eitaa logo
مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
10.8هزار دنبال‌کننده
23.1هزار عکس
20.6هزار ویدیو
393 فایل
وارث عاشورا
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال امروزی جامعه ما حال افرادی است که در اتاق در بسته دچار گاز گرفتگی شده اند.آرام آرام به منکری فراگیر عادت کرده ایم و انگار قبح آن برایمان از بین رفته است ، تا جائیکه زنانی با بدترین و زننده ترین نوع پوشش و ظاهر در انظار عمومی، در تاکسی، در مترو و کاملا چسبیده و مختلط با مردان تردد می کنند اما مرد با غیرتی نیست که در این اماکن سخنی بر آورد، حتی متاسفانه از طبقه مومنین و خاصه روحانیت... این بی تفاوتی نسبت به فرمان خدا چگونه و از چه زمانی در جامعه ما فراگیر شد؟! گاز کشنده معصیت ،ترک امر به معروف و ترک نهی از منکر فضای زیستمان را پر کرده است.عواقب آن هم بخواهیم یا نخواهیم گریبانگیر ماست . تاثیر معصیت در باطن عالم و حتی زیست مادی ما گزاره ای گریزناپذیر است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اوضاع آشفته در اسرائیل از ترس حمله تلافی‌جویانه ایران؛ اثرات این جنگ روانی از موشک زدن به اسرائیل کمتر نیست! 🔹‌«مهرداد فرهمند» تحلیلگر اینترنشنال: با یک وضعیت سرگشته‌ای روبرو هستیم و همه در یک حالت خوف و رجا به سر می‌برند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جنایت فجیع دیگر از صهیونیست‌ها/ شهادت دستکم ۱۰۰ فلسطینی 🔹‌در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسه "التابعین" در محله الدرج شهر غزه دست کم ۱۰۰ فلسطینی شهید و صدها نفر زخمی شدند. 🔹‌این مدرسه محل اسکان آوارگان بود که هنگام نماز صبح هدف حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفت و آوارگان را در مصلای این مدرسه و هنگام اقامه نماز صبح به خاک و خون کشید. 🔹‌بیشتر شهدا کودکان و افراد سالخورده بودند که در این مدرسه پناه گرفته بودند. 🔹‌به گفته شاهدان، شدت حمله به حدی بوده که پیکرهای شهدا تکه تکه شده و به اطراف پراکنده شده است. 🔹‌نیروهای امدادی و مردمی به علت حجم گسترده ویرانی و شمار بالای شهدا و مجروحان از کمک عاجز مانده‌اند.
سلام علیکم قال رسول اللّه صلّى اللّه عليه و سلم: «و الذي نفسي بيده لا تدخلوا الجنّة حتى تؤمنوا، و لا تؤمنوا حتى تحابوا، أفلا أدلّكم على أمر إذا فعلتموه تحاببتم أفشوا السّلام بينكم». رسول خدا صلي الله عليه و آله : وارد بهشت نخواهيد شد ، مگر آن كه ايمان بياوريد ؛ و ايمان نخواهيد آورد ، مگر آن كه يكديگر را دوست بداريد . آيا شما را به چيزى راهنمايى بكنم كه اگر انجامش دهيد ، محبوب يكديگر خواهيد گشت ؟ سلام كردن را ميان خود رواج دهيد . ارتباط با دیگران و نیز أمر به معروف را با سلام شروع کنیم
🌐 ♻️ تکواندوکار محجبه بلژیکی در رقابت‌های المپیک پاریس 📮 [ المپیک ۲۰۲۴ پاریس ] پ‌ن :حجابت فوق‌العاده است درود بر تو.
⭕️ معيّت با امام، در میدان درگیری معنا پیدا می‌کند و‌گرنه در روز عافيت، همه کنار اميرالمؤمنين‌اند! 🔹آیت‌الله میرباقری: در جنگ جمل، يک‌عده نمی‌آيند! در صفّين يک‌عده نمی‌آيند! در حکميت هم عده‌ای با اميرالمؤمنين همراهی نمی‌کنند و فرياد حضرت بلند می‌شود که مثل پارچۀ کهنه‌ای هستيد که هر طرفش را می‌دوزی، ازطرف ديگر پاره می‌شود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻آفتی که باید این روزها خیلی مراقبش باشیم! -علامه مصباح یزدی(رحمةالله‌علیه) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌹زیارتنامه حضرت رقیه سلام الله علیها بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا سَیِّدَتَنـا رُقَیَّةَ،عَلَیْکِ التَّحِیَّةُوَاَلسَّلامُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـا بِنْتَ رَسُولِ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یـابِنْتَ اَمیرِالْمُؤْمِنینَ عَلِیِّ بْنِ اَبی طالِبِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِسـاءِ الْعالَمینَ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یابِنْتَ خَدیجَةَالْکُبْرى اُمِّ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ وَلِىِّ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا اُخْتَ وَلِىِّ اللهِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا بِنْتَ الْحُسَیْنِ الشَّهیدِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الصِّدّیقَةُ الشَّهیدَةِ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَاالرَّضِیَّةُ الْمَرْضِیَّةُ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا التَّقیّةُ النَّقیَّةُ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الزَّکِیَّةُ الْفاضِلَةُ،اَلسَّلامُ عَلَیْکِ اَیَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْبَهِیَّةُ، صَلَّى اللهُ عَلَیْکِ وَعَلى رُوحِکِ وَبَدَنِکِ،فَجَعَلَ اللهُ مَنْزِلَکِ وَمَاْواکِ فِى الْجَنَّةِ مَعَ آبائِکِ وَاَجْدادِکِ،الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ بِما صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدّارِ، وَعَلَى الْمَلائِکَةِ الْحـافّینَ حَوْلَ حَرَمِکِ الشَّریفِ، وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَکاتُهُ،وَصَلَّى اللهُ عَلى سَیِّدِنا مُحَمَّد وَآلِهِ الطَّیِّبینَ الطّاهِرینَ وَسَلَّمَ تَسْلیماً بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ.