eitaa logo
مهندسی ذهن استاد نیلچی زاده
10.8هزار دنبال‌کننده
23هزار عکس
20.5هزار ویدیو
392 فایل
وارث عاشورا
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت‌الله مصباح بزرگترین دشمن ماست! 🔹صحبت های عجیب مأمور سابق CIA در مورد آیت الله مصباح یزدی مارک گرشت (مأمورسابقCIA در غرب آسیا): بگذارید راحتتان کنم، تنها مانع ما برای ایجاد دموکراسی (آمریکایی سازی) ، ایران آیت الله مصباح یزدی ست، فقط آیت الله مصباح یزدی! او تنها کسی است که دموکراسی(آمریکایی) را به چالش کشیده است.. پی‌نوشت: مشخص میشه آمریکایی‌ها چه کینه‌ای نسبت به علما و روحانیت دارند و با هزینه هنگفت درصدد تخریب جامعه روحانیت هستند!
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویر شهدای آذربایجانی مدافع وطن در مرزبانی سردشت 🔹ایستاده از راست: علیرضا اسلام دوست» سرباز هنگ مرزی ساکن تبریز و زاده‌ی روستای نمرور هریس 🔹 ایستاده وسط: شهید استوار تقی بهره‌ور فرمانده پایگاه، اهل مراغه 🔹 ایستاده از چپ: شهید هادی عبدی کادر هنگ مرزی اهل قوشاچای میاندوآب 🔹سربازان وطن در درگیری با تروریست‌ها در مرز ایران و عراق به شهید شدند و تعدادی از اشرار تروریست نیز به هلاکت رسیدند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 عکس حاج قاسم سلیمانی در دست تظاهرات کنندگان امریکایی دنیا رو ببین ، چرخید و چرخید و در قلب آمریکا ملت معترض عکس ‎حاج قاسم سلیمانی و ‎ابومهدی المهندس رو سر دست گرفتند و داد میزنن سردمداران آمریکا تروریست هستند. خون شهید میجوشه..
Panahian-Clip-AyaDastoorDiniDarimKeBeDardeDonyaNakhore-128k.mp3
2.72M
❓آیا دستور دینی‌ داریم که به درد دنیا نخوره؟ ❓نماز و اخلاص چه فایده‌ای برای دنیای ما دارن؟ 🔊 استاد پناهیان
♦متن اعتراض مکتوب اینجانب روح‌الله نجابت(منتخب مردم شیراز و زرقان) و برادران بزرگوارم آقایان علی‌اکبر کریمی(منتخب مردم اراک) و علیرضا زاکانی(منتخب مردم قم) به آقای غلامرضا . ✍️«روح الله نجابت»
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 |جان بهار 🔺لحظاتی از جدایی و وصال زائران امام رئوف(ع) @aqr_ir
کشوری که سال گذشته برای ایران ، عراق و لبنان ، نسخه ی انقلاب سزارینی تجویز میکرد. امروز با توجه به مسلح بودن شهروندانش مستعد یک سزارینِ بزرگِ [ امیر ایوب](https://twitter.com/Amir_ayyub1/status/1266363249395593222?s=19) - تحلیلگر مسائل عراق
نارضایتی از شرایط محدودیت زیارت تولیت آستان قدس رضوی: 🔹دولت هرچه سریع تر نسبت تصمیماتش ‌تجدیدنظر کند. 🔹شرایط موجود نه تنها در جهت تکریم زائران نبوده بلکه تهدیدی برای سلامت مردم است. tn.ai/2276239 @Tasnimnews
🔴 در جلسه سران اصلاح طلبان در مورد شیوه برخورد با مجلس یازدهم چه گذشت؟! 🔹 راهبرد اصلاح طلبان انتقام گيری از شکست در انتخابات با تصويرسازی نامناسب از مجلس یازدهم و بزرگ کردن اشتباهات نمایندگان! 🔹 طبق خبرهای رسیده، در نشست تعدادی از عناصر اصلي اصلاح‌طلبان که با حضور سیدمحمدخاتمی، عارف، حجاریان، ابطحی، علی مطهری و.. برگزار گردید درباره چگونگی مواجهه با مجلس یازدهم بحث شد. 🔻 گوشه ای از صحبت های رد و بدل شده که به دست ما رسیده بدین شرح است: 🔹 ۱۷۰ نفر از نمایندگان برای اولين بار وارد مجلس می‌شوند و تجربه و پختگی لازم را ندارند و بعضی‌ها تازه واردها هم شعارهای تندی می‌دهند، بنابراين باید این مجلس را در رسانه های خودمان انقلابی تندرو و جنگ طلب بنامیم و بگوییم این مجلس به دنبال مطالبات مردم نیست! 🔹 این نمایندگانی که ما می بینیم تندخود هستند و تندرو و از مسائل کشور آگاهی كافی ندارند و نمی توانند مسائل را حل کنند لذا باید مجلس را به صورت علیل و ناتوان را به افكارعمومی ارائه كنيم و بگوییم این مجلس، مجلسی است که با نظارت استصوابی شکل گرفته و به همین دلیل ناکارآمد است، این مجلس عصاره تندروی است! 🔹 بايد به مردم اين گونه القا شود كه قالیباف دستور کار مجلس را مسائل سیاسی قرار می دهد و سیاسی برخورد می‌کند و به دنبال تقابل با دولت است تا دولت را ناتوان کند. قطعا این مجلس و نمایندگان آن اشتباه می کنند و ما باید اشتباهات مجلس را برجسته سازی کنیم. 🔹 بايد به مردم گفته شود كه این مجلس انتقام است، انتقام از دولت و انتقام از روحانی! مجلس مردم نیست. بنابراین يك منازعه سیاسی شكل می گيرد. اگر بتوانیم فشار مطالبات و انتقادات را بر نمایندگان و مجلس سنگین کنیم این مجلس ناكارآمد می شود. 🔹 باید بر آراء پایین نمایندگان تاکید کنیم و این قضیه را برجسته کنیم که این ها نماینده همه مردم نیستند بلکه اقلیت هستند که با رانت شورای نگهبان وارد مجلس شدند!
14.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چشم من محو ضریحی که نمی‌دیدم شد... ⚫۸ شوال المکرم، سالروز تخریب قبور ائمه‌ی بقیع علیهم السلام تعزیت باد