❇️ حقایق شیرین محتاج روایت درست
در عُرف دنیا، تبلیغات عبارت از جلب کردن نظرها به یک چیز است... این، مفهوم تبلیغات در دنیای امروز است. یعنی چیزی را که نیست، هست جلوه دهند؛ چیزی را که هست، صدها و یا هزاران برابر، بزرگ کنند و آب و رنگ و لعاب و شکل بَزَک کرده به آن بدهند. اما ماهیت کار ما، غیر از این است. ما حقیقت درخشنده ای به نام توحید و اسلام داریم که در زیر ابرهای جهالت ها و عنادها و دشمنی ها و خصومت ها، پنهان است.
تبلیغ، یعنی ما آن حقیقت را به ذهن و مغز انسان ها برسانیم ، و اما بنعمه ربک فحدث (98/8/3)
نویسندگان حوزوی آذربایجان غربی
@howzavian_westazarbaijan
✍ حجه الاسلام محمدباقر حسن زاده،
مدیر حوزه علمیه امام خامنه ای (مدظله) ارومیه نوشت:
❇️ هر گونه افراطی گری علیه فردی_حقوقی یا حقیقی_ غیرقابل قبول است!
🔰وَلا يَجرِمَنَّكُم شَنَآنُ قَومٍ عَلىٰ أَلّا تَعدِلُوا ۚ اعدِلوا هُوَ أَقرَبُ لِلتَّقوىٰ (مائده/۸)
نوه ی امام آقای سید حسن خمینی گاه مورد قضاوت نادرست قرار می گیرد و حضرت آقا هم راضی به چنین کاری نیستند ولی ایشان هم نباید به مواضع اتهام ورود کند!
نشستن کنار کسی که پسر وفادار امام، حاج احمد خمینی و پدر حاج حسن را بعد فوتش به باد تهمت گرفت و بارها و بارها به سیمای نطام چنگ زد و محتوا برای دشمن تراشید، روا نیست!
البته شاید الان در حال توصیه ی خیرخواهانه است ولی زبان عکس لال است و خواه ناخواه مورد سوء استفاده قرار می گیرد.
برخی بزرگان، خود خطا می کنند و انتظار دارند همگان چشم ببندند!
#احمد_منتظری
نویسندگان حوزوی آذربایجان غربی
https://eitaa.com/howzavian_westazarbaijan
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
#معلمانه
🔷🔸پویش تبیینی
🔸عنوان پویش: امتداد مبتکرانه و ایدهورزانه بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار سال گذشته معلمان (بازخوانی و تکرار بیانات مدنظر نیست)
🔺1. التفات نویسندگان و تبیینگران به نگاه همهجانبه، موشکافانه، عمیق و هدایتورزانه مقام معظم رهبری در نگاه به مسائل آموزش و پرورش
🔺2.روایت تغییر نگاه از معلمِ کارمند (و نسخه های جعلی نظیر معلمِ بلاگر) به «معلمِ مسئول» (مسئول ایجاد دانش، تفکر و اخلاق)
🔺3. ایدهپردازی برای تبدیل محیط مدرسه به یک فضای برکتآفرین (ایجاد انگیزههای مضاعف فکری، اخلاقی و هویتی در دانش آموزان)
🔺4. ایدهپردازی نسبت به روابط معلم و دانشآموز در بستر غلبه رسانههای تعاملی و همهگیری فضای مجازی
🔺5. راههای انگیزهبخشی به مدارس، معلمان و خانوادهها، در اهتمام به تکوین شخصیت ملی در دانشآموزان (عزت تاریخی، سابقه فرهنگی و مفاخر ملی)
🔺6. افشای انگیزههای معارض سیاسی در فشار برای برونسپاری کامل آموزش و پروش از دستگاه دولتی و دوگانههای مخرب طرح شده توسط این جریانات (نقد سند بدیل و انحرافی تیم خاتمی، اعتبارزدایی از تلاش جریانات معارض در آموزش ضدِ غیررسمی و لطمه به حیثیت مدارس)
🔺7. ایدهورزی برای تقویت توان افقسازی مدرسه برای دانشآموزان و آیندهبینی آموزش و پرورش برای کشور (تناسب تخصص با نیازهای آتی، چشمانداز کشور)
🔺8. ادبیاتسازی به منظور افزایش اعتبار علوم انسانی و تعالی جایگاه این رشته در کنار رشتههای ریاضی و تجربی و فنی
🔺۹.تولید محتوا برای تعریف ارزش کار معلم و مسئولیتهای دستگاه دولتی و مردم در قبال این کار پر ارزش
🔺10. تولید محتوا در مساله عدالت آموزشی و موضوع اهمیت مدارس دولتی
🔺11. شیوههای الگوگیری مدارس دولتی از ابتکارات و کارهای نو مدارس غیردولتی
🟣 از اعضای محترم تبیینگر تقاضا میشود، آثار ارزشمند خودرا در بازه زمانی نهم تا چهاردهم اردیبهشت، در قالب یادداشتهای کوتاه 600 الی 800 کلمهای به نشانی @Saeedtotonkar ارسال کنند.
#روز_معلم
#شهید_مطهری
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🔰فراخوان مقاله علمی تخصصی دوفصلنامه《آیینه تربیت اخلاقی》
🔻دوفصلنامه تخصصی آیینه تربیت اخلاقی با هدف ارتقاء و توسعه در حوزه تربیت اخلاقی و در مسیر کسب رتبه علمی_پژوهشی، پذیرای مقالات ارزشمند اساتید و فضلای حوزه و دانشگاه در موضوعات مرتبط است.
📊امتیاز علمی_پژوهشی پس از ارتقاء رتبه، به تمامی مقالات پذیرش شده تعلق خواهدگرفت.
🌐 ارسال آثاربا مراجعه به سایت نشریات حوزه علمیه خراسان به آدرس:
http://medt.journals.hozehkh.com
نویسندگان حوزوی آذربایجان غربی
https://eitaa.com/howzavian_westazarbaijan
بلاگرِمعلم یا معلمِبلاگر؟!
✍️محمدرضا بابایی
این سؤال اساسا اشتباه است و اصلا نمیشود این دو را در یک کفه ترازو با هم سنجید!
بلاگر بر اساس نرمافزار تمدن غرب، بدنبال نشان دادن خود است و معلم بر پایه نرمافزار تمدن اسلامی، در مسیر سوختن و ساختن دیگران قرار دارد، معلم چراغ راه دیگران می شود تا پرواز کنند، اما؛ بلاگر از دیگران برای بالارفتن خود استفاده می کند. پس معلمی و بلاگری قابل جمع نیست و طبیعتا نمی شود بلاگرها را معلم یا معلمین را بلاگر دانست . از طرفی ساحت معلمی از نوع عشق است و بلاگری از نوع کشک، یعنی بلاگر بدنبال سرگرمی است اما؛ معلم ایجاد اندیشه در جان و سر متربی خویش میکند.
معلم مشوق انجام مسئولیت و سازندگی در دین و دنیا است اما بلاگری تشویق به بی مسئولیتی و وقت گذرانی می کند. چطور میشود معلمی را با بلاگری قیاس کرد وقتی اساسا و ماهیتا با هم متفاوت اند؟ بواسطه همین تغییر است که جایگاه معلم ارج نهاده می شود و آن را همرده با پیامبران الهی قرار میدهند، حال اگر امروز نسبت به جایگاه معلمی گاهی خدشه وارد می کنند، دلیل بر تغییر ماهوی آن نیست و او همچنان همان اجر وعده داده شده را دارد، نتیجه اینکه؛ معلم بلاگر نمیشود و بلاگر معلم.
معلمِ واقعی عاشق خدا است و به سمت اندیشه خدایی می رود و از خدا انتظار دارد اما بلاگر عاشق خلق است و بهسوی اندیشه های آنها قدم برمی دارد و از آنها انتظار تایید(لایک و فالو) دارد، امروز برای معلمین باید این آیه را خواند: مَا عِنْدَكُمْ يَنْفَدُ ۖ وَمَا عِنْدَ اللَّهِ بَاقٍ ۗ وَلَنَجْزِيَنَّ الَّذِينَ صَبَرُوا أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ ؛ آنچه نزد شماست همه نابود خواهد شد و آنچه نزد خداست (از ذخائر اعمال نیک و ثواب آخرت، تا ابد) باقی خواهد بود و البته اجری که به صابران بدهیم اجری است بسیار بهتر از عملی که به جا میآوردند.
سایه معلمان واقعی بر سر علم و دانش این مرز و بوم مستدام .
#معلم
#بلاگر #هویت
#نویسندگان_حوزوی (آذربایجان غربی)
✒️@howzavian_westazarbaijan
سلام و احترام💐
و خیر مقدم به اعضای جدید و فرهیختگان استان آذربایجان غربی
در راستای معرفی نویسندگان و حضور در جهاد تبیین به دنبال تجمیع و بازنشر محتوای رسانه ای کنشگران فضای مجازی و دستاوردهای نویسندگان حوزوی استان آذربایجان غربی هستیم؛ از معرفی کتاب و مقاله، تحلیل کوتاه، یادداشت، خاطره تا خبرهای خوب حوزوی...
هدف اصلی ما از بازنشر آثار مکتوب، ترغیب فضلا به نگارش رسانهای و ایجاد فضای یادداشتنویسی مطبوعاتی است.
#پویش_نوشتن
#تبلیغ_مکتوب
#نویسندگان_حوزوی_استان_آذربایجان_غربی
@howzavian_westazarbaijan
🔰 تلاش برای تعالی عقلانیت و معنویت و مجاهدت در بستر این دو از مهم ترین خصوصیت یک معلم است.
✍️ مهدی شاهی زاده
🔺 برای یک معلمی که از عمق جانش، برای پرورش میوه هایی دلش با عقلانیت، معنویت و مجاهدت در بستر این دو تلاش میکند، روز، ماه و سال خاصی معنا ندارد و هر روز که از خواب بلند می شود روز معلم است چرا که او می خواهد در جهتی قدم بردارد که فکر و ذکر انسان ها را بارور کند و آن ها را در جهت حرکت به سمت تعالی جامعه و ایجاد تمدن الهی و دینی هدایت میکند.
🔺 بزرگترین معلم انسانها خداست که می فرماید؛ عَلَّمَهُ الْبَيَانَ و پیامبر و رسولان هم در زمین منویات الهی را جامعه عمل پوشاندند، ائمه معصومین به عنوان خلف های صالح انبیای الهی دست بشر را گرفتند و با عقلانیت، معنویت با مجاهدت پیوند دادند تا آن ها را در جهت مبارزه و مجاهدت برای احقاق حقوق انسان ها تربیت کنند.
🔺 در طول تاریخ علما و آگاهان جامعه بر اساس رسالتشان که " أخَذَ اللّه ُ عَلَى العُلَماءِ أن لا يُقارُّوا على كِظَّةِ ظالِمٍ و لا سَغَبِ مَظلومٍ" عهد و پیمانشات با خدایشان جهت عدم سکوت در برابر پرخوری ظالم و پایمال شدن بود، سعی کردند رسالت تعلیمی خود را به درستی به جا بیاورند و هر کجا نیاز شد با قلمشان، باکلامشان و هر وسیله ای که شده بشر را به سمت آموختن و تفکر و تامل سوق دهند.
🔸 مهم ترین وجوه مشترک انبیاء، ائمه و علمای راستین دین عدم چشم داشت از بابت تعلیم بود، یعنی به تعلیم به چشم یک دکّان نگاه نکردند و همین رمز ماندگاری علم و عالم و معلم شد.
🔺 حقیقتا انتخاب روز شهادت شهید مطهری به عنوان روز معلم، انتخاب هوشمندانه ای بود که نشان بدهد معلم جامعه باید اینگونه باشد که با قلمش ذهن انسانها را پرورش دهد و از آنها قدرت پولادینی درست کند برای ساقط کردن ظلم و ظالم و فساد و مفسد.
🔸 بنابر آنچه گفته شد؛ معلم در مسیری پای میگذارد و باید بگذارد که ذهن انسان ها را برای مجاهدت در مسیر رشد و تعالی جامعه الهی و انسانی پرورش دهد و همین می شود که معلمی شغل انبیاء است.
🔺 روزت مبارک استاد، معلم و آگاه جامعه ای که از تعلیم فقط پرورش ذهن انسان ها و تعالی جامعه الهی و انسانی را هدف قرار دادی.
#معلم
#عقلانیت #شهید_مطهری
#نویسندگان_حوزوی(آذربایجان غربی)
✒️@howzavian_westazarbaijan
👇👇کاربردهای نقطه ویرگول( ؛ ) در نگارش فارسی👇👇
قسمت اول
❇️نقطه ویرگول یکی از علائم نگارشی در زبان فارسی است که از یک نقطه و یک ویرگول تشکیل شده است.
نشانه نقطه ویرگول در زبان انگلیسی سمیکالن (Semicolon) خوانده میشود. البته در زبان انگلیسی، برخلاف فارسی، نقطه در بالا و کاما در پایین درج میشود. کاربرد نقطه ویرگول برای نشان دادن مکثی بیشتر از ویرگول و کمتر از نقطه است.
#نکات_ویرایشی
#نویسندگان_حوزوی(آذربایجان غربی)
✒️@howzavian_westazarbaijan
انتقاد نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی از کم توجهی به حجاب و نماز در ادارات
🔹 نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به اینکه مسئله حجاب و عفاف یک مسئله شرعی و قانونی است، گفت: امروز هرکس باید وظیفه خود را در قبال عفاف و حجاب انجام دهد و مدیران اجرایی نیز از این مسئله استثنا نیستند.
🔹 حجه الاسلام قریشی افزود: عفاف و حجاب یک مسئله شوخی بردار نیست و ما نمی توانیم این مسئله را سهل بگیریم. انتظار است مدیران در سازمان ها و ادارات به معنای واقعی به عفاف و حجاب اهمیت بدهند و این مسئله را به طور جدی دنبال کنند.
ادامه مطلب را در کانال حجه الاسلام قریشی بخوانید.
#حجاب
#نویسندگان_حوزوی(آذربایجان غربی)
✒️@howzavian_westazarbaijan
.
⬛️ #تسلیت؛ شهادت امام صادق علیه السلام
▪️السَّلامُ عَلَیْكَ أَیُّهَا الإِمَامُ الصَّادِق
▪️السَّلامُ عَلَیْكَ أَیُّهَا الوَصِیُّ النَّاطِق
▪️السَّلامُ عَلَیْكَ أَیُّهَا الفَاتِقُ الرَّاتِق
#شهادت_امام_صادق(ع)
#حوزه_علمیه #مذهب_جعفری
#نویسندگان_حوزوی(آذربایجان غربی)
@howzavian_westazarbaijan
❇️ مکتب جعفری
✍ حجه الاسلام مهدی میرزاجانی
(نماینده محترم طلاب ارومیه)
می شود تاریخ اسلام را به قبل نهضت حسینی و بعد نهضت حسینی تقسیم کرد که، بعد از جریان عاشورا نقاب از چهره بنی امیه برداشته شد و روز به روز نفرت مردم از آنها بیشتر میشد و ازطرفی اقبال جامعه به خاندان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بیشتر میشد و در بین مردم به عنوان مرجع علمی و معنوی شناخته میشدند تا اینکه در زمان امام صادق علیه السلام این مطلب به اوج خود رسید بهطوریکه از اقصی نقاط مناطق اسلامی به امام صادق علیهالسلام مراجعه و از ایشان کسب دانش و معرفت میکردند و آن بزرگوار از این فرصت پیش آمده استفاده وافر نمودند و تمامی انحرافاتی که بنی امیه در دین به وجود آورده بودند تا حدّ امکان اصلاح فرمودند، بههمین خاطر است که مکتب تشیع را به مکتب جعفری میشناسند.
#شهادت_امام_صادق(ع)
#مکتب_جعفری
#نویسندگان_حوزوی(آذربایجان غربی)
@howzavian_westazarbaijan