.
✍یازده دروغ پرتکرار مدافعان برجام که این روزها یا از سر نفاق،یا بیسوادیی و یا عدم مطالعه مدام تکرار میکنند/انتشار معادل صدقه جاریه
۲- اگر برجام نبود، حتی یک بشکه نفت را هم نمیتوانستیم صادر کنیم و صادرات نفت کشور به صفر میرسید:
گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا در ابتدای سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ با عنوان «چشم انداز کوتاه مدت انرژی» نشان میدهد که اثر گذاری تحریمها بر «تولید» نفت خام در سال ۲۰۱۳ (در شرایطی که تحریمهای نفتی تشدید شده بود) نسبت به سال قبل از آن یک چهارم شده است و میزان تولید نفت خام ایران در سال ۲۰۱۳ تنها ۵ درصد نسبت به سال ۲۰۱۲ کاهش دارد. در واقع پیش از توافق ژنو (که در سال ۲۰۱۴ اجرایی شد) تحریم فروش نفت ایران شکست خورده بود.
در حقیقت از ابتدای سال ۲۰۱۲ که آمریکا و اتحادیه اروپا قوانین تحریم فروش نفت ایران را تصویب میکنند تا ۶ ماه پس از آن یعنی نیمه سال ۲۰۱۲ (تیر ۹۱)، فروش نفت خام ایران به صورت میانگین به حدود ۱.۲ میلیون بشکه در روز میرسد؛ اما پس از آن تا زمان اجرای توافق ژنو (دی ۹۲) به مدت یک سال و نیم میانگین فروش نفت ایران کاهش نمییابد و در بازهٔ ۱.۱ تا ۱.۲ میلیون بشکه در روز ثابت باقی میماند.
آمریکاییها حتی در قانون «کاهش تهدید ایران و حقوق بشر سوریه» در سال ۲۰۱۲ مصوب کرده بودند که فروش نفت ایران به صفر برسد اما در عمل نتوانستند حتی فروش نفت ایران را به زیر یک میلیون بشکه در روز برسانند.
علت این ناکامی امریکا نیز مشخص است و آن اینکه اساساً تحریم دیگری باقی نمانده بود که امریکا برای کاهش فروش نفت ایران تصویب و اجرا کند و در واقع نهایت اثرگذاری امریکا برای کاهش فروش نفت ایران همان میزان ۱.۱ تا ۱.۲ بود.
#بخش_اول:فصل7منشور سازمان ملل👇
https://eitaa.com/hosseinkomail1404/90
.
@hosseinkomail1404
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽روحانی:منتقدان بایدبه مردم بگویند اگر #برجام نبود چه می شد!
اگر برجام اتفاق نمی افتاد،آیا در وضعیت اسفناک الان بودیم؟
👤اوباما پاسخ می دهد...
@hosseinkomail1404
ان شاالله خبرها حاکی از پیروزی مقاومت در انتخابات ثارلمانی عراق است
❇️ منابع خبری نتایج اولیه انتخابات پارلمانی عراق را به شرح ذیل مورد اشاره قرار دادند که این آمار تاکنون بیانگر پیشتازی قابل توجه ائتلاف الفتح نزدیک به حشد الشعبی است.
١ - الفتح ٤٢% / هادی العامری
٢ - دولة القانون ٢٣% / نوری المالکی
٣ - النصر ١٩% / العبادی
٤ - سائرون ٤% /مقتدا صدر
٥ - الوطنية ٣%
٦ - الحكمه ٥ %
٧ - تمدن ١%
٨ - المدني الديمقراطي ١%
قوائم متفرقة ٥ %
در این آمار مقدماتی هم ائتلاف وابسته به حیدر العبادی نخست وزیر عراق که در روزهای باقیمانده تا انتخابات دست بی اخلاقی های گسترده جهت بازگرداندن نظر مردم از حشدالشعبی (با انتشار فیلمی جعلی در مورد کشف کیف پر از دلار و اقلام تبلیغاتی از هادی العامری تا انتشار تصاویر سرکرده های بازداشت شده داعشی) به سمت گزینههای مورد حمایت خودش بود، و هم ائتلاف مورد حمایت مقتدی صدر شکست سنگینی خوردند.
البته این آمار مقدماتی است و در ساعتهای آینده تکمیل خواهد شد. منابع مطلع می گویند که آمار رسمی انتخابات عراق ۴۸ ساعت پس از پایان رای گیری توسط مقامات مسئول به اطلاع عموم مردم خواهد رسید. این نکته را هم مورد توجه قرار دهید که در آمار اعلام شده در این پست نتایج انتخابات در مناطق شمالی مانند دهوک، اربیل و سلیمانیه ذکر نشده است.
https://eitaa.com/hosseinkomail1404
@hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
ان شاالله خبرها حاکی از پیروزی مقاومت در انتخابات ثارلمانی عراق است ❇️ منابع خبری نتایج اولیه انتخ
برخی اخبار،حاکی از پیشتاز شدن جریان صدر در انتخابات عراق است....
این مسئله اصلا خوب نیست...جریان مقتی صدر،شیعیان بشدت مخالف ایران هستند...همچنین مقتدی صدر مدتی است که روابط نزدیکی با عربستان آغاز کرده است..
🔻افشاگری درباره مذاکره پنهانی دولت احمدینژاد با آمریکاییها/مشایی چرا وارد مذاکره با عمانیها شد؟
حسین شیخالاسلام قائممقام وزارت امور خارجه در دولت اول احمدی نژاد با رد ادعای اخیر محمود احمدینژاد مبنی بر مخالف بودن او با مذاکرات ایران و آمریکا در عمان گفت:
🔹بنده آن زمان مشاور رئیس مجلس و مدیرکل امور بینالملل مجلس شورای اسلامی بودم و اطلاع دقیق دارم که این مذاکرات با حمایت شخص آقای دکتر احمدینژاد انجام شد و حتی ایشان دستور دادند که برخی مقامات رسمی وزارت خارجه در مذاکرات حضور داشته باشند.
🔹احمدینژاد بدون اطلاع و هماهنگی با مقامات عالیرتبه نظام، مذاکره با آمریکاییها در عمان را کلید زد، احمدینژاد به وزارت خارجه دستور داد که هیئتی را برای مذاکره با آمریکاییها به عمان بفرستد و حتی برخی مقامات رسمی وزارت امور خارجه که اکنون نیز مسئولیت دارند، به عمان رفتند.
🔹در نمونه دیگر، زمانی که بنده قائممقام وزیر امور خارجه در دولت آقای احمدینژاد بودم، آقای مشایی به عمان رفته بود و با مقامات عمانی با عنوان نماینده دولت ایران در خلیج فارس گفتوگوی رسمی انجام داده بود؛ وقتی سفیر ایران در عمان صورتجلسات را برای ما در وزارت خارجه تلکس کرد، بنده به آقای مشایی اعتراض کردم که "چرا خود را در جایگاهی که نیستی معرفی کردی؟"، اما ایشان اصل موضوع را نفی کرد در حالی که در صورتجلسه مذاکرات آمده بود که ایشان خود را نماینده دولت در خلیج فارس معرفی کرده است
ایتا👇
http://eitaa.com/hosseinkomail1404
سیاست در واپسین لحظات /حسین کمیل
. ✍یازده دروغ پرتکرار مدافعان برجام که این روزها یا از سر نفاق،یا بیسوادیی و یا عدم مطالعه مدام تکرا
بخش سوم
✍یازده دروغ پرتکرار مدافعان برجام که این روزها یا از سر نفاق، یا بیسوادی و یا عدم مطالعه تکرار میکنند/انتشار معادل صدقه جاریه
۳- مشکل نقل و انتقال پول نفت در پسابرجام رفع شد:
بسیاری از کارشناسان و فعالین اقتصادی، همکاری نکردن بانکهای خارجی با ایران را یکی از ضعفهای اصلی در پسا برجام میدانند. براساس اطلاعات موجود، عواید فروش نفت ایران همچون دوران تحریم در خارج از کشور ذخیره شده و در ۱۲ حساب بانکی خارجی وجود دارد که آلمان، ایتالیا، ژاپن، ترکیه، امارات، سویس، چین و نیز در شعب خارجی سه بانک ایرانی و دویچه بانک آلمان و بانک RBS انگلستان از جمله آنها هستند.
بر اساس برجام، ایران نمیتواند از پولهای حاصل از درآمد نفتی خود غیر از واردات استفاده دیگری کند. این مساله را وزارت خزانه داری آمریکا در دستورالعمل اجرای برجام به روشنی ذکر کرده است. در سؤال B.۱ بیان شده است که: «با شروع روز اجرا، تحریمهای ثانویه علیه افراد غیرآمریکایی که نفت خام ایران را خریداری کنند، سفارش بدهند، بفروشند، منتقل یا بازاریابی کنند، اعمال نمیشود. مشروط به اینکه تراکنشهای مربوطه با افراد حاضر در لیست تحریمی آمریکا درگیر نباشد.
یعنی اگر بانکی که پولهای نفتی ایران در آن قرار دارد بخواهد تراکنشی برای ایران انجام دهد باید مطمئن شود که این تراکنش نفعی به نهادهای تحریمی ایران نمیرساند؛ یعنی نهادهایی مانند وزارت دفاع، وزارت اطلاعات، صدا و سیما، سپاه و امثال آن از این پول نباید استفاده کنند. پس تنها یک راه دارد که این پولها استفاده شود اینکه به وارداتی اختصاص پیدا کند که هیچ گونه ارتباطی با نهادهای تحریمی نداشته باشد؛ یعنی وضعیت نسبت به قبل از برجام تنها در افزایش فروش نفت خام تغییر کرده است و درآمدهای نفتی همچنان تنها برای واردات میتواند مصرف شود. طبیعی است که بیشتر واردات هم از همان کشورهای خریدار نفت انجام میشود.
این مساله گواه این است که متاسفانه تیم مذاکره کننده هستهای کشورمان در دولت یازدهم نسبت به پیچیدگی تحریمها آگاهی نداشت.
چندی پیش سرلشگر محمدحسین باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نیز با انتقاد از بازنگشتن پولهای فروش نفت گفته بود: در ایام پس از برجام که تحریمهای فروش نفت برداشته شده، هنوز پولهای نفتهای فروخته شده دریافت نشده است.
اما نکته قابل تأمل این است که به جز مشکلات مربوط به انتقال پول نفت که بعد از برجام نیز برطرف نشده است، در ماههای اخیر مشکلات انتقال پول محصولات پتروشیمی هم به مشکلات قبلی اضافه شده است. یکی از انجمنهای صنفی صنعت پتروشیمی ایران در نامهای که در اواخر فروردین ماه سال جاری خطاب به معاون اول ریاست جمهوری نوشت، رسماً از ایجاد مشکلات عدیده برای شرکتهای پتروشیمی داخلی در خصوص صادرات محصول و انتقال پول ناشی از آن ابراز نگرانی کرده است. بر اساس برجام قرار بود تحریمهای اصلی (به ویژه بانکی) برداشته شود اما در حال حاضر حتی یک دلار ناشی از فروش نفت عاید کشور نمیشود.
#بخش_اول :ایران ذیل فصل7منشور سازمان ملل👇
https://eitaa.com/hosseinkomail1404/90
#بخش_دوم:تسهیل فروش نفت با برجام👇
https://eitaa.com/hosseinkomail1404/105
.
.
@hosseinkomail1404
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
hossein komail:
شرکت چندهزار میلیاردی را در دولت روحانی،با #ده_میلیون_تومان پول پیش، به یک #ژن_خوب فروختند.. حالا کارگرانش خودکشی میکنند
@hosseinkomail1404
#سه_هفته،به #شصت_روز تغییر کرد....
در #نود_روز هم تحریمهای امریکا برمیگردد...
در این شصد روز،دولت و بلاتکلیفی آن، کمر اقتصاد را خورد خواهد کرد و ما همچنان متعهد به برجام هستیم
@hosseinkomail1404