6.mp3
3.93M
🎙️#پادکست
✍️ حکمت نزول ملائکه در شب قدر چیست؟
⬅️ سوره قدر؛ سوره احتجاج بر وجود امام
🔗صوت کامل سخنرانی(کلیک کنید)
#ماه_رمضان #شب_قدر
🆔 @hosiniye
هدایت مهدوی (ایلیا.mp3
7M
🎙️#رادیو_تعالی
✍️ لوح دل
🔰 روایت جالب هدایت مهدوی ایلیای مسیحی در شب قدر
#ماه_رمضان #شب_قدر
🆔 @hosiniye
Shab29Ramazan1399[01](1).mp3
14.27M
🤲 مناجات با خدا: زمان آشتی باخداست این شبها
🎙 حاج میثم مطیعی
#مناجات_با_خدا
🆔 @hosiniye
هدایت شده از 🇵🇸 🇮🇷 Siyasi سیاسی
44.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠تند خوانی جزء بیستوچهارم قرآن کریم
یک جزء در ۳۳دقیقه
🔹 با صدای استاد معتز آقایی
🇮🇷 #کانال_سیاسی
🇵🇸 @siyasichanel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیطان هر آدم، با آدم دیگه فرق داره!
بشنویم صحبتها و نکات حاج آقا حاج ابوالقاسم رو درباره آیه ۶۰ سوره یس 🌱
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3006136703C044c6edd7d
📚غيبت در حال روزه
دو زن در عهد پيامبر روزه دار بودند، در آخر روز حالشان از شدّت گرسنگى و تشنگى وخيم شد و نزديك بود كه تلف گردند، پس فرستادند كسى را پيش رسول خدا كه تا از آن حضرت اذن افطار بگيرند، پيامبرظرفى را فرستاد براى آن زنان، فرمود:
به ايشان بگو در داخل اين ظرف قىّ كنيد آنچه كه خورديد، پس يكى از آن دو قى كرد نيمى از آن ظرف را از لخته هاى خون و گوشت خالص پُر كرد، ديگرى نيز با قىّ و استفراغ خويش بقيه ظرف را پر نمود، مردم از اين ماجرا به شگفت درآمدند و تعجب كردند.
پيامبر فرمود: اين دو زن از آنچه كه بر آنها حلال بود امساك نمودند، و بر آنچه كه بر آنان حرام بود روزه خويش را باطل نمودند، به اين صورت كه نشسته در كنار همديگر، از مردم غيبت كردند.
و اين است آنچه كه پشت سر مردم گفتند كه در اين ظرف است، از گوشتهاى آنان.
📚 روزه از ديدگاه قرآن و عترت
🆔 @hosiniye
▫️وَاللهَ اللهَ فِي الصَّلاَةِ فَإِنَّهَا عَمُودُ دِينِکُمْ
🟢خدا را خدا را، که نماز را برپا داريد، چرا که ستون دين شماست
✍تعبير «ستون دين» به طور گسترده در روايات معصومان عليهم السلام آمده است از جمله پيامبر اکرم صلى الله عليه وآله مى فرمايد: إِنَّ عَمُودَ الدِّينِ الصَّلاَةُ وَهِيَ أَوَّلُ مَا يُنْظَرُ فِيهِ مِنْ عَمَلِ ابْنِ آدَمَ فَإِنْ صَحَّتْ نُظِرَ فِي عَمَلِهِ وَإِنْ لَمْ تَصِحَّ لَمْ يُنْظَرْ فِي بَقِيَّةِ عَمَلِهِ نماز ستون دين است و آن نخستين چيزى از اعمال انسان است که (در قيامت) به آن نظر مى شود. اگر نماز صحيح بود به ساير اعمال (خوب او) رسيدگى مى شود و اگر صحيح نبود به ساير اعمال او توجّه نخواهد شد».
📘#نامه_47
🆔 @hosiniye
📣 غنیمت دانستن روزهای آخر #ماه_رمضان
امام خامنه ای:
پروردگارا! شبهای ماه رمضان سپری شد، روزهای ماه رمضان درنوردیده شد و ما نمیدانیم که در این روزها و شبهائی که گذشت، چه مقدار توانستیم ظرف وجود خودمان را از رحمت تو، از عنایت تو لبریز کنیم: «إن لَم تَکُن رَضِیتَ مِنّا فَالآنَ فَارضِ مِنّا»؛ پروردگارا! اگر تا این لحظه ما نتوانستهایم رضایت و خشنودی تو را کسب کنیم، درخواست و تمنا میکنیم که در همین لحظه رضایت خودت را شامل حال ما بفرما.
🆔 @hosiniye
💠 شرح دعای روز بيستوهفتم ماه مبارک رمضان
🔹 أللَّهُمَّ ارْزُقْنی فيهِ فَضْلَ لَيْلَةِ الْقَدْرِ وَ صَيِّرْ اُمُوری فيهِ مِنَ الْعُسْرِ إلىَ الْيُسْرِ وَ اقْبَلْ مَعَاذيری وَ حُطَّ عَنّیَ الذَّنْبَ وَ الْوِزْرَ يَا رَئُوفاً بِعِبَادِهِ الصَّالِحِين؛
🔸 اى خدا! در اين روز فضيلت ليلة قدر را نصيب من گردان، تمام كارهاى مشكلم را آسان کن، عذرهايم را بپذير و وزر و گناهم را نابود ساز. اى مهربان در حق صالحان!
🔰پیامهای دعا
١- درخواست بهرهمندی از فضیلت شب قدر
٢- درخواست تبدیل سختیها به آسانی
٣- رأفت خداوند بر بندگان صالح
🔰پیام منتخب
✍️اگر تلخیها، ناكامیها، سختیها و مشكلات زندگی نباشد، انسان به آسايش و راحتی نخواهد رسيد. درواقع اين مشيت الهی و خواست خداوند است كه با هر سختی، آسانی باشد و هر سربالايی، سراشيبی را در پی داشته باشد:
«فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً اِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً.» (انشراح: آيه ۵)
علاوه بر مشيت الهی، قرآن كريم راه عبور از سختیها و دستيابی به آسانیها را چنين بيان میكند: «فَأمّا مَنْ أعْطَی وَ اتَّقَی وَ صَدَّقَ بِالْحُسْنَی فَسَنُيَسِّرُهُ لِلْيُسْرَی؛ آن را كه در راه خدا انفاق كند، پرهيزكاری پيش گيرد و پاداش نيک خداوند را تصديق نمايد، در مسير آسايش قرار میدهيم.» (ليل: آيه۵ الی ٧)
و مسير دشواریها و سختیها را چنين بيان كرده است: «وَ أمّا مَنْ بَخِلَ وَ اسْتَغْنَی وَ كَذَّبَ بِالْحُسْنَی فَسَنُيَسِّرُهُ لِلْعُسْرَی؛اما كسی كه بخل ورزد و از اين طريق بینيازی طلبد و پاداش الهی را تكذيب كند، به زودی او را در مسير دشواری قرار میدهيم.» (ليل:آيه ٨ الی ١٠ )
🆔 @hosiniye
#مطالعه_کنید 📖
داستان شرمندگی نمازگزار ریاکار
(بسیار آموزنده و خواندنی)
🆔 @hosiniye
CQACAgQAAx0CWwayaQAC10VkPilfrCczEWmL2SVYslAxkMIeYAAC2gsAAovcWFOd0HOgGacCyS8E.mp3
4.02M
📻تند خوانی جزء بیست و هفتم قرآن کریم
🆔 @hosiniye
خداحافظ ای بهاردلم.mp3
10.08M
خداحافظ ای بهار دلم
ای دعای سحــر، ای ابوحمزه
🕯مناجات وداع با #ماه_رمضان #حاج_منصور_ارضی
🆔 @hosiniye
💠 شرح دعای روز بیستونهم ماه مبارک رمضان
🔹 أللَّهُمَّ غَشِّنی فیهِ بِالرَحمَةِ وَ ارزُقنی فیهِ التَّوفیقَ وَ العِصمَةَ وَ طَهِّر قَلبی مِن غَیاهِبِ التُّهمَةِ یا رَحیماً بِعِبادِهِ المُؤمِنین؛
🔸خدايا! در اين روز مرا به رحمت خود بپوشان، توفيق وعصمت (طاعت) روزیام کن و قلبم را از تیرگیهای تهمت پاک ساز. ای مهربان بر بندگان مؤمن!
🔰پیامهای دعا
١- درخواست رحمت الهی
٢- درخواست توفيق ترک گناه
٣- پاکی قلب از تاريكیهای تهمت
۴- شمول رحمت خاص خدا بر مؤمنان
🔰پیام منتخب
✍️تهمتهایی که ظلمت و تاریکی میآورد، 2 نوع است:
1) تهمت به خداوند
ظلمت و تاريكی تهمت، گاهی ممكن است ـ العیاذ بالله ـ به سبب اتهامزدن به خداوند ايجاد شود كه درواقع، نتيجۀ نارضايتی به تقدير و مشيت الهی است.
در روايت آمده كه خداوند خطاب به موسی(علیهالسلام) فرمود: «دشمنترين افراد به من، كسی است كه به من تهمت میزند! حضرت موسی(علیهالسلام) گفت: پروردگارا چه كسی بر تو تهمت میزند؟ خداوند فرمود: آن كسی كه به مصلحتش، اموری را تقدير كردهام و گمان میكند كه اگر چنين نبود، بهتر بود و راضی به تقدير من نيست.»
📚 بحار الأنوار، ج ۶٨، ص ١۴٢
2) تهمت به مردم
گاهی ظلمت و تاريكی قلب، به سبب اتهام واردكردن به بندگان خدا ايجاد میشود كه در زمرۀ گناهان كبيره است. تهمت به مردم، خود بر دو نوع است که شامل عمومی و شخصی میشود. تهمت به مردم از حیث عمومی، آن است که انسان قوم، نژاد، ملیت یا باورمندان دینی را متهم کند و از حیث شخصی، این است که شخص خاص در نظر گرفته شود. همۀ این تهمتها (تهمت به خداوند و مردم) باعث تیرگی قلب میشود.
📚 ميزان الحكمه، ج ١، ص ۵٣٨
🆔 @hosiniye
﷽
🌱اهل تسبیح
✍🏻 به فرموده قرآن، یک عامل سبب نجات حضرت یونس (علیه السلام) از شکم نهنگ شد؛ که اگر آن عامل نبود، او تا قیامت در آنجا باقی میماند؛
⬅️ او اهل تسبیح بود.
«فَلَوْلَا أَنَّهُ كَانَ مِنَ الْمُسَبِّحِينَ، لَلَبِثَ فِي بَطْنِهِ إِلَىٰ يَوْمِ يُبْعَثُونَ» (سوره صافات، آیات ۱۴۴_۱۴۳)
✍🏻 در #ماه_رمضان هم خدا به روزه داران میفرماید: «نفسهایتان در این ماه تسبیح است.»[1]
روزه دار در این ماه با هر نفس، مراتبی را طی میکند که حضرت یونس (علیه السلام) برای نجاتش طی کرد.
[1] بحار الأنوار، ج ۹۳، ص ۳۵۶
🆔 @hosiniye
4_5911394318207159979.mp3
1.2M
🎙️#پادکست
✍️ شب بسط فطرت
🌱 مهمان سی روزه امروز از دل خاک بندگی جوانه خواهد زد.
برگرفته از جلسه «عید شکوفایی»
#عید_فطر
#فطرت
#استاد_امینی_خواه
🆔 @hosiniye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸اهمیت بسیار بالای آخرین شب ماه رمضان و شب عید فطر
🎙استاد رفیعی و استاد شجاعی
🆔 @hosiniye
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱محبوب اصلی همه، خداست، خبر نداریم.
راه را گم نکنیم.
#استاد_مؤیدی
🆔 @hosiniye
✍هرشب ثواب احیای شب قدر با سوره ملک🕊
هر کس در شب سوره ملک را قرائت کند اجری مانند احیای شب قدر را خواهد داشت.
(مجمع البیان، ج10، ص66)
بدانید سوره ملک از طرف قاری و صاحب این سوره در روز قیامت مجادله می کند و برای او طلب آمرزش و مغفرت می کند.(مستدرک الوسائل، ج4، ص366)
دوست دارم که سوره ملک در قلب هر مؤمنی باشد.
(کنزالعمال، ص2648)
پیامبر خود هر شب پیش از خواب این سوره را قرائت می کردند.
(مستدرک الوسائل، ج4، ص306)
هر کس این سوره را (حداقل روزی یک بار) بخواند در روز قیامت با چهره همانند جمال یوسف(ع) بر بال های فرشتگان درمی آید.
( تفسیر نورالثقلین)
پیامبر اکرم(ص) فرمودند:
هر کس سوره ملک را قرائت کند، نجات دهنده او از عذاب قبر است و به اجری همانند کسی که شب قدر را احیا داشته است اعطا می شود و هر کس این سوره را حفظ کند، انیس و مونس او در قبر خواهد شد و او را از هر حادثه و عذاب در قبر نگه می دارد، او را به خدا نزدیک می کند تا اینکه وارد بهشت شود، در حالی که از وحشت قبر در امان است.
(تفسیرالبرهان، سید هاشم بحرانی، جلد5، صفحه433)
امام باقر(ع) نیز در فضیلت این سوره فرمودند:
سوره ملک، سوره مانعه است و مانع از عذاب قبر می شود و در تورات نیز سوره ملک نوشته شده است. هر کس در شب ها این سوره را قرائت نماید عملی زیاد و پاک و نیکو به جا آورده است. و از گروه غفلان نوشته نمی شود. من پس از نماز عشای خود به حالت نشسته آن را قرائت می کنم و پدرم امام سجاد(ع) در شب و روز این سوره را قرائت می کرد.
هر کس آن را قرائت کند هنگامی که نکیر و منکر از جانب پاهایش وارد قبرش می شوند پاهایش به این دو فرشته می گویند:شما را به بالاتر از من راهی نیست زیرا این بنده خدا به روی ما ایستاد و سوره ملک را در شب و روز قرائت می کرد و اگر از جانب شکم و سینه اش بیایند به آنها گفته می شود که شما را به این بنده راهی نیست؛ زیرا او، سینه اش را جایگاه سوره ملک قرار داده است و اگر نکیر و منکر از جانب سرش بیایند زبانش به آن دو می گوید:شما را به پایین تر از من راهی نیست زیرا این بنده خدا به وسیله من سوره ملک را هر شب و روز قرائت می کرد.
(الکافی، ج2، ص633)
رسول خدا(ص) در این باره فرموده است:
هر کس سوره ملک را قرائت کن وبه برداران خود که در گذشته اند هدیه کند ثواب آن با سرعت برق به آنها خواهد رسید و در عذاب گناهان ایشان تخفیف داده می شود و مایه انس ایشان در قبر می شود. (تفسیرالبرهان، ج5، ص433)
پیامبر اکرم(ص) فرموده است:
در کتاب خدا سوره ای است که سی آیه دارد و هر کس پیش از خوابیدن آن را قرائت کن خداوند برای او سی حسنه می نویسد و سی گناه از او را پاک می کند وسی درجه بر درجات او می افزاید و فرشته ای از فرشتگان خدا مأمور می شود تا بال هایش را بر روی او بگسترد و او را از هر بدی و آفتی نگه دارد تا از خواب بیدار شود و این سوره از جانب صاحبش در روز قیامت مجادله می کند و آن سوره ملک است.(کنزالعمال، ح 2708)
🆔 @hosiniye