✅ #از_تغییر_نترس،
همسر فرعون " تصميم گرفت که عوض شود
و شُد یکی از زنان والای بهشتی.
پسر نوح تصميمي براي عوض شدن نداشت،
غرق شد و شُد درس عبرتی برای آیندگان.
اولي همسر يک طغيانگر بود
و دومي پسر يک پيامبر!!
براي عوض شدن هيچ
بهانه ای قابل قبول نيست،
اين خودت هستي که
تصميم مي گيري تا عوض شوی...
https://www.instagram.com/p/CfGOcxJDME7/?igshid=MDJmNzVkMjY=
💬 ۱۳ سال #گمنامی
*❗با اقدامات ارزشمند رئیس سابق سازمان #اطلاعات_سپاه بیشتر آشنا شویم.*
#حجت_الاسلام_طائب
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
https://www.instagram.com/tv/CfLiLzBDYHR/?igshid=MDJmNzVkMjY=
#قانون_نانوشته؛
« #بده_تا_بره »!
💠 اگر کسی از منتقدان رئیسجمهور سابق این سخن را بر زبان جاری میکرد، حتماً قابلباور نبود؛
زیرا واقعاً شرط انصاف هم این است که هر سخنی در مورد کسی را بهآسانی نباید باور کرد.
اما وقتی که رئیس بانک مرکزی (عبدالناصر همتی) که در سالهای آخر دولت روحانی (از مرداد ۹۷ تا خرداد ۱۴٠٠) این سخنان را در رسانههای عمومی منتشر میکند، چارهای جز افسوس پس از باور نمیماند!
همتی میگوید: «آقای آذری جهرمی به من گفت به قول آقای دکتر روحانی بده تا بره، نمیدانم سر چی بود، آقای جهرمی گفت به قول دکتر روحانی بده تا بره... آقای روحانی به آقای نوبخت گفته و اختیار داده و یا الزام کرده هر وزارتی یا هر سازمان دولتی هرقدر اعتبار خواست بدهد، کاری نداشته باشد این رقمها در بانک مرکزی پشتوانه دارد یا ندارد.
یک روز که آقای نوبخت رقمی بالا برای یک پروژه حواله کرده بود، من نامه را با توضیح یکی از معاونان دریافت کردم که نوشته بود این پول خیلی زیاد است. دو سه روزی گذشت، رئیسجمهوری (روحانی) خودش تماس گرفت؛ بیمقدمه و احوالپرسی گفت چرا پول این پروژه را ندادهای؟ گفتم از کجا بدهم؟ گفت رقم دادن که کجا ندارد، سند بزن این عدد میلیارد داده شد، با بقیهاش کار نداشته باش... اینجور نبود که کارِ دادن اعتبار معطل امضای من باشد، نه، اینها بهاصطلاح پول یا رقم را داده بودند، تازه بعدش برای من حواله میفرستادند و اعتبارات بیشماری اختصاص دادند و تمام شد که بنا بود بعداً سند تهیه کنند بفرستند. شاید هم هرگز نفرستادند و من دیگر رئیس نبودم».
#گزارههای_تحلیلی:
این قانون نانوشته «بده تا بره» را هرگز فراموش نکنید؛ زیرا بسیاری از مشکلات کشور در ۸ سال مدیریت دولت سابق بر این اصل ساده بنا شده بود:
1️⃣ اقتصاد کشور و خلق پولهای بدون پشتوانه، بر اساس اصل اقتصادی «بده تا بره» دولت تدبیر و امید!!! بنا شده بود.
2️⃣ سیاستمداری آقای روحانی مبتنی بر «بده تا بره» بوده و با این رویکرد، تمامی دستاوردهای کشور با تصویب و اجرای برجام را به غرب داد و همین باعث شد که این جمله «زمین را بدهیم تا زمان بگیریم» در اذهان ملت تداعی شد.
3️⃣ بهکارگیری عناصر فتنه سال ۱۳۸۸ که همواره راهبردهای سازمان سیا را در کشور اعمال میکردند و نفوذ عناصر متعدد سرویسهای جاسوسی در نهادها و وزارتخانهها و حتی در تیم مذاکراتی هستهای، بر این اصل «بده تا بره» پایهگذاری شده بود وگرنه با هیچ استدلالی نمیتوان پذیرفت که جاسوسها و خائنهای به کشور طی ۸ سال بر بالاترین و حساسترین پستهای مدیریتی تکیه بزنند.
4️⃣ دکتر روحانی در ادامه اجرای سیاست «بده تا بره»، در جلسه ۲۵ شهریور ۱۳۹۵، اجرای سند ۲٠۳٠ را الزامی کرد. البته پس از ابراز نگرانیهای متعدد از سوی رهبر معظم انقلاب در این موضوع، چندین بار اعلام شد که این قانون لغو شده؛
اما گزارشهای دریافتی حاکی از آن بود که این قانون لغو نشده و بسیاری از سرفصلهای آن در مراکز دور و نزدیک وزارت آموزشوپرورش اجرا میشود.
#نکته_پایانی:
اکنون بهجای دولت «بده تا بره» روحانی، دولت مستقر تلاش میکند با برداشتن رویههای غلط، حقوق مردم را در زمینههای مختلف احیا کند. حذف همین یک رویه غلط در کشور، امید به پویایی و مرتفع شدن مشکلات اقتصادی در کشور با تکیه بر توانمندیهای داخلی و ظرفیتهای بزرگ همسایگی، منطقهای و جهانی را بیشازپیش زنده کرده است.
✍️ فرهاد مهدوی
🔸آمادگی داریم در روزهای آینده مذاکرات را از سر بگیریم/ نفع کامل اقتصادی ایران از برجام.
وزیر خارجه بیان کرد:
امروز گفتوگوهای مفصل، عمیق و دقیقی را درباره مطالبات ایران داشتیم و به بورل تأکید کردیم؛
اولا آمادگی داریم در روزهای آینده مذاکرات را از سر بگیریم و ثانیا آنچه برای ایران مهم است، #نفع_کامل_اقتصادی
_ایران از توافقی است که در سال ۲۰۱۵ حاصل شده و هر موضوعی که بتواند نفع کامل اقتصادی ما را تحت تاثیر قرار دهد، از نظر دولت آقای دکتر رئیسی و جمهوری اسلامی ایران قابل قبول نخواهد بود.
رئیس دستگاه دیپلماسی گفت:
ما سعی میکنیم مشکلات و نقاط افتراقی که وجود دارد را در مسیر گفتوگوهایی که بزودی از سر گرفته خواهد شد، برطرف کنیم. امیدواریم به صورت مشخص طرف آمریکایی این بار واقع بینانه و منصفانه در مسیر مذاکرات و رسیدن به نقطه پایانی توافق، اقدامات مسؤولانه و متعهدانهای را انجام دهد.
🔸 #جوزپ_بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در این نشست خبری با بیان اینکه مذاکرات درباره برجام را در روزهای آتی از سر خواهیم گرفت، گفت:
ما باید برجام را دوباره روی ریل قرار بدهیم.
#توییت_اقتصادی رییسجمهور
🔹 با ۲۰٪ افزایش تجارت خارجی و رشد ۸٪ تا ۴۵۰٪ مبادلات با همسایگان، تراز تجاری کشور در سه ماهه اول سال مثبت شد. ۴۰٪ درآمد نفتی به صندوق توسعه واریز، ۱۴.۵٪ در پیشرفت میادین و مابقی صرف هزینههای جاری و بدهیها میشود. ما در ۲۰ روز اخیر ۲۹۰۰۰ میلیارد از بدهیهای گذشته را تسویه کردیم.
https://www.instagram.com/p/CfQtA6PKYnL/?igshid=MDJmNzVkMjY=
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗ #حقایقی_تکان_دهنده در باره سالهای پایانی جنگ عراق علیه ایران و #علت_قبول_قطعنامه ۵۹۸ از زبان رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران.
🙏 شنیدن این صحبتها بر هر ایرانی لازم است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شهید مظلوم آیت الله #دکتر_بهشتی
👈 در آذر ماه سال ۵۹ با موضوع «ریشهها و آثار لیبرالیسم» حرف میزنه و بر #بودن_حجاب تاکید داره.
🔻 ۴٠ سال بعد بعضی از #بستگانش_به_دروغ میگن پدر ما موافق آزادی حجاب بود.
🔻 #مظلومیت_یعنی؛ بستگان خودت، تو رو پیاده نظام جریانی تعریف کنن که صددرصد مخالفش بودی!.
⁉️ #تفکیک، #ادغام یا #تجمیع دو وزارتخانه؟!
💠 پس از گذشت ده ماه از تشکیل دولت سیزدهم، این دولت نیز همچون دولت سابق به دنبال احیای «وزارت تجارت و خدمات بازرگانی» است؛ وزارتخانهای که برای چندمین بار تفکیک یا ادغام میشود. آنگونه که سخنگوی دولت در توئیتی بیان نمود، هدف از تشکیل این وزارتخانه «تقویت و تجمیع ابزارهای نظارتی دولت بر بازار، کنترل مؤثرتر قیمتها، تسهیل تجارت و رونق تجارت خارجی، سیاستگذاری واحد و چابکی در امور بازرگانی و حمایت جدیتر از مصرفکننده» است.
#نکات_تحلیلی:
1️⃣ دولتیها زمانی به فکر تفکیک این وزارتخانه میافتند که گمان میکنند نظارت بر بازار از دست آنها خارج شده است؛ و البته زمانی که تصور مینمایند واردات در جهت خلاف تقویت تولید ملی حرکت میکند، به دنبال ادغام آن دو میروند؛ بنابراین ایجاد تعادل و نظارت بر بازار و کنترل واردات، چالشی برای دولتها بوده است.
درواقع بحث بر سر نسبت توزیع و تجارت با رفاه مردم است.
البته برخی معتقدند وزارت خانه صمت بسیار گسترده و با اهداف متناقض است و مدیریت آن از عهده یک وزیر خارج میباشد، لذا ادغام آن با هدف کوچکسازی دولت اشتباه بوده است.
2️⃣ نکته مهمی که در مورد جایگاه تجارت و توزیع وجود دارد این است که هر دوی آنها باید در مسیر تقویت تولید باشند؛ بنابراین کار و تولید و فعالیت مولد در اولویت است.
لذا هر سیاستی که در جهت تضعیف بخش تولید باشد، باید محدود، هدایت و کنترل گردد. تجربه نشان داده که بخش تجارت و تجار غالباً نسبت به اقتضائات تولید بیتوجه هستند و به دنبال کسب منافع شخصی هستند؛ لذا مدیریت این بخش باید در زیرمجموعه تولید قرار گیرد.
درواقع قرارگاه توزیع باید متناسب با ملاحظات و سیاستهای بخش تولید عمل کند.
3️⃣ تصور اشتباه این است که تصور میشود مشکلات تورمی و تجارت کشور ناشی از سیاستها و ساختار وزارتخانه صمت است و باید معاونتهای آن از هم جدا شوند! این در حالی است که تفکیک این دو وزارتخانه، پاک کردن صورتمسئله است.
*در واقع مرتفع شدن مشکلات ممکن نیست مگر با ادغام واقعی و نه تجمیع وزارتخانهها،* چه اینکه ادغام دو وزارتخانه صنایع و بازرگانی، ادغام نبود، بلکه بهنوعی تجمیعی بود از همان معاونتهای سابق.
*هدف از ادغام، باید چابک سازی و بهینهسازی و افزایش کارآمدی نهادهای ذیربط باشد.*
#نکته_پایانی:
راهحل رفع نگرانیهای دولت در باب نظارت و کنترل بر بازار و مدیرت تجارت از مسیر تجربه شکستخورده گذشته نمیگذرد. بلکه *باید مشکلات فعلی، آسیبشناسی و برای آنها راهکار اندیشیده شود.*
مشخصاً در خصوص وزارتخانه صمت نیز *باید ادغام واقعی مبتنی بر حذف تودرتوی نهادی و افزایش کارآمدی شکل گیرد.*
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
26.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام بر شما
🙏🌹 از انتشار این کلیپ مستهجن جداً جداً جداً بسیار #عذرخواهی_میکنم.
❗بعضی وقت ها باید اهداف غایی دشمن، که با #لطایف_الحیلی قصد فریب ما دارند را، انسان مجبور است اینگونه با انتشار بی حیایی های خودشان، توضیح دهد که؛
‼️ #غایت شعارهایی چون #نه_به_حجاب_اجباری چیه؟
این لامذهبِ #بی_حیا میگه:
😡 ناموس یعنی چی؟
😡 میگه زن من خودش باید تصمیم بگیره با کی باشه یا نه؟
😡 میگه حرومزاده فحش نیست که....
#عزیزان؛
🤔 غیرت دینی #بدون_هوشیاری و بصیرت، #ابطر است.