🌹ضیافتِ اندیشهِ ولایت
*⁉️داستان "جرج ناتانیل کرزن" و بنای "حوزه علمیه" قم؟؟!!!*
❗توسعه و فعالیت شبکه های گوناگون ارتباطی در فضای مجازی با مطالبی همراه است که *بسیاری از آنها را میتوان دروغ بزرگی دانست که سعی دارند افکار عمومی را فریب داده و نسبت به آن موضوع و مسئله بدبین کنند.*
علاوه بر تولید شایعه و دروغ هایی که تنها کافی است با اندکی جستجو به دروغ بودن آنها پی برد، چنین رفتاری در شبکه های اینترنتی و فضای مجازی ایجاد شائبه در آیین، مذهب و فرهنگ جامعه ای همچون ایران است.
نمی توان روزی را یافت که در این شبکه های مجازی و ماهواره ای، یک یا چند دورغ بزرگ و کوچک برای فریب مردم و بدبین کردن آنها نسبت به نظام اسلامی و اسلام وجود نداشته باشد.
در این میان برخی تحت تأثیر دروغهای و القائات شبکه هایی قرار می گیرند که هدفشان همین است، برخی دیگر با شک و تردید به آن می نگرند و برخی هم به خاطر داشتن آگاهی تحت تأثیر قرار نمیگیرند. *اما عده ای هم هستند که با مراجعه به منابع گوناگون معتبر، سعی می کنند تا از درستی و یا نادرستی آن خبر و ادعا مطلع شوند.*
هم اکنون بسیاری از مردم جامعه درگیری فضای مجازی هستند و بمبارانی از اخبار و تحلیل های درست و نادرست وارد ذهن و مغز آنها میشود.
*👈 بدین جهت به موضوع دروغهای فضای مجازی پرداختیم که بار دیگر یکی از دروغهایی که متأسفانه به باور برخی هم رسیده و آن را نشر میدهند، زبانزد شده* و همچنان در حال پخش و نشر است.
در یکی از همین شبکه های مجازی مطلبی در باره *پیشینه حوزه علمیه قم* منتشر شده که البته چند سال پیش هم همین دروغ بازنشر شده بود.
اکنون بار دیگر همان موضوع منتشر شده و به طور گسترده در شبکه های مجازی پخش شده است.
*😳 در این مطلب ادعا شده که حوزه علمیه قم را یک انگلیسی به نام جرج ناتانیل کرزن* بنا نهاده است!
جرج کرزن انگلیسی در تاریخ ایران باعث یک واقعه و قراردادی شده است که *نزد ایرانیان منفور گشته،* او عامل تحمیل قرارداد ۱۹۱۹ به ایران است.
👈 پس از پایان جنگ اول جهانی، انگلیس یکی از فاتحین این جنگ، قدرت مسلم خارجی در ایران به شمار میآمد، زیرا نه تنها نیروهای عثمانی و حامیان آلمانی آنها شکست خورده و از خاورمیانه بیرون رانده شده بودند، بلکه روسیه هم به خاطر بروز انقلاب کمونیستی دچار آشفتگی و جنگ داخلی بود. بر این اساس انگلیس نیروهای خود را تا شمال ایران پیش راند و از طریق مرزهای جنوبی روسیه به نیروهای مخالف رژیم کمونیستی جدید روسیه کمک میکرد. لرد کرزن، وزیر خارجه وقت بریتانیا برای تثبیت نفوذ کشورش در ایران، در نهم اوت ۱۹۱۹ برابر با هفدهم مرداد ۱۲۸۸ *در شرایطی که احمد شاه قاجار در آخرین ماههای حکومت خود فاقد هرگونه نفوذ سیاسی در کشور بود و سلسله قاجار در آستانه انقراض قرار داشت،* قراردادی طراحی کرد که به *قرارداد ۱۹۱۹* شهرت یافت.
به موجب این قرارداد *همه تشکیلات نظامی و مالی ایران تحت نظارت انگلیسیها قرار میگرفت و امتیاز راهآهن و راههای شوسه ایران* نیز به آنها واگذار میشد.
کرزن در کتاب خاطرات خود با *توهین به مردم ایران* چنین نوشته است؛ «برتری و تسلط نفوذ روسیه در شمال ایران باید با تفوق و تسلط بریتانیا در جنوب کشور ایران در حال تعادل و توازن باشد. الزامی وجود ندارد که به تقسیم ارضی کشور ایران بین دو قدرت بیندیشیم و به نظر میرسد که هیچکدام از دو قدرت بریتانیا و روسیه تمایلی ندارند تا باری دیگر بر مسئولیتهای خود بیفزایند. اما تقسیم ایران به مناطق نفوذ و کنترل و نظارت بر آن مسئلهای است که *با وجود چنین ملت وامانده و فرسوده* و حکومتی رو به زوال در آینده غیرقابل اجتناب به نظر میرسد.»
رهبر معظم انقلاب به تاریخ ۱۲ شهریور سال ۹۴ در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری با ایشان، با اشاره به ادبیات توهین آمیز دولتمردان آمریکایی در قبال جمهوری اسلامی ایران، این مواضع را شبیه ادبیات «لرد کرزن» انگلیسی خواندند. ایشان در این زمینه فرمودند؛
*«آقایان و خانمها در مجموعه هیئت حاکمه آمریکا مثل انگلیسیهای قرن نوزدهم* حرف میزنند؛ یعنی از دنیا و از تاریخ، واقعا دو قرن عقبند! یک جوری حرف میزنند که فرض کنید لرد کرزن در یک زمانی در خلیج فارس نسبت به ایران یا نسبت به منطقه حرف میزد؛ حرف زدنشان اینجوری است؛ دنیا فرق کرده. امروز ابرقدرتها چنین قدرتی ندارند، چنین تواناییای ندارند، عرضه یک چنین کاری را ندارند؛ بعد هم طرف، جمهوری اسلامی است؛طرف، فلان کشور عقبافتاده فلان قاره نیست که شما هرچه دلتان بخواهد بگویید.»
پیشینه تاریخی جورج کرزن موجود است، *فردی که به خاطر سیاست های ضد ایرانی خود نزد مردم منفور است،* چگونه می تواند اجازه بیابد تا در ایران حوزه علمیه تأسیس کند.
جالب اینجا است که این ادعا که از سوی شبکه های سعودی و صهیونیستی منتشر می شود، بدون سند و مدرک ارائه میگردد و تنها بر اساس یک دعا است، اما *تاریخ حوزه علمیه
🌹ضیافتِ اندیشهِ ولایت
قم دارای اسناد و مدارک دقیق تاریخی است* که پیشینه آن را اثبات میکند.
نگاهی به تاریخ اینگونه میگوید که *بنای حوزه علمیه قم به ۱۳۰۰ سال پیش از این باز میگردد، که جمعی از اشعریون در قرن دوم هجری به قم آمدند و به تبلیغ و ترویج مذهب تشیع پرداختند.*
منابع متعدد تاریخی از وجود مدارس علمیه و کتابخانههای بزرگ دینی در قم خبر میدهد که تاریخ آن به قرنها پیش میرسد که قدمت برخی از آنان بیش از هزار سال است.
حوزه علمیه قم در سال۱۳۰۱ شمسی به دست شیخ عبدالکریم حائری یزدی حیات دوباره یافت.
لرد کرزن در قرن ۱۹ میلادی می زیسته در حالی که حوزه علمیه قم قرن ها پیش از وجود کرزن انگلیسی تأسیس شده است.
چند روز پیش از این هم *دروغ دیگری* منتشر شد که ادعا میکرد قرآن کریم پیش از بعثت حضرت محمد(ص) وجود داشته و ارتباطی با اسلام ندارد!
یا *خبر دیگری* که ادعا میکرد اصل و *نسب ملکه انگلیس به خاندان بنی هاشم می رسد* و او شیعه است!
روشن است که چنین دروغ هایی که در فضای مجازی منتشر می شود، *یک بازی از سوی انگلیسی ها، صهیونیست ها و سعودی هاست،* وجود شبکه های ماهواره ای پر تعدادی که از سوی انگلیس، اسرائیل و عربستان سعودی علیه ایران راه اندازی شده و در آنها سعی بر این است تا ارکان دین و مذهب تشیع تخریب شود، سندی روشن برای این است که ثابت کند انتشار دروغهایی همچون کرزن موسس حوزه علمیه قم بوده است، *دروغ وقیحانه* ای است تا ذهنیت افکار عمومی نسبت به روحانیت و علما بدبین شود.
*نکته اینجا است که ما مردم نباید تحت تأثیر فوری چنین مطالب دورغی قرار گیریم و پیش از هر گونه قضاوت و واکنشی نخست به بررسی درستی و نادرستی آن بپردازیم.*
*در اینصورت قطعاً میتوانیم به نتیجه مطلوب دست یابیم.*
❗🤔❗🤔❗🤔❗
⭕️واکنش تند آیتالله اراکی به افطاری #رئیس_جمهور
آیت الله اراکی عضو شورای عالی حوزههای علمیه با صدور بیانیهای به واریز مبلغی افطاری به حساب طلاب و اساتید حوزه از سوی رئیس جمهور واکنش نشان داد که متن آن به این شرح است:
🔹 «از ابتدای پیدایش حوزه های مقدسه علمیه بنا نبوده و نیست که طلاب جیره خوار دولتها باشند، در شرایطی که مردم در فشار سخت اقتصادی قرار دارند اگر دولت امکاناتی برای کمک به قشر مستضعف جامعه دارد بهتر است به عامه مردم رسیدگی کند و طلاب با همهی شرایط سختی که بر آنها میگذرد همراه مردم و همدرد مردمند و نیازی به این هدایای مشکوک ندارند.
🔸🔸🔸🔸🔸
⭕️جمعی از طلاب مبلغ واریزی حسن روحانی را به پویش نذر سلامتی ستاد #کرونا بازگرداندند
🔹️ حضور وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جناب آقای دکتر نمکی زید عزه
سلام و تحیت
🔹️ تلاش و مجاهدت جنابعالی و کادر درمان در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا ستدونی است. خدا قوت!
🔹️ روز گذشته ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران به منظور کمک به طلاب و روحانیون، مبلغی را تحت عنوان افطاری به حساب ایشان واریز کرده است، لکن بیش از فشار معیشتی و اقتصادی که بر طلاب وارد میشود، بار مسوولیت ناشی از دردهای امروز مردم است که بر شانه ما سنگینی میکند. بر این اساس و با توجه به موج جدید کرونا، اعضای «خانه طلاب جوان قم» و جمعی از طلاب وجه مذکور را جهت کمک به مبارزه با ویروس منحوس کرونا به شماره اعلامی از پویش نذر سلامتی ستاد کرونا واریز میکنند.
🔹️ در ضمن هر گونه کمک و امداد به مجموعه مقدس مدافعان سلامت در عرصه های پیشنهادی جنابعالی موجب افتخار و سر بلندی ما است. دعای خیر طلاب حوزه علمیه بدرقه راه شما و مدافعان سلامت.
مدیر خانه طلاب جوان
🔹🔹🔹🔹🔹
12.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 ماجرای #فایل_صوتی_ظریف چیست؟
❗️❗️❗️❗️❗️
21.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسنی ها همه اصالتا شیرَن/
ی روزی پیاده سمت بقیع میرن.
🌹🌸🌹🌸🌹
⁉️امیدواریم رابطه خوبی با ایران داشته باشیم!!!
❗#مشکل_ما رفتار منفی ایران است.
‼️ #عربستان در ۹۰% مسائل با امریکا هم نظر است، #امریکا_شریک_راهبردی عربستان به شمار میرود.
❗✍️ برخی #سایت_های_نفاق و همسو با دشمنان، فقط #بخش_فریبکارانه ی اول سخنان بن سلمان را بازتاب دادند.
#مدیریت_اِدراکات_مردم با چه هدفی؟
همواره در آستانه انتخابات، جریانات و رقبای سیاسی سعی میکنند با مدیریت افکار عمومی، اعتماد مردم را به خود جلب کنند و از این طریق پیروز انتخابات شوند. برای این کار برنامهریزیهای نسبتاً گستردهای انجام میشود. بخش قابلتوجهی از این برنامهها در حوزه اقتصادی است؛ اما فعالین سیاسی اقتصادی چه برنامهای برای انتخابات *۱۴۰۰* دارند؟
*نکات تحلیلی:*
*۱* - برای رفع مشکلات اقتصادی یک راهکار بلندمدت و باثبات و یک راهکار کوتاهمدت و البته زودگذر وجود دارد؛ *راهکار بلندمدت* مربوط به خنثیسازی تحریمها و تقویت تولید در کشور است؛ یعنی باید ثروت بیشتری در کشور تولید شود که بهتبع آن، همه بخشهای اقتصاد کشور رشد کنند و *راهکار دوم* لغو تحریمها و بازگشت بخشی از پولهای بلوکه شده ایران در غرب است. جریان اصولگرا ادعا دارد که راهکار اول را مبنای کار خود قرار داده و جریان اصلاحطلب با اولویت راهکار دوم، برنامههای خود را دنبال میکند.
*۲* - قطعاً طی نمودن هر دو مسیر هیچ تناقضی با هم ندارند و میتوان ضمن تقویت تولید و خنثی نمودن تحریمها بهعنوان اولویت اول کشور، برای رفع تحریمها نیز تلاش نمود. نکته *مهم* در اینجا، استفاده از ابزارهای اقتصادی برای جابجایی اولویتهاست؛ تحولات اخیر در بازارهای اقتصادی حاکی از نوعی شرطیسازی اقتصاد ایران به مذاکرات برجامی برای رفع تحریمهاست.
*۳* - در اقتصاد شرطی شده ایران، هرگاه خبرهای امیدوارکننده از مذاکرات برجامی به جامعه مخابره میشود، قیمت دلار و طلا پایین میآید و تلاش برای رشد بورس شدت میگیرد. اتفاقات اخیر نیز در همین راستا قابلتحلیل است. بازار *بورس* تقریباً دو هفته است که وضعیت بسیار بدی دارد و با خروج پول و صفهای سنگین فروش همراه است ولی دقیقاً در روز بازگشت عراقچی به وین، ۲۰۰ میلیون دلار به این بازار تزریق میشود، رئیسکل بانک مرکزی از بازار سرمایه حمایت میکند و شاخص بورس با سهام شرکتهای بزرگ یا شاخصساز رشد میکند که معمولاً اینگونه رشدها مدیریتشده است.
*نکته راهبردی:*
در حال حاضر بخش قابلتوجهی از اقشار متوسط و ضعیف جامعه سهامدار بازار سرمایه هستند، بهویژه افرادی که با دعوت دولت وارد این بازار شدهاند (مانند سهامداران صندوق پالایش یکم). اگرچه میزان سرمایه آنها در این بازار بسیار کم است ولیکن به دلیل وضعیت اقتصادی نامطلوبی که دارند، تحولات این بازار را با دقت دنبال میکنند؛ بنابراین به نظر میرسد در انتخابات ۱۴۰۰ یکی از مهمترین *ابزارهای مدیریت ادراکات مردم* از طریق اقتصادی و مدیریت نوسانات *بازار سرمایه* صورت گیرد!
✍️علی کارگر
🎤روحانی:
برخی از مطالبی که منتشر شده #نظر_دولت یا شخص رئیس جمهور #نیست.
#میدان و #دیپلماسی_دو_صحنه مقابل هم نیستند، دو بازو هستند که #یک_هدف را دنبال میکنند.