‼️ #مراقبت_این_علائم در خود باشید
در آرامش و با طمانینه به درون خود رجوع کنیم و ببینیم امروز ذهن مان مشغول چه خبرهائی بوده است و این خبرها چه میزان اهمیت دارند.
👈حالا به این چند سوال فکر کنیم.
1⃣یکم. آیا هر خبر مثبتی را با یک برداشت تلخ و منفی بازنمایی می کنیم؟
🔸مثلا خبر توافق با یک کشورهای همسایه را شنیدیم و بعد در رقابت حزبی و جناحی این دولت و آن دولت آنرا روایت کردیم؟
🔸یا اینکه خبر کمک ایران به مردم زلزله زده ترکیه وسوریه را شنیدیم و آنرا با این ادعا که از کمک به زلزله خوی کم گذاشتند مورد انتقاد قرار دادیم؟
2⃣دوم. آیا در کنار هر خبر مثبتی دنبال یک خبر حاشیه ای و منفی هستیم؟
🔸مثلا خبر آبگیری دریاچه ارومیه را بعد از سالها شنیدیم و با ادعاهایی شبیه اینکه تامین این آب به معنی خشک کردن جای دیگری است این خبر را نادیده گرفتیم؟
🔸و یا خبر پادرمیانی چین در توافق ایران و عربستان را رها کردیم و روی کافر بودن چین متوقف شدیم؟
3⃣سوم. آیا از آن دسته ایم که خبر منفی را چندین برابر بزرگنمایی و به نظام تعمیم می دهیم؟
🔸مثلا خبر مسمومیت را می شنویم و آنرا پروژه نظام برای محدود کردن دختران تلقی می کنیم؟
🔸یا خبر برخورد غلط یک لباس شخصی با متهم را به حساب دستگاه نظمیه و امنیه کشور می گذاریم؟
4⃣چهارم. آیا اصلا میتوانیم خبرهای مثبت را ببینیم؟
🔸مثلا خبر رفع مشکل آب شرب بوشهر با طرح آبشیرین کن را شنیدیم؟
🔸یا خبر افتتاح فاز 14 پالایشگاه پارس جنوبی به عنوان ایرانی ترین فاز این مجتمع گازی را دیدیم؟
🔸یا پروژه ابرسانی به کردستان و حل مشکل آب خوزستان با پروژه غدیر مورد توجه مان بود؟
5⃣پنجم. آیا در کنار اخبار منفی خبرهای مثبت در همان حوزه را می بینیم؟
🔸مثلا اخبار مهاجرت را رصد می کنیم اما بازگشت 2700 نخبه و حل 300 مساله اصلی کشور توسط انها را پی گیری نمی کنیم؟
🔸یا اینکه خبر دلار 60 هزار تومانی بی تاب مان می کند و زمین و زمان را در آن مقصر می دانیم اما سقوط دلار را خیالی و غیر واقعی می بینیم و حواله می دهیم به نقاط موهوم؟
6⃣ششم و بدتر اینکه نعمت ها و داشته های تان را به تمسخر می گیریم؟
مثالش بماند
7⃣هفتم. آیا اعتماد به نفس بیان خبرهای خوب را داریم؟
🔸مثلا خبر توزیع کالابرگ و بازگشت قیمت کالاهای اساسی به سال 1400 را دیدیم و نگفتیم؟
🔸آیا کشف لیتیوم به عنوان یک دستاورد علمی جدید در حوزه انرژی و یا تولید موشک هایپرسونیک را دیدم و حاضر نشدیم آنرا توزیع کنیم؟
8⃣هشتم و سوال آخر؛ آیا به شنیدن اشکالات و ضعف های دشمنان مان بی تمایلیم؟
🔸مثلا اگر از مابخواهند درباره شکستن پروژه ایران هراسی آمریکا در منطقه و شکست پروژه براندازی ایران توسط غرب سه خط بنویسیم، برای مان میسر است؟ اساسا تمایل داریم؟
👈اگر این نشانه ها را در خود داریم حتما به بیماری خودخوارپنداری گرفتاریم. مهم نیست این بیماری را چه صدا می زنیم. مثلا ممکن است اسم خود را آرمانخواه بگذاریم اما این آرمانخواهی که بی اعتنا به واقعیت ها و دارایی های یک ملت است افسانه ای توهمی وخیال انگیز بیش نیست.
نام این بیماری مازوخیسم سیاسی است. متاسفانه باید بگویم رسانه های سادیسمی ضدانقلاب که از تحقیر ملت ایران لذت می برند روی مازوخیست های داخلی که از تحقیرشدن لذت می برند حساب ویژه باز کردند.
✅ اما، درمان؛
👈این 3 دسته عامل را مراقبت کنید
الف. مراقبت کنیم رقابت های سیاسی و جناحی باعث نشود موفقیت ها را نبینیم.
ب. مراقبت کنیم سیاه نمائی های رسانه ای که صرفا به دنبال کاسبی لایک و دیده شدن هستند گرفتار بدبینی مان نکند.
ج. مراقبت کنیم پروژه یاس افکنی دشمن باعث نشود واقعیت های امیدآفرین را نبینیم و یا گرفتار بزرگ نمایی خطاها شویم.
✍ محسن مهدیان
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف سفیر سابق فرانسه در یمن: همه میدانند که هیچ نیروی ایرانی در یمن نیست، آمریکاییها این را بهتر از همه میدانند!!
💢 «ژیل گوتیه» سفیر سابق فرانسه در یمن در استودیوی "فرانس ۲۴":
🔺 آمریکا خوب میداند که هیچ نیروی ایرانی در یمن حضور ندارد؛ جامعه بینالمللی پروپاگاندای رسانهای علیه ایران راه انداختهاست.
🔺 وقتی سفیر یمن بودم این کشور مملو از سلاح بود به ازای هر یمنی چهار اسلحه وجود داشت پس آنها نیازی به واردات سلاح نداشتند.
🔺 ارادهای بینالمللی علیالخصوص از سوی اماراتیها برای تضعیف یمن وجود داشت!
📌
🇮🇷
گرامی میداریم #بیست_و_یکم_اسفند، سالروز عروج سبک بال سردار رشید اسلام، #شهید_حسین_امامی.
شادی روح شهیدان والامقام، #حسین امامی و برادر شهیدش #حمید امامی؛
«#فاتحه با #صلوات»
#ولادت:
۲۶ آذر ۱۳۳۶ #آبادان
#شهادت:
۲۱ اسفند ۱۳۶۳ #جزیره_مجنون
🌺🌹🌷🇮🇷🌷🌹🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #جواب_شجاعانه و کوبنده خانم سامره جعفراوا در اداره پلیس و دادگاه رژیم الهام علیاف به توهین کنندگان به مقام معظم رهبری و جمهوری اسلامی ایران
🔸 زیرنویس فارسی
🌹 سامره جعفراوا که به جرم برگزاری ولادت امام زمان و اعتراض به رژیم صهیونیستی از طرف پلیس علیاف بازداشت شده بود بعد از خطبه زینبی علیه رژیم و دفاع از امام خامنهای و مقدسات در اداره پلیس بعد از 7 ساعت همراه با همسرش از بازداشت آزاد شد و به دو هزار منات جریمه نقدی محکوم شد.
✍ پ ن ؛
سخنان حماسی و زیبای این بانوی شجاع آدربایجانی در دفاع از ایران و انقلاب و رهبر انقلاب را بشنوید و لذت ببرید. کاش چهارتا مسئول و علمای با غیرت مثل این بانوی شجاع آذربایجانی داشتیم.
🌺❤️🌺❤️🌺
✅ #اثرات_راهبردی و دلایل توافق ایران و عربستان
🔸️عربستان و ایران بعد از ۸ سال قطع روابط، بالاخره باهم به توافق رسیدند .
🔸️در خصوص این توافق چند نکته باید ذکر کرد؛
1️⃣ روابط ۲ کشور بعد از تسلط انصارالله متحد جمهوری اسلامی بر پایتخت یمن تیره شد؛ با روی کار آمدن ملک سلمان و ولیعهدی بن نایف و وزارت جنگی محمد بن سلمان، رویکرد پادشاهی سعودی بر تهاجمی شدن اقدامات علیه تهران متمرکز شد و با شروع جنگ یمن و اعدام شیخ باقر النمر و متعاقب آن حمله خودسرانه به سفارت سعودی، تنش ها به اوج رسید و عربستان سفارتش را بست و قطع روابط را رسما اعلام کرد.
🔸️پس از چندی نیز بن سلمان که شکست هایش در جنگ یمن را نتیجه حمایت ایران می دانست، اعلام کرد جنگ را به داخل ایران می کشاند.
2️⃣ بعد از گذشت ۸ سال از شروع جنگ یمن و سیاست تهاجمی سعودی در منطقه که همراهی با ترامپ اوج آن بود ، باید دید کدام طرف از مواضعش کوتاه آمده که زمینه ساز توافق شده است ؟
🔸️آیا ایران در حمایت از متحدانش در یمن ، لبنان ، عراق و سوریه تجدید نظر کرده یا ریاض سیاست های خود را علیه تهران اصلاح کرده است؟
3️⃣ ایران در سالهای اخیر با وجود تحریم های شدید ، علاوه بر گسترش توان موشکی و پهپادی خود، در زمینه هسته ای نیز از نقطه گریز عبور کرد و در قامت یک قدرت هسته ای قد علم کرده است.
🔸️از طرفی سعودی نیز که در یمن ، لبنان ، عراق و سوریه تمام توان خویش را معطوف ساخته بود ، نتوانست در برابر متحدان ایران کاری از پیش ببرد.
🔸️آخرین تلاش سعودی ها ، تحریک اغتشاشات در خیابان های ایران داخلی از طریق شبکه ماهواره ای وابسته به خود (اینترنشنال) بود که آن هم به شکست انجامید .
4️⃣ متحدان ایران امروز در یمن قدرتمند تر از همیشه اند ،تاجایی که نسبت به ۸ سال پیش هم از لحاظ تسلیحات بسیار پیشرفت کرده اند و هم بیش از ۷۰ درصد جغرافیای انسانی یمن تحت سیطره آنهاست و صدهها میلیارد دلار سعودی ها در همسایه جنوبی خود بدون دستاوردی دور ریخته شد.
🔸️پس از حمله پهپادهای یمنی به آرامکو و کاهش تولید نفت سعودی به نصف ، ریاض از دولت ترامپ برای واکنش علیه ایران کمک خواست اما با پاسخ منفی آمریکا مواجه شد و همین امر بن سلمان را بسیار پریشان خاطر کرد.
5️⃣ بن سلمان تحولات جدید بین الملل را خوب درک کرده است ؛ ایران قصد کوتاه آمدن در برابر آمریکا را ندارد و تحریم ها نیز جمهوری اسلامی را از پا در نخواهد آورد و ادامه این روند و احتمالا از سر گیری جنگ با یمن، اثرات ویران کننده ای بر سعودی خواهد گذاشت .
🔸️پس بن سلمان که کیفیت تسلیحات ایرانی را در نبردهای مختلف از اروپا تا آسیا و آفریقا دیده است ، هیچ تمایل ندارد در برابر چنین تسلیحاتی مقاومت کند.
6️⃣ آنهایی که برجام را کلید حل روابط با دنیا می دانستند ، باید ملتفت گردند که مولفه های قدرت جمهوری اسلامی شامل توان هسته ای ، موشکی و پهپادی ، متحدان منطقه ای و حمایت مردمی موجب بهبود روابط با دنیا می گردد ، نه خالی کردن دست کشور از عناصر قدرت.
🔸️قطع روابط ایران و عربستان در اوج اجرای برجام انجام شد و از سرگیری روابط در دوران نابودی برجام.
7️⃣ بدون شک باید گفت برقراری مجدد روابط ایران و سعودی نشانه دیگری از تغییرات اساسی در عرصه روابط بین الملل است و عربستان متوجه آن گشته که اتحاد با آمریکا مثل گذشته برایش منفعت نخواهد داشت و باید با قدرت های دیگری نظیر چین و ایران نیز مستقلا بر سر یک میز بنشیند و روابطش را ارتقا بخشد.
8️⃣ اسرائیل نیز یکی از متضرران احتمالی از توافق ایران و سعودی است و بسیار دور از ذهن می نماید که ریاض دیگر به توافق ابراهیم بپیوندد و سعی در اتحاد با تل آویو برای ضربه زدن به تهران باشد.
9️⃣ در پایان باید گفت جمهوری اسلامی با صبر و حوصله و بدون کوتاه آمدن از مواضعش و بلکه تقویت مولفه های قدرت خود ، پس از ۸ سال پادشاهی سعودی را به این نتیجه رسانید که در مناسباتش در قبال ایران تجدید نظر کند .
🔸️ به زودی اثرات این توافق بر شبکه اینترنشنال و سایر رفتارهای سعودی روشن خواهد شد.
🔸🔸🔸
⁉️ #چرا_چین برای توافق بین ایران و عربستان #وساطت_کرد؟
❗️در اهمیت این توافق برای چین نکاتی قابل توجه میباشد:
کشور چین کشوری است که معمولاً در مناقشات سیاسی وارد نمیشود و سیاست عدم دخالت را در پیش میگیرد.
۱۶ آذر ۱۴۰۱ شیجینپینگ رئیس جمهور چین به عربستان سفر کرد و توافقاتی با کشور عربستان امضا شد که به زعم برخی به منزله قربانی کردن ایران توسط چین بود، چین برای رفع این سوءتفاهم که ناشی از سیاستهای اقتصادیاش بود، باید اقدامی انجام میداد تا علاوهبر حفظ توافقات گذشته، روابط با هر دوکشور را گسترش دهد.
این توافق یک توافق سهجانبه است نه دو جانبه. زیرا چین به عنوان مرجع تضمین این توافق است.
در سال ۱۳۸۱ شمسی توافقی بین ایران و عربستان انجام شد که به سرانجام نرسید. اینبار چین قصد دارد برای ثبات و پایداری این توافق مرجع تضمین باشد تا به سرانجام برسد، زیرا با استناد به تجربه قبلی ممکن است بدون تضمین چه بسا با کوچکترین مانع دوباره سرنوشت این توافق مانند توافق سال ۱۳۸۰ شود.
این توافق پیروزی دیپلماتیک در منطقه برای چین است، منطقهای که ژئوپلتیک آن تحت سلطه و نفوذ آمریکا بود،آمریکا همیشه سعی دارد تا سرنوشت یک منطقه را به یک مسئله تحت کنترل خود وابسته کند تا آن منطقه را به سوی خواستههای خود هدایت کند، چین میخواهد ثابت کند که جهان به مسئله اوکراین محدود نمیشود و کلید دوران پساآمریکا در منطقه توسط چین به عنوان یک قدرت اثرگذار زده شود.
با این توافق چین بازار انرژی خود را تضمین میکند، زیرا روابط دو کشور ایران و عربستان به قراردادهای این دو کشور با کشور چین گره زده شده که این خود یکی از عوامل ورود چین به این توافق است.
این توافق زمینه برای تاثیر چین در منطقه را فراهم میکند، منطقهای که بعد از جنگ جهانی دوم تحت نفوذ و سیطره آمریکا بود، از نظر آمریکا نظم فعلی بینالمللی، حاصل جنگ جهانی دوم و جنگ سرد است و چین یکی از کشورهایی است که به دنبال تغییر و برهم زننده نظم فعلی جهانی معرفی میکند.
روابط چین و آمریکا در موضوعات تجارت، تکنولوژی و جاسوسی دچار تنش شده است و این دو کشور در تلاشاند تا در فضای رقابتی و خارج از مرزهای خودشان نفوذ و تأثیر خود را گسترش دهند.
یکی از جنبههای مهم این توافق، باز شدن سفارتخانهها در دو کشور پس از ۷ سال میباشد که کشور چین نقش بسیار زیادی را ایفا میکند.
یکی از دلایل اصلی ورود چین به این توافق، علیرغم رفتارهای قبلی چین که در سیاست خارجی در مناقشات سیاسی بین کشورها دخالت نمیکرد در واقع سیلی محکم چین به آمریکا و دولت بایدن است که میخواهد ثابت کند چین یک قدرت رو به رشد است و به دنبال جایگزین شدند به جای آمریکاست.
کشور چین برای اثبات قدرت خود به منطقه و جهان رفتارهای مشابهی هم داشته است، مثال چین در همین راستا خواستار میانجیگری بین روسیه و اوکراین نیز شده است، سفر وانگیی دیپلمات ارشد و مدیر دفتر کمیسیون امور خارجی حزب کمونیست چین، در اول اسفند ۱۴۰۱ به مسکو مقدمهای برای پایان دادن به بحران اوکراین است تا نقش یک ابرقدرت را به جای آمریکا در منطقه بازی کند و سعی دارد در یک اقدام ابتکاری و دیپلماتیک قوی، فرمان میانجیگری بین روسیه و اوکراین را در دست بگیرد تا شروع جابجایی قدرت در منطقه به نفع چین را رقم بزند.
چین سعی دارد در زمانی که تحریمها علیه ایران در حال گسترش است، برای رهایی ایران از دام تحریمهای آمریکا و اروپا ورود پیدا کند، ایران نیز در تلاش است با استفاده از ظرفیت چین تحریمها را خنثی کرده تا سیاستهای انزواطلبی که آمریکا برای ایران دارد را درهم شکند.
✍ رسول جوکار
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
🗓 فهرست #مهمترین_وقایع سال ۱۴٠۱
#فروردین
🔹برکناری عمران خان از نخستوزیری پاکستان
#اردیبهشت
🔹افزایش مبلغ و پوشش یارانه معیشتی
🔹محدود شدن ارز ترجیحی به گندم و دارو
🔹فوت آیتالله فاطمینیا
#خرداد
🔹فروریزی ساختمان متروپل در آبادان
🔹آغاز ناآرامیهای آبادان
🔹همخوانی صدهزار نفری «سلام فرمانده» در ورزشگاه آزادی همزمان با موج جهانی استقبال از آن
🔹آغاز طرح فروش نان با کارتخوان هوشمند از قزوین
🔹بیانیه و کمپین «تفنگت را زمین بگذار» به عاملیت سلبریتیهای سینما
🔹اعطای جایزه کن به فیلم موهن «عنکبوت مقدس»
🔹اولین روز بدون فوتی کرونا در ایران
#تیر
🔹پیوستن ایران به جمع ده کشور دارای برترین تلسکوپ در جهان
🔹افتتاح سفارت اسرائیل در امارات متحد عربی
🔹ترور شینزوآبه نخست وزیر سابق ژاپن
🔹رونمایی از اولین ناودسته پهپادبر نیروی دریایی راهبردی ارتش
🔹برگزاری «مهمونی ۱۰ کیلومتری» غدیر در تهران با شرکت سه میلیون شهروند
🔹انعقاد بزرگترین تفاهمنامه سرمایهگذاری نفتی تاریخ کشور با «گاز پروم» روسیه
#مرداد
🔹ارسال ماهواره «خیام» به فضا
🔹ترور سلمان رشدی
#شهریور
🔹فوت آیتالله ناصری
🔹جنگ مسلحانه در بغداد درپی مواضع مقتدی صدر
🔹کنارهگیری آیتالله حائری از مرجعیت و ارجاع مقلدان خود به رهبر انقلاب
🔹کنارهگیری مجدد مقتدی صدر از سیاست
🔹افتتاح ابرپروژه آبرسانی «غدیر» در خوزستان
🔹مرگ ملکه الیزابت بهعنوان پیرترین حاکم و با طولانیترین مدت سلطنت در جهان
🔹فعال شدن کریدور شمال-جنوب
🔹افتتاح نخستین مخزن ابرپروژه آبرسانی در همدان
🔹عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای
🔹برگزاری باشکوه مراسم اربعین پس از دو سال محدودیتهای کرونایی
🔹فوت مهسا امینی و آغاز اغتشاشات چندماهه
#مهر
🔹انفجار در خط لوله انتقال گاز «نورد استریم»
🔹افتتاح سفارت اسرائیل در بحرین
🔹حمله موشکی سپاه به مواضع تجزیهطلبان در کردستان عراق
🔹تجمع چندهزار نفری ضدانقلاب در تورنتو کانادا
🔹افتتاح طرح آبرسانی به ١۵٠٠ روستای کشور
🔹تجمع چندهزار نفری ضدانقلاب در برلین آلمان
#آبان
🔹حمله تروریستی داعش به حرم شاهچراغ
🔹شهادت دردناک آرمان علیوردی
🔹پیروزی لولا داسیلوا در انتخابات ریاستجمهوری برزیل
🔹شهادت دردناک روحالله عجمیان
🔹حضور میلیونی مردم در مراسم ۱۳ آبان در کشور
🔹پرتاب موفق موشک بالستیک قاره پیمای «قائم۱۰۰»
🔹رونمایی از سامانه پدافندی ارتقاء یافته «باور۳۷۳»
🔹افتتاح بزرگترین پروژه ریلی و ترانزیتی کشور
🔹موفقیت دانشمندان ایرانی در درمان سرطان خون با روش ژندرمانی
🔹حمله موشکی سپاه به مواضع تجزیهطلبان در کردستان عراق
🔹حمله تروریستی به بازار مرکزی ایذه
🔹رأی پارلمان آذربایجان به افتتاح سفارت این کشور در اسرائیل
🔹حمله موشکی سپاه به مواضع تجزیهطلبان در کردستان عراق
#آذر
🔹اعتراضات به محدودیتهای کرونایی در چین
🔹وقوع اولین مورد از مسمومیت سریالی مدارس کشور در قم
🔹بهرهبرداری از مدرنترین طرح آبرسانی کشور در سنندج
🔹فوت رستم قاسمی
🔹ربایش و ترور مولوی عبدالواحد ریگی در خاش
🔹پایان جامجهانی قطر با قهرمانی آرژانتین
#دی
🔹واردات اولین محموله خودرو به کشور پس از چهار سال
🔹به نخستوزیری رسیدن مجدد نتانیاهو
🔹آغاز اعتراضات گسترده علیه نتانیاهو در سرزمینهای اشغالی
🔹اعدام علیرضا اکبری به جرم جاسوسی
🔹سرمای کم سابقه در کشور و افزایش بارشها
🔹رأی پارلمان اروپا به افزودن سپاه به فهرست گروههای تروریستی
#بهمن
🔹کشته شدن هشت اسرائیلی در عملیات استشهادی
🔹حمله ریزپرنده انتحاری به ساختمان وزارت دفاع در اصفهان
🔹انفجار مرگبار در مسجدی در پیشاور پاکستان با بیش از یکصد کشته
🔹انهدام بالن جاسوسی چین توسط آمریکا
🔹رؤیت اشیاء نورانی و ناشناس در مناطقی از جهان
🔹عفو عمومی بازداشت شدگان اغتشاشات توسط رهبری
🔹زلزله ویرانگر ترکیه-سوریه با بیش از پنجاه هزار کشته
🔹اعطای جایزه گرمی به آهنگ «برای»
🔹رونمایی از ماهوارههای «ناهید۲» و «طلوع۳»
🔹رونمایی از پایگاه زیرزمینی نیروی هوایی ارتش
🔹استقبال بیسابقه مردم از تکبیرهای ساعت ۲۱ روز ۲۱ بهمن در محلات مختلف سراسر کشور
🔹حضور گسترده و بیست میلیونی مردم در راهپیمایی سراسری ۲۲ بهمن
🔹اولین میزبانی چین از رئیسجمهور ایران در سطح «سفر دولتی» طی بیست سال گذشته
#اسفند
🔹افتتاح تونل انتقال آب به دریاچه ارومیه
🔹افزایش قیمت دلار تا مرز ۶۰ هزار تومان
🔹رونمایی از تونلهای زیرزمینی پدافند هوایی در جریان رزمایش مدافعان آسمان ولایت
🔹تشدید مسمومیتهای سریالی و هجمههای رسانهای
🔹واکنش رهبر انقلاب به مسمومیتها و «جنایت بزرگ» دانستن آن
🔹دریافت جنگندههای «سوخو۳۵» از روسیه
🔹توافق ایران و عربستان به از سرگیری روابط
🔹اضافه شدن مجوز اصناف به درگاه ملی صدور مجوزها
🤔🤔🤔
🔴 حاج حسین شریعتمداری خطاب به مسئولان:غائلهی «کشفحجاب» را جمع کنید؛ احتمال مواجهه با یک رخداد خسارتبار دور از انتظار نیست
⏪ بعید نیست مردم برای مقابله با این هنجارشکنی دست بهکار شوند
▪️ برای یافتن سرنخها، باید «همه کشف حجابکنندهها» را دنبال کرد تا به کانونهای اصلی رسید
▪️ ادامه کمتوجهی مسئولان دستاندرکار نسبت به کشف حجاب، احتمال گسترش این ناهنجاری را در پی دارد و بعید نیست -خدای نخواسته- این تصور غلط را در میان برخی از نوجوانان دامن بزند که کشف حجاب را ناهنجار و خلاف شرع و قانون تلقی نکنند! و به این توهم دچار شوند که اگر اینگونه نبود، مسئولان محترم با آن برخوردی شایسته میکردند.
#رعایت_حجاب
#ضروریات_دین
🇮🇷 سال ۱۴۰۱ جوانانی اثبات کردند اگر داعشیترین رفتار هم در خیابان ظهور کند، نه میترسند نه کم میآورند و تا آخر پای پرچم #میهن_ایستادهاند.
🌷🌷🌷🌷🌷
سلام و عرض ادب؛
با یاد #شهیدان_والامقام و #درگذشتگان؛
#سال_نو بر شما و خانواده محترم مبارک و ان شاءالله پر از خیر و برکت باد.
🌹💐🌺🌺💐🌹