محمود کریمی | بروز مداحیMahmood Karimi - Baba Bia (320).mp3
زمان:
حجم:
14.3M
شام را ویران کردند
با ناله بابا بیا
بابا بیا بابا بیا
ای یوسف زهرا بیا
🎙#محمود_کریمی
#حضرت_رقیه
#سوم_محرم #محرم
#رقیه سلام الله علیها
حضرت #امام_حسین علیه السلام
https://eitaa.com/hossienebnali
شورِتُوباگُذَشتِزَمانکَمنِمیشَوَد . .
داغَتجُدااَزسینِهعالَمنِمیشَوَد!(:💔"
صلَّیاللهُعَلَیکَیَااَبَاعَبدِالله🏴
#استوری
#محرم
حضرت #امام_حسین علیه السلام
https://eitaa.com/hossienebnali
🏴شب سوم شب ناله...
▫️شب روضهٔ سه ساله...
▪️خاک قدمِ رقیه باشی عشق است
▪️زیر علمِ رقیه باشی عشق است
▪️با مهدی صاحب الزمان از ره لطف
▪️یک شب حرم رقیه باشی عشق است
#استوری
#حضرت_رقیه
#سوم_محرم #محرم
#رقیه سلام الله علیها
حضرت #امام_حسین علیه السلام
https://eitaa.com/hossienebnali
ا ﷽ ا
🩸 #حضرت_رقيه سلامالله علیها🩸
🥀 ملا محمدهاشم خراسانی حکایت نبش قبر حضرت رقیه سلامالله علیها به منظور ترمیم قبر و رفع آبگرفتگی مضجع شریف آن حضرت در سال ۱۲۸۰ هجری، را نقل میکند:
🥀 جناب آقا سیّد ابراهیم دمشقی که نَسَبش به سیّد مرتضی علمالهدی منتهی میشد و سنّ شریفش بیش از ۹۰ سال بود، سه دختر داشت و اولاد پسر نداشت. شبی دختر بزرگ ایشان حضرت رقیّه دختر امام حسین علیهماالسلام را در خواب دید که فرمودند:
🥀 «به پدرت بگو: به والی بگوید: میان لحد و جسد من آب افتاده، و بدن من در اذّیت است، بیاید قبر و لحد مرا تعمیر کند.
🥀 دختر به سيّد عرض کرد، ولی سیّد از ترس اهل تسنّن، به خواب اعتنا ننمود. شب دوّم دختر وسطی سیّد همین خواب را دید و به پدر گفت، ترتیب اثری نداد. شب سوّم دختر کوچک سیّد همین خواب را دید و به پدر گفت، باز ترتیب اثری نداد. شب چهارم خود سیّد حضرت رقیّه سلامالله علیها را در خواب دید که به طریق عتاب فرمودند: چرا والی را خبردار نکردی؟!
🥀 سیّد بیدار شد، صبح نزد والی شام رفت و خوابش را گفت. والی به علماء و صلحاء شام از شیعه و سنّی امر کرد که غسل کنند و لباسهای پاکیزه بپوشند، به دست هر کس قفل ورودی حرم مطهّر باز شد، همان کس برود و قبر مقدّس او را نبش کند، پیکر را بیرون آورد تا قبر را تعمیر کنند.
🥀 صلحاء و بزرگان از شیعه و سنّی در کمال آداب غسل کردند و لباس پاکیزه پوشیدند، قفل به دست هیچ کس باز نشد مگر به دست خود مرحوم سیّد، و چون میان حرم آمدند کلنگ هیچ کدام بر زمین اثر نکرد، مگر به دست سیّد ابراهیم.
🥀 حرم را قُرق کردند و لحد را شکافتند. تا آنکه دیدند بدن نازنین حضرت رقیه سلامالله علیها، میان لحد و کفن صحیح و سالم است اما آب زیادی میان لحد جمع شده است.
🥀 سیّد ابراهیم در قبر رفت، همین که خشت بالای سر را برداشت دیدند ،سیّد افتاد. زیر بغلش را گرفتند و از حالش جویا شدند.
🥀 اما او هی میگفت: ای وای بر من... وای بر من...
🥀 به ما گفته بودند یزید لعنةالله علیه، زن غسّاله و کفن فرستاده ولی اکنون فهمیدم دروغ بوده، چون دختر با پیراهن خودش دفن شده. من بدن را منتقل نمیکنم، میترسم بدن را منتقل کنم و دیگر به عنوان "رقیّه بنت الحسین" سلامالله علیهما شناخته نشود و من نتوانم جواب بدهم.
🥀 سیّد بدن شریف را از میان لحد بیرون آورد و بر روی زانوی خود نهاد و سه روز بدین گونه بالای زانو خود نگه داشت و گریه میکرد تا اینکه قبر را تعمیر کردند.
🥀 وقت نماز که میشد، سیّد بدن حضرت را بالای جایی پاکیزه میگذاشت. پس از فراغ از نماز برمیداشت و بر زانو مینهاد، تا اینکه از تعمیر قبر و لحد فارغ شدند، سید بدن را دفن کرد.
🥀 از معجزه آن حضرت این که سیّد در این سه روز احتیاج به غذا و آب و تجدید وضو پیدا نکرد و چون خواست بدن را دفن کند، دعا کرد که خداوند پسری به او عطا فرماید.
🥀 دعای سیّد به اجابت رسید و در سن پیری خداوند پسری به او لطف فرمود که نام او را "سیّد مصطفی" گذاشت.
🥀 آنگاه والی واقعه را به سلطان عبدالحمید عثمانی نوشت؛ او هم تولیت زینبیّه و مرقد شریف حضرت رقیّه و امّ کلثوم و سکینه و سایر مخدرات سلامالله علیهم اجمعین را به سید ابراهیم واگذار کرد.
🥀 این قضیه در سال ۱۲۴۲ هجری شمسی رخ داده و در کتاب «معالی» هم این قضیّه مجملاً نقل شده و در آخر اضافه کرده است:
🥀 «فَنزلَ فی قبرها و وَضع علیها ثوباً لفَّها فیه و أخْرجها، فإذا هی بنتٌ صغیرةٌ دُونَ البُلوغِ و کانَ متْنُها مجروحةً مِنْ کثرةِ الضَّرب»
🥀 آن سیّد جلیل وارد قبر شد و پارچهای بر او پیچید و او را خارج نمود، دختر کوچکی بود که هنوز به سن بلوغ نرسیده، و پشت شریفش از زیادی ضربات مجروح بود...!
🥀 پس از درگذشت سیّد ابراهیم، تولیت آن مشاهد مشرفه به پسرش سیّد مصطفی و بعد از او به فرزندش سیّد عبّاس رسید. و فرزندان سیّد ابراهیم دمشقی معروف و مشهور به "مستجاب الدعوه" هستند.
📕 منتخب التواریخ، صفحه ۳۸۸
📕 ستاره درخشان شام، شیخ علی ربانی خلخالی (ره)
#حضرت_رقیه
#سوم_محرم #محرم
#رقیه سلام الله علیها
حضرت #امام_حسین علیه السلام
https://eitaa.com/hossienebnali
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلم بدجور گرفته خانم سه ساله
#استوری
#حضرت_رقیه
#سوم_محرم #محرم
#رقیه سلام الله علیها
حضرت #امام_حسین علیه السلام
https://eitaa.com/hossienebnali
◼️صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ
♦️ توصیه های استاد شوشتری قدس الله نفسه الزکیه در ایام محرم
1⃣ از روز اول محرم تا اربعین هر روز خواندن زیارت عاشورا همراه با نماز زیارت و دعای علقمه فقط روز عاشورا و اربعین با صد لعن و صدسلام خوانده شود
2⃣ خواندن حداقل یک کتاب خوب درباره امام حسین علیه السلام
3⃣ برپایی روضه های خانگی
4⃣ حتماً با وضو وارد مجالس شوید
5⃣ سعی کنید قبل از شروع مجالس وارد جلسه شوید
6⃣ حتی المقدورجلسات را با نمازهای جماعت و استغفار شروع کنید
7⃣ زنانی که فرزندان شیر خوار دارند در هنگام روضه واشک ریختن ، به فرزندان خود شیر دهند
8⃣ از خوردن و آشامیدن و کارهای لغو در هنگام ذکر مصیبت ، شدیداً خودداری شود
#حدیث_حسینی
حضرت #امام_حسین علیه السلام
https://eitaa.com/hossienebnali