9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*😔 ۱۱ تیرماه ۱۳۶۰*
👈 بازخوانی یک #واقعه_تاریخی.
#دوازدهم_تیرماه، سالروز حمله ددمنشانه ناو آمریکایی به #هواپیمای_مسافربری_ایران در خلیج فارس.
😔🌹😔🌹😔🌹😔
#تخت_روانچی، نماینده ایران در سازمان ملل:
❗👈 ایران #بیشترین_هزینه را داد، اما #از_برجام_بهره ای_نبرد.
🌹 #چرا_روز 23 ذی القعده روز زیارتی است؟
♦️علامه مجلسی در کتاب« بحارالانوار» در رابطه با اینکه چرا روز 23 ذی القعده روز زیارتی امام رضا(ع) است، عنوان کرد: برخی از افراد معتقدند آن حضرت در روز 23 ذیالقعده به شهادت رسیده است، اما در جامعه ما روز آخر ماه صفر به عنوان روز شهادت ایشان مطرح است.
♦️باید گفت این روز، روز زیارتی مخصوص ایشان نامیده شده است تا مردم با توجه به ذات آن حضرت و به نقشی که ایشان در #ایجاد_مدینه_رضوی داشتند پی ببرند...*
♦️امام رضا(ع) با آمدن به سمت مرو، #یک_مدینه_دوم برای نشر معارف اسلامی ایجاد کردند که به اصطلاح «مدینه رضویه» گفته میشود، برای اینکه مردم این معنا را در نظر بگیرند و نسبت به زحمات ایشان حالت شکر داشته باشند. شاید این عنوان را مطرح کردهاند تا در این روز مخصوص به وجود مبارک امام رضا(ع) بیش از پیش توجه کنیم
🌺💖🌺💖🌺
⚫️انّا لله و انّا الیه راجعون⚫️
خدایا این خانه کوچک را برای من مبارک گردان. در این چند روز با خاک انس گرفته ام، بوی خاک گرفته ام. حال می فهمم که علی ابن ابیطالب چگونه می فرماید: سجده های نماز، حرکت اول، خم شدن روی مهر، این معنا را می دهد که خاک بوده ایم. حرکت دوم این معنا را دارد که از خاک برخاسته ایم، متولد شدیم. حرکت سوم رفتن دوباره به خاک، به این معناست که دوباره به خاک برمی گردیم، مرگ. و حرکت چهارم به این معناست که دوباره زنده می شویم، حیات قیامت.
*«شهید حسین علم الهدی»*
خانواده محترم شهید حسین علم الهدی
◾️ضایعه درگذشت شیرزن مومن، مهربان، دلسوز و خواهر شهید حسین علمالهدی را تسلیت عرض میکنیم.
🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷
*‼️ارزش خوندن داره👇*
💠دردهای خوزستان را بشمار
*🔹نکات قابل توجه درباره مشکلات آبی خوزستان:*
🔻خشکسالی در هور و بی آبی مردم خوزستان:
▪️برداشت بی رویه آب در سرشاخه ها: لرستان و ایلام از حوزه آبریز و بالادستی سد کارون، دز و کرخه به شمار میروند و برداشت بی رویه زمینهای کشاورزی از آب رودخانه ها و سرشاخه ها در این استانها و انتقال آب به فلات مرکزی ایران و در نظر نگرفتن حقابه خوزستان به خشکی زمینهای جلگه خوزستان منتهی شده است.
◾️ دجله و سدسازی ترکیه و عراق: بر روی رود دجله سدهای متعددی از سوی ترکیه و عراق احداث شده که حوضچه های هورهای غرب خوزستان را به خشکی کشانده است. ترکیه با ساختن چندین سد بر روی دجله و فرات تنها سی درصد از آب آن را برای مردم عراق باقی گذاشته است. با ساخت سدهای متعدد در ترکیه و ممانعت از ورود آب دجله و فرات به عراق و در نهایت تالاب هورالعظیم یک فاجعهٔ زیستمحیطی در ایران رخ داد و تالاب هایی که با ارتزاق از دجله جان میگرفتند و محل صیادی اهالی بومی منطقه بودند و از طرف دیگر به عنوان سیستم طبیعی خنککنندهٔ هوا عمل میکردند، رفته رفته کارکردهای خود را از دست دادند. پروژه های عظیم سدسازی ترکیه همچنان ادامه دارد و اگر سد مرزی ایلیسو ترکیه که سه برابر سد کرخه گنجایش دارد ساخته شود کل کشور عراق و ایران درگیر ریزگرد خواهند شد. بیایید تمام آنچه رخ داده را با هم ببینیم، آیا موضوع خشک شدن هور صرفا مساله ای داخلیست؟ جواب این سوال قطعا خیر است. محدود کردن علت خشکی هور به موضوع خروجی آب سد کرخه و مصرف آب کشاورزی در زمینهای بالادستی استانهای همجوار و صرفا نگاه داخلی داشتن مسئولان را در حل مساله مردم را بیان مطالبات خود به اشتباه می اندازد. دجله قسمت مهمی از داستان امروز خوزستان به شمار میرود، همانقدر که کارون و کرخه مهم هستند. در نظر نگرفتن تمام ابعاد مساله و علت های بوجود آمدن آن ما را در کشف چرایی وقوع پدیده خشکسالی به گمراهی و ارائه تفسیرهای غلط می کشاند.
داستان دجله درمورد هیرمند و سیستان و سدسازی بی رویه افغانستان هم تکرار شده است.
از سوی دیگر عراق هم مدعی است که ایران آب رودخانههای سیروان، کارون، کرخه و الوند را قطع کرده و ساکنان استان دیاله در شرق عراق در مشقت قرار گرفته اند.
◾️ شرکتهای نفتی: توسعه میادین نفتی و احداث چاه های نفت از عوامل خشک کردن برخی از مناطق هور در عراق و ایران به شمار می روند که این اقدام صیادی، دامداری و کشاورزی مردم دشت آزادگان را تحت الشعاع قرار داده است.
🔻فاضلاب و بارندگی:
ویژگی خاک خوزستان و جاری شدن آب در زمین موجب میشود تا با بارندگی تمام سطح زمین را با آب بپوشاند. در چنین شرایطی نبود تصفیه خانه مناسب فاضلاب در اهواز و بروز اشتباه در طراحی و اجرای آن موجب میشود هنگام بارندگی فاضلاب با آب باران بالا بیاید و تمام سطح شهر اهواز را در بر بگیرد.
*❗در واقع چه خوزستان در دوران خشکسالی باشد و چه بارندگی* با مشکلات جدی مواجه میشود که *👈حل آنها نیازمند عزم جدی است و نگاه همه جانبه، بررسی کارشناسی و راهکار های تخصصی مدیران پیگیر و دلسوز را طلب می کند.*
🔻شوری آب کارون و نمکزار شدن زمین ها:
پیش از این رود کارون در خوزستان با مشکل شوری آب ناشی از وجود کوه نمکی در مخزن سد گتوند روبرو بود.
از سوی دیگر پساب نیشکر و ورود کانال های زهکشی انتقال پساب نیشکر به کارون به شور شدن آب این رود و شوری آب مصرفی خرمشهر منجر شده بود.
شور شدن تالاب شادگان که به عنوان مقصد آب شور زهکش ها در نظر گرفته شده بود، زمینهای اطراف خود را به شوره زار مبدل کرده و قابلیت کشت را از بین برده است. همچنین بافت زیستی تالاب و مناطق اطراف خود را تغییر داده است.
🔻وجود نیروهای خلق عرب و مسلح در منطقه :
مشکلات قومیتی و فعالیت گروه های خلق عرب و وهابی در کنار بیکاری جوانان چون آتش زیر خاکستری عمل می کند که با ظهور مشکلات خشکسالی، سیل، ریزگردها، گرما و قطع برق جرقه درگیری را دریافت می کنند.
🔸😔🔸😔🔸😔🔸
🌹به همت و تلاش شبانه روزی #جهادگران قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)؛
👈 حالا از #سواحل_مکران هم نفت صادر میکنیم.
AUD-20210723-WA0011.mp3
8.69M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب پس از دریافت نوبت دوم واکسن ایرانی کرونا. ۱۴۰۰/۰۵/۰۱
💻
18.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆گزارش علی زکریایی.
❗️ #طرح_صیانت به زبون ساده