نوروز از جنبهی انسانی
✍ #رهبر_انقلاب :
🌺 نوروز یعنی روزی که شما با عمل خودتان، با حادثهای که اتفاق می افتد، آن را نو می کنید.
روز بیستودوم بهمن که ملت ایران، #حادثهای_عظیمی را به کمک خدا تحقق بخشید، روز نویی (نوروز) است.
آن روزی که امام امت، قاطعاً به دهانِ مستکبرِ قلدرِ گردنکلفت دنیا - یعنی آمریکا - مشت کوبید، آن روز، روز نو و راه نویی (نوروز) بود؛ حادثهی نویی بود که اتفاق می افتاد و افتاد.
ما باید #نوروز را، نو روز کنیم.
نوروز به حسب #طبیعت، نوروز است؛ جنبهی #انسانی قضیه هم به دست ماست که آن را نوروز کنیم.
💐 بررسی آثار درمانی"صله رحم"در طب اسلامی
🔹 قسمت اول
🌷روایت:صله رحم، عمر را زیاد می کند.
🌷روایت:صله رحم،روزی را زیاد می کند.
🌷روایت:صله رحم،ثواب اعمال را زیاد می کند.
🌷روایت:صله رحم،اموال را زیاد می کند.
🌷روایت:صله رحم ،بلاها را برطرف می کند.
🌷روایت:صله رحم، حساب روز قیامت را اسان می کند.
🌷روایت:صله رحم، انسان را مشمول رحمت خدا می کند.
🌷روایت:صله رحم ،اخلاق را نیکو می کند.
🌷روایت:صله رحم،انسان را سخاوتمند و با گذشت می کند.
🌷روایت:صله رحم،روح و جان انسان را پاک و شاداب می کند.
🌷روایت:صله رحم،موجب محبت و دوستی می شود.
🌷روایت:صله رحم،موجب ابادانی جامعه و شهر و دیار می شود.
🌷روایت:صله رحم،انسان را از زمین خوردن حفظ می کند.
🌷روایت:صله رحم،فقر را بر طرف می کند.
🌷روایت:صله رحم،امام زمان علیه السلام را مسرور و شاد می کند.
🌷روایت:صله رحم،انسان را از مردن بد-مثل:سوختن،طعمه حیوانات شدن،بیماری های سخت و خفت بار-محافظت می کند.
📚 منبع:اصول کافی
💐 بررسی آثار درمانی "صله رحم" در اسلام
🔹 قسمت دوم
🌷امام رضا علیه السلام: مردی که سه سال از عمرش باقی مانده، صله رحم می کند، خدا باقی عمرش را سی سال قرار می دهد و خدا هر چه خواهد می کند.
🌷امام باقر علیه السلام: صله ارحام، اعمال را پاک می کند، اموال را زیاد می کند، بلا را دفع می کند، حساب را آسان می سازد، و اجل را به تأخیر می اندازد.
🌷امام صادق علیه السلام:صله رحم، خلق را نیکو و دست را با سخاوت، و نفس را پاکیزه، و روزی را زیاد کند و اجل را به تأخیر اندازد.
🌷امام رضا علیه السلام: صله رحم کن،هر چند به دادن آب به آن ها باشد، و بهترین صله رحم آزار نرسانیدن به آن هاست، و صله رحم مرگ را تأخیر اندازد و موجب دوستی خانواده شود.
🌷امام صادق علیه السلام: چیزی که عمر را زیاد کند، جز صله رحم نمی دانم، تا آنجا که مردی که عمرش سه سال است، سی سال کند و مردی که عمرش سی و سه سال است و قطع رحم کند، خدا سی سالش را کم کند، و عمرش را سه سال قرار دهد.
🌷پیامبر صلی الله علیه وآله: گاهی مردمی بی دین و بد کردارند ولی صله رحم می کنند، پس خداوند اموالشان را زیاد می کند و عمرشان را طولانی می کند، تا چه برسد که نیکوکار باشند و صله رحم کنند.
🌷امام علی علیه السلام: به ارحام خود بپیوندید، هر چند با سلام کردن باشد، زیرا خداوند در قیامت در مورد خود و ارحام سوال و باز خواست می کند.
🌷امام سجاد علیه السلام: قطع کننده رحم، را دوست خود نگیرید زیرا خداوند در سه جای قران کریم او را مشمول لعن خود قرار داده است.
🌷پیامبر صلی الله علیه وآله: هر کس دوست دارد خدا عمرش را طولانی کند، و روزی اش را توسعه دهد،باید صله رحم کند،زیرا روز قیامت، خویشاوند انسان زبان تند و تیزی دارد، که می گوید: پروردگارا! احسان کن با هر که با من احسان کرد، و ببر، از هرکه از من برید، و مردی با ظاهری نیکو و خوب دیده می شود، ولی چون از خویشاوند خود بریده است به قعر جهنم سرنگون شود.
📚 منبع:اصول کافی ج2 ص150
پدرم در 24 ساعت آخر حياتشان تقريبا نخوابيدند. مرتب ذكر «ورحمه للعالمين» را تكرار ميكردند. بين اين ذكرها همه وعده نمازشان را خواندند حتي در سحرگاه، بعد از آنكه نماز صبح را اقامه كردند به ائمه اطهار يكي يكي سلام دادند و نامشان را ميگفتند بعد به همه خانواده كه در گردشان بوديم فرمودند:
«باباجان يادتان باشد كه راه براي آن دنيا بسيار سخت است و مراقب رفتار و نحوه زندگيتان باشيد».
عالم زيبايي داشتند. نصايح و كلمات بديعي ميگفتند.
در نيمروز به فاميل، ما، فرزندان و مادر كه بيقرار نشسته بوديم فرمودند: «به به چه بوي خوشي ميآيد، در باغ بهشت باز شده بانوي ستمديده از شام آمدند دم در باغ منتظر من هستند» و گفتند السلام عليك يا رسولالله(ص)، السلام عليك يا امير المومنين و بعد به همين ترتيب دوازده امام را به زبان آوردند. ايشان در آخرين لحظههاي رفتن از اين جهان دون، جهاني نصايح و يك پرده پر نقش و نگار از آن جهان برايمان مجسم كردند و به ما درس درست زيستن دادند و راه خدايي را به ما نشان ميدادند.
ايشان عشق و علاقه خاص به امامرضا(ع) داشتند و در لحظات آخر به پنجره چشم دوختند و گويي به استقبالي سر را بلند كردند و فرمودند: « السلام عليك يا امامرضا(ع)» و بعد راحت 3نفس عميق كشيدند و خوابيدند.
من خودم آنجا بودم و ديدم كه چه زيبا از اين جهان فاني رخت بربستند.
اكنون جايگاه ابديشان در رواق دارالسرور در حرم مطهر جدشان امامرضا(ع) میباشد.
به نقل ازخانم فیروزه حافظیان ،فرزندعلامه سیدابوالحسن حافظیان(ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆🔅🔆
✳️علامه حافظیان بوی امام رضا (ع) را در قزوین استشمام می کند✳️
عارف بزرگوار سیدابوالحسن حافظیان در سال1297 ه ش در مشهد مقدس قدم به عرصه وجود نهاد. پدرش حاج سیدمیرزاآقا و مادرش بی بی معصومه خاتون هر دو از انسانهای مؤمن و پارسای زمان خود بودند و چون پدرش به ریاضیات و علوم غریبه مشغول بود، او هم شوق و علاقه زیادی به این رشته نشان میداد. پدر که متوجه علاقه او گردیده بود سیدابوالحسن را به شیخ حسنعلی اصفهانی (نخودکی) که در آن وقت در مشهد اقامت داشت معرفی کرد تا در محضر وی حاضر شود و نزد آن استاد فرزانه درس بخواند...