هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 مسلمانان باید در مقابل زورگوییهای آمریکا و دیگران بایستند
رهبر انقلاب در دیدار با شرکتکنندگان در سی و پنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم : «وَالَّذينَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَى الكُفّارِ رُحَماءُ بَينَهُم تَراهُم رُكَّعًا سُجَّدًا يَبتَغونَ فَضلًا مِنَ اللهِ وَ رِضوانًا» اینها خصوصیات مؤمن است؛ اولش «اشدّاء علی الکفار» است، در مقابل کفار سخت ایستادن، مثل خاکریزهای نرم که قابل نفوذ است نبودن، مثل سد مستحکمی در مقابل کفار ایستادن. مسلمانان باید در مقابل زورگوییهای آمریکا و بقیه زورگوهای عالم بایستند. اگر این را رعایت نکنند اگر این مرزها را توجه نکنند، ذلیل خواهند شد، دچار فساد خواهند شد، دچار عقب افتادگی خواهند شد، که الآن این اتفاق افتاده متأسفانه.۱۳۹۷/۲/۶
@Khamenei_ir☑️
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 قرآن باید در زندگی شخصی و اجتماعی و حکومتی به منصهی عمل دربیاید
رهبر انقلاب در دیدار با شرکتکنندگان در سی و پنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم :لحن قرآن، تجوید قرآن، حفظ قرآن، خواندن قرآن و این جلسات مقدمه فهمیدن قرآن است و فهمیدن مقدمه عمل کردن است . شما جوانهای عزیز با قرآن با این چشم و احساس روبرو بشوید که بایستی معارف قرآن را برای زندگی شخصیتان و زندگی اجتماعیتان و زندگی حکومتیتان فرا بگیرید و آنها را به منصهی عمل در بیاورید، اگر با این نگاه و احساس با قرآن روبرو شدید، فردای دنیای اسلام بهمراتب از امروز بهتر خواهد بود، دیگر آمریکا جرئت نمیکند علیه کشورهای اسلامی و امت اسلامی خط و نشان بکشد و تهدید بکند، اگر به قرآن تمسک کردیم این تمسلک به حبل الله است و تمسک به حبل الله موجب میشود که انسان مستحکم بتواند بایستد و خطر سقوط از بین خواهد رفت.۱۳۹۷/۲/۶
@Khamenei_ir☑️
🔻 رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجمع عالی حکمت اسلامی:
🔸دعوت جوانهای ما به علوم عقلی، بسیار مهم است؛ توجّهِ حوزهها به علوم عقلی و بخصوص فلسفه، خیلی مهم است.
🔹بعضی از آقایانِ بزرگوار و محترمی که خیلی مورد تکریم و احترام ما هستند، اشکال داشتند به اینکه درسهای فلسفه و عرفان و این حرفها در قم زیاد شده.
🔸بنده به آن آقایان گفتم که اگر چنانچه فلسفه را شما از قم بردارید، کسانی در جاهای دیگر، متصدّیِ تبیین فلسفه و تدریس فلسفه میشوند که اهلیّت و صلاحیّت این کار را ندارند؛ کمااینکه الان میبینیم بعضی از افرادی که در غیر قم بهعنوان فلسفهدان شناخته میشوند و مطرح میشوند، اطّلاعاتشان از فلسفه سطحی است؛ نه اینکه اطّلاع ندارند امّا اطّلاعاتشان عمیق نیست، سطحی است؛ یک چیزی خواندهاند و یک اصطلاحی را بر زبان جاری میکنند؛ خب این خوب نیست. خوب است که در خود قم باشد، در حوزهی علمیّه باشد. تهران هم همینجور؛ حوزهی علمیّهی تهران هم که یک روزی مرکز علوم عقلی بوده.
🔺امروز اگر چنانچه تدریس فلسفه و تدریس علوم عقلی در آن رواج پیدا بکند، این به نظر ما یک چیز بسیار خوب و مفیدی خواهد بود انشاءالله. ۹۷/۲/۳
🆔 @howzeh_amir ↩
ⓔ eitaa.com/howzeh_amir
ⓑ ble.im/howzeh_amir
❓در قیامت از چه کسانی، و از چه چیزهایی سوال می شود و اعمال ما چگونه محاسبه می شود؟
✅ 1- از همهی مردم سوال می شود: «فَلَنَسْئَلَنَّ الَّذینَ أُرْسِلَ إِلَیْهِمْ وَ لَنَسْئَلَنَّ الْمُرْسَلینَ» (اعراف/6) یعنی هم از انبیاء سؤال میكنیم، هم از مردم، سؤال میكنیم. به وظیفهتان عمل كردید یا نه؟
✅ 2- از همهی كارها سوال می شود: «لَتُسْئَلُنَّ عَمَّا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ» (نحل/93) هركاری كردی مورد سؤال است.
✅ 3- از همهی حالات شما سوال می شود: «إِنْ تُبْدُوا ما فی أَنْفُسِكُمْ أَوْ تُخْفُوهُ یُحاسِبْكُمْ بِهِ اللَّه» (بقره/284) علنی انجام دهی یا مخفی.
✅ 4- از همه اعضاء و جوارح شما سوال می شود: ««إِنَّ السَّمْعَ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤادَ كانَ عَنْهُ مَسْؤُلاً»،(اسراء/36) گوش، چشم، قلب. بعد میگوید: «كُلُّ أُولئِكَ»،یعنی چه؟ یعنی این سه تا را برای نمونه گفتم. از پا هم سؤال میكنند كجا رفتی؟ از دست هم سؤال میكنند. به چه كسی كمك كردی یا بر سر چه كسی زدی؟
✅ 5- از هر مقدار و ذره ی عمل، سوال می شود: «إِنْ تَكُ مِثْقالَ حَبَّةٍ مِنْ خَرْدَلٍ» (لقمان/16) به اندازهی خردل، یعنی سر سوزن.
✅ 6- از هر کاری در هر کجا انجام شده باشد، سوال می شود: «فی صَخْرَةٍ» زیر سنگ باشد، «أَوْ فِی السَّماواتِ» در اوج آسمان باشد، «أَوْ فِی الْأَرْضِ» در عمق زمین باشد، یعنی از هر كجا، هر كاری را، روز قیامت سؤال میكنند. «یَأْتِ بِهَا اللَّهُ» خدا آن عمل را حاضر میكند. (لقمان/16)
🆔 @howzeh_amir ↩
ⓔ eitaa.com/howzeh_amir
ⓑ ble.im/howzeh_amir
ⓘ iGap.net/howzeh_amir
برنامه امتحانات کتبی ترم دوم حوزه علمیه امیرالمؤمنین(ع) تبریز👆
🆔 @howzeh_amir ↩
محدوده امتحانات کتبی ترم دوم حوزه علمیه امیرالمؤمنین(ع) تبریز👆
🆔 @howzeh_amir ↩
💠 حدیث روز 💠
⚜ امام علی علیه السلام:
🔹إنَّ اللّهَ جَعَلَني إماما لِخَلقِهِ ، فَفَرَضَ عَلَيَّ التَّقديرَ في نَفسي ومَطعَمي ومَشرَبي ومَلبَسي كَضُعَفاءِ النّاسِ ؛ كَي يَقتَدِيَ الفَقيرُ بِفَقري، ولا يُطغِي الغَنِيَّ غِناهُ.
🔸خداوند، مرا پيشواى خَلقش قرار داده است. از اين رو، بر من واجب نموده كه درباره خودم و خورد و خوراك و پوشاكم، همانند مردمان محروم باشم تا نادار، به نادارىِ من تأسّى كند و توانگرىِ توانگر، او را به طغيان نكشاند.
📚 الكافي، ج۱، ص۴۱۰، ح۱
🆔 @howzeh_amir ↩️
ⓔ eitaa.com/howzeh_amir
ⓑ ble.im/howzeh_amir
ⓘ iGap.net/howzeh_amir
آئینه ی غرق نور ایزد آمد
یاجلوه ای از بهشت سرمد آمد
با دیدن اکبرش چنین گفت #حسین
یکبار دگر بوی #محمّد آمد
❤️ولادت #حضرت_علی_اکبر(ع) و روز جوان مبارک باد.
🆔 @howzeh_amir ↩
💠 حدیث روز 💠
✳️ اولین فایده بردباری
🔹وَ قَالَ(ع): أَوَّلُ عِوَضِ الْحَلِيمِ مِنْ حِلْمِهِ أَنَّ النَّاسَ أَنْصَارُهُ عَلَى الْجَاهِل.
🔻امیرالمؤمنین(ع) فرمود:
اولین بهره انسان بردبار از بردباری خویش این است که مردم در برابر انسان جاهل از او حمایت میکنند.
📚 نهج البلاغه(صبحی صالح)، ص۵۰۵
🆔 @howzeh_amir_tabriz↩
ⓔ eitaa.com/howzeh_amir
ⓑ ble.im/howzeh_amir
ⓘ iGap.net/howzeh_amir
❓ دعای ما به کجا می رود؟
✍ از روایات استفاده می شود که هیچ دعایی بی اثر نیست. هر دعایی در دنیا و آخرت تأثیر مناسب خود را دارد، پس در واقع هر دعائی به اجابت می رسد، اما گونه های استجابت آن مختلف است.
🌺 امام سجاد(ع) می فرماید: "دعای مؤمن یکی از سه فایده را دارد:
یا برای او ذخیره می گردد یا در دنیا برآورده می شود یا بلایی را که می خواست به او برسد، از وی بر می گرداند".(1)
اگر کسی بداند خداوند در عوض عدم اجابت دعا در دنیا، چه پاداشی برای او در آخرت در نظر گرفته است، هرگز نا امید نمی شد.
🌸 امام صادق(ع) می فرماید:
روز قیامت خداوند متعال می فرماید: ای بنده ی من! تو مرا خواندی و من اجابتت را به تأخیر انداختم. اکنون ثواب و پاداش تو چنین و چنان است. پس مؤمن آرزو می کند که کاش هیچ دعایی از او در دنیا اجابت نمی شد.(2)
📚منبع:
1 . تحف العقول، ص 202.
2 . همان، ج 2، ص 20.
🆔 @howzeh_amir ↩
ⓔ eitaa.com/howzeh_amir
ⓑ ble.im/howzeh_amir
ⓘ iGap.net/howzeh_amir
💠 حدیث روز 💠
✳️ برترین عمل در ترازوی اعمال
🔹قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص مَا يُوضَعُ فِي مِيزَانِ امْرِئٍ- يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَفْضَلُ مِنْ حُسْنِ الْخُلُقِ.
🔻رسول خدا(ص) فرمود:
روز قیامت چیزی برتر از #اخلاق_نیکو در ترازوی اعمال انسان نهاده نمیشود.
📚 کافی، ج۲، ص۹۹
ⓔ eitaa.com/howzeh_amir
ⓑ ble.im/howzeh_amir
ⓘ iGap.net/howzeh_amir
ⓢ sapp.ir/howzeh_amir