4_6025885115387742453.mp3
3.53M
فایل | #صوتی
💠حجت الاسلام عالی
جذب برکت به کار و کاسبی هامون
💐السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعلی الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن💐
122682655c1004b7e40a8254ed2199dd.mp3
6.25M
سینه زنی و روضه حضرت عباس
حاج محمود کریمی
🔴 توصیه امام زمان به خواندن سوره ملک بعد از نماز عشاء
🔵 #امام_زمان ارواحنا فداه در تشرف آیت الله مرعشی نجفی (ره)خواندن سوره ملک را بعد از نماز عشاء به ایشان سفارش نمودند.(۱)
🟡 همچنین پیامبر اکرم ﷺ فرموده اند:هر کس در شب سوره ملک را قرائت کند اجری مانند احیای شب قدر را خواهد داشت.(۲) و در کلام دیگری فرمودند: این سوره نجات دهنده از عذاب قبر است.(۳)
📚 (۱) تشرفات مرعشیه ص ۲۹
📚 (۲) مجمع البیان ج ۱۰ ص ۶۶
📚 (۳) الدعوات ص ۲۷۹
✨#داستان_های_بحار_الانوار
❓ آیا قلب برادرت با ما بود؟
🔹اولین جنگی که در دوران زمامداری امیرالمؤمنین علی علیه السلام اتفاق افتاد، جنگ جمل بود. لشکر علی علیه السلام در این نبرد پیروز شد و جنگ خاتمه یافت. یکی از اصحاب حضرت که در جنگ شرکت داشت، گفت: دوست داشتم برادرم در این جا بود و می دید چگونه خداوند شما را بر دشمن پیروز نمود. او نیز خوشحال می شد و به اجر و پاداش نایل می گشت.
🔸امام علیه السلام فرمودند: آیا قلب و فکر برادرت با ما بود؟ گفت: آری! امام علیه السلام فرمودند: بنابراین او نیز در این جنگ همراه ما بوده است.
🔹آنگاه افزود: نه تنها ایشان بلکه آنها که در صلب پدران و در رحم مادرانشان هستند، اگر در این نبرد با ما هم فکر و هم عقیده باشند، همگی با ما هستند که به زودی پا به جهان گذاشته و ایمان و دین به وسیله آنان نیرو می گیرد.
📚 بحار ج 32، ص 245 و ج 100، ص 96