✅چرا حضرت مهدی (عج) ظهور میکند؟
امام زمان (عج) آخرین حجت الهی است که برای اجرای کامل اهداف دینی و رشد و تکامل انسانها به بالاترین درجات کمال و پیشرفت که هدف از خلقت است، ذخیره شدهاند. آن حضرت با ظهور مبارک خود و تشکیل حکومت جهانی و برپایی عدل در سراسر دنیا، زمینه خوشبختی واقعی همه مردم از نظر مادی و معنوی را فراهم میآورد که همان سعادت دنیا و آخرت است. خلاصه آن که ظهور امام زمان، گامی نهایی برای تحقق هدف آفرینش و غایت زندگی انسانی در دنیاست.
پرسش وپاسخ مهدوی
☘سوال:
به چه دليل اين زمان، آخرالزمان است؟
🌸پاسخ؛
🌸در روايات اسلامى براى دوره آخرالزمان علائم و نشانههايى ذكر شده كه با تحقق اين علايم و نشانهها پى مىبريم كه هم اكنون در دوره آخرالزمان قرار داريم. اينک به برخى از اين علائم و نشانهها اشاره مىكنيم:
☘1- گسترش ترس و ناامنى
امام باقر عليه السلام مىفرمايند: «حضرت قائم عليه السلام قيام نمىكند مگر در دورانى پر از بيم و هراس.»
و نيز فرمودند: «مهدى عليه السلام هنگامى قيام مىكند كه زمام كارهاى جامعه در دست ستمكاران باشد.»
☘2- تهى شدن مساجد از هدايت
پيامبر اکرم صلى الله عليه و آله درباره وضعيت مساجد در آخرالزمان مىفرمايند: مسجدهاى آن زمان آباد و زيباست ولى از هدايت و ارشاد در آن خبرى نيست.»
☘3- سردى عواطف انسانى
رسول گرامى اسلام صلى الله عليه و آله در اين باره مى فرمايند: در آن روزگار بزرگترها به زيردستان و كوچكترها ترحم نمىكنند و قوى بر ضعيف ترحم نمىنمايد. در آن هنگام خداوند به او [مهدى عليه السلام ] اذن قيام و ظهور مىدهد.»
☘4- گسترش فساد اخلاقى
رسول خدا صلى الله عليه و آله مىفرمايند: «قيامت برپا نمىشود تا آن كه زنى را در روز روشن و به طور آشكار گرفته در وسط راه به او تعدى مىكنند و هيچ كس اين كار را نكوهش نمىكند.»
محمد بن مسلم مىگويد: به امام باقر عليه السلام عرض كردم: اى فرزند رسول خدا، قائم شما چه وقت ظهور خواهد كرد؟ امام فرمودند: هنگامى كه مردها خود را شبيه زنان و زنان خود را شبيه مردان كنند. آن گاه كه مردان به مردان اكتفا كرده و زنان به زنان اكتفا كنند.»
☘5- آرزوى كمى فرزند
پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله فرمودند: «رستاخيز بر پا نمىشود تا آن كه كه كسى پنج فرزند دارد و آرزوى چهار فرزند كند و آن كه چهار فرزند دارد مىگويد كاش سه فرزند داشتم و صاحب سه فرزند آرزوى دو فرزند دارد و آن كه دو فرزند دارد آرزوى يک فرزند بنمايد. و كسى كه يک فرزند دارد آرزو كند كه كاش فرزندى نداشت.»
☘6- مرگهاى ناگهانى
پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله فرمودند: «قيامت برپا نمىگردد تا اين كه مرگ سفيد ظاهر شود. گفتند: اى رسول خدا مرگ سفيد چيست؟ حضرت فرمودند: مرگ ناگهانى.»
☘7- جنگ و كشتار
امام رضا عليه السلام فرمودند: «پيش از ظهور امام زمان علیه السلام، كشتارهاى پياپى و بى وقفه رخ خواهد داد.»
📚موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران
💠🔷کسانی که فکر می کنند، باید گوشه ای بخوابند تا امام زمان (ارواحنافداه) ظهور بفرماید و جهان را از عدل و قسط پر کند، سخت در اشتباهند.
💠🔹مردم ما باید بیشتر بکوشند، بیشتر مبارزه کنند، و این تحول و تکامل نفسی را هر چه سریع تر در روح و قلب خود ایجاد نمایند تا باعث تسریع در ظهور حضرت شوند.
سه شنبه های مهدوی
✴️ #ادب_حضور_امام
هر کس می خواهد زمان ظهور را درک کند،باید«ادب حضور»داشته باشد.
🍂منتظری که می خواهی عبّاس گونه برای امام زمانت قدم برداری بدان که حضرت عبّاس(علیه السلام)در مقابل امام زمانش ادب حضور دارد.
این«ادب حضور»است که ما را به ظهور می رساند.
🍃 امام زمان(ارواحنافداه)هنوز ظهور نفرموده اند،امّا حضور دارند.
پس ما هر چقدر طالب ظهوریم،باید همان قدر رعایت ادب در محضر داشته باشم،یعنی کاری که قلب حضرت را به درد بیاورد،انجام ندهیم و ترک گناه داشته باشیم.
🍂یکی از رموز موفقیّت برای ترک گناه و رعایت ادب حضور این است که همیشه و در هر لحظه دو چشمان زیبا و نافذ
امام زمان(ارواحنافداه)را حاضر و ناظر بر اعمال مان ببینیم.
🍃آن که را باشد تمنای ظهور پاس می دارد ادب را در حضور
الهی به مظلومیت مولای غریبمان عجل لولیک الفرج 🌸
✅نکات ناب اخلاقی
🔴 چه شده که آیات الهی در ما اثر ندارد؟!
ای عزیز! اگر به هر یک از ما یک طفل ده ساله (ای) اطلاع د هد که خانه ات آتش گرفت یا پسرت در آب افتاد و الان غرق می شود، آیا اگر اشتغال به هر کار مهمی داشته باشیم، دست از آن برداشته، در تعقیب این اخبار هولناک سراسیمه می دویم یا آن که با اطمینانِ نفس نشسته اعتنا نمی کنیم؟ اکنون چه شده است، تمام آیات و اخبار و برهان و عیان به قدر خبر یک بچه ده ساله در ما تاثیر نکرده، اگر تاثیر کرده بود، راحتی را از ما سلب نموده بود. آیا این کوری باطن ... را باید به چه نحو معالجه کرد؟ آیا این مرض قلبی محتاج به علاج و طبیب (نیست)؟
(امام خمینی -ره ، شرح حدیث جنود عقل و جهل،