4_5998975629154849266.mp3
7.01M
🎙معنی اسم فاطمه
🔺آیت الله #فاطمی_نیا
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❁﷽❁
کلیپ_تصویری
اَلسَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الصِّدِّیقَةُ الشَّهِیدَة
روضه
حجت الاسلام #استاد_میرزامحمدی
17.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناجات با امام زمان عجل الله
حاج مهدی میرداماد
📚آیا حضرت فاطمه(س) پس از ظهور رجعت می کند؟
حدیثی در منابع روایی وجود دارد که حکایت از رجعت حضرت زهرا (س) بعد از ظهور امام زمان (عج) دارد. داستان رجعت آن حضرت(س) در ضمن روایتی طولانی که در پرسش مفضل از امام صادق (ع) مطرح شده، آمده است.
مفضل می گوید از امام صادق (ع) پرسیدم: آقا، آیا پیامبر (ص) و علی (ع) با قائم (عج)خواهند بود؟ فرمودند: آرى، والله پیامبر(ص) و علی (ع) ناگزیر می باید قدم روى زمین بگذارند.... اى مفضل!
گویا مى بینم که ما ائمه(ع) آن موقع جلوی پیامبر(ص) جمع شده و به آن حضرت(ص) شکایت مى کنیم که امت بعد از وى چه به روز ما آوردند، و مى گوییم امت، ما را تکذیب کردند؛ بى اعتنایى، نفرین، لعنت و تهدید به قتل نمودند، حاکمان ستمگر آنها ما را از وطن بیرون آورده به پایتخت خود بردند و جمعى از ما را با سم و حبس کشتند.
در این وقت پیغمبر سخت گریه می کند و می فرماید اى فرزندان من! هر چه به شما رسید بیشتر به جد شما رسید.
آن گاه فاطمۀ زهرا (س) مى آید و از ظلم هایی که در حق او همسرش شده و غصب فدک، ملک خود توسط آنها، و رفتن به میان مهاجرین و انصار و ایراد خطبه اش در خصوص غصب فدک، شکایت می کند. سپس نقل می کند که چگونه جمعى امیر المؤمنین(ع) را از خانه خود براى بیعت گرفتن در سقیفه بنى ساعده بردند،...
بنابر این، طبق این روایت که مفضل از امام صادق (ع)نقل می کند، حضرت فاطمه (س) نیز جزو رجعت کنندگان خواهند بود؛
📚بحار الانوار، ج ۵۳، ص ۱۷
📚مهدى موعود، (ترجمه ج ۵۱، بحار الأنوار)، ص۱۱۶۶
15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صلوات حضرت فاطمه الزهرا(س)
🔺آیت_الله_فاطمی_نیا
✨﷽✨
✍استاد علی صفایی حائری :
نباید گرو موقعیتها بود که اگر با فلانى باشم بهتر خواهم بود . اگر با فلانى ازدواج کنم ، به من رشد مىدهد و از این حرفها ... چون هیچ کسى نمىتواند به تو رشد بدهد . این تو هستى که در هر موقعیتى مىتوانى رشد کنى و یا خسارت ببینى . گیرم تو در کنار رسول باشى و یا همراه
فاطمه ، این درست که اینجا زمینه بهتر است ، ولى این هم هست که تکلیف بیشترى از تو مىخواهند .
در هر حال این زمینهها مهم نیستند ، وضعیتى که تو مىگیرى و اطاعتى که تو خواهى داشت ، تو را بالا میبرد و یا پایین مىآورد . البته این حرفها بر ما که با چیزهاى دیگر مأنوس بودیم ، سنگینى مى کند . ما دوست داریم با فلانى باشیم و در فلان جا زندگى کنیم و اسمش را هم مىگذاریم خدا و رشد !
غافل از آنکه رشد ما در گرو همین اطاعت و تقوى ، همین عبودیت است ؛ یعنى اینکه در هر موقعیتى تکلیف مان را بیاوریم و اسیر موقعیتهاى خوب و یا بد نباشیم .
📚 کتاب صراط ، ص ۱۵۰