توصیهای به طلاب
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری دام عزّه
⭐⭐طلبگی نامی است که امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) برای برخی افراد در لیست روحانیون مینویسند.
🔴اگر کمی پرت بروید و خطاهای مکرر داشته باشید، نام شما را خط میزنند؛ منتهی الآن نمیفهمید ولی بعد از یک سال میبینید که نمیشود
دائم به امتحانات نمیرسید، نماز صبحتان هم از دست میرود و دائم مشکلات شما زیاد میشود. اینطوری حذف میکنند.
💎به خودتان برسید. *مراقب_باشید* تا فرصت است، نام شما از این دفتر - یعنی دفتر نوکری و سربازی_امام_زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشریف) - حذف نشود. همیشه هم به کسی فرصت نمیدهند.
🔸 🔸فرصتها کوتاه است، فکر نکنید که هر چه طول دهید، طول میکشد؛ نه، در یک جایی، یکدفعه فرصت کم میشود.
ما بعضی افراد را داشتیم که درس زیادی هم خوانده بودند، ولی *توفیق* از آنها گرفته شده است. باید به خداوند پناه برد.
و اصلاً انسان باید به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) التماس کند که آقا! نام من را در این دفتر بنویسید و آن را حذف نکنید.
🔸 طلبگی به تعداد نیست، طلبگی به این است که یک نفر فهم داشته باشد و رشد کند. یک مجموعهی پنجاه نفری مفید، از یک مجموعهی هزار نفری فلّهای، بهتر است.
🔹 اگر میبینید که اینکاره هستید، ثابت بمانید و زحمت بکشید. آن زمان خدای متعال به دست شما برکات زیادی اجرا میکند. هم به دنیای شما و هم به آخرت شما عزّت میدهد و دنیا و آخرت شما را آباد میکند.
https://eitaa.com/howze_com
🏴از علامه طباطبایی (ره) پرسیدند:
"می شود مراتب عرفانی را یک شبه طی کرد؟
فرمودند:
بله، با امام حسین علیه السلام می شود."
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
https://eitaa.com/howze_com
🌀 شرف ما در منبررفتن است!
👤 آیت الله جوادی آملی
♨️ دلمان میخواهد مردم اصلاح شوند و منبر نرویم، ولی این شدنی نیست.
✅ شما که فضل و تقوایی دارید و حرفتان مقبول است، مردم مقبولات میخواهند، معقولات مال حوزه و دانشگاه است.
🔹 مردم همه دین خود را از ماه رمضان و محرم دارند.
https://eitaa.com/howze_com
این طور نباشد که وقتی اوضاع بر میگردد ، رنگ عوض کنی!!!
این طور نباشد به صرف اینکه روزی همه چادر به سر گذاشتند چهار روزی چادر به سر بگذارید ، اما به محض اینکه بیچادرها زیاد شدند، برای اینکه رسوا نشوید چادر از سر بردارید!!!
کسانی که این طور بیثبات و متزلزلند و به هر نسیمی زود رنگ عوض میکنند اهل سعادت نیستند و نمیتوانند به کمال برسند!!! ....
باید انسان باشید ، پایه و اساس داشته باشید و چنان در انسانیت استقامت داشته باشید که اگر تمام عالم برگردند ، شما از یک واجب الهی هم روی برنگردانید و راسخ و استوار و پولادین در جای خود باقی بمانید و کسی نتواند شما را تکان دهد که مؤمن مثل کوه استوار است به قول خواجه حافظ :
از خارجی هزار به یک جو نمیخرند
گو کوه تا به کوه منافق سپاه باش
و در روایت فرمودند: "المؤمن كالجبل الراسخ لا تحرّکه العواصف"
....عواصف ، جمع عاصف به معنای بادهای سرد، تیز و بنیانکن است.
خداوند علامه طباطبایی را رحمت بفرماید . ایشان میفرمودند : "به ما فحشها گفتید، ناسزاها گفتید و بیاحترامیها کردید ، اما حرف همانی است که گفتیم"
#طلبگی
https://eitaa.com/howze_com
از محضر علامه حسن زاده آملی ره میپرسیدند:
◽️ما از کجا بدانیم در کدام مقام و منزل معنوی هستیم و سیر می کنیم؟
ایشان میفرمودند:
◽️عزیزان من! نمی گویم چه دارید و چه ندارید! اگر میل به شب زنده داری و سحر خیزی را دارید، همه چیز دارید،خدا شما را دعوت کرده و مهمان یار هستید.
◽️ کمال نفس به این است که عاشق شب و سَحر و خلوت با ملکوت نظام هستی است.
https://eitaa.com/howze_com
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹فضیلت گریه بر مصائب
اهل بیت علیهم السلام
🔹آیهالحق بهجت رحمهالله
https://eitaa.com/howze_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغ؛ پرورش دهندهٔ مجتهد
ــــــــــــــــــــــــ
حجتالاسلام والمسلمین پناهیان:
کسی که به تبلیغ برود زودتر مجتهد میشود...
https://eitaa.com/howze_com
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرِ منم بریدن درد نداشت😭😭😭
زیباوشنیدنی ببینید
به حرف آمدن، رحمتِ رحمانیِ خداوند است [که به همه افراد عطا میشود] و انسان از دو سالگی معمولا حرف زدن را می آموزد؛ اما سکوت کردن، رحمتِ رحیمیِ خداوند است [که به افرادِ ویژه عطا میشود]. سالیانِ سال طول میکشد تا انسان سکوت کردن را بیاموزد. خیلی حرف باید بشنود تا خاموش بشود و بر اثر سکوت، جانش گویا بشود.
• از بیانات علامه حسن زاده آملی (ره)
https://eitaa.com/howze_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سکوت • .
در این آیه کریمه وَآتَيْنَاهُ الْحُكْمَ صَبِيًّا
[و به او درحالی که کودک بود، حکمت دادیم]
درباره جناب یحیی پیامبر (سلام الله علیه) به تفسیرها رجوع بفرمایید. یکی از مسائل حکیم و قرص و محکم که به جناب یحیی پیغمبر (علیه السلام) صبیا از همان کودکی به او داده شده در آداب او دارند که خیلی ساکت بود خیلی کم حرف بود چانهاش در اختیارش بود بگوید و ببافد و حرف بزند و چیزی بگوید اینطوری نبود خیلی با احتیاط حرف میزد سکوت وقار میآورد. آدم جا گرفته سنگینِ عاقلِ، آرامِ ساکت.
خدا رحمت کند جناب آقای آمیرزا احمد آشتیانی، شفا خدمت ایشان میخواندیم (رضوان الله علیه) یکی از رفقا یادشان بخیر خیلی حرف میزد ایشان هم خیلی صبور بودند بالاخره یک روز یک شعری خواندند که شعر در خاطرم نیست اما مفادش این بود که به او گفتند آقای شیخ عمامه را که تحت الحنک قرار دادند که حَنَکت را ببندی، این قدر چانه نزنی ، بله آدم باید تحت الحنک را ببندد و این قدر چانه نزند، پر چانگی خیلی بد است این دهان که بسته شد دهان هایی باز میشود
🎙علامه #حسن_زاده_آملی
https://eitaa.com/howze_com
اعمال شب عاشورا:
براى شب عاشورا، دعا و نمازهاى بسیارى نقل شده است که برخى از آنها به این شرح است:
1ـ احیاى شب عاشورا; در روایتى از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) آمده است که «هر کس شب عاشورا را بیدار بماند (و به عبادت بپردازد); گویا عبادت فرشتگان را انجام داده است...».(1)
2ـ پیامبر اکرم(صلى الله علیه وآله) فرمود: در شب عاشورا، چهار رکعت نماز مى گذارى و در هر رکعت یک مرتبه «حمد» و پنجاه مرتبه سوره «توحید» را مى خوانى وقتى که در رکعت چهارم سلام نماز را گفتى، ذکر خدا را بسیار بگو و بر رسول خدا(صلى الله علیه وآله) صلوات بفرست و تا مقدارى که ممکن است بر دشمنان اهل بیت(علیهم السلام) لعنت کن.(2)
3ـ صد رکعت نماز بجا مى آورى، هر دو رکعت با یک سلام، که در هر رکعت یک مرتبه «حمد» و سه بار سوره «توحید» را مى خوانى و پس از پایان این نمازها، هفتاد بار مى گویى: سُبْحانَ اللّهِ وَ الْحَمْدُ لِلّهِ وَ لا إلهَ إلاَّ اللّهُ وَ اللّهُ اَکْبَرُ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إلاَّ بِاللّهِ الْعَلِىِّ الْعَظِیمِ.
رسول خدا(صلى الله علیه وآله) فرمود: کسى که این نماز را بخواند - از مردان و زنان - وقتى که بمیرد، خداوند قبرش را معطّر و خوشبو مى کند و هر روز - تا هنگام دمیدن صور - نورى وارد قبرش مى شود...(3)
1. اقبال، صفحه 555.
2. اقبال، صفحه 556.
3. همان مدرک، صفحه 555.
https://eitaa.com/howze_com
"اثر مهم عزاداری در تربیت فرزند"
محرم انسان را مؤدّب میکند و ادب را به انسان میآموزد. روضههای کربلا خودبهخود انسان را با ادب و با حیا بار میآورد. ادب ظرف حیا، تقوا و آورندۀ عبودیت در روح انسان است. ادب انسان را کنترل میکند و انسان مؤدّب بسیاری از گناهان را مرتکب نمیشود. مظهر ادب در کربلا ابالفضل العباس (علیهالسلام) است. رسول خدا (صلاللهعلیهوآله) فرمودند: حق فرزند بر والدینش این است که او را مؤدب کند و به او ادب بیاموزد.
https://eitaa.com/howze_com