برای همین هزار بار دیگه هم برن مذاکره کنن باز هم هیچی به دست نمیارن و ضایع میشن و برمیگردن.
هنوز در کشور ما برخی مردم و خصوصا مسئولین، چشم امید به آمریکا دارند. ان شالله به زودی در این امید واهی هم ناامید خواهند شد.
🔺 بذارید فعلا لشگرهاشون بتازند و توجیه کنند و جلو برن. کار دست خداست و خداوند مقدر کرده که این ملت به ظهور امام زمان علیه السلام برسه و این امتحانات ما رو برای ظهور آماده خواهند کرد.
همیشه توکلتون به خدا باشه و صبور باشید و برای گسترش جبهه حق تربیت نیرو و تشکیلات سازی کنید. در نهایت جبهه حق پیروز خواهد شد...🌷🌷🌷
🔴 اهمیت فعالیت موثر انتخاباتی
❇️ از همه عزیزان انقلابی میخوام که فعالیت خودشون رو برای انتخابات چند روز دیگه انجام بدن
در این روزها بگردید و ببینید کدوم یک از کاندیداهای شهرتون آدم انقلابی و مومن و با تقوایی هست بهش رای بدید.
داشتن تفکر انقلابی و ضدسازش بهترین محک برای این هست که ببینید آدم خوبیه یا خیر.
🔸 ما اگه در انتخابات ها آدم های انقلابی و ضدسازشگری با دشمن انتخاب نکنیم نتیجش این میشه که باید شب ها بیایم توی خیابون ها داد بزنیم و مسئولین هم کار خودشون رو انجام میدن و فریادهای ما اثر چندانی نخواهد داشت.
🔸 اگه کسی میخواد دست ولایت برای نبرد با دشمن صهیونی بازتر بشه باید تلاش کنه که در انتخابات ها حضور موثر داشته باشه و افراد قوی رو بر سر کار بیاره.
👈🏼 مادران انقلابی باید نیت کنند و فرزندانی مومن و انقلابی و محکم تربیت کنند تا در پست های کلیدی کشور بازوی ولایت بشن.
از همین الان باید گزینه های انقلابی برای شوراهای شهرتون رو پیدا کنید. با دوستان دلسوز و مطلع شهرتون صحبت کنید تا گزینه های بهتر رو معرفی کنند.
بعد هم کانال و گروه بسازید و افراد برتر رو معرفی و تبیین کنید.
⭕️ بسیاری از مشکلات و گله های مردم به خاطر مدیران میانی کشور هست که بخش زیادیش مربوط میشه به شهرداریها و شوراهای شهر و روستا
مانیاز به پوست اندازی در زمینه مدیران میانی کشور داریم و انتخابات چند وقت دیگه فرصت خوبی برای پوست اندازی خواهد بود...
🔴 ماجرای پیت و ستار !
🔻پیت هگست وزیر جنگ آمریکا به دنبال این است که فضای مجازی کشورمان به قبل از کودتای دیماه و قبل از جنگ اخیر برگردد.
از آن طرف، ستار هاشمی وزیر ارتباطات کشورمان و برخی دوستانش در وزارت ارتباطات و دولت هم در به در به دنبال رفع محدودیت ها و فرش قرمز پهن کردن برای سکوهای آمریکایی صهیونیستی هستند!
عجب داستانی شده این ماجرای پیت و ستار برای کسانی که اهل تفکر هستند!
38.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قم بلدنا و بلد شیعتنا
❌ درخواست اهل قم از رهبر عظیم الشأن ایران امام خامنه ای و بیت مکرم رهبر شهید برای میزبانی و تدفین پیکر مطهر ایشان در مسجد مقدس جمکران و ایجاد پایگاه بزرگ مهدویت در شهر مقدس قم
والامروالیکم
سیدحسینمومنی
یکی از اقداماتی که "جریان دانشجویی و نخبگانی" الان باید انجام دهند برقراری ارتباط از طریق کنفرانس تصویری با دانشجویان و اساتید دانشگاه در اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، هند و حتی آمریکاست. از محل دانشگاه هایی که بمباران شده اند. از بیمارستان گاندی، از مدرسه میناب...
باید افکار عمومی غرب را با این جنس امور علیه ترامپ فعال ساخت. جریان دانشجویی نباید به حضور فیزیکی در میادین و کارهایی که همگان انجام میدهند بسنده کند. کار شما چیز دیگر است. راه به میدان آوردن افکار عمومی جهان، دانشجویان اروپایی و آمریکایی اند.
از این فرصت استفاده کنیم.
جای مرحوم طالب زاده خالی...
#علیرضا_زادبر
@Politicalhistory