#قرآن(:🌿
•| آیا آنکسی
کهموجوداترا آفرید
ازحالِآنها آگاهنیست؟ |•
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
روزتان را قرانی کنید
🌷عزیزان همراه
لطفاً با نیت آشنایی هر چه بیشتر جامعه با معارف اهل بیت (علیهم السلام) وترویج فرهنگ خودسازی وتربیت نفس در بین مردم مخصوصاً جوانان و نوجوان عزیز ودوست داشتنی، لینک کانال را در بین گروهها و دوستان خود پخش کنید و آنها را با این کانال آشنا کنید و از آنها برای عضویت در کانال دعوت نمایید
✅مهمان ما درکانال فرهنگی حوزه علمیه حضرت معصومه سلام الله جم باشید👇
https://eitaa.com/howzeh1399
اوصیکم بالعضویت:):)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅روز چهارشنبه و روز مخصوص زیارتی امام رصا علیه السلام
✴️اگر دلتنگ حرمی کلیپ رو ببین
آنگاه دست رو به نشانه ادب بر سینه بگذار و بگو
🕊اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ
🕊وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ
🕊وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيد
🕊صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً
🕊كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ
زندگینامه علما
🔅سید شهابالدین مرعشی نجفی🔅
ن (۱۲۷۶-۱۳۶۹ش/۱۳۱۵-۱۴۱۱ق) از مراجع تقلید شیعه پس از آیتالله بروجردی است. او در ۲۷ سالگی به اجتهاد رسید.
🔅 مرعشی، از شاگردان شیخ عبدالکریم حائری و آقا ضیاء عراقی بود و از محضر سیدعلی قاضی، سید احمد کربلایی و میرزا جواد ملکی تبریزی بهره برد.
🔅گرایش سیاسی او موافق با آیتالله خمینی بود و این روحیه در بارزترین شاگردانش نیز دیده میشود
برنامه قرائت روزانه ایشان:
ایشان در وصایای خود فرمودند:
🦋سفارش مىکنم به خواندن سوره «یس» بعد از نماز صبح هرروز یکمرتبه
🦋 سوره «نباء» (عم یتسائلون) بعد از نماز ظهر
🦋سوره «عصر» بعد از نماز عصر
🦋سوره «واقعه» بعد از نماز مغرب
🦋سوره «الملک» بعد از نماز عشاء؛
🦋و تأکید میکنم بر مداومت کردن به آنچه یادآور شدم، زیرا من شخصاً روایت مىکنم این روش را از استادان بزرگوار خود، و بارها نیز تجربه آموختهام.
🦋➿🦋➿🦋➿🦋
☘...... ساده زیستن .....☘
☘یكی از خصوصیات برجسته ایشان ساده زیستی و عدم توجه به مسائل مادی و زخارف دنیوی بود. ایشان پس از اقامت در قم و ازدواج از نظر مالی مدتها در وضعیت بدی به سر می بردند و مدتها اجاره نشین بودند تا اینكه كم كم با تهیه یك زمین كوچك در آن خانه ای ساختند و تا آخر عمرشان نیز در آن زندگی كردند.
☘ایشان هیچوقت از وضعیت مالی مطلوبی برخوردار نبودند و هر آنچه به دست می آوردند، در راه رفع حوایج مردم مصرف نموده، یا وقف میكردند و هیچگاه مالی را به خودشان اختصاص نداده اند.
☘شب آخری كه ایشان فوت کردند، فرمودند: «من خیلی بارم سبك است و هیچ نگرانی ندارم، تنها یك چیز مرا زجر میدهد و آن این است كه می ترسم در ایام زندگیم نوشته من یا صحبتهای من در هر موردی باعث شده باشد كه حقی ناحق شود، یا در همسایگی ما گرسنه ای بوده باشد و ما غذای سیر خورده باشیم كه و الله و بالله و تالله اگر چنین چیزی بوده من آگاهی نداشته ام» و روزی كه ایشان از دنیا رفتند، یك قبا داشتند كه مشكی بود و در ایام محرم و صفر میپوشیدند و مجموع پولی كه در جیب ایشان بود، هشتصد تومان بود و هیچ اندوخته ای، زمینی یا ملكی نداشتند.
☘〰☘〰☘〰☘
#سفارش_حضرت_استاد....
آیت الله مرعشی (ره):سفارش میکنم به خواندن قرآن و هدیه آن به ارواح مومنین بی وارث ، که این عمل موجب توفیق بیشتر میشود.
...گزیده ای از وصیت نامه
🔶آیت الله العظمی مرعشی نجفی رحمة الله علیه
و سفارش میکنم به دستمالی که اشکهای زیادی در رثای جدم حسین مظلوم و اهلبیت مکرم او ریخته و صورت خود را با آن پاک میکردم، بر روی سینه در کفنم بگذارند.
«سجادهای كه هفتاد سال بر روی آن نماز شب بجا آوردهام و تسبیحی📿 از تربت امام حسین (علیه السلام)كه با آن در سحرها به عدد دانههایش استغفار كردهام با من دفن شود.»
🌷هدیه به روح بزرگشون فاتحه مع الصلوات
پیرو علما
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
اگر ما پیرو علما بودیم، چنین بلاها به سر ما نمیآمد، یا اگر میآمد مثل جناب میثم[١]، بودیم که هر چه بلا به سرش میآمد ایمانش قویتر میگردید، بدون اینکه دست از ولایت بردارد. او حاضر نشد که حتی زنده بماند و برای این جهت هم تقیه نکرد!
#پی_نوشت:
١. یکی از یاران خاص حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام که به جرم بیان فضائل مولایش، در کوفه بر سرِ دار، دست، پا و زبانش را قطع نمودند.
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص۱۴
✍جـــــان" امانتے است
ڪہ باید
بہ "جانان" رساند...
اگر خود ندهے، مے ستانند
فاصلہ هلاڪتــ و شهادتــ همین #خیانتــ در امانت است...
#سلام🤚
#صبحتون_شهدایی🍃
✨زیارت امام حسن عسکری (ع) در روز پنج شنبه
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِىَّ اللّٰهِ ،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ وَخَالِصَتَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ،
وَوَارِثَ الْمُرْسَلِينَ،
وَحُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ،
صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ،
يَا مَوْلاىَ يَا أَبا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ،
أَنَا مَوْلىً لَكَ وَلِآلِ بَيْتِكَ،
وَهٰذَا يَوْمُكَ وَهُوَ يَوْمُ الْخَمِيسِ،
وَأَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَمُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ، فَأَحْسِنْ ضِيافَتِى وَإِجارَتِى بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَاهِرِينَ.
#درباره_مباهله شماره 4
✳ حاضرشدن افراد و گفتگوها
🌅 بامداد روز مباهله، حضرت رسول(صلی الله علیه وآله) به خانه حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) آمد. دست امام حسن(علیه السلام) را گرفته و امام حسین(علیه السلام)را در آغوش گرفت، و به همراه حضرت علی(علیه السلام) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) برای مباهله، از مدینه بیرون آمد. چون نصارا آنان را دیدند، ابوحارثه پرسید که اینها کیستند که با او همراهند؟ پاسخ شنید:
آن که پیش روی اوست، پسر عموی او و شوهر دخترش و محبوبترین خلق نزد اوست؛ آن دو طفل، فرزندان اویند از دخترش؛ و آن زن، فاطمه دختر اوست که عزیزترین خلق، نزد اوست.
پیامبر(صلی الله علیه و آله) برای مباهله، به دو زانو نشست. سید و عاقب، پسران خود را برای مباهله برداشتند. ابوحارثه گفت: به خدا سوگند چنان نشسته است که پیغمبران برای مباهله مینشستند، و سپس برگشت. سید گفت: کجا میروی؟ گفت: اگر محمد بر حق نبود چنین بر مباهله جرأت نمیکرد و اگر با ما مباهله کند پیش از آنکه سال بر ما بگذرد، یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند.
✅ در روایتی دیگر آمده است که وی گفت: من صورتهایی را میبینم که اگر از خدا درخواست کنند کوهی را از جای خود بركَنَد، هر آینه کنده خواهد شد. پس مباهله مکنید که هلاک میشوید و یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند.
درباره_مباهله شماره 5
✳ عقب نشستن نجرانیان
سپس ابو حارثه نزد پیامبر آمد و گفت: ای ابوالقاسم! از مباهله با ما درگذر و با ما مصالحه کن بر چیزی که قدرت ادای آن را داشته باشیم. پس، حضرت با ایشان مصالحه نمود که هر سال، دو هزار حلّه بدهند که قیمت هر حلّه چهل درهم باشد، و نیز اگر جنگی با یمن روی دهد، سی زره، سی نیزه و سی اسب را به مسلمانان، عاریه دهند، و پیامبر صلی الله علیه و آله ضامن برگرداندن این ابزار خواهد بود. پس از نوشته شدن صلح نامه آنان برگشتند.
پیامبر صلی الله علیه و آله بعدها فرمود: سوگند به آن خداوندی که جانم در قبضه قدرت اوست،که هلاکت اهل نجران نزدیک شده بود و اگر با من مباهله میکردند هر آینه همگی به میمون و خوک مسخ میشدند و هر آینه تمام این وادی برایشان آتش میشد و میسوختند و حق تعالی جمیع اهل نجران را نابود میکرد و حتی پرنده بر سر درختان ایشان نمیماند و همه نصاری پیش از سال میمردند.1
پس از برگشتن نصارا به نجران طولی نکشید که سید و عاقب، با آوردن هدایایی، نزد پیامبر صلی الله علیه و آله آمده، مسلمان شدند.2
📕1) قمی، منتهی الآمال، ۱۳۷۴ش، ج۱، ص۱۸۲-۱۸۴؛ مفید، الارشاد، ۱۴۱۳ق، ج۱، ص۱۶۶-۱۷۱
📕2) الطبرسی، مجمع البیان فی تفسیر القرآن، ۱۴۱۵، ج۲، ص۳۱۰