eitaa logo
🌹ضیافتِ اندیشهِ ولایت
123 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
19 فایل
با سلام؛ این کانال در صدد ادای دِین به آرمانهای انقلاب اسلامی و برداشتن گامی هر چند کوچک در راستای تبیین وقایع و حقایق و ترویج گفتمان رهبری است. درصورت تمایل میتوانید از طریق #آدرس_زیر وارد شوید. 🙏🌹🙏 👇👇👇👇👇
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸چند ماه پیش یه ساختمون مسکونی ۱۳ طبقه توی امریکا شبانه فروریخت و ۱۰۰ نفر کشته و چندین نفر زخمی شدند . 😔 کشته شدن مردم چه در امریکا، چه در ایران و چه در هرجای دیگه، خیلی ناراحت کننده است. 🤔 ولی هیچ جا مثل ایران نمیبینیم که سر یه حادثه این همه " جمع بشن و از خون مردم ایران کنن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اگر در آمریکا به بچه ۴ ساله کار با اسلحه و دفاع شخصی یاد بدهند ترویج خشونت نیست!!!! 🤔 اما اینجا در ایران اگر به بچه ۱۰ و ۱۲ ساله سرود ملی مذهبی " " یاد بدهیم، می شود ترویج خشونت و ناسازگار با روحیات کودکان؟؟!! و یعدّه بی مسئولیت شهوتران مسخره میکنند!!. ❗❗❗❗❗❗
😔 مردم آبادان، امروز بیش از ریزگردهای آلوده کننده هوا، درگیر گردوخاک فرو ریختن ساختمان هستند. 🤔 شاید آنروز که در گیرودار برج ها بالا می رفت، «زیرمیزی بگیرانِ » باور نمی‌کردند که ، بر سر مردم مظلوم همشهری شان *فرود_بیاید!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ دیشب عده ای در آبادان، ضمن مسدودکردن مسیر ارسال تجهیزات و امدادرسانی به زیر آوارمانده های ساختمان متروپل؛ 😳 در اتفاقی عجیب و دور از انتظار، با «بیشرف» خطاب کردن امدادگران، - که بسیاری از آنها از شهرها و استانهای دیگر به کمک شتافته اند - 😔 عملاً باعث اخلال و تاخیر در عملیات امداد و نجات شدند.
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤔 محصول از نهادهای قانونی مرجع در کشور - که سالها پیش توسط بیگانگان طراحی و متاسفانه برخی افراد و گروه ها با انگیزه های سیاسی و جناحی آن استراتژی را دنبال کرده و میکنند - این میشود که علی رغم تایید اداره تشخیص هویت، خانواده، همکاران و دوستان و اعلام مکرر از رسانه ها؛ شب گذشته دروغ پراکنی فضای مجازی و با تحریک ، 😳 شعار «دروغه دروغه، عبدالباقی نمرده» سر داده و در روند امدادرسانی به گرفتار شدگان ساختمان متروپل اختلال ایجاد کردند. به زیر در زمین باشیم.
☑️ به درباره تحویل نفت ایران به آمریکا یک مقام ایرانی به الجزیره گفت: 🔹 توسط یونان، حامل محموله‌ قانونی نفت ایران بود. آتن قصد دارد نفت آن را به آمریکا تحویل دهد. این و عواقب خواهد داشت. 🔹اقدام یونان است و با قوانین بین‌المللی تعارض دارد، باید .
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دروغ مردی که مدعی شد ۳۰ ساعت زیر آوار مانده است! 👏👏👏👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤وجود مقدس عج الله تعالی فرجه الشریف به طور کلی در زمان غیبت انجام می‌دهد.... استاد عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖 عرض ارادت خاص این خانم به ساحت مبارک حضرت امام زمان (عج) در هنگام اجرای سرود «سلام فرمانده»، واقعا از ته دل و با اخلاص عجیبی بنظر میرسه.
🤔 بازهم برایمان بسیاری از فعالان رسانه و فرهنگی ما چقدر با مردم تفاوت دارند؛ و چقدر رویدادهای اجتماعی را نمی‌فهمند؛ و با وجود این عدم فهم، اتفاقا چه خوب برخی واقعیت‌های اجتماعی مثل احساس تبعیض مردم خوزستان و زمینه‌های شکاف اجتماعی را سکوی بیشتر *دیده شدن* خود می‌کنند. طبیعتاً برای آنان مهم نیست این کارشان موجب عمیق‌تر شدن این‌ها می‌شود. 🔹بعد از مراسم همخوانی * در ورزشگاه آزادی،* توییت‌ها و استوری‌هایشان شروع شد که ای وای مردم در آبادان عزادارند و شما در تهران عروسی گرفتید! کاش ذره‌ای منطق در این مخالفت بود که از همراهی بعضی چهره‌های مدعی فلسفه و علوم اجتماعی خوانده در این مسخره بازی تعجب نمی‌کردیم. ⁉️مجلس عروسی؟؟؟ *❗مراسمی که ابتدایش با یاد جانباختگان آبادان شروع و تا انتها به یادشان بود و محتوایش جز مناجات با امام زمان و ذکر نام اهل بیت و اشک‌های پاک و معصومانه کودکان و والدینشان هنگام سلام به فرمانده غایب از نظر چیزی نداشت، جشن و پایکوبی‌ست؟* وقتی یادم می‌آید تمام این چند روز *بازی‌های فوتبال حتی برای تیم‌های خوزستانی برگزار شده و تماشاگر و شادی پس از گلش هم تعطیل نشده و شما یادتان نبوده اعتراض کنید،* بیشتر می‌فهمم چقدر محتاج دیده شدنید و چقدر منافع جامعه برایتان بی‌اهمیت است. 🔻اگر مردم را می‌شناختید می‌دانستید *خوزستانی‌های زیادی که همین دیروز عصر پای تلویزیون با همخوانی کودکان در ورزشگاه آزادی اشک ریختند،* با این حرکت‌های رسانه‌ای کم اهمیت شما حس خوبشان خراب نمی‌شود. بدحالی خود از دیدن این رویداد بی‌نظیر معنوی را پای مردم ننویسید. 📝
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اوضاع در پنجمین شب حادثه/ با مانع ورود به شد. 🔹صدها تن از مردم در محدوده چهارراه امیرکبیر در سوگ همشهریان خود . با وجود اینکه دو شب گذشته تجمع به‌طور مسالمت‌آمیز برگزار شد، امشب اصرار جمعیت برای ورود به محدوده برج، تجمع را به خشونت کشاند و پلیس با و مردم را از محدوده امدادرسانی متفرق کرد. 🔹از دیروز منطقه حادثه با داربست و کانتینر بسته شده و تنها نیروهای امدادی در محدوده متروپل هستند. 🔹در هم حدود ۲۰۰ نفر در مقابل کتابخانه مرکزی شمع روشن کردند. حدود ۲۰۰ نفر از مردم نیز برای همدردی با جان‌باختگان گرد هم آمدند. 🔹در اصفهان هم جمعی از مقیم این شهر همزمان با عزاداری امام صادق(ع)، باحضور در با بازماندگان حادثه همدردی کردند. 🔹مردم نیز در قافله عزای امام صادق، یاد درگذشتگان متروپل را گرامی داشتند. در انتهای تجمع برخی تلاش داشتند با شعار سیاسی مراسم را به حاشیه بکشانند. 🔹در هم صدها تن با حضور در حسینیه امیرچخماق برای جان‌باختگان حادثه آبادان و عزای امام صادق .