هدایت شده از آخرین خبر
🔺مهم ترين نكاتى كه زائران در پياده روى اربعين بايد به آن ها توجه كنند...
در کوتاهترین زمان، به روزترین باشید👇
@Akharinkhabar | akharinkhabar.ir
🔵🔴پیشبینی پولیتیکو از سیاست خارجی آمریکا در دولت احتمالی هریس
#بخش_اول
تارنمای "پولیتیکو" با اشاره به تحولات آمریکا به دنبال کناره گیری جو بایدن از رقابت های انتخاباتی و حمایت او از کامالا هریس معاونش در انتخابات، پیش بینی کرد که در بیشتر حوزه های سیاست خارجی هریس احتمالا دنبال رو اهداف سیاست خارجی بایدن خواهد بود.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این تارنمای آمریکایی نوشت: اگر هریس در انتخابات نوامبر (آبان) پیروز شود، با پیشینه ای از سیاست خارجی که در دوران سناتوری اش در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ و جایگاه او به عنوان نفر دوم در یکی از باتجربه ترین روسای جمهوری در عرصه مسائل بین المللی تاریخ آمریکا مشخص شده است، وارد کاخ سفید خواهد شد.این رسانه افزود: دولت هریس احتمالا قویا از تلاش های جنگی اوکراین حمایت خواهد کرد و به طرح های آمریکا برای تعمیق ائتلافات در منطقه آسیا اقیانوسیه در مواجهه با قدرت ژئوپلتیکی چین ادامه خواهد داد. همچنین وی همچنان احتمالا حمایتی قوی از(رژیم) اسرائیل و دیگر متحدانش در خاورمیانه به عمل خواهد آورد.اما در رابطه با جنگ رژیم اسرائیل با حماس در غزه، هریس ابراز همدردی عمیق تری با درد و رنج فلسطینی ها داشته است و این موضع او می تواند رضایت رای دهندگان آمریکایی عرب تبار و رای دهندگان دیگر ناراضی از حمایت بایدن از تلاش های جنگی تل آویو را جلب کند.
«لی لی گرینبرگ کال» دستیار ویژه رئیس ستاد کارکنان وزارت کشور که به دلیل مخالفتش با حمایت تزلزل ناپذیر بایدن از راهبرد جنگی رژیم صهیونیستی بعد از یکسال خدمت استعفا داد درباره هریس گفت تجربه شخصی اش در همکاری با وی نشان می دهد که ریاست جمهوری هریس می تواند امیدوارکننده باشد.وی گفت هریس ممکن است به نظر اکثریت رای دهندگان گوش دهد و از همه اهرم های دولت ازجمله توقف انتقال سلاح های تهاجمی برای کمک به آتش بس و تبادل اسرا استفاده کند.وی قبل از این که سناتور شود بیشتر دوران خود را به عنوان مقام مجری قانون خدمت می کرد و با تجربه کمی در حوزه سیاست خارجی به عنوان معاون بایدن انتخاب شد. این امر وی را به مشاورانش متکی کرد که به گفته جیم تاونسند مقام سابق پنتاگون و ناتو اکثریت سنت گرا بودند.با این وجود سابقه او به عنوان سناتور و معاون رئیس جمهوری که با کناره گیری بایدن در کانون توجهات قرار گرفته است، مواجهه او با چالش های ژئوپلتیکی ممکن است متفاوت باشد و تلاش محافل داخلی حزب دموکرات برای تکمیل کمبودهای او را نشان می دهد.
هریس در گردهمایی های جهانی در کنار بایدن حاضر شده است. وی در سال ۲۰۲۳ در اجلاس آسه آن به جای بایدن حضور یافت. مسئله ای که برای متحدان اروپایی آمریکا مهم است این است که وی درکنفرانس امنیتی سالانه مونیخ در سال ۲۰۲۲ از ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین حمایت کرد.آدام اسمیت دموکرات ارشد کمیته خدمات نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا که انتخاب هریس را تایید کرده است گفت حضور هریس در کنفرانس مونیخ به نمایندگی از بایدن، آمادگی او برای حضور درعرصه جهانی را نشان داد. او نقش ما دراوکراین و ناتو و عرصه جهانی را تشریح کرد و واقعا قوی حاضر شد.
▪️مشاوران ارشد هریس
فیلیپ گوردن مشاور امنیت ملی هریس به عنوان معاون رئیس جمهوری دردولت های اوباما و کلینتون خدمت می کرد. وی ابتدا معاون مشاور امنیت ملی هریس بود و جایگزین نانسی مک الدونی شد. گوردن کارشناس مسائل اروپا است و در زمینه خاورمیانه تجربیات گسترده ای دارد.ربکا لیسنر معاون مشاور امنیت ملی هریس از مقامات سابق برنامه ریزی در شورای امنیت ملی است و بر ایجاد راهبرد امنیت ملی دولت نظارت داشته است.بر خلاف ترامپ و معاون وی جی دی ونس، مشاوران ارشد هریس از افراد «سنت گرا» و «اینترناسیونالیست» (بین المللی گرا) هستند./
ادامه دارد.....
🔵🔴 پیشبینی پولیتیکو از سیاست خارجی آمریکا در دولت احتمالی هریس
#بخش_دوم (پایانی)
▪️نگاه ویژه هریس به مساله روسیه و اوکراین
هریس مانند بایدن، حامی قوی در دفاع از اوکراین در برابر روسیه بوده است و انتظار میرود که بیشتر سیاستهای او را ادامه دهد. در ماه ژوئن، هریس در اجلاس سران برای صلح در اوکراین حضور یافت و در آنجا برای ششمین بار بازلنسکی دیدار کرد و حمایت قاطع خود را از همکاری ترانس آتلانتیک در حمایت از کی یف ابراز نمود.هریس امسال در مصاحبه ای با شبکه ان بی سی نیوز گفت که اوکراین می تواند همچنان روی حمایت واشنگتن حساب کند، زیرا جنگ ادامه دارد. هریس گفت: «اوکراین به حمایت ما نیاز دارد. «و ما باید چنین حمایتی را مبذول کنیم».در کنفرانس امنیتی مونیخ امسال نیز، هریس همچنین تعهد دولت بایدن مبنی بر حمایت از اوکراین را «تا زمانی که طول بکشد» تکرار کرد.او همچنین از منتقدان سرسخت ولادیمیر پوتین بوده و مدعیست پوتین مسئول مرگ الکسی ناوالنی، رهبر مخالفان روسیه در سال جاری است.
هریس بعلاوه از حملات روسیه به غیرنظامیان اوکراینی به عنوان «جنایت علیه بشریت» انتقاد کرده و متعهد شده است که مقامات مسکو را پاسخگو کند.وی به تازگی از ترامپ به دلیل ادعاهایش برای خارج کردن آمریکا از ناتو انتقاد کرد.
▪️رویکرد هریس در مسائل خاورمیانه
در رابطه با مسئله رژیم صهیونیستی، هریس به عنوان سناتور از راه حل تشکیل دو کشور مستقل و توافقات صلح آبراهام حمایت کرده و به عنوان معاون بایدن، درمحافل خصوصی گفته بود که دولت بایدن باید با توجه به افزایش تلفات در جنگ غزه، موضع سختگیرانه تری را در قبال بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بکار بندد.وی به عنوان یکی از مقامات عالی رتبه در دولت بایدن، اجرای آتش بس موقت فوری را در ماه مارس خواستار شده و قویا نحوه مدیریت کمک ها به غزه از سوی رژیم اسرائیل را محکوم و جنگ را «فاجعه انسانی» برای غیرنظامیان بی گناه توصیف کرده است.هریس از حامیان توافق اقدام جامع مشترک سال ۲۰۱۵ (توافق هسته ای) با ایران است و حمله ژانویه ۲۰۲۰ علیه سردار (شهید) قاسم سلیمانی را محکوم کرده و از حامیان قانون ناموفقی است که مانع اقدامات نظامی بیشتر علیه مقامات و اهداف ایرانی می شود.در رابطه با عربستان، وی به گروهی از نیروهای مترقی خواهی پیوست که خواستار قانونی برای محدود کردن فروش سلاح و حضور نظامی در ریاض بود که به دلیل نقش عربستان در جنگ داخلی یمن و نیز به قتل رساندن جمال خاشقجی نویسنده عرب منتقد حکومت عربستان بود.
▪️سیاست خارجی هریس در آسیا
پولیتیکو نوشت احتمالا هریس دنبال رو سیاست سختگیرانه دولت بایدن در خصوص چین در صورت پیروزی در انتخابات خواهد بود.هریس در دوران سناتوری اش از رویکرد ترامپ در قبال پکن انتقاد کرد و به مایک پنس معاون ترامپ در مناظره های معاونان رئیس جمهور در سال ۲۰۲۰ گفت ترامپ در جنگ تجاری با چین شکست خورده و تلاش هایش بدون این که توازنی در روابط بین واشنگتن و پکن ایجاد کند به اقتصاد آمریکا ضربه زده است.وی همچنین مانند دیگر مقامات دولتی آمریکا از سیاست تشویق برای کاهش وابستگی اقتصاد غرب به چین حمایت کرده است.
دولت هریس احتمالا به حمایت غیر رسمی از تایوان به ویژه به بهانه افزایش تهدیدهای نظامی چین ادامه خواهدداد.
وی در سپتامبر ۲۰۲۲ گفت ما به حمایت از تایوان در حق دفاع از خود متناسب با سیاست بلندمدت خود ادامه خواهیم داد./
🔸🔸🔸
📊 آمار قابل توجه و عجیب.
خیلی از مردم از این آمار خبر ندارند.
✍کاظم انبارلوئی
۱- تقریبا به تعداد خانوارها خودرو در کشور داریم! و در موارد قابل توجهی هم ویلای تفریحی وجود دارد
۲- با دو روز تعطیلی راههای کشور از کثرت میل به سفر و تفریح مملو از ماشین و مسافر میشود!
۳- در مصرف لوازم آرایشی و زینتی در صدر هستیم!
۴- میلیونها نفر در یک ساعت برای چهار هزار خودرو ثبت نام میکنند؛ یعنی مردم ایران، با پول همین قرعهکشی میتوانند شرکت بنز آلمان رو خریداری کنند!
۵- در نوروز امسال ۵۱ میلیون تردد در جادههای کشور ثبت شده که ما تنها کشور در منطقه و حتی جهان هستیم که دارای این رکورد سفر هستیم! تقریبا به انداره کل اروپا؛ پنج میلیون نفر سفر از طریق دریا و نیم میلیون نفر سفر هوایی!
۶- تعداد عجیبی ملک در ترکیه توسط ایرانیها خریداری شده است! و ایرانیها فقط در یک ماه خاص بیش از دویست هزار نفر سفر به ترکیه داشته اند! اما باز میگن بدبختیم!
۷- به گزارش انجمن بینالمللی جراحی زیبایی تعدادی عمل جراحی در دنیا انجام شده است که ایران با بیشترین جراحی زیبایی جز ده کشور اول جهان میباشد؛ یعنی ایران یک درصد جمعیت جهان رو داراست اما ۸ درصد عمل جراحی را داشته است!
۸- ایرانیها رتبه اول واردات غذای #سگ در منطقه غرب آسيا را دارند! اما در عین حال بدبخت ترین مردم در سطح کره زمینند؟!
۹- در حال حاضر مردم ایران روزانه بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین مصرف میکنند یعنی مصرفی بیش از سه برابر مصرف پرجمعیت ترین کشور دنیا یعنی چین!
۱۰- میگن ما بدبختیم ولی مصرف برقمون ۶ برابر میانگین جهانی است!
۱۱- ما بدبختیم ولی مصرف گازمون با جمعیت ۸۰ میلیونی حدود ۷ برابر میانگین جهانی و معادل ۱۲ تا کشور ثروتمند اروپایی است!
۱۲- ما بدبختیم اما در مصرف آب شیرین درجه یک دنیا در رتبه اول هستیم!
۱۳- میهمانی ها و بریز و بپاش خانواده های ایرانی در دنیا مثال زدنی است.
۱۴- برای خرید یه بربری تا سر کوچه ماشین و یا موتور سوار میشیم.
۱۵-برای رفتن به مدرسه، فرزندانمان حتما باید سرویس ایاب و ذهاب داشته باشند.
۱۶- کمتر خانه ایرانی است که فاقد مبلمان و زرق و برق باشد.
۱۷- رکورد دار تعویض زود هنگام موبایل و وسایل هستیم.
۱۸- تولید کننده بیش از اندازه زباله و اهل دور ریختن مواد غذایی ماییم.
۱۹- مجالس عروسی و یا ترحیم با آداب پر خرج و برج داریم.
۲۰- اکثرا فراموش میکنیم که کمدهای لباس ما محتوای چه تعداد لباس کمتر استفاده شده است..
❗️طبق آمار جهانی فقر در ایران بعد انقلاب به زیر ۸ درصد هم رسیده است و این یعنی ایران جز ده کشور با کمترین میزان فقر در جهان است؛ اما طبق گفته رسانه های دشمن ایران فقیرترین مردم جهان با درصد بالای احساس فقر فلاکت است؟! پس تأمل کنیم؛ چه دستی پشت پرده با کمک خائنین در کاره
❗️و..... ما #متهم_به_فلاکت در رسانه های غربی- #صهیونیستی دنیا هستیم.
😔 و #برخی_متاثر از این #تبلیغات_دروغین
❤️ #عاشقانه_های_جاهلی در سیاست
این متن سیاسی است. اصلا انتخاباتی است. حالا که انتخابات گذشت باید حرف های جدی تر زد. شاید هم سوادرسانه ایست.
اما ابتدا یک مقدمه کوتاه؛
ما خیلی وقت ها با جهل مان زندگی می کنیم. چه بسا از آگاهی و علم فرار کنیم و به دامان جهل پناه ببریم.
این چه زمانی است؟
زمانیکه دانستن هزینه دارد. حالا هر هزینه ای. حداقل هزینه، انرژی صرف کردن است. حداکثرش هم فهمیدن چیزی که داشته های قبلی ما رو نفی کند.
صبح ها چشم در چشم گربه سیاه شوید تا شب بد می بینید.
صدای دسته کلاغ ها یعنی خبر بد.
عدد سیزده یعنی بدشانسی.
همین سه تا کافیست. حالا فرض کنید یکی بخواهد با استدلال توضیح دهد که این گزاره های ذهن شما باورهای خرافی است. اهمیت می دهید؟ اصلا گوش می دهید؟ اگر هم گوش دهید یعنی از فردا با صدای قارقار دسته کلاغ ها دیگر استرس نمی گیرید؟
این مثال های ساده و دم دستی چیست که می زنیم؟ پس اجازه دهید یک مثال عمیق تر والبته بامزه بزنم.
به دوستی گفتم مطابق پژوهش های پزشکی قلیان باعث میشود عمر کم شود. فورا گفت خوشی هم باعث میشود عمر زیاد شود. این به آن در و پک بعدی را به قلیان زد.
اینجا که پای مرگ و زندگی در میان بود. مساله ای مهمتر از حیات؟ چرا به ساحت علم پزشکی بی اعتنا بود؟ چون پذیرفتن نتایج علمی برایش هزینه داشت. هزینه عبور از لذت و بالاتر از آن تغییر عادت.
سالها پیش دوستی می خواست ماشین بخرد. آگهی 206 را در همشهری خرید و زنگ زد. قیمت بالاتر از عرف بود. اما الحق زیبا بود. فروشنده خودرو را اسپرت کرده بود. یکی پیشنهاد کرد قبل از خرید به کارشناس هم نشان دهد. ابتدا نپذیرفت اما در نهایت با اصرار قبول کرد. کارشناس آمد و گفت این خودرو تصادفی است. چپ کرده است. نصف قیمت می ارزد. اما نپذیرفت و خرید. چرا؟ چشمش را گرفته بود. فهمید. دانست. اما عبور کرد. چرا؟ حس خوش خودروی اسپرت.
ما در زندگی همینیم. در تصمیمات مهم نیز. بخشی از آمار طلاق از همین جنبه است. خیلی وقت ها چشم و ابرو و جیب یک نفر دلمان را می برد و تلاش می کنیم و اصرار داریم درباره شخصیت و هویتش ندانیم. بدانیم هم عبور می کنیم. گوئی چشم و ابرو بر سبک زندگی و فرهنگش می چربد، بی آنکه بفهمیم از دانستن فرار می کنیم.
حالا این کلاغ و گربه و قلیان و 206 و چشم و ابرو چه ربطی به سیاست و انتخابات داشت؟ آنجا هم خیلی ها همینیم.
ما در رسانه و در سیاست و پای صندوق رای به سمت چیزی می رویم که ما را تائید کند. به سمت دانسته های قبلی مان. از اینرو هر آنچه ولو به اسم علم و آگاهی مارا نفی کند علیه ماست. ضدهویت ماست. با او دشمنی می کنیم ولو پیک حقیقت باشد.
ما دو نوع جهل داریم. یا نمی دانیم. یا تصمیم می گیریم ندانیم. تلاش می کنیم توجه نکنیم. غرض این متن دومی است. بی میلی به ندانستن بدتر از ندانستن است.
اینجاست که از علم به جهل پناه می بریم. ترجیح می دهیم با جهل مان عاشقانه های سیاسی داشته باشیم تا با حقایق جدید با هویت قبلی مان کلنجار رویم.
اینجاست که یکی برای مان فرشته می شود و دیگری عین اهریمن. هر چه از شیطانی اهریمن بگویند باور می کنیم ولو خناس ها و مکاران و کاسبان ببافند و هرچه از ملاحت و لطافت پرنیان سیاسی مان کم کند مقابلش بی تابی می کنیم و کینه اش را به دل می گیریم.
اینجاست که در سیاست به سمت کسانی می رویم که درباره آنها کمتر بدانیم. هر میزان کمتر بدانیم بیشتر می توانیم خیال ببافیم و قصه بسازیم و به او عشق بورزیم. ما بیشتر دوست داریم تا ندانیم تا جاهای خالی ذهن را خودمان پر کنیم. هندوانه های دربسته سیاست، خوش ترین خوراک این جماعت است.
خدا هم نکند در حلقه کسانی قرار گیریم که مثل ما فکر می کنند. اینجاست که فرقه مان کامل می شود. اینجاست که خوشی عشق ورزی و دشمنی با رقیب مضاعف می شود.
اینجاست که توجه به حقیقت سراسر هزینه است. هزینه جدا شدن از فرقه و منکوب شدن و تحقیر شدن و اقلیت شدن و رهاشدن از هویت گذشته مان. اینجاست که تا پای مرگ حاضریم جاهل بمانیم اما لایک رفیقانه های قبیله مان را از کف ندهیم.
خودمان را مرور کنیم.
اینطور نیست؟
اگر اینطور نیست هوشیاریم.
اگر در مباحثه های مجازی مقابل انتقاد دیگران، بجز عصبانیت و کلافگی حس خوش فهمیدن و رشد آگاهی داشتیم یعنی آمدیم تا با چشم باز انتخاب کنیم. چنین کاربری گوهرست.
باید در اینباره بیشتر نوشت.
🙏 #برای_مطالعه_بیشتر، چهار کتاب "توهم آگاهی" و "تفکر بی درنگ و بادرنگ" و "اشتیاق به جهل" و "تفکر جانبی" را پیشنهاد می کنم.
✍محسن مهدیان
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترانه زیبای غلامرضا صنعتگر که کار جدید خودش را به رهبر معظم انقلاب تقدیم کرد.
خیلی زیباست حتما بشنوید!
⛔️ درباره انتخاب وزاری دولت چهاردهم در اتاق بازرگانی،
«آدام اسمیت» پدر اقتصاد «لیبرال» در کتاب ثروت ملل میگوید:
📖 منافع بازرگانان و صنعتگران، همیشه از برخی جهات با منافع عموم متفاوت و حتی متضاد است، بازرگانان مایل هستند با لابی و فشار بر دولت، مقرراتی تعیین کنند که به نفع خودشان و به ضرر مصرفکنندگان باشد.
📖 بازرگانان ممکن است تلاش کنند تا با تبانی و توافقهای پنهانی و تشکیل کارتلها، رقابت را محدود کرده و «قیمتها» را به نفع خود بالا ببرند.
📖 آنها همواره تمایل دارند که برای کاهش رقابت و افزایش سود خود، به توافق برسند. این توافقها معمولاً به ضرر مصرفکنندهها و برخلاف منافع عمومی است.
📖 دولتها باید در مقابل نفوذ لابیهای اقتصادی مقاومت کنند و سیاستهای خود را بر اساس منافع عمومی و نه منافع گروههای خاص تعیین کنند.
📖 پیشنهاد هر قانون یا مقررات جدیدی که از سوی این دسته از افراد مطرح میشود، باید با احتیاط فراوان شنیده شود و تا زمانی که بهطور کامل و با دقت فراوان مورد بررسی قرار نگیرد، نباید تصویب شود.
📖 چون این پیشنهادها از جانب گروهی از افراد است که منافعشان هرگز دقیقاً با منافع عمومی یکسان نیست و عموماً منافعی در فریب و حتی ظلم به عموم دارند.
📖 افراد یک حرفه تجاری به ندرت برای خوشی و تفریح گرد هم میآیند، اما گفتگوی آنها معمولاً به «توطئهای علیه مردم» و یا نقشهای برای «افزایش قیمتها» منتهی میشود.
📍حتی پدر لیبرالیسم هم این سبک انتخاب وزرا را خسارت بار و مبتذل میداند.
✍️دکتر رحیمی
پس از اینکه یکی از اعضای اتاق بازرگانی اعلام کرد با آقای پزشکیان قرار گذاشتهاند که وزیر صنعت، معدن و تجارت را این اتاق معرفی کند، تصاویری از جلسات کارگروههای تعیین وزیران دولت چهاردهم منتشر میشود که محل برگزاری همه آنها، اتاق بازرگانی است.
قبلا بارها درباره تعارض منافع شدید در نقشآفرینیهای حاکمیتی اتاق بازرگانی مفصل بحث کردهام. اتاق بازرگانی، تقریبا در همه شوراهای تصمیمگیری کشور حضور دارد در حالی که ذینفع این تصمیمات است. مدیران دولتی به دلیل دسترسی به اطلاعات و تاثیرگذاری بر تصمیمات حاکمیتی، از فعالیت اقتصادی در بخش خصوصی منع شدهاند. اما حیرتانگیز است که به اتاق بازرگانی اجازه حضور در شوراهای حاکمیتی داده شده است!
این ایام، ظاهرا کار از حضور این اتاق در نهادهای تصمیمگیر اقتصادی گذشته و آقایان مشغول تعیین وزیران هستند.
دولت، نماینده مردم است و باید حافظ منافع عموم مردم باشد. وظیفه دولت در رابطه با بخش خصوصی، حمایت، هدایت و نظارت است. با ورود بخش خصوصی به ایفای وظایف حاکمیتی، حمایتهای دولت مرتبط با منافع مردم نخواهد بود؛ سیاستگذاریهای دولت بیشتر منافع سرمایهداران را تامین خواهد کرد تا مردم؛ نظارت دولت بر بخش خصوصی بیمعنی و بلااثر خواهد شد.
اگر جلوی این انحراف گرفته نشود، نهاد دولت در این کشور ماهیت خود را از دست خواهد داد و بجای اینکه خادم مردم باشد، عامل سرمایهداری خواهد بود؛ و نئولیبرالیسم، همین است.
✍️سید یاسر جبرائیلی
*لیست زیارتگاههای کشور عراق*
🔷 کربلای معلّی
🔸مرقد مطهر امام حسین(ع)
🔸مرقد مطهر اباالفضل العباس(ع)
🔸حضرت علی اکبر(ع)
🔸 حضرت علی اصغر(ع)
🔸 عبد الله بن الحسن(ع)
🔸قاسم بن الحسن(ع)
🔸 72 تن شهدای کربلا
🔸حبیب ابن مظاهر
🔸حر بن یزید ریاحی
🔸 ابراهیم مجاب
🔷 مسیّب
🔸طفلان مسلم بن عقيل
🔸قاسم بن الحسن(ع) (مسيّب، عتيكات)
🔸محمد بن عقيل بن ابيطالب (برادر مسلم بن عقيل، شهید نهروان)
🔷 نجف اشرف
🔸مرقد مطهر امیرالمومنین(ع)
🔸مرقد مطهر حضرت آدم(ع)
🔸مرقد مطهر حضرت نوح(ع)
🔸 صافی صفا یمانی
🔸عمران بن علی
🔸بنات الحسن(آمنه، رقیه، زهرا)
🔸مقام امام زین العابدین(ع)
🔸مقام محمد حنفیه
🔸مقام امام حسن(ع)
🔸 مقام ابراهیم خلیل(ع)
🔸مزار اولاد زین العابدین(ع) (محمد اصغر، فاطمه، عليّه)
🔸سيد ابوهاشم بن محمد حنفيه
🔷 قبرستان وادی السلام
🔸مرقد مطهر حضرت هود(ع)
🔸مرقد مطهر حضرت صالح(ع)
🔸مقام صاحب الزمان(عج)
🔸مقام امام صادق(ع)
🔸 مرقد سيد علی آقا قاضی طباطبايی
🔸مرقد رئيسعلی دلواری تنگستانی
🔷 کوفه
🔸کمیل بن زیاد نخعی
🔸مسجد حنانه
🔸سید ابراهیم غمر
🔸میثم تمار
🔸مسلم بن عقیل
🔸هانی بن عروه
🔸مختار ثقفی
🔷 سامرا
🔸امام هادی(ع)
🔸امام حسن عسکری(ع)
🔸نرجس خاتون(س)
🔸حکیمه خاتون(س)
🔸سرداب مقدس غیبت
🔸حسین بن علی الهادی
🔸سمانه خاتون (سمانه مغربیه)
🔸سوسن خاتون (مادر امام عسکری)
🔸ابرهیم اشتر نخعی (سامرا، دُجَیل)
🔸جمیل بن دراج (سامرا، دُجَیل، طارمیه)
🔸ابوهاشم جعفری (داخل ضریح عسکریین)
🔸ابنسکیت اهوازی
🔸علامه نجاشی (مطیره)
🔸آیت الله آقارضا همدانی
🔸زید بن موسی بن جعفر (زید النار)
🔸سید محمد بن علی الهادی(سامرا، بلد)
🔸مسجد جامع ملویّه (جامع متوکل)
🔸زندان امام هادی(ع)
🔸قبور منحوس برخی خلفای عباسی (معتصم و متوکل)
🔷 کاظمین
🔸امام الکاظم(ع)
🔸امام جواد(ع)
🔷 بغداد
🔸هفت شهر مدائن
🔸تيسفون
🔸ايوان مدائن
🔸طاق كسری
🔸مزار سلمان محمدی (فارسی) سلمان پاک
🔸مزار حذيفة بن يمان
🔸مزار عبدالله بن جابر انصاری
🔸مزار طاهر بن زينالعابدين
🔸مزار محمد بن سكران صوفی
🔸مزار لقمان حكيم
🔸مزار كمون خادم لقمان
🔷 حلّه
🔸مسجد رد الشمس
🔸مقام امام علي(ع)
🔸مقام امام زينالعابدين(ع)
🔸مقام امام باقر(ع)
🔸مقام امام صادق(ع)
🔸مقام حضرت مهدی(عج)
🔸مزار ابراهيم بن موسی(ع)
🔸مزار عبدالله بن موسی(ع)
🔸مزار حسين بن زيد شهيد
🔸مقبره ابراهيم قطيفی
🔸مقبره ابن ادريس حلّی
🔸مقبره ابن حمّاد
🔸مقبره سيد بن طاووس
🔸مقبره ابن عرندس حلی
🔸مقبره ابنفهد احسائی
🔸مقبره ابن نماي حلی
🔸مقبره ابوالمعالي هيتی
🔸مقبره احمد بن ادريس حلی
🔸مقبره محقق حلی
🔸مقبره ورّام بن ابيفراس نخعي حلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکتر محمد جواد لاریجانی از پشت پرده اصرار اصلاحطلبان برای اجرای FATF میگوید!!!!!
آنها نمیخواهند ایران تحریمها را دور بزند !!!!!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat