هدایت شده از نویسندگان حوزوی
📌 معتکفان؛ قربانی شگرد رسانهای «سه گربه»
(تأملی بر معصومیت و مظلومیت نسل زد ایران)
✍ علی اسفندیار
♦️ اگر سه گربه در کنار سطل زبالهی یکی از کوچههای تهران تجمع کنند و میوو میووکنان بگویند: «چقد اینجا کثیفه، پیف پیف...»؛ رسانههای اصلاحطلب دندان تیز میکنند برای استعفا یا برکناری یا ترور شخصیت شهردار تهران. پس از آن، تیترهای آبدار و جاندار با طعم «حیاتِ حیوانی» میسازند تا در پوشش آن سه گربهی معترض، مدیریت شهری را به زیر بکشند. حتی پچپچِ این سه گربه را تا انتخابات ملی و بعدش تا هیأت دولت، ضرب و تقسیم میکنند و ضریب میسازند. این شگردی رسانهای است که از دل و دماغ همین «گربهخوریها» درمیآید.
🔅حالا یک میلیون و 250 هزار نفر، ایرانِ 1403 را به اعتکاف آراستند و به آرامش و معنویت در هیاهوی سرمایهسالاری و مدرنیته، تن دادند. بازتاب نیافت؛ چون شگرد «سه گربه» اجازه نداده این جمعیت انبوه تیتر رسانههای خودکمبینهای ایرانی شود.
💎 چیزی از رویداد اعتکاف نگذشته؛ همین چند روز پیش، بیش از 8 هزار مسجد میزبان معتکفان بود؛ شگفت از دوربین ناجنسی که تجمع سه گربه را میبیند و تجمع فرزندان مرز پرگهر را هرگز!
🔸یک هفته هم نمیشود که به چشم دیدهایم 70 درصد معتکفان امسال ایران را جوانان و نوجوانان تشکیل دادند و با مسجدنشینی، میل معنویشان را عیان کردند. این جوانها کم هم نبودند، از یک قوم و قبیله هم نبودند تا به بهانه عدالت خبری، حضور معصومانهی آنها زیر تیغ سانسور ذبح شود.
🔺همین چند روز، چرا طوطیهایی به اصطلاح جامعهشناس روشنفکر ایرانی که رگ و پی جامعه ایران را روایت میکنند و کارشان در روزنامههای کثیرالانتشار، تکرار سیاهی و ناامیدی است، لالمانی پیشه کرده، و نگاه هیزشان را به پدیدههای آشکار و پنهان اجتماعی و حال خوب کشور، روانه نکردند.
🔻اینجاست که از کنش و ناکنشِ جریانهای غربگرا و سیاهنما میتوان انسان و انسانیتِ باب میلشان را کشف کرد؛ حق بدهید بترسیم که اینان برای آینده ایران و ایرانی چه رؤیای سهمگینی در سر دارند؟!
🔹چنین میشود که میگوییم بازار ذهنی غربلیسها، باغ وحش است؛ هر حیوانی را حمایت میکنند به جز انسان! هر هوایی را پمپاژ میکنند جز پاکی و پاکدامنی!
▫️این سکوت مرموزِ رسانههای کلیدی اصلاحات را آسان نباید گرفت. پادوهای رسانهایشان، تداوم اندیشه «دین افیون ملتها» را پی میگیرند و دست چدنی سکولاریسم را بر فرق ملتی اسلامی و اصیل میکوبند تا نمایی از افول دینداری را با انحراف افکار عمومی در سایهی مذاکره و آزادی و محیط زیست، به نمایش بگذارند.
🔹از این سو نیز رسانههای معنویتگرا و دلسوزِ آرمان ایرانی، خوشحالیشان را جز با انتشار چند عکس و آمار و کلیپ ابراز نکردهاند و در کنشها به لایههای عمیق جامعهشناختی و پدیدههای معنوی سرزمین نپرداختهاند؛ گویا بدنه نخبگانی_مذهبی بیدار نبودند.
🔺گویا ما هم سرگرم گربههای ذهنیمان هستیم و یا سردرگم از خوشحالی رویدادهای خوب، از اعتکاف، از جشنهای پرشور تکلیف، از اختراعات جوانان ایرانی، از دستاوردهای زندگی و پیشرفت.
♦️راستی کجای میدان روایت ایستادهایم؟! لااقل سکوت مرگسالاران را نقد و شگرد رسانهای «سه گربه» را پیش روی مردم افشا کنیم.
#اعتکاف
#سانسور_واقعیت
#سانسور_حقیقت
#نویسندگان_حوزوی_تهران
@howzavian_tehran
آمل شهر هزار سنگر که بر تارک تاریخ به علم ، فقه،فلسفه،عرفان،سیاست و حماسه می درخشد بار دیگر جایگاه تاریخی خود را فریاد کرد که ارض مقدس است و مامن و مزار سادات علوی که نه با شمشیر بلکه با روی گشاده پذیرای پیام سفیران شاهد و امام زادگان عشق شد و مفتخر به پایتخت علویان طبرستان گردید لذا بار دیگر به احیای جایگاه تاریخی خود همت گماشت و در دوران ولایت ساداتی دیگر از نسل رسول در مقابل دژخیم مارکسیسم و مائوئیسم جان برکف نهاده و مژده فتحی دیگر فریاد نمود تا اینکه تبسم رضایت بر لبان ولی فقیه زمان نشاند آنچنان که حضرتش در وصیت نامه سیاسی الهی خود تنها از شهر آمل به عنوان نهیبی بر نظام لیبرالیسم و سرمایه داری غرب فرود آورد که اینجا مهد علویان است و شیطان و شیطان صفتان در آن جایگاهی نخواهند داشت .
و امروز بعد از چهل و سه سال از آن رویداد همچنان جان برکف ،گوش بر لبان سید خراسانی هست تا آرش وار دامنه حکومت اسلامی را تا ماورای تاریخ صلا کند اگر چه جان خود را در این پیام جاودان تقدیم نماید .
اینجانب ضمن گرامیداشت این روز فرخنده بر روان پاک شهدا ششم بهمن و شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع امنیت و سلامت این شهرستان درود می فرستم و سلامت رهبر فرزانه و حکیم انقلاب و طول عمر آن حضرت را تا ظهور دولت یار از خداوند متعال خواستارم.
حجت الاسلام دکتر علی واعظی
ریاست دانشگاه پیام نور شهرستان آمل
____________________
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran
◾️صلوات بر امام موسی کاظم علیهالسلام
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَى الْأَمِينِ الْمُؤْتَمَنِ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ الْبَرِّ الْوَفِيِّ، الطَّاهِرِ الزَّكِيِّ، النُّورِ الْمُبِينِ ، الْمُجْتَهِدِ الْمُحْتَسِبِ الصَّابِرِ عَلَى الْأَذىٰ فِيكَ . اللّٰهُمَّ وَكَما بَلَّغَ عَنْ آبائِهِ مَا اسْتُودِعَ مِنْ أَمْرِكَ وَنَهْيِكَ، وَحَمَلَ عَلَى الْمَحَجَّةِ، وَكابَدَ أَهْلَ الْعِزَّةِ وَالشِّدَّةِ فِيما كانَ يَلْقىٰ مِنْ جُهَّالِ قَوْمِهِ، رَبِّ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ وَأَكْمَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَىٰ أَحَدٍ مِمَّنْ أَطاعَكَ وَنَصَحَ لِعِبادِكَ إِنَّكَ غَفُورٌ رَحِيمٌ.
📓مصباح المتهجد، ج۱، ص۳۹۹
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حدیث گهربار از امام موسی بن جعفر علیهالسلام
در بیان حکیم متأله آیتالله جوادی آملی
____________________
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلیل کاظم بودن حضرت موسی بن جعفر (عليهالسلام) چیست؟
____________________
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran
🔖 امام کاظم علیه السلام:
مُهر قبولی اعمال شما این است:
تا آنجا که از دستتان بر میآید، نیازهای برادرتان را برآورده کنید و به آنها خوبی کنید، و گرنه هیچ عملی از شما پذیرفته نخواهد شد.
📚بحارالانوار، ج۷۲،ص۳۷۹
____________________
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
بخشی از برنامه همایش بین المللی حضرت ابوطالب
.
و انتشار یادداشت نویسندگان حوزوی در مجموعه ۳۳ جلدی حضرت ابوطالب علیه السلام
#حضرت_ابوطالب
#پویش_نوشتن
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
#تکریم_حامی
✴️ باغبان رسالت و امامت
✍️ هادی حمیدی، نویسنده جشنواره ادبی رسانهای حضرت ابوطالب علیه السلام
سلام خداوند تبارک، اهلبیت نبوت، شجره امامت و ملائک مقرّب بر تو ای عبدمناف ای ابوطالب بن عبدالمطلب ...
فهم از درک و روایت جایگاهت و بیان و بنان از گفتن و سرودن شرح حالت، ابتر و الکن است.
در شرافت تو همین بس که خود فرزند سیدالبطحایی، خلف صالحِ ساقی الحجیج و حافر زمزمی. همو که بزرگترین امانت نسل ابراهیم و ثمره عبدالله و آمنه را نزد تو به امانت نهاد.
آن ابر و سایبان رحمتی که در صحرای تفتیده جزیره العرب و رمل های مذاب حجاز،هماره سایه گستر یتیم عبدالله بود، تو بودی. تا از سلامت لقمه ای یقین نداشتی در طهارت و سلامت، به کام مبارکش ننهادی و تا اطمینان به امنیت پیرامونش نداشتی او را به بستر نفرستادی. با جان و مال و آبرو و فرزندانت سپر وجودش بودی از صاحب ذوالفقار تا جعفر طیار - بگو علیِ جان برکف،عشقبازی در حجله مرگ در برابر شمشیر های آخته قریش را در لیله المبیت از که آموخته بود و از کجا مدال "لافتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار" را دریافت نمود، آری، آری الولدُ سِرّ ابیه...
سرمست بشارت بحیرا بودی و قد کشیدنش را با اشتیاق به تماشا می نشستی، چه زود حضرت طه جوانی برومند و رشید شد و امین خاص و عام. چون پدری مهربان او را مرد خانه ام المومنین خدیجه غرّا و همراز آن طاهره کبری نمودی و حق کفالت را به تمام به جای آوردی.
نقل است که بوجهل مسلکان و بولهب صفتان خواستند تو را مشرک و کافر معرفی کنند، تبّت یداه... و تویی باغبان آن شجره رسالت و امامت، که اصلها ثابت و فرعها فی السماء...
چه دلیلی بر قوت ایمان و تقوای تو بالاتر از این فراز زیارت وارثِ ذبح عظیم،حضرت سیدالشهداء که: "اشهد انک کنت نورا فی الاصلاب الشامخة و الارحام المطهرة لم تنجسک الجاهلیة بانجاسها و لم تلبسک من مدلهمات ثیابها"
ای قبله قبیله و صاحب قصیده لامیه، چون تو سخن کنی و در حمایت رسول اعظم حق و قصیده ای بسرایی مدعیان زبان در کام گیرند و خفاشان کوردل قلم غلاف کنند تا جایی که ابن کثیر اعتراف کند : این قصیده عظیم و بس بلیغی است و جز همان کس که بدو منسوب است، احدی نتواند چنین سراید. این قصیده از معلقات سبع هم پربارتر است و هم در بیان معنا از همه رساتر!
نهج بلاغت را علی مرتضی و کمال فصاحت را خطبه های دشمن شکن زینب کبری و شجاعت و فراست را مسلم بن عقیل بن ابیطالب از پدربزرگی چون تو به ارث برده اند.
و بیش از چهل سال چون سدی سدید و کوهی استوار برای پیامبر خاتم بودی و غریو غیرتت این گونه طنین انداز بود: به خدای محمد سوگند! قریش نمیتواند به تو دست یابد، مگر این که من در خاک خفته باشم... و سوگند که در این پیمان صادق بودی تا اینکه بعد از رحلت جانسوزت، پیک وحی نازل شد و فرمود: یا محمد از مکه بیرون شو که دیگر حامی و پشتیبانی نداری!
در این روز سید الانبیاء و سید الاوصیاء هردو یتیم شدند و با اشک دیدگان یکدیگر را تسلی می دادند و آغوش محمد،جان پناه علی بود در این عام الحزن و مصیبت عظما.
در فداکاری و ایمانت همین بس که ابن ابی الحدید چنین اشعاری به ثبت رسانده است:
"و لولا ابوطالب و ابنه لما مثل الدین شخصا فقاما فذاک بمکة آوی و حامی و هذا بیثرب جس الحماما تکفل عبد مناف بامر و اودی فکان علی تماما"
اگر ابوطالب و فرزندش علی نبود، ستون دین برپا نمی شد ابوطالب در مکه از دین خدا حمایت کرد و به آن پناه داد و علی در مدینه کبوتر دین را به پرواز درآورد.ابوطالب کاری را در دست گرفت و چون درگذشت علی آن را به اتمام رسانید...
و اینک جهان در انتظار میوه ای است از باغستان توحید و امامت که باغبانی با کفایت و صلابت چون تو آن را به بشریت هدیه نمود، حضرت حاضر غائب، مهدی آل محمد عج. امید است اهل علم و فضیلت، با بیان و قلم و رسانه، نگذارند حضرت ابوطالب علیه السلام و دیگر ستارگان آسمان فضیلت در صفحات تاریخ همچنان غریب و مظلوم بمانند.
وَ سَلامٌ عَلَيْهِ يَوْمَ وُلِدَ وَ يَوْمَ يَمُوتُ وَ يَوْمَ يُبْعَثُ حَيًّا
درود بر روزی که زاده شد،روزی که از این جهان رخت بر بست و روزی که دوباره برانگیخته خواهد شد.
#نثر_خوانی
#حضرت_ابوطالب
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
.
🖌 سنت تقریظنویسی رهبر انقلاب پیام فرهنگسازی دارد
مهدی کُرد فیروزجایی، نویسنده رمان فقهی «ملداش» و مدرس داستاننویسی، در گفتوگو با خبرنگار حوزه و روحانیت خبرگزاری تسنیم، با اشاره به ایجاد ظرفیتهای ادبی در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و جایگاه حوزه علمیه در این عرصه گفت: ذکر این نکته که چه نسبتی بین منِ نویسنده و طلبگی برقرار است یا نیست، جزو سؤالات پر تکراری است که معمولاً از نویسندگان میپرسند. برخی گلایه دارند و شاید من هم قبلاً از این حرفها میزدم؛ اما اگر حوزه علمیه و سابقه طلبگی نبود، دست به نوشتن نمیزدم یا میزدم و ناقص رها میکردم. بیتردید حوزه علمیه قم یا اساساً حوزه علمیه در اینکه من بهسمت نوشتن بروم نقش داشت.
🔗 متن کامل در خبرگزاری تسنیم
🔗 صفحه ویراستی نویسندگان حوزوی (مدادالفضلاء)
#انقلاب_اسلامی
#ادبیات #حوزه_علمیه
#نویسندگان_حوزوی_مازندران
🆔 @howzavian_mazandaran