🌷عزیزان همراه
لطفاً با نیت آشنایی هر چه بیشتر جامعه با معارف اهل بیت (علیهم السلام) وترویج فرهنگ خودسازی وتربیت نفس در بین مردم مخصوصاً جوانان و نوجوان عزیز ودوست داشتنی، لینک کانال را در بین گروهها و دوستان خود پخش کنید و آنها را با این کانال آشنا کنید و از آنها برای عضویت در کانال دعوت نمایید
✅مهمان ما درکانال فرهنگی حوزه علمیه حضرت معصومه سلام الله جم باشید👇
https://eitaa.com/howzeh1399
اوصیکم بالعضویت☺️
🔴 چرا مهدی
🔵 امام باقر علیه السلام در روایتی در مورد معنا و مفهوم #مهدی می فرماید:
🌕 آن حضرت را به این جهت «مهدی» نامیده اند که مردم را به امر مخفی و پنهانی هدایت می فرماید.
🔹 آن حضرت، تورات و تمام کتب آسمانی دیگر را از غاری در انطاکیه بیرون آورده و بین اهل تورات به تورات و بین اهل انجیل به انجیل و بین اهل زبور به زبور و بین اهل قرآن به قرآن حکم می فرماید.
📚 علل الشرایع، ج ۱ ص۱۶۱
┄┅─✵💝✵─┅┄
به نام خداوند
لــــوح و قلم
حقیقت نگـــار
وجود و عـــدم
خـــــدایی که
داننده رازهاست
نخســــــتین
سرآغاز آغازهاست
باتوکل به اسم اعظمت
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
الهی به امید تو💚
🔴🔵 امام زمان چه ذکری را برای توسل به خودشان به شیعیان یاد دادند ؟
🌺 آیت الله مظاهری در درس اخلاق خود فرمودند:
🔹 یکی از علمای بزرگ، در زمان قدیم در تخت فولاد خدمت امام زمان«عج» رسیده بود و از آن حضرت درخواست «علم اکسیر»کرده بود، در حالیکه یاد گرفتن علوم غریبه حرام است و گفت و شنود و تعلیم و تعلّمش نیز حرام است.
🔺آن حضرت به او فرموده بودند:
علوم غریبه به تو چه ربطی دارد؟ من به جای آن ختمی به تو یاد میدهم که بهتر از اکسیر است، بعد فرموده بودند: به پنج تن و امام زمان«عج»توسّل پیدا کن و در توسّلهایت بگو:
🔷 «یا محمّد یا علی یا فاطمه یا حسن یا حسین، یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی».
♦️ آن عالم نقل میکند: وقتی حضرت فرمودند:«ادرکنی»، به ذهنم خطور کرد که باید بفرمایند:«ادرکونی»، یعنی برای درخواست کمک از پنج نور مقدّس، باید فعل جمع به کار ببریم، پس چرا ایشان فعل مفرد به کار برده و میفرمایند: «ادرکنی و لاتهلکنی»؟! وقتی چنین تصوری کردم، امام زمان«عج» تبسّم کردند و فرمودند: همین است که گفتم. برای اینکه واسطه فیض این عالم، اکنون من هستم.
یعنی اگر در زمان حاضر توسّلی به پیغمبر اکرم «ص» یا سایر حضرات معصومین «ع» بشود، فیض الهی به واسطه وجود مقدّس امام زمان به بندگان میرسد:
🔶 «بِکُمْ فَتَحَ اللَّهُ وَ بِکُمْ یَخْتِمُ وَ بِکُمْ یُنَزِّلُ الْغَیْثَ وَ بِکُمْ یُمْسِکُ السَّماءَ أَنْ تَقَعَ عَلَى الْأَرْضِ إِلَّا بِإِذْنِهِ وَ بِکُمْ یُنَفِّسُ الْهَمَّ وَ یَکْشِفُ الضُّر»
🔺آیت الله مظاهری در ادامه تأکید کرد: از همه به ویژه جوانان تقاضا دارم که با این ختم، به امام زمان متوسّل شوید و این ختم را زیاد بخوانید، همه افراد، حتی کسانی که سواد و تحصیلات کافی ندارند هم میتوانند این ختم را بخوانند و به پنج تن آل عبا و امام زمان برای رفع حوائج متوسّل شوند:
🌺 «یا محمّد، یا علی، یا فاطمه، یا حسن، یا حسین، یا صاحب الزمان أدرکنی و لا تهلکنی»
💢حضرت آیت الله بهجت :
«بهترین کار برای به هلاکت نیفتادن در آخرالزّمان،دعاے فرج#امام_زمان است؛البته دعاےفرجےکہدر همه اعمال ما اثر بگذارد»
*🌸 آثار دائم الوضو بودن 🌸*
✍وضو گرفتن کمتر از 2 دقیقه طول میکشد!
اما برکات زیادی دارد.
1- سبب طول عمرمیشه
رسول خدا(صلی الله علیه واله وسلم):
اي انس: سعی کن طاهر و با وضو باشی که خداوند بر طول عمرت می افزاید و اگر توانستی شب و روز با وضو باشی این کار را انجام بده زیرا اگر در حال وضو از دنیا بروي پاداش و ثواب شهید را خواهی داشت.
2- برآورده شدن حاجت
امام صادق(علیه السلام): من تعجب می کنم از کسی که دنبال حاجت و کاري است در حالی که بی وضو است، حاجتش برآورده نشود.
3- ثواب شهید
رسول خدا(صلی الله علیه وآله): کسی که با وضو بخوابد، اگر در شب، مرگ به سراغش آمد، این شخص شهید از دنیا رفته است.
4- ارزش خواب
رسول خدا(صلی الله علیه وآله): کسی که با وضو بخوابد بستر او برایش مسجد می شود و خوابش (ثواب کسی را دارد که) به نماز مشغول است تا اینکه شب را به صبح رساند و اگر کسی بدون وضوء خوابید بسترش براي او قبر خواهد بود و مانند مرداري می ماند تاصبح شود.
5- باعث زیادي رزق
امام صادق(علیه السلام): کسی که دوست دارد بر خیر و برکت منزلش بیفزاید هنگام غذا خوردن وضو بگیرید.
این حکیم گرانقدر از آنجا که در شعر به «الهی» تخلّص میکرد ملقب به «الهی قمشهای» گشت و از آن رو که در راستای احیا و نشر حقایق دین و معارف الهی کوشا بود، به «محی الدین» (زنده کننده معارف دینی) ملقب گردید.
نیاکان حکیم محمد مهدی قمشهای از سادات بحرین بودهاند، و وی با آن که به تحقیق به سیادت خود یقین پیدا کرده، ولی از آن جا که احتمالا پس از سالها در بر داشتن لباس روحانیت و بر سر داشتن عمامه سفید، به این حقیقت پی برده، شاید برای آن که حمل بر تظاهر نشود، عمامه خود را به سیاه که علامت سیادت است تغییر نداده است.
همسر مرحوم الهی قمشه ای می گوید: «ایشان یک روز در حالی که عبا را دور خود پیچیده بودند، از مسجد به خانه آمدند. گفتم لباستان چه شد؟ فرمودند: در شبستان مسجد، فقیری برهنه را دیدم، لباسم را به او دادم». همسر ایشان ادامه می دهد: «تا آنجا که به یاد دارم، در ایام زندگی مشترکی که داشتیم، سه بار شبیه این ماجرا تکرار شد