عصر جدیدو ادامه میدیم
قسمت قبلی یکی از مزیت های برنامه رو گفتیم، الان یکی از معایبش رو
🔴عصر جدید، کشف استعداد یا سرگرمی و هیجان؟
برنامه دیشب عصر جدیدو دیدید؟
طرف ذهنش و حافظهاش شبیه کامپیوتر بود. یه چیز عجیبی بود. هر استانی رو میگفتی، در چند ثانیه تمام شهرهاشو میگفت. هر بیماریای نام میبردن، تمام قرصهای اون بیماری رو میگفت. عدد "پی" رو تاچندهزار رقم اعشار حفظ بود.
آخرش دوتا از داورها رای منفی دادن بخاطر نازیبا بودن اجرا. که ایراد بهجایی نبود، چون طرف میخواست بگه من تو صدم ثانیهای هرچی بخواید میگم، مجبور بود تند تند حرف بزنه. که از کیفیت بصری اجراش کم میکرد.
حرف اینجاس، اگر این برنامه برای کشف استعداده دیگه اجرای زیبا و نازیبا نباید دخالت داشته باشه. سلیقه شخصی داور نباید دخالت داشته باشه. جالب اینجا بود که یکی از داورهای برنامه گفت ما برای کشف استعداد اینجاییم نه سرگرمی بعد به مجریهای دیگه گفت این شرکتکننده استعداد عجیبی داشت، چرا رای منفی دادید؟
👈 بنظر میاد تاحدی این برنامه از کشف استعداد به سمت سرگرمی و هیجان تمایل پیداکرده. درقسمتی جدا درباره عدم امکان مقایسه استعداها و هنرهای مختلف صحبت میکنیم.
👈ایراد بعدی در این برنامه که در اجرای همین شرکتکننده هم وجود داشت عدم رعایت احترام، عزت نفس و شخصیت برخی از شرکت کنندههاست. مثلا در همین اجرا وقتی رایها مشخص شد و 2 رای مثبت و دو رای منفی داده شد. از تماشاگران نظرسنجی شد. تماشاگرا هم نظرشون نصف نصف بود تقریبا. البته بعضی از تماشاگران کلا دست میزنن، چه به عنوان موافق چه مخالف. خلاصه این بنده خدا زمان زیادی سرپا وایساده بود تا تکلیفش مشخص بشه، بسیار صحنه ناراحتکننده ای بود. یک مرد میانسال 40_50ساله که بخاطر استعدادش دعوت شده به برنامه، سرپا وایساده بلاتکلیف. تا آخر یکی از داورها گفت بیاد فینال. این شرکت کننده خیلی ناراحت شد تا اخر برنامه.
البته در برخی از موارد برخورد داورها با شرکت کننده ها خوبه، بعضی جاها که انقدر برخورد خوبه که جملات عشقولانه از خودشون دَر میکنن که یکم عدم تعادل و عدالت در برخورد با اجراکنندههاست. که بهتره برای همه یکسان باشه
✍ حسین دارابی
#عصرجدید (قسمت پنجم)
کشف استعداد یا سرگرمی و هیجان؟
عدم احترام به شخصیت برخی از افراد
@hosein_darabi
در ادامه بررسی برنامه عصر جدید به موضوعات زیر میپردازیم
1_ ادامه مزایا و نقاط قوت این برنامه
2_آیا مقایسه استعدادهای های مختلف ممکن است؟
3_آیا رکوردهای گینس اهمیتی دارد؟
4_آیا خوب است انسان تنها روی یک استعداد خودش یا فرزندش کارکند و بقیه ابعاد وجودی خود را رها کند؟
5_بحثی درباره مجریهای برنامه و نحوه قضاوت
6_استعدادها وهنرهایی که قابل ارائه دربرنامه نیست
7_مسابقه سازنده و مخرب و فرق آن مخصوصا در کودکان
8_آیا ما و فرزندانمان باید بهترین شویم؟
9_نگاه غرب به انسان
10_آیا دیده شدن خوب است؟ ما باید دیده شویم، یا ببینیم؟
و برخی موضوعات اساسی دیگر ....
@hosein_darabi
میخوام برم برنامه عصر جدید
رکورد 6تا بچه در بازی خر سواری رو دارم، شاید 8تاهم بتونم ساپورت کنم.
تو این رشته ورزشی رکورد خودِخر روهم زدم. 😆
والا، چیم کمتر از بقیه اس
احتمالا چهارتا چراغ سفید هم میگیرم، اگه اون خانومه بهم قرمز نده
@hosein_darabi
به به، این قسمت از کتاب علی را از زبان علی رو بخونید، کدوم حاکمی رو سراغ دارید اینطوری باشه؟
__
در جنگ صفین یکی از یارانم شروع به مدح وثنای من پرداخت، پاسخ اورا این چنین دادم:
بدترین حالت برای زمامداران این است که مردم گمان برند آنان به فخرفروشی و خودنمایی علاقهمند هستند و رفتار آنان حمل بر تکبر شود من خوش ندارم گمان کنید چاپلوسی و مدح و ثنا را دوست دارم. خدا را شکر که چنین نیستم و اگر هم بودم به نیت اظهار تواضع در پیشگاه خدای سبحان آن را ترک می کردم زیرا که خدا به بزرگی و کبریایی سزاوارتر است
آری مردم پس از رفع مشکلی بزرگ و پشت سر گذاشتن امتحانی سخت به تعریف و تمجید رو می آورند ولی اکنون زمان آن نرسیده است. پس مدح من نکنید زیرا هنوز در پیشگاه خداوند و شما وظایفی باقی مانده است که از انجام آنها فراغت نیافته و واجباتی هست که باید آنها را انجام دهم.
آن گونه که با حاکمان زورگو و مستبد سخن میگویند با من سخن مگویید و آنگونه که با پادشاهان محافظه کاری میکنند با من محافظهکاری نکنید و با ظاهرسازی و دروغ با من معاشرت ننمایید. گمان مبرید که اگر مطلب حقی به من گفته شود پذیرش آن بر من سنگین و دشوار آید. زیرا کسی که شنیدن حق برای او سنگین باشد یا از تذکر به جا و عادلانه ناراحت شود، عمل به حق و رعایت اصل برای او دشوارتر خواهد بود.
از گفتن سخن حق و ارائه مشورت عادلانه کوتاهی نکنید زیرا من خود را برتر از خطا و مصون از آن نمیدانم مگر آن که خداوند مرا حفظ کند که او ازمن تواناتر و بر من از خودم مسلط تر است و من و شما همگی بندگانِ مملوک او هستیم و پروردگاری جز او نداریم. او چنان مالکیتی بر ما دارد که ما بر خویشتن خویش نداریم و اوست که ما را از جهالتی که گرفتارش بودیم بیرون آورد و به آنچه صلاح ما بود رهنمونمان کرد...
📚کتاب #علی_اززبان_علی
نوشته استاد محمدیان
@hosein_darabi
آقا کتاب علی از زبان علی(علیه السلام) یکی از بهترین کتابها در زمینه زندگی امیرالمؤمنین هست، چه بسا بهترین کتاب
از اونجایی که این کتاب از زبان خود امیرالمؤمنین(ع) نوشته شده، آدم غرق درکتاب میشه و انگار خود حضرت داره برامون داستان تعریف میکنه یا خطبه میخونه.
اگه میخواید برید در دوران امیرالمؤمنین و همه جا همراهش باشید این کتابو بخونید، قطعا سیر نمیشید از این کتاب👌👌
اونایی که سری پیش از کانال کتابو خریدن، حرفمو تایید میکنن
سری پیش با ده درصد تخفیف این کتابو فروختیم، الان با 30درصد هماهنگ کردیم، حتما حتما این کتابو بخرید. و از آیدی زیر سفارش بدید👇
@patoghketabco
🔴راستی هر تعداد کتابی رو انتخاب کنید، هزینه یک پست رو پرداخت باید بکنید
در تحلیل برنامههای تلوزیون، منجمله برنامه عصرجدید، باید دو نکته رو توجه کرد
1_ برنامه رو برای چه کسی و چه گروهی داریم تحلیل میکنیم
2_ تحلیل ما برچه مبنایی است؟
🌀توضیح
1_ما گروهها و دستههای مختلفی از مردم با سلایق و اعتقادات مختلف رو داریم، مثلا: معلمان، کارمندان، کارگران، علما، روحانیون، مراجع تقلید، بازاریها، دانشجویان، دانشآموزان، اساتید حوزه و دانشگاه، خانمها، کودکان و موارد دیگر.
وقتی ما میخوایم برنامهای رو تحلیل کنیم باید مشخص کنیم تحلیل ما برای کدوم دستهست. قطعا تحلیلی که برای گروه اساتید دانشگاه ارائه میشه با تحلیلی که برای دانشآموزان ارائه میشه متفاوته. تحلیلی که برای علما و مراجع میشه با دیگر گروهها متفاوته. نمیشه یک تحلیل برای تمام افراد یک جامعه ارائه داد.
اگه ما اومدیم برنامهای رو در سطح اساتید حوزه و دانشگاه تحلیل کردیم و خواستیم به عنوان یک تحلیل جامع به دانشآموز و دانشجو و دیگر گروهها از افراد جامعه ارائه بدیم و بگیم این است و جز این نیست، انگار در این جامعه زندگی نمیکنیم. برعکسشم همینطور، تحلیل مناسب نوجوانها رو نمیشه برای اساتید ارائه کرد.
بهمین دلیله که شاهد تحلیلهای مختلفی هستیم که با بعضی از اونها ارتباط نمیگیریم.
2_تحلیل ما بر چه مبنایی است؟ برمبنای تفکر غربی؟ تفکر اسلامی؟ کدوم اسلام؟ اسلام حداقلی یا اسلام حداکثری ویا مبانی دیگر؟
اگر برمبنا و اعتقاد به فرهنگ و تمدن غربی برنامهای رو تحلیل کردیم، این تحلیل برای یک جامعه اسلامی با فرهنگ ایرانی مناسب نیست. از اونطرف اگه برمبنای اسلام حداکثری برنامههارو تحلیل کردیم، باید کل تلوزیون رو تعطیل کنیم بجز شبکه چهار و شبکه قرآن، که شاید بشه از اینها هم ایراد گرفت. ولی آیا همه افراد جامعه در یک سطح هستند؟
مثلا در بحث موسیقی برخی مراجع حرام مطلق میدونن موسیقی رو؟ برخی نه، آیا میشه کلا موسیقی رو تعطیل کرد توبرنامهها؟ یا مثلا دربرنامه عصرجدید گروه همخوانی زنان و مردان برنامه اجرا کردن، به نظر مقام معظم رهبری حتی تکخوانی زن اگر مستلزم غنا، ریبه و تحریک نباشه ایرادی نداره. البته باید توجه کرد معمولا خیلی سخته که مفسده نداشته باشه، ولی خب روی بعضیا صدای زن تاثیری نداره تحریک نمیشن و لذتی هم نمیبرن، خب برا اینا اشکالی نداره. منظور اینه که حتی طبق نظرات مراجع هم تحلیل برنامه از لحاظ فقهی فرق میکنه.
تحلیلها باید واقعبینانه و با درنظرگرفتن آحاد مردم جامعه باشه. بله، برنامههای تلوزیون برای برخی از افراد بسیار مفیده و برای برخی از افراد وقت تلف کردنه. برای همه این افراد نمیشه یک حکم کلی صادر کرد. هدف از این پیام این بود که دلیل تحلیل های مختلف و بعضا متضاد رو بدونید. حتی در بحثهای بین خودمون.
#حسین_دارابی
#عصرجدید (قسمت ششم)
@hosein_darabi
Kashani-13970123-HeyateMaktabAlreza-Thaqalain_IR.mp3
11.61M
سخنرانی استاد #حامد_کاشانی درباره
امام #موسی_کاظم علیه السلام
موضوعات بحث شده در صوت
🔻چرا اهل سنت امام موسی کاظم رو باب الحوائج میدونن؟
🔻جنگ اقتصادی امام با هارون لعنت الله
🔻مناظره علمی حضرت با هارون
🔻امام در شرایط سخت چگونه عمل میکرد برای شیعیان
🔻تلاش امام برای احقاق حق حضرت زهرا سلام الله علیها
🔻چرا امام صادق 5نفر رو بعنوان وصی خود انتخاب کرد؟
و موضوعات دیگر....
@hosein_darabi
🔴 دعای فوری برای هموطنان
برای سلامتی و نجات مردم پل دختر و سایر شهرهای استان #لرستان و #خوزستان دعا کنیم..
🔸 نِجاهَ مِنکَ یا سَیِّدَالکَریمَ نَجِّنا وَخَلِّصنا بِحَقِّ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
🔸 اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ».
🔸 بِسْمِ اللَّهِ الَّذِي لَا يَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَيْءٌ فِي الْأَرْضِ وَلَا فِي السَّمَاءِ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ
👈 ختم صلوات هدیه به امام موسی بن جعفر(ع)
#سیل
@hosein_darabi
🔴شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
آقا چند شب پیش رفتیم یه جا مهمونی، باورتون نمیشه آجیل داشتن😆
نه از این آجیلایی که همش نخودچی کیشمیشه، نه. پسته و بادوم هندی هم داشت. یه اتفاق خیلی ناراحت کننده برام تو این مهمونی افتاد، هنوز دارم بهش فکر میکنم. از یادم نمیره. نمیدونم چهجوری فراموشش کنم.
یکم با میزبان رودربایستی داشتم و درعین حال که میخواستم مثلا آجیل نخورم، یدونه پسته یواشکی برداشتم، پوستشو کندم. تا اومدم بخورم، مغزش از دستم افتاد رو زمین. هرچی دنبالش گشتم پیدا نشد، آب شده بود رفته بود تو زمین. میخواستم کُتمو دربیارم برم زیر مبل با چراغ قوه بگردم دنبالش ولی دیدم زاغارته. خلاصه یهدونه مغز پسته بوددادهی شورِ خوشمزه که قیمتش حدود 1000الی 1500 تومن بود رو از دست دادم
تازه یدونه بادوم هندی تپل هم تو ظرف نفر بغلیم بود که مهمون قبلیای میزبان بودن، که نمیشناختمشون. بادم هندیه طوری در بین آجیلا قرار گرفته بود که دل هر دردمندی رو به درد میاورد، چشمام بهش بود، گفتم طرف اگه بلند شد یا حواسش پرت شد، یا زودتر از ما رفتن، برمیدارم میخورم. تو همین افکار پلید بودم که طرف دستشو برد سمت ظرف آجیل و آن دُرّ نایاب رو برداشت گذاشت تو دهنش و اشک در چشمان من حلقه زد. میخواستم رو هوا دستاشو بگیرم و بگم نامرد نخورش، من براش برنامه ریختم.
فکر نکنید داستان بافتما، نه. همش عین حقیقته. فقط اشک تو چشمام حلقه نزد اگه راستشو بخواید
خلاصه ناکام از اون خونه اومدیم بیرون. خیلی شب سختی بود، الان شبا کابوس میبینم😭
راستی اینم بگم. یه پند بزرگ به پسرم دادم تو این مهمونی. پسرم اومد گفت بابا پرتقال میخوام، بهش گفتم پسرم، پرتقال خونه خودمونم پیدا میشه. برو سر مخزن اصلی آجیل، اون ظرف گندههه، پسته و بادوم هندی بخور. پسرم هم لبیک گفت و رفت در افق محو شد. تربیت بچهها خیلی مهمه.
✍حسین دارابی
@hosein_darabi
🔴 #تغییرپیج_اینستاگرام
آقا بیاید آدرس جدید اینستامون، ممنون، ان شالله تو شادیهاتون جبران کنم
👇
Instagram.com/hoseindarabi__