🔆 شخصیتها یا شاخصها
✍️علیرضا احمدی قره زاغ
مهمترین ملاک انتخاب رئیس جمهور آینده، شاخص مداری است.برخی از سیاسیون به دنبال علی البدل نمودن شخصیتها به جای شاخص ها هستند. معیارهای اصلی فتنهگران برای انتخاب رئیس جمهور آینده؛ سیاست بازی، سهم خواهی ، ویژه خواری ، حزبی و باندی بودن، فدا کردن انقلاب و ارزشها به پای قدرتشان، بی اعتقادی به صالح بودن، فرا فکنی و ... است؛ در حالی که شاخصهای انقلابی و اسلامی ملاک است نه افراد و شخصیتها.
شاخصهای مهم ریاست جمهوری عبارتند از: اعتقاد قلبی و عملی به اسلام و انقلاب و نظام و ولایت، داشتن روحیه مردمی، ولایت مداری، داری تخصص و تعهد، مدیریت جهادی و انقلابی، حسن شهرت و حسن سابقه، حامی عملی مستضعفین و قشر محروم، ادامه دهنده راه شهدای خدمت، سعه صدر، سیاست ورز اخلاق مدار، معتقد به مبانی محکم اسلامی ، شجاع و نترس در مقابل دشمنان داخلی و خارجی، داشتن مواضع شفاف و روشن در مسائل مختلف نظام در گذشته و آینده ؛ فلذا نباید اجازه بدهیم شخصیت ها جای شاخصه ها بنشینند.
#انتخابات
#رئیس_جمهور
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
🖊 @howzavian_westazarbaijan
🔔 نشست روایت نخبگان حوزه از «شهیدجمهور و قهرمان خدمت» امروز در خبرگزاری حوزه برگزار میشود
◻️آرمان انقلاب اسلامی در دولت سیزدهم
◻️ تقویت اعتماد عمومی جامعه به نظام اسلامی
◻️ تقویت وحدت ملی و انسجام اسلامی
@hawzahnews | @rahamedia
✔️ امضای شهید...
✍نجمه صالحی
وقتی آن را دیدم، با غر به دوستم گفتم:این را کجای دلم بگذارم! چرا اینقدر بزرگ!؟ برای همایش بزرگداشت علامه امینی ره مقالهی مشترکی نوشته بودیم که به لطف خدا، رتبه پنجم را کسب کرد و برای دریافت هدایای نقدی و...به شهر تبریز دعوت شدیم که البته نرفتیم! و بعد از چندماه لوح تقدیر را حضورا تحویل دادند و من بخاطر بزرگی لوح، مجبور شدم، آن را دفتر کارم بگذارم!
امروز که در دفتر دبیرخانه، مشغول کار بودم، امضای زیر متن تقدیرنامه توجهم را جلب کرد و بیاختیار اشک ریختم!
انتهای متن تقدیرنامه را امام جمعهی فقید تبریز #شهید_آل_هاشم امضا کرده بودند. من با غم و افتخار این لوح را به دقت مطالعه کردم. در بخشی از متن آمده بود: "تجلیل از صاحبان اندیشه و مفاخر جهان اسلام از مصادیق بارز آیه شریفه «وَمَنْ يُعَظِمْ شَعَائِرَ الله فَإِنهَا مِنْ تَقْوَى الْقُلُوب» است. علمایی که با کاویدن و شکافتن ،علوم مسیر صلاح و سداد را در پیش روی بشریت نهاده سعادت و نجابت را به آنها بخشیدند. "
در واقع احساس ارتباط و ارزشمندی بین اعمال و تلاشها و ارزشهای دینی و اخلاقی بزرگان دینی و قدرنشناسی نسبت به داشتهها و گاهی ناشکری به وضوح برایم نمایان شد. با خودم اندیشیدم که قطعا پس از شهادت این بزرگواران، یکی از وظایف ما( بنا بر متن لوح مذکور)، تجلیل از این صاحبان اندیشه و خوشنامان روزگار است!
#شهدای_خدمت
#شهید_آل_هاشم
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💠 سیاستمدار دلربا
✍مهدی جمشیدی، پژوهشگر فرهنگ
جامعه را باید در این «لحظههای تاریخی» شناخت؛ این لحظهها، آنچنان بزرگ و فاخر هستند که میتوانند «عمق» و «باطن» یک جامعه را نشان بدهند و اسرار درونیاش را آشکار سازند. در این لحظههاست که جامعه، تعلّقاتش را نشان میدهد. و چنین نیز شد؛ این اشتراک همدلانه و وفاق مؤمنانه و همنظری شورانگیز، بهراستی حاکی از آن است که جامعه، همبسته و همدل است و دغدغههای ملّی و ایمانی، زنده هستند. این همدلیها و وفاقها، «واقعی» هستند و گسلها و گسستها، «مجازی». ذهنیّتهای روایتزده که از «واقعیّت» و «میدان» به «مجاز» و «خیال» عبور کردهاند، دچار خطای تحلیلی میشوند و جمهوری اسلامی را یک نظام سیاسیِ بیگانه با مردم و دورافتاده از واقعیّت اجتماعی، ترسیم میکنند؛ حالآنکه این حکم، تحمیل و القای کجروایتهای سوگیرانه است. باید به «صدای واقعیّت»، گوش داد. در فضای مجازیِ غربی، صدای واقعیّت نمیپیچد، بلکه اندکی، فریاد میزنند تا خود را اکثریّت نشان بدهند. ایران، مساوی با فضای آلودۀ اینستاگرام نیست و هرچه که در آنجا میگذرد، برآیند جامعۀ ایران نیست. بدنۀ اجتماعیِ نیروهای تجدّدی، هرچه داشتند در اغتشاش سال ۱۴۰۱ به میدان آوردند، اما مشاهده کردیم که داشتهها و اندوختههای اجتماعیشان، بسیار ناچیز است. نباید اسیر «نعرههای مجازی» شد؛ نتیجۀ معادله در میدان و واقعیّت، مشخص میشود که دربرگیرندۀ «سیل انبوهِ مردم» است. جامعۀ ایران از لحاظ فرهنگی، آنچنان غنی و قویم است که جشن برهنگی به راه نمیاندازد و تننماییِ سیاسی را فضیلت نمیشمارد. آدمهای فروپاشیده و استحالهشده، برآیند و نمایندۀ جامعۀ ایران نیستند. ازاینرو، نباید مرعوب شد و این «ظهورات مبتذل» را تعمیم داد. نبض هویّتیِ جامعه را باید زیر تابوتهای هفتۀ گذشته گرفت و حال باطنیِ جامعه را در اینجا فهمید. جامعه در این لحظهها و برههها، سخن جمعی میگوید و صدای نهفتهاش، طنینانداز میشود.
🔗 متن کامل در صفحه تعاملی یادداشتخوانی
#خادم_الرضا
#الهیات_خدمت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
📌پرچمداران اخلاق و معنویت سکولار؛ هتاکان به انسانیت و سیدالشهدای خدمت
✍ مهدی قیاسی کارگرمقدم
🔸نام مصطفی ملکیان را که جستجو میکنیم استادی فلسفه، ادعای اخلاق، معنویت و عرفان را مییابیم. هر چند آنچه او دنبال میکند اخلاق و معنویت سکولار است. اما او توانست با بیاخلاقی و بیتقوایی خود در اظهارنظر درباره خادم ملت، حقیقتِ اخلاقِ سکولار، که چیزی جز بیاخلاقی نیست را به نمایش بگذارد.
🔸آری! اخلاق و معنویت اسلامی را شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی با تقوا، سعه صدر در برابر بیاخلاقیها، تلاش و خستگیناپذیری برای مردم، کمک به مظلومان و... به نمایش گذاشت و مردم هم با حضور میلیونیِ خود در تشییع پیکر مطهر ایشان که برخواسته از فطرتهای پاک و خداجوی بود، نسبت خود را با پیروان معنویت سکولار مشخص کردند و محبوبیت اسلام ناب و معنویت اسلامی را به نمایش گذاشتند.
🔸امروز حقیقت آنچه مروجان اخلاق و معنویت سکولار دنبال میکنند با این سخنان مصطفی ملکیان بر همگان روشن است که این مدعا جز بیتقوایی و غربپرستی را در پی ندارد.
🔸زمانی که سیدالشهدای خدمت مشغول خدمت به مردم در خط مقدم مقابله با مشکلات مردم بود، امثال ملکیان با ادعای اخلاق و معنویت مشغول توهینهای غیر منصفانه به وی بودند!
🔸کسانی که از دولت قبل، با وجود وزیری که با استخاره سرکار آمده بود و معترف به عدم تخصص بود دفاع میکردند، شهید رئیسی را متهم به عدم تخصص میکردند و ملعون میخواندند!
#خادم_الرضا
#روشنفکران_غربزده
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⁉️ ما حواسپرتها
گاهی در زندگی ما یک "رجائی" آرام میآید و آرام میرود
و حواس ما نیست...
آدمهای خوب و خاصِ زندگی ما همهمه و سر و صدا ندارند.
اینان با صدای رفتن، با صدای شهادت به هوش میآورند ما حواسپرتها را.
#رحیل
#خادم_باشیم
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
✔️ برای این چهل روز | #تا_انتخابات
▫️قابل توجه احزاب و گروههای سیاسی👇
📌 شهید آیت الله رئیسی گفت: اگر کسی فکر کند قدرت برای اوست، در خطاست. قدرت را چه کسی تولید کرد؟! خون شهدا تولید کرد.
#خادم_باشیم
#شهید_جمهور
#الهیات_خدمت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📸 عکس از "پویاگراف"
🟢کیفر ناسپاسی از نعمت فرصت
✍️ حجت الاسلام دکتر احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم نوشت:
🔻ناسپاسی از «نعمت زمان» و «موهبت فرصت»، کیفرهای دنیوی و اخروی فراوانی را در پی دارد؛ شاید بتوان گفت یکی از بدترین و سختترین کیفرهای دنیوی آن، مشغول شدن به «کارهای بیهوده» و «بیثمر» است؛ کارهایی که هیچ منفعت و خیری در پی ندارد.
🔸آلبر کامو در «افسانه سیزیف» مینویسد:
«خدایان، سیزیف را محکوم کرده بودند که تختهسنگی را پیوسته و بیوقفه تا قلّهی کوهی بغلتاند. تختهسنگ که به قلّه میرسید با تمامیِ وزنِ خود به پایین میغلتید.
[و او میبایست این کار را برای همیشه تکرار کند.] خدایان اندیشیدند و بهدرستی به این نتیجه رسیده بودند که هیچ انتقام و مجازات و کیفری بدتر و بزرگتر و سختتر و وحشتناکتر از کارِ بیهوده و بیاُمید نیست.»
#مدیریت_زمان
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
⭕️ دو برداشت ناقص از تشییع میلیونی شهید رییسی
✍️مهدی جهان تیغی از مدیران و فعالان رسانهای نوشت:
«تشییع رئیس جمهور شهید، احیای سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی بود.» این گزاره به بنا به دلایلی غلط، یا حداقل چندان کامل نیست. گرچه ممکن است افراد یا گروههایی بر اثر تحول روحی یا تازه آگاه شدن از شخصیت و یا اقدامات دولت آیت الله رئیسی در مراسم تشیع رئیس جمهور شهید شرکت کرده باشند؛ یا حتی گفته شود که حضور میلیونی اخیر مردم در تهران، قم، تبریز و مشهد از برخی صحنههای مناسبتهای اجتماعی و سیاسی جمهوری اسلامی در ظاهر بزرگتر به نظر میرسد ولی همهی اینها جدا از سرمایه واقعی و بالفعل جمهوری اسلامی نیست.
1️⃣ جمهوری اسلامی یک سرمایه بالقوهی میلیونها نفری دارد، که بنا به شرایطی تبدیل به سرمایه بالفعل در صحنه و خیابانها میشود. یکی از آن شرایط خاص در مراسمات تشییع میلیونی شهیدانی همچون حاج قاسم سلیمانی و شهید رییسی دیده شد. مردم این شهدا را مظهر شعارهای انقلاب میدانند و هر چقدر افرادی به این مظاهر نزدیکتر بودند، مراسم تشییع آنها شلوغتر بوده است. اما یکی دیگر از صحنههایی که سرمایه بالفعل جمهوری اسلامی را به نمایش میگذارد، مراسمات میلیونی عزاداریهای ایام محرم است. دلیل آن نیز مشخص است! اکثریت قاطع مردم ایران، جمهوری اسلامی را مهمترین پاسدار عزاداری امام حسین و ادامه خط عاشورا میدانند و دشمنانش را نیز دشمن امام حسین و عزاداریها میپندارند. یکی دیگر از آن صحنهها و شرایط خاص بالفعل شدن سرمایه اجتماعی جمهوری اسلامی، زمانی هست که ایران مورد تهدید مستقیم و ملموس دشمن خارجی قرار میگیرد. چون اکثریت قاطع مردم، جمهوری اسلامی را مهمترین دلیل حفظ ایران و جلوگیری از تجزیه آن میدانند و همچنین مخالفان جمهوری اسلامی را دست اندرکاران مستقیم و یا زمینهسازان غیر مستقیم تجزیه ایران عنوان میکنند.
2️⃣ برخی به درستی میگویند که خون شهید، سبب چنین تحول و خلق چنین امواج بزرگی در جامعه میشود. اما این جمله نیز گزاره کاملی نیست. چراکه در طول تاریخ، علما و خدمتگذاران بزرگی در حوادث بزرگ و حتی غمانگیزتری در خود ایران به شهادت رسیدند، ولی جامعه چنین واکنشهایی را از خود بروز نداده است. بنابراین بخش مهمی از این حضور میلیونی ماحصل مردم این دوره از تاریخ ایران است. مردمان این دوره از تاریخ را نیز انقلاب اسلامی شکل و پرورش داده است. وقتی از این منظر به قضایا نگاه میکنیم کم لطفی ست که به اکثریت تشییع کنندگان شهید رئیسی به دیده افراد متحول شده یا سرمایه مجددا احیا شده جمهوری اسلامی بنگریم. دقیق تر آنکه جمعیت میلیونی تشییع کننده آیت الله رئیسی مظهر معرفت و زنده بودن جامعه ایرانی در دوره جدید تاریخ این کشور و صدالبته نشانه دهندهی مردمی بودن ریشهی جمهوری اسلامی و قوت آن هست.
#خادم_باشیم
#شهید_جمهور
#الهیات_خدمت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
#پویشی_برای_خدمتگزار
#خوانش_اندیشه | اهمّ دغدغههای اندیشمندان، پژوهشگران و فعالان رسانهایِ حوزوی در هفتهای که گذشت؛
▪️خون شهید، بیداری ایجاد میکند... | سیدمحمدمهدی میرباقری
📎 لینک یادداشت
▪️مکتب مدیریتی شهید رئیسی |داود مهدویزادگان
📎 لینک یادداشت
▪️ سیاست و روحانیت؟! |مجید ابطحی
📎 لینک یادداشت
▪️چرا ناگهان از میان ما رخت بربست؟! |محمد جعفری
📎 لینک یادداشت
▪️ بر او مبارک و بر ما تسلیت |محسن الویری
📎 لینک یادداشت
▪️ از شئون عاقبت بخیری... | محمدرضا بابایی
📎 لینک یادداشت
▪️ شهید خدمت یا شهید آگاهی؟! | محمدحسین پیشاهنگ
📎 لینک یادداشت
▪️ تلنگر... | احمد اولیایی
📎 لینک یادداشت
▪️ اعلام مجلس ختم ننمایید | میر احمدرضا حاجتی
📎 لینک یادداشت
▪️ علوم انسانی و چالش اسطورههای مردمی انقلاب اسلامی | محمدرضا باقرزاده
📎 لینک یادداشت
▪️ ثمرۀ «رأی» به «عهد» | سیدمحمدحسین دعائی
📎 لینک یادداشت
▪️ نوبت من است نقاشی کنم | علی مهدیان
📎 لینک یادداشت
▪️ معیار «انتخاب» و «سنجش عملکرد» | احمدحسین شریفی
📎 لینک یادداشت
🌐 رسانه حوزه انقلابی (رحا مدیا)
🆔 @rahamedia
⭕️ از آزادی خرمشهر تا آبادی
✍️ زینب سید میرزایی نوشت:
... لازم بود و می طلبید شهیدانی جلیل القدر، مأموران این پیروزی باشند. اینجا لازم بود که شهدایی از جنس علم ایثار، دیانت و خدمت، گفتمانی متعالی را به رخ استکبار جهانی و همراهان داخلی آنان بکشانند. و این بار شهدایی از صدر مجلس برگزیده شدند. تا غبار از آینهها بزدایند و راه به سمت قله را روشنتر بنمایانند.
🌐 متن کامل
#وعده_صادق
#شهید_جمهور
#نویسندگان_حوزوی_البرز
@Howzavian_alborz
بازگشت جمعهها به جمهور
✍️ علی حیدری
بالاترین ترک فعلی که ما را از ظهور در زمان غیبت دور میکند چه چیزی میتواند باشد؟ هزار وچهارصد سال است که کار اسلام روی زمین مانده و آن طور که باید امر دین برداشته نمیشود. و کار بدان جا میرسد که حتی بعد از چهل سال از گذشت عمر جمهوری اسلامی رهبر معظم انقلاب حکم وجود جهاد تبیین را صادر میفرمایند. یا نسبت به تبلیغ میفرمایند ما در تبلیغات ضعیفیم. خیلی از طلبهها آماده جهاد و شهادت هستند، اگر گفته شود شبی صد رکعت نماز بخوانید تا ظهور محقق شود این کار را خواهند کرد، حتی اگر اغراق نباشد همه طلبهها این کار را انجام میدهند تا ظهور اتفاق بیفتد. این امورات آسان است اما کاری که ظهور را رقم بزند مطمئنا از این جنس امورات نیست. پس چه اموراتی میتواند ظهور را رقم بزند؟
اگر تبلیغات و دروس حوزوی ما درست به طلبهها دین را معرفی میکرد باید به جای گناهان فردی و اخلاقی مهمترین گناه ما عدم «قیام به قسط» شمرده میشد. و باید یاد آن میافتادیم، یاد تعاونی میافتادیم. یاد زندگی جمعی و مشارکت اجتماعی می افتادیم. اقدامات دیگر کارهای راحتی است و اینها سخت است!
امام صادق(ع) فرمودند از پيامبر (ص) سؤال شد: مَن أحَبُّ النّاسِ إلَى اللّهِ؟ قالَ: أنفَعُ النّاسِ لِلنّاسِ. (دوست داشتنىترينِ مردم در نزد خداوند كيست؟ فرمودند کسی که بیشترین نفع را به مردم برساند. اعتقاد به جمهور، ایمان به جمهور یکی از اصول دین و اساس بعثت انبیاء است. بعضی فکر میکردند امام کلمهی جمهوری را از روی رودربایستی گفت! امام آدمی که در رودربایستی گیر کند نبود. همان رئیسجمهوری که خود امام او را قبول نداشت و [به او] رأی نداده بود، تنفیذ کرد؛ چرا؟ چون مردم رأی داده بودند؛ برای رأی مردم اعتبار قائل بود.
رهبر انقلاب در باره ایمان به جمهور می فرمایند: «ایمان به مردم. «یُؤمِنُ بِاللهِ وَ یُؤمِنُ لِلمُؤمِنین» را که در آیهی کریمهی قرآن هست، ممکن است بعضی جور دیگری معنا کنند؛ معنای درست «یُؤمِنُ لِلمُؤمِنین» همان «یؤمن بالمؤمنین» است. «ایمان»، در استعمالات قرآن کریم، با لام متعدّی شده؛ مثلاً «فَآمَنَ لَهُ لوط» «یُؤمِنُ لِلمُؤمِنین» یعنی اعتماد به مردم، اعتقاد به مردم. در طول این سالها مکرّر افرادی پیش امام اظهار نگرانی میکردند که ممکن است مردم تاب نیاورند و نتوانند این راه دشوار و سنگین را با گامهای امام طی کنند؛ امام میفرمود نه، من مردم را بیشتر از شما و بهتر از شما میشناسم؛ و حق با او بود؛ میدانست که مردم اگر تشخیص بدهند که این راه، راه خدا است، همهی مشکلات را در این راه تحمّل میکنند.»
یعنی از معانی ایمان به مردم این است که به مردم نفع برسانیم یکی از بارزترین ویژگیهای حضرت مسیح(ع) که در قرآن به آن اشاره شده است این است که« وَ جَعَلَني مُبارَكاً أَيْنَ ما كُنْتُ»(مریم31) یعنی هر جا كه باشم بسيار بابركت و سودمندم ساخته. رسول خدا(ص) در بیان این آیه میفرمایند: «جَعَلَني نَفّاعاً أينَ اتَّجَهت» هرکجا بود برای مردم سودمند بود.
یا در روایت دیگری امام صادق(ع) درباره مردم این گونه جملات زیبایی را بیان می کنند که : قالَ اللَّهُ عزّوجلّ: الخَلقُ عِيالي، فأحَبُّهُم إلَيَألْطَفُهُم بهِم، وأسْعاهُم في حَوائجِهِم ؛خداوند عزّوجلّ فرموده است: مردم خانواده من هستند، پس، محبوبترين آنان نزد من كسانى هستند كه با مردم مهربانتر و در راه برآوردن نيازهاى آنان كوشاتر باشند.(کافی،ج2،ص199) مردم مانند خانواده من هستند.
مردم در نگاه شهید آل هاشم این گونه بودند. امامان جمعه باید تاسی کنند به شهیدان خدمت از آیت الله رئیسی گرفته تا آیت الله آل هاشم. صرف بیان ویژگیها و صفات خوب این شهدا در خطبههای جمعه کفایت نمیکند بازگشت جمعهها به جمهور با اقداماتی شبیه اقدامات شهید رئیسی و شهید آل هاشم رقم خواهد خود. بله بازگشت جمعه ها به جمهور اصول دین و سیره عملی رسول خدا (ص) و اهل بیت (ع) است .
#خادم_باشیم
#شهید_جمهور
#الهیات_خدمت
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
💢 قبل از نهایی شدن کاندیداها، وظیفه ما چیست؟
✍️ محمدحسین ابوطالبی
🔻 تا دیروز ظهر جوابم این بود که این گمانهزنیها، خالهبازی است و فعلا سرکاریم! و بهترین کار این است که مکتب شهید رئیسی را روایت کنیم تا اسامی نهایی مشخص شود و تازه بفهمیم چه باید کرد.
🔹 امروز اما میگویم تمام فکر و ذکر افکار عمومی را یک سوال درگیر کرده: "رئیس جمهور بعدی چه کسی خواهد بود؟" و فقط پاسخ عینی به این سوال است که از این به بعد شنیده میشود؛ نه کلیگوییها.
🔸 وقتی افکار عمومی به طور جدی درگیر این سوال میشود، نمیتواند ده روز تحمل کند تا همه ثبتنام کنند! خودش با همه عوامیاش میرود به سمت پاسخ و هرچیزی به ذهن قاصرش میرسد را فریاد میزند! و نتیجهاش میشود این اسامی متکثر و مضحک...
🔻 در چنین شرایطی، باید پاسخ جدی و شایستهی این سوال را فورا معرفی و برجسته کرد. باید افکار عمومی را نسبت به نفر شایستهی بعدی، آماده و آرام کرد. حتی قبل از ثبتنامها..
🔹 اگر به سرعت، پاسخ اصلی را مطرح و برجسته نکنیم، پاسخهای فیک، جدی میشوند و کار ما را در روزهای تبلیغات، سخت میکنند. خصوصا که انتخابات امسال، کاملا بوی انتخابات 84 را میدهد.
❗️از کجا معلوم آقای اصلح ثبت نام کند و بیاید؟
🔻 اولا اصلح آمدنی نیست! آوردنی است.. و نباید فعالیت های خود را در این راستا دست کم بگیریم و وظیفه داریم برای آمدن اصلح تلاش کنیم به جای انتظار منفعلانه.
🔹 ثانیا اگر کمی پرس و جو کنیم از نزدیکان و اطرافیان ایشان، به ما میگویند که آقای اصلح قصد جدی برای حضور دارد یا هنوز احساس تکلیف نکرده..!
🔰 بنابراین به نظر میرسد در این روزها باید به سرعت و با قدرت، گزینه اصلی را برجسته کنیم و جا بیندازیم. ولو در حلقه نزدیکان و دوستان و اطرافیانی که مردد هستند یا در حلقه نخبگانی. شبیه اتفاقی که در سال 1400 برای سعید محمد افتاد.
#انتخابات
#وظیفه_طلاب
@HOWZAVIAN
🔰 جایگاه فقاهت در ریاستجمهوری
✍️ محمد استوار میمندی
✍️ اگرچه در قانون اساسی جمهوری اسلامی، اجتهاد و فقاهت برای رئیسجمهور شرط نشده است، اما آنچه که در نگاه تمدنی اسلامی بهعنوان یک مطلوب میتواند مورد توجه قرار گیرد این است که رئیسجمهور در نظام سیاسی جمهوری اسلامی، بهعنوان بالاترین مقام اجرایی، در کنار داشتن شرایط عمومی و تخصصی مدیریت کلان کشور، اسلامشناسی باشد که بتواند در بزنگاههای پیچیده مدیریت کشور و در تزاحمات پیش روی عرصه اجرا، تصمیماتی بگیرد که از چارچوب حجیت خارج نشود تا به سبب استناد تصمیمات مدیریتی بر اساس فقه اسلامی، این تصمیمات، اتقان دینی بیشتری پیدا کنند.
🔸 پر واضح است که برای رئیسجمهوری که مجتهد نیست و قدرت استنباط احکام شریعت از منابع دینی را ندارد همیشه این امکان وجود ندارد که در مقام تصمیمگیری، از ولیّ فقیه یا یک مرجع دینی استفتاء نماید و در بسیاری اوقات این خود اوست که مرجع نهایی تصمیمگیریهای بخشهای مختلف دولت است و در صورتی که مجتهد نباشد ناگزیر است در بسیاری موارد تن به نظراتی دهد که سنخیتی با قواعد مورد نظر اسلام ندارد.
🔸 در نگاه اسلامی رئیسجمهوری در اقامه دین موفقتر است که در کنار التزام به اسلام و داشتن تدبیر و عقلانیت لازم، قوانین اسلامی را نیز بهخوبی بشناسد و بتواند در عرصه اجرای قوانین و مدیریت کشور اسلام را بهدرستی و با نگاه جامع پیاده کند و اوست که میتواند با دارا بودن ویژگی ولایتمداری، بسط ید بیشتری به ولیفقیه دهد.
🌐 ارسال یادداشت طلاب و فضلای استان فارس به این صفحه
#انتخابات
#خادم_الرضا
@howzavian_fars
🔘 کاسبان تحریف و تقطیع
♨️گویی زشت نویسی امثال عباس عبدی تمامی ندارد
📌 البته مشکل کاسبان تحریف و تقطع، شخص آیت الله سعیدی نیست، چرا که هیچ روز شنبهای نیست که همراهان و رسانه داران جناب عباس عبدی بیانات ائمه جمعه کشور را تقطیع و تحریف نکنند و با تلخ زبانی مشغول کنایه زنی نشوند.
♨️ ويلَكُم! إنْ لمْ يَكنْ لَكُم دِينٌ فَكُونُوا أحرارا في الدُّنيا
✍️#حسین_حیدری
#آنتی_سکولار
#نویسندگان_حوزوی
@antisecular_ir
@HOWZAVIAN
🏷 تقابل و تغایر
✍️علی محمدی هوشیار با ارسال نوشتاری به نویسندگان حوزوی پیوست:
«نسبت حق و باطل؛ تقابل تغایُری است»
جریان تقابل هابیلی ها و قابیلی های عالم را به خاطر دارید.
قابیلی ها اقامه ولایت شیطان می کردند و هابیلی ها در تقابل و تغایر با آنان، کمر بر اقامه ولایت الله بسته بودند.
همیشه ی عالم؛ جنگ قابیلی ها با هابیلی ها بر سر عبادت خدا و اقامه نماز و اجرای احکام الهی بود، اما نه آن نمازی که در محراب خانه ها و مساجد خنثی باشد، بلکه آنان از نمازی واهمه داشتند که در میانه میدان تقابل و تغایر اقامه شود.
مانند نماز سیدالشهداء علیه السلام که نماز #بیدارگران در اعتراض به #بیدادگران عالم بود.
عیار هابیلیان عالم را با سنگ تقابل و تغایر محک میزنند.
در جریان هابیلی ها به میزانی که اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار باشید، عیار حقانیت شما بالاتر است و اگر باطل را أَوْلِیَاءَ مِن دُوْنِ الْمُؤْمِنِینَ بدانید، بهره ای از تقابل و تغایر نبرده و در شمار هابیلی ها خوانده نخواهید شد.
این سؤال را از خودتان بپرسید؛ در عصر حاضر، کدامین پرچم در برابر شیاطین عالم قد علَم کرده، اقامه کننده نماز بیدارگری و قرار دهنده مستضعفین عالم در برابر مستکبرین عالم است؟!
پاسخ واضح است و چشمان بینا بر این حقیقت شهادت خواهد داد.
این انقلاب اسلامی است که در امتداد هابیلیان عالم، در مقابل قابیلیان عالم ایستاده و لحظه ای از شدّت خود، علیه آنان نکاسته است.
شیاطین بزرگ نیز به خوبی می دانند؛ نماز و عبادت هیچکدام از ادیان و مذاهب عالم در تضاد با منافع آنان نیست و اذان مأذنه مذاهب و ناقوس کلیساها و صدای شوفار کنیسه ها کسی را از خواب بیدار نخواهد کرد.
صدای بیدارگر؛ صدای اقامه کننده ی انقلاب اسلامی است که خواب از چشمان شیاطین عالم ربوده است.
صدایی به بلندای همه تقابل ها و تغایرهای مظلومین عالم با مستکبرین، که روزی وارثان زمین خواهند شد.
#انقلاب_اسلامی
#حکمرانی_دینی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
📜 برگی از تاریخ ناگفته و ناشنیده👇
💠 به بهانه ایام قمری ارتحال مؤسس #حوزه_علمیه_قم آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی(ره)، استاد #امام_خمینی(ره) و شاگردِ #مرجع_شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)/۱۷ ذی القعده
⁉️از عوامل دعوت و ماندگاری آیت الله شیخ عبدالکریم حائری در اراک کدام شخصیت بود؟!
متن کامل در صفحه شهید رابع
#علما
#حوزه_علمیه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
نویسندگان حوزوی
🍃تاکنون
🌐معرفی 160 صفحه شخصی فضلای حوزه در بانک «صفحات نویسندگان حوزوی»
https://eitaa.com/howzavian/12700
#پویش_نوشتن، پویش آگاهی است.
🔆 جامعه ایمانی؛ همیشه در خیر و راستی
✍️ محمدمهدی حسین زاده
▪️امام صادق عليهالسّلام فرمودند: از مؤمن در شگفتم؛ خداوند براى او سرنوشتى مقدّر نكند مگر آنكه خير او باشد.
▪️اگر بىنيازش كند، برايش خير است و اگر گرفتارش كند نيز برايش خير است. اگر ما بين مشرق و مغرب را به مِلكش در آورد، خيرش باشد و اگر با قيچىها تكهتكهاش كنند، برايش خير باشد. براى مؤمن در تمام احكام خدا خير است. | مشکاة الأنوار في غرر الأخبار: ج ۱، ص ۶۴۳
◾️ جامعه ایمانی نيز چنین است. جامعهای که دل در گروه خدا داشته و در مسیر الهی حرکت کرده است هر حادثهای برای او خير خواهد بود هرچند در ظاهر تلخ و ناگوار باشد. حادثه شهادت رئیس جمهور و همراهان او سنگین و ناگوار است؛ اما آینده روشنی برای جامعه در انتظار است.
▪️اگرچه زبان ما از بیان این کلمات والا به لکنت میافتد ولی به تبعیت از امام راحل عرض میکنیم: این شهادت از الطاف خفیه الهی بود. شهید رئیسی بزرگوار الگویی تراز از مدیریت جهادی و مردمی در سطح کلان پای نهاد که مسیر دولتمردان آینده را ترسیم کرده و کشور را به سوی دولت اسلامی مطلوب نزدیک خواهد نمود. دولت اسلامی نهالی است که با خون شهید بهشتی و رجایی آبیاری شده بود و اکنون خون شهید رئیسی آن را بالنده خواهد کرد.
#شهید_جمهور
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN