eitaa logo
مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
11.7هزار دنبال‌کننده
26هزار عکس
24.3هزار ویدیو
431 فایل
وارث عاشورا
مشاهده در ایتا
دانلود
‏آن‌چه ما در آینه نمیبینیم، ‎رهبری در خشت خام میبیند! ما ‎آقازاده‌های ژنتیک رامیبینیم و او خمینی‌زاده‌های ایدئولوژیک را ما ‎اختلاس مالی میبینیم واو اهتمام کاری را؛ ما لاکچری‌بازی آقازاده‌ها رامیبینیم و اوجانبازی آزاده‌هارا؛ ما بی‌خیالی برخی رامیبینیم واو بی‌خوابی ‎جهادی‌ها را؛ ‏ماطلبکاری برخی از ‎نسل‌اوّلی‌ها را میبینیم و او ‎ نسل سومی‌هارا؛ ما کمیّت دشمنان را میبینیم واو ‎کیفیّت دوستان را؛ ماسوءمدیریت برخی رامیبینیم واو حسن مدیریت برخی دیگررا؛ ما های‌وهوی مجازی‌ها رامیبینیم و او سربه‌توی‌حقیقی‌هارا! برشی‌از ‎کتابی جدید برای‌سخنرانانِ محرم 👤حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
※ السلام علیکم یا حَفَظَةِ سِرِّ الله سرّ، باطن پنهانِ کلّ شیء" است. باطن پنهانِ ریاضیات عالم وجود! باطن پنهان و کشف نشده‌ی همه‌ی علوم! و اهل بیت علیهم‌السلام حافظان سرّ خدایند، تا آنروز که بشر به بلوغِ نیاز برسد! و آنگاه زمین سینه می‌گشاید و همه نعمات و علومش را از دریچه‌ی وجود امام، بر عالمیان عرضه می‌دارد. ※ سلام بر شما که باقرالعلومید و حافظ سر خداوند. به مناسبت شهادت علیه‌السلام @ostad_shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Khamenei.ir4_5818734818317308869.mp3
زمان: حجم: 13.78M
🔴 صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار خانواده شهدا. ۱۴۰۲/۴/۴
بقیع امشب، گوهری را در آغوش می‌گیرد که شکافنده‌ی بی‌بدیل گنج‌های دانش بود. هم صدای العطش کودکان تشنه که چشمانش تفسیری مجسم از روضه‌های مکشوف کربلا بود. ای باقر العلوم؛ دل‌های ما آینه‌دار غربت بقیع شما و فانوس‌های صلوات‌مان روشنای مزار (مرقد) بی‌چراغ شما.
امام باقر (علیه السلام) فرموده اند: گاهی بنده ای از بندگان خدا، از خداوند حاجتی طلب می کند که باید در زمانی کوتاه، یا در دراز مدت مستجاب شود؛ اما گناهی از او سر می زند، پس خداوند به فرشته ی مأمورِ برآورده سازی حاجت او می گوید: فعلاً دست نگه دار و تا مدتی او را از حاجتش محروم ساز؛ زیرا او موجبات خشم مرا فراهم ساخته و در نتیجه مستحق محرومیت از ناحیه ی من گردیده است. ✍️(علامه مجلسی، بحارالانوار، ج ۷۳: ۳۲۹)
حضرت باقرع به جابر جُعفی فرمودند: *یَا جَابِرُ... أُوصِیکَ بِخَمْسٍ إِنْ ظُلِمْتَ فَلَا تَظْلِمْ وَ إِنْ خَانُوکَ فَلَا تَخُنْ وَ إِنْ کُذِّبْتَ فَلَا تَغْضَبْ وَ إِنْ مُدِحْتَ فَلَا تَفْرَحْ وَ إِنْ ذُمِمْتَ فَلَا تَجْزَعْ.* [1]  «ای جابر... من تو را به پنج چیز نصیحت می کنم؛ اگر کسی به تو ظلم کرد تو ظلم نکن، و اگر مردم به تو خیانت کردند تو به کسی خیانت نکن، و اگر سخنی گفتی و مردم تو را تکذیب کردند مواظب باش خشمگین نشوی، و اگر تو را ستایش کردند شاد نشو، و اگر کسی تو را نکوهش کرد بی‌تاب نشو».
✨﷽✨ اللهم انی اسئلک بحق ولییک محمدبن علی و جعفربن محمد علیهماالسلام الا اعنتنی بهما امر آخرتی بطاعتک و رضوانک و بلغتنی بهما ما یرضیک انک فعال لما ترید. ⚜توسل به امام باقر و امام صادق علیهم السلام در امر آخرت اگر می خواهید: آخرتتان خوب آباد شود، خدا شما را بپسندد و مورد پسند خدا واقع شوید، در امر "بندگی خدا و آخرتتان" ، به امام باقر و امام صادق علیه السلام خیلی توسل کنید. آنها شما را می رسانند به آن چیزی که مورد "رضایت خدا" است. (۱۰۴) @Nakhodabash_va_bakhodabash
▪️اثری از استاد روح الامین ▪️ توضیح تصویر: امام باقر (علیه السلام)، مجالس درس و بحث را در مدینه‌ راه انداختند. کم‌کم ایرانی‌های جویای علم که از برخورد حاکمان سرخورده بودند، در این جلسات شرکت کردند. شاگردان از اصفهان و سرخس به مدینه آمدند و امام باقر (علیه السلام) در تفسیرها و توضیحات، توجه خاصی به آن ها داشتند. این شاگردان به عالمان بزرگ سرزمین‌هایشان تبدیل شدند.