🔸 از کجا معلوم اون چیزی که ما فهمیدیم درسته؟
🧠 قسمت اول از مجموعه عکس نوشته های آموزش عقاید به زبان ساده.
#جهاد_تبیین وظیفه ی همگانی ماست
🔰 پس تولید از ما انتشار با شما
💠 حسینیه اندیشه
🔸 جهت مشاهده مجموعه کامل آموزش عقاید به زبان ساده به لینک زیر مراجعه نمایید.
✅ https://eitaa.com/joinchat/1107886204Ce119172a9e
🔰 مهم ترین وظیفه طلاب تبیین نظریه حاکمیت اسلام در تمام شؤون زندگی.
#مقام_معظم_رهبری
وظیفه عمومی حوزهها و وظیفه یکایک افراد و فضلا در حوزههای مختلف و همچنین علما و روحانیون آگاه و روشنفکری که در سراسر کشور در شهرهای مختلف هستند، امروز این است که فکر اساسی و نظریه بنیانی مربوط به جمهوری اسلامی را که همان نظریه حاکمیت اسلام در همه امور زندگی و شئون بشری است با استدلال با منطق با ملاحظه جوانب گوناگون این مسئله تبیین کنند.
۱۳۸۰/۰۶/۱۹
#جهاد_تبیین
#استوری
💠 حسینیه اندیشه
🔸 ما را در ایتا دنبال کنید:
@hoseinieandishe
حسینیه اندیشه
🔰 مهم ترین وظیفه طلاب تبیین نظریه حاکمیت اسلام در تمام شؤون زندگی. #مقام_معظم_رهبری وظیفه عمومی حوز
دوستان گرامی مقام معظم رهبری در ادامه این فرمایشات خودشان به تبیین نظریه حاکمیتی اسلام به طور فشرده می پردازند که به علت طولانی بودن مطلب در چند قسمت خدمت شما ارائه می دیم.
🔰 نظریه حاکمیتی اسلام از دیدگاه مقام معظم رهبری
📌 قسمت اول
🔸 آنچه که امروز بنده مقدمتاً عرض میکنم تا بعد انشاءالله بحث خودمان را شروع بکنیم، یک نکته است و آن این است که وظیفه عمومی حوزهها و وظیفه یکایک افراد و فضلا در حوزههای مختلف و همچنین علما و روحانیون آگاه و روشنفکری که در سراسر کشور در شهرهای مختلف هستند، امروز این است که فکر اساسی و نظریه بنیانی مربوط به جمهوری اسلامی را که همان نظریه حاکمیت اسلام در همه امور زندگی و شئون بشری است با استدلال با منطق با ملاحظه جوانب گوناگون این مسئله تبیین کنند.
🔸 شاید اینجور به نظر برسد که این مسئله جزء واضحات و مسلمات است. البته در عرف دین و برای کسی که با مبانی اسلامی آشنا باشد همینجور است مسئله. حاکمیت دین بر همه شئون زندگی، نهفقط بر دلوجان انسان و نهفقط بر اعمال شخصی انسان بلکه در سرتاسر قلمرو زندگی انسان، این از مسلمات همه ادیان الهی است؛ نهفقط دین مقدس اسلام.
🔸 لذا شما در قرآن ملاحظه میکنید که انبیای عظام الهی با حکومتها و قدرتها و طواغیت و مترفین و مسلطین بر امور جامعه در حال مبارزه بودند. اولین دشمنان اینها در جوامعی که انبیاء در اینها مبعوث میشدند کیها بودند؟ همان کسانی بودند که در سرنوشت جامعه، در گذران زندگی جامعه نقش داشتند. اگر دین فقط برای این بود که در خلوت دل انسان، در اعماق روح و زوایای خلوت کنج مثلاً خانهها یا معابد مورد استفاده قرار بگیرد، مخالفت مترفین لازم نبود، مخالفت طواغیت لازم نبود، با انبیاء. آنها چرا مخالفت میکردند؟ خوب بایستی اولکسانی که مخالفت میکنند متعبدین و متدینین و مرتجعین و اینها باشند چرا پس قرآن میفرماید که «و ما ارسلنا فی قریة من نبی الا قال مترفوها انا بما ارسلتم به کافرون»(۱) چرا مترفون اول مقابله میکردند؟ چرا سلاطین و طواغیت و قدرتمندان و سیاسیون اولکسانی بودند که به مقابله با انبیاء میآمدند.
🔸 این جزء این نیست که انبیاء در داخل هر جامعهای دعوت میکردند به یک نظم اجتماعی و سیاسی نوین؛ غیر از نظام حاکم بر آن جامعه. این نظم همان چیزی است که حکومتها مظهر کامل او هستند. نظامهای سیاسی و اجتماعی و اقتصادی نمودارهای او هستند با این مخالفت میکردند؛ با اساس رژیمهای حاکم بر جوامع مخالفت میکردند. لذا مجبور میشدند جهاد کنند، مجاهدت کنند، لشکرکشی کنند که در قرآن و در روایات نشانههای این معنا وجود دارد که «اول من قاتل فی سبیل الله ابراهیم»(۲) که مجاهده در راه خدا و مقاتله در راه خدا برحسب روایت ابراهیم کرده است که این غیر از آن مسئله بتهاست که در زمان کودکی حضرت ابراهیم بوده است علیالظاهر؛ جزو مسلمات است.
🔸 در اسلام هم که خب معلوم است. پیغمبر اکرم اولکاری که کردند حکومت تشکیل دادند، اداره امور جامعه را تشکیل دادند. هیچکس هم از مسلمانها غیر از این به ذهنش نیامد؛ این جزء واضحات اسلام است.
ادامه دارد....
💠 حسینیه اندیشه
🔸 ما را در ایتا دنبال کنید:
https://eitaa.com/joinchat/1107886204Ce119172a9e