10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙حجت الاسلام حسینی قمی
🔸روزتان را با "یس" و "آل یس" شروع کنید...!
حدیث_روز
حضرت زهرا (سلام الله علیها) :
↫✓ هرگاه گریه کنندگان بر حسینم داخل بهشت شوند ، من هم داخل بهشت مىشوم .✨🏴
📚{کتاب اشک حسینی سرمایه شیعه ص۸۶}
https://eitaa.com/howzeh1399
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
۞ شب هفتم محرّم که اعلام شد آب را بر اصحاب و اهل بیت اباعبدالله علیه السّلام بستهاند، اهل حرم هول کردند. حالا هم شبهای هفتم محرّم که میگویند امشب آب بر اهل حرم بسته شد، شیعه هول میکند. هول غیر از خوف و ترس است. در خوف و ترس شخص کمی دوام میآورد، ولی وقتی هول آمد، بلافاصله از پا میافتد.
۞ همه چیز از آب آفریده شده است. ماهی که از آب آفریده شده و غذایش آب است و در آب غوطهور است، دائم میگوید: آب، آب. جویبارها رودها را میجویند و رودها دریا را و دریاها اقیانوس را. اقیانوسها هم آب آب میکنند و سر به آسمان برمیدارند. مخلوق که هستیای جز هستی خالق ندارد، یکپارچه عطش به خالق است.
۞ در کربلا هم قحط آب بود، هم قحط محبّت.
▪️عارف بالله مرحوم حاج اسماعیل دولابی▪️
📗 مصباح الهدی
تٱلیف استاد مهدی طیّب
https://eitaa.com/howzeh1399
4_5818902798783220528.mp3
11.48M
سینه زنی
سید مجید بنی فاطمه
😭😭
هانیه(ام وهب)،همسر وهب
در واقعه کربلا، جدای از مردان، زنانی نیز پا به میدان جنگ گذاشتند که در این میان ام وهب بنتعبد، شیر زنی بود که در کنار همسرش، وهب بنعبدالله کلبی، در کربلا به شهادت رسید.
ام وهب همسر عبدالله بن عمیر کلبی،آن زمان که همسرش تصمیم گرفت به یاری حسین بی علی(ع) رود ، با اصرار خودبا او همراه شدو در کربلا، ظاهرا در شب هشتم محرم، به امام حسین(ع) ملحق شدند
در روز عاشورا زمانی که شوهرش به میدان رفت، او نیز با میلهای آهنین به میدان شتافت تا یاریش کند، شوهرش، خواست او را از میدان بازگرداند ولی ام وهب نپذیرفت، سرانجام امام حسین(ع) شخصا مانع او شد و فرمود «بر زنان جهاد واجب نیست. خدا تو را رحمت کند.» از او تشکر فرمود و او را بازگرداند.
بعد از شهادت عبدالله، ام وهب از خیمه بیرون دوید و خودش را به بالین او رساند،در این هنگام، شمر بن ذیالجوشن به یکی از غلامانش به نام (رستم) دستور داد با گُرزی به ام وهب حمله کند. رستم گرز را به سر ام وهب کوبید و اموهب در همان جا به شهادت رسید و جسدش کنار پیکر همسرش به خاک افتاد.
منبع:برگرفته از وب سایت پرسمان دات کام
این صورت ازاین واقعه مطابق با نقل از کتاب تاریخ طبری میباشد.گفتنى است که در الأمالى شیخ صدوق از امّ وهبى دیگر، ماجرایى نقل شده که شباهتها و تفاوتهایى با نقل طبرى دارد. چنان که برخى از محقّقان مطرح ساختهاند، ممکن است این دو در اصل یک نفر باشند که در این صورت از نظر ما نقل طبرى رجحان دارد.
منبع:وب سایت اهل البیت دات کام