#هفته_دفاع_مقدس
خلاصه بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با شرکتکنندگان در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس
تاریخ: 1399/06/31
دفاع مقدس یکی از عقلانیترین حوادث ملت ایران بود. بعضیها مجموعهی دفاع مقدس را متهم میکنند به بیتدبیری؛ مطلقاً اینطوری نیست/ حتی قبول قطعنامه در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به نوشیدن جام زهر، این هم مدبرانه بود؛ اگر مدبرانه و عاقلانه نبود، امام انجام نمیداد. ما از نزدیک شاهد بودیم و میدیدم که چه دارد میگذرد. کار، بسیار عاقلانه بود.
-------------------------
کار بزرگ امام این بود که از اول، دشمن اصلی را شناخت و تشخیص داد که صدام یک ابزار است. امام میفرمود آمریکا از شوروی بدتر، شوروی از آمریکا بدتر و انگلیس از هر دو بدتر است. یعنی شناخته بود که اینها عاملان اصلی و پشتصحنهی جنگ هستند/ ثانیاً یک تشخیص حیاتی امام داد و آن این بود که این مسئلهی مهم را ملت ایران میتواند حل کند.
------------------------
دفاع مقدس سرمایههای انسانی ما را ارتقا داد. خوشبختانه از عناصر حاضر در دفاع مقدس، افراد بیشماری بعدها، امروز، دیروز مشغول خدمتگزاری بودند و هستند که یک نمونهاش شهید عزیز ما شهید سلیمانی بود که در عرصهی دیپلماسی و بینالمللی و در منطقه یک فعالیت شگفتآوری داشت. واقعاً هنوز ملت عزیز ایران از گسترهی کار شهید سلیمانی مطلع نیستند/ پایهگذاری امثال قاسم سلیمانیها در دوران دفاع مقدس گذاشته شد.
------------------------
کرونا را دستکم نگیرید. اینکه روزی ۱۵۰ هموطن از دست بروند، این چیز کوچکی است؟/ مسئولین که خودشان را دارند فدا میکنند؛ ما مردم بایستی به وظایفمان عمل کنیم/ بعضیها عاشق امام حسین و اربعینند، اما رفتن برای راهپیمایی فقط متوقف به صلاحدید مسئولان ستاد ملی مبارزه با کرونا است. اینکه ما بلند شویم برویم دم مرز مثلاً اظهار ارادت به حضرت بکنیم، نه؛ از توی خانه اظهار ارادت بکنیم. مردم زیارت اربعین را با حال و با توجه بخوانند.
#ندای_تهذیب
🌸 @nedaye_tahzib
🌾 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
☑️ مرحوم آیتالله احمدی میانجی: معتقدم خدا نسبت به حوزه قم نظر خاصی دارد
□ آیتالله احمدی میانجی از روحانیون مبارز و انقلابی، عضو جامعه مدرسین و استاد اخلاق حوزه علمیه قم بود که در شهریور ۱۳۷۹ به ملکوت اعلی پیوست.
🔻به بهانه تجلیل رهبر انقلاب از آیتالله احمدی میانجی در تقریظ بر «مربعهای قرمز»:
▫️روایت آیتالله احمدی میانجی از اوضاع حوزه علمیه بعد از رحلت آیتالله بروجردی و ارتحال امام
◽️رهبر معظم انقلاب اسلامی در تقریظی بر کتاب تازه منتشر شدهی «مربعهای قرمز»، از مرحوم آیتالله علی احمدی میانجی یاد کرده و از شهرت آن استاد اخلاق به «علم و تقوا و ورع» نوشتند. آیتالله احمدی میانجی از روحانیون مبارز و انقلابی، عضو جامعه مدرسین و استاد اخلاق حوزه علمیه قم بود که در شهریور ۱۳۷۹ به ملکوت اعلی پیوست. آن مرحوم در دوران حیات، خاطرات خود را در مرکز اسناد انقلاب اسلامی به ثبت رساند.
🔹ایشان در بخشی از یادمانهای خود، با اشاره به روزهای پس از رحلت آیتالله بروجردی میگوید: «...تصور میکردیم اگر آقای بروجردی به رحمت خدا برود، وضع حوزه قم ناگوار میشود. زمانیکه ایشان مرحوم شد، همه به نجف چشم دوختند. در نجف، آقای حکیم، آقای خویی و... بودند و در قم هم آقای گلپایگانی و شریعتمداری حضور داشتند. رسالهی امام خمینی هنوز پخش نشده بود... حتی شاه تلگراف تسلیت فوت ایشان [آیتالله بروجردی] را به نجف مخابره کرد و به قم اعتنا نکرد؛ یعنی اینکه در قم خبری نیست. امام خمینی اعتراض کردند و اکنون میبینید که به لطف خدا طلبهها در حوزهی قم به ۳۰، ۳۵ هزار تن رسیدهاند. معتقدم که خدا نسبت به حوزهی قم نظر خاصی دارد. حتی بعد از رحلت امام، همه نگران بودند که عاقبت حوزه چگونه میشود؟ اما خدا رحیم است و با روی کار آمدن آقای خامنهای نهتنها آب از آب تکان نخورد؛ بلکه حوزه شکوه و عظمت بیشتری پیدا کرد...»
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
✅ «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»
مسابقه (ما ملت امام حسینیم)
تا ۱۱ مهرماه ۹۹
⬇️ دانلود اپلیکیشن از لینک زیر:
👉 www.motahari.ir/app
❗️نصب و شرکت در مسابقات رایگان است.
‼️با وارد کردن کد معرف زیر در هنگام ثبت نام ۵ امتیاز هدیه بگیرید:
Rf2CNDg3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #نماهنگ | خواب راحت ندارم بابایی
🎙 بانوای : #حاجمیثممطیعی
🔰 با زیر نویس عربی
🏴 ویژه شهادت حضرت رقیه (س)
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_محرم
🌸 @nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
236.mp3
574K
🔊#صوت_قرآن
🎤توسط استاد #منشاوی
✅صفحه236
🗓1399/07/02
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
162.pdf
147.6K
📂هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_شصت_دو
✅ دوزخ و برخی عذاب های آن
✏️ جاودانگی در دوزخ
🗓1399/07/02
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
مجموعه پوسترهای عطر عرفان
#عطر_عرفان 7 #حق_شناس #اطاعت_از_رهبر
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
D1737501T15725342(Web) - Copy.mp3
7.94M
#چهار_شنبه_های_اخلاقی
سخنرانی آیت الله حسین مظاهری
موضوع "بهشت و جهنم ثمره ادب"
انسان باید در مقابل دیگران مؤدب باشد. آنکه ادب ندارد، شخصیت ندارد. عذابهای جهنم را خودمان تهیه میکنیم و به تعبیر قرآن کریم "ذلک بما قدمت ایدیکم" . در قرآن بیش از صد آیه در مورد تجسم عمل است. خواری و ذلت اهل جهنم از بیادبی سرچشمه میگیرد. آب حمیمی که روی سر او ریخته میشود، چیزی است که خود تهیه کرده است. همچنین بهشتیان از طرف ملائک و اهل بیت (ع) و خداوند متعال احترامی خاصی دارند که از همان ادبشان فراهم شده است.
در عالم آخرت هرچه مینوشی، هرچه میپوشی همه از عمل خودت میباشد. رعایت ادب در همه انقساماتش لازم است؛ ادب در مقابل پروردگار، ادب در مقابل اهل بیت (ع)، ادب در مقابل قرآن، ادب در مقابل پدر و مادر و ...
#ندای_تهذیب
🌻 @nedaye_tahzib
🌿 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#چهار_شنبه_های_اخلاقی
موضوع: آیا اخلاق و روحیات اشخاص، در سایه تربیت قابل تغییر است؟
این سؤالی است که سرنوشت علم اخلاق را روشن می سازد، زیرا اگر قبول کنیم که اخلاق و روحیات افراد تابع وضع ساختمان روح و جسم آنهاست، علم اخلاق علم بیهوده ای خواهد بود. اما اگر پذیرفتیم که قابل تغییر است، اهمیت و ارزش این علم بخوبی روشن خواهد شد.
بعضی از دانشمندان احتمال اول را پذیرفته اند و معتقدند همانطور که برخی درختان مثلًا میوه تلخ دارند، با تربیت باغبان تغییر ماهیت نمی دهند، بدگوهران و ناپاکدلان نیز با «تربیت» تغییر روحیه نخواهند داد و اگر هم تغییری پیدا کنند بسیار سطحی است و بزودی به حال اول باز می گردند!
آنها می گویند: ساختمان جسم و جان، رابطه نزدیکی با «اخلاق» دارد، و در واقع اخلاق هرکس تابع وضع خلقت روح و جسم اوست و به همین دلیل قابل تغییر نیست! و احادیثی مانند:
«النّاسُ مَعادِنٌ کَمَعادِنِ الذَّهَبِ وَالْفِضَّهِ»
مردم همچون معادن طلا و نقره اند(مجلسی، بحارالانوار 61 ، روایت 51.) را نیز شاهد مدعای خود قرار می دهند.
در برابر این طرز تفکر، اکثریت دانشمندان معتقدند که اخلاق و روحیات اشخاص در سایه تربیت کاملًا قابل تغییر می باشد.
تجربیات فراوانی که روی افراد «فاسد الاخلاق» شده، نیز این حقیقت را کاملًا اثبات کرده است که بر اثر «محیط سالم» و «معاشرت خوب» و «تربیت عالی» بسیاری از افراد شرور و نادرست کاملًا اصلاح شده اند؛ بعلاوه اگر این نبود تمام دستورهای آسمانی انبیا و پیشوایان دینی لغو می شد، زیرا اینها همه برای تربیت نفوس انسانهاست؛ همچنین تمام مجازاتهایی که جنبه تأدیبی دارند و در میان تمام اقوام جهان معمول است، بیهوده بود!
ما می بینیم حتی حیوانات درنده و وحشی را در سایه تربیت رام می کنند و در راههایی برخلاف خلق و خوی اصلی به کار وامی دارند، چگونه می توان باور کرد که اخلاق سوء در افراد انسان از درنده خویی حیوانات وحشی ریشه دارتر باشد!
منبع: زندگی در پرتو اخلاق/ تالیف مکارم شیرازی.
#ندای_تهذیب
🌻 @nedaye_tahzib
🌿 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
ماجرای نبش قبرحضرت رقیه
ملا محمدهاشم خراسانی(ره) حکایت نبش قبر حضرت رقیه سلام الله علیها توسط ایشان به منظور ترمیم قبر و رفع آبگرفتگی مضجع شریف حضرت رقیه(س) در سال ۱۲۸۰ هجری، را نقل میکند:
جناب آقا سیّد ابراهیم دمشقی که نَسَبش به سیّد مرتضی علمالهدی منتهی میشد و سنّ شريفش بيش از 90 سال بود، سه دختر داشت و اولاد پسر نداشت. شبي دختر بزرگ ايشان حضرت رقيّه دختر امام حسين عليهالسلام را در خواب ديد كه فرمودند: «به پدرت بگو: به والي بگويد: ميان لحد و جسد من آب افتاده، و بدن من در اذّيت است، بيايد قبر و لحد مرا تعمير كند.»
دختر به سيّد عرض كرد، ولي سيّد از ترس اهل تسنّن، به خواب اعتنا ننمود. شب دوّم دختر وسطي سيّد همين خواب را ديد و به پدر گفت، ترتيب اثري نداد. شب سوّم دختر كوچك سيّد همين خواب را ديد و به پدر گفت، باز ترتيب اثري نداد. شب چهارم خود سيّد حضرت رقيّه را در خواب ديد كه به طريق عتاب فرمودند: چرا والي را خبردار نكردي؟!
سيّد بيدار شد، صبح نزد والي شام رفت و خوابش را گفت. والی به علماء و صلحاء شام از شیعه و سنّی امر کرد که غسل کنند و لباسهای پاکیزه بپوشند، به دست هر کس قفل ورودی حرم مطهّر باز شد، همان کس برود و قبر مقدّس او را نبش کند، پیکر را بیرون آورد تا قبر را تعمیر کنند.
صلحاء و بزرگان از شیعه و سنّی در کمال آداب غسل کردند و لباس پاکیزه پوشیدند، قفل به دست هیچ کس باز نشد مگر به دست خود مرحوم سیّد، و چون میان حرم آمدند کلنگ هیچ کدام بر زمین اثر نکرد، مگر به دست سیّد ابراهیم.
حرم را قُرق کردند و لحد را شکافتند. دیدند بدن نازنین حضرت رقیه سلامالله علیها، میان لحد و کفن صحیح و سالم است اما آب زیادی میان لحد جمع شده است.
سیّدابراهیم در قبر رفت، همین که خشت بالای سر را برداشت دیدند ،سیّد افتاد. زیر بغلش را گرفتند،
هی میگفت: «ای وای بر من.. وای بر من..
به ما گفته بودند یزید لعنةالله علیه، زن غسّاله و کفن فرستاده ولی اکنون فهمیدم دروغ بوده، چون دختر با پیراهن خودش دفن شده. من بدن را منتقل نمیکنم، میترسم بدن را منتقل کنم و دیگر به عنوان "رقیّه بنت الحسین" شناخته نشود و من نتوانم جواب بدهم.
سیّد بدن شریف را از میان لحد بیرون آورد و بر روی زانوی خود نهاد و سه روز بدین گونه بالای زانو خود نگه داشت و گریه میکرد تا اینکه قبر را تعمیر کردند.
وقت نماز که می شد سیّد بدن حضرت را بالای جایی پاکیزه میگذاشت. پس از فراغ از نماز برمیداشت و بر زانو مینهاد، تا اینکه از تعمیر قبر و لحد فارغ شدند، سید بدن را دفن کرد.
و از معجزه آن حضرت این که سیّد در این سه روز احتیاج به غذا و آب و تجدید وضو پیدا نکرد و چون خواست بدن را دفن کند دعا کرد که خداوند پسری به او عطا فرماید.
دعای سیّد به اجابت رسید و در سن پیری خداوند پسری به او لطف فرمود که نام او را "سیّد مصطفی" گذاشت.
آنگاه والی واقعه را به سلطان عبدالحمید عثمانی نوشت؛ او هم تولیت زینبیّه و مرقد شریف حضرت رقیّه و امّ کلثوم و سکینه را به سید ابراهیم واگذار کرد.
این قضیه در سال ۱۲۴۲ هجری شمسی رخ داده و در کتاب «معالی» هم این قضیّه مجملاً نقل شده و در آخر اضافه کرده است:
«فَنزلَ فی قبرها و وَضع علیها ثوباً لفَّها فیه و أخْرجها، فإذا هی بنتٌ صغیرةٌ دُونَ البُلوغِ و کانَ متْنُها مجروحةً مِنْ کثرةِ الضَّرب»
« آن سیّد جلیل وارد قبر شد و پارچه ای بر او پیچید و او را خارج نمود، دختر کوچکی بود که هنوز به سن بلوغ نرسیده، و پشت شریفش از زیادی ضربات مجروح بود.»
پس از درگذشت سیّد ابراهیم، تولیت آن مشاهد مشرفه به پسرش سیّد مصطفی و بعد از او به فرزندش سیّد عبّاس رسید.فرزندان سیّد ابراهیم دمشقی معروف و مشهور به "مستجاب الدعوه" هستند.
پی نوشت:
1-اسرار الشهادة، صفحه ٤٠٦.
2-منتخب التواریخ، صفحه ۳۸۸.
3-مقتل جامع مقدم، جلد ۲، صفحه ۲۰۸.
تراجم اعلام النساء، جلد ۲، صفحه ۱۰۳.
#ندای_تهذیب
🌻 @nedaye_tahzib
🌿 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#یا_رقیه_بنت_الحسین
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
13.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چهار_شنبه_های_اخلاقی
نماهنگ | گرچه دوریم به یاد تو سخن میگوییم
حضرت آیتالله خامنهای: «حالا بحث اربعین پیش آمده، بعضیها خب عاشق امام حسین هستند، عاشق اربعینند؛ [خب،] معلوم است، همهی ما [هستیم]؛ حالا خیلی از شماها که خودتان رفتهاید، بنده که محروم بودم و مشتاق هم بودم -گر چه دوریم به یاد تو سخن میگوییم- امّا خب رفتن برای راهپیمایی اربعین، فقط متوقّف به صلاحدید مسئولان ستاد ملّی مربوط به کرونا است. اگر گفتند نه -که تا الان گفتند نه- باید همه تابع باشند، همه باید تسلیم باشند. اینکه مثلاً فرض کنید ما بلند شویم برویم لب مرز اظهار ارادت به حضرت بکنیم، نه [نمیشود]؛ از داخل خانه اظهار ارادت کنیم. دو سه زیارت مهم روز اربعین وارد است؛ روز اربعین، همهی مردم بنشینند زیارت اربعین را با حال، با توجّه بخوانند و شِکوه کنند پیش امام حسین (علیه السّلام) و بگویند یا سیّدالشّهداء، ما دلمان میخواست بیاییم، نشد، وضع این جوری است تا یک نظری بکنند، یک کمکی بکنند.» 31/6/1399
#ندای_تهذیب
🌻 @nedaye_tahzib
🌿 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
🍂سلسله مباحث: راه و رسم طلبگی
شماره 19
موضوع: ویژگیهای کنونی حوزه / حوزه، بهترین پایگاه آشنایی با دین
حوزه، بهترین پایگاه آشنایی با معارف اسلام است. هیچ مرکز دیگری در سراسر جهان وجود ندارد که در آن به صورت رسمی و با برنامهای جامع، با فرهنگ دین و سخن پیشوایان معصوم، بتوان آشنا شد. از این نظر شرایطی که برای طلبه پدید میآید بسیار مغتنم و قابل استفاده است.
حوزهها ـ مانند همه سازمانها، ادارات و مراکز دیگرـ تا رسیدن به نقطة مطلوب و رفع همة نقاط ضعف، فاصلهای طولانی در پیش دارند. اما همة کسانی که نقاط ضعف و کاستیهای آن را گوشزد مینمایند، باید به این مسئله بهخوبی توجه کنند و توجه دهند که هیچ سازمان و مرکز دیگری، رسالت عظیم حوزه و کارکرد آن را نمیتواند عهدهدار شود. حوزه، علیرغم همة کاستیها و بایستهها، برای اسلامشناسی و درک عمیق فرهنگ دین، بهترین شرایط را فراهم میکند. البته در میان حوزههای مختلف، خوب و بهتر وجود دارد و هر کسی موظف است شرایط رشد و تحصیل بهتری برای خود ایجاد کند و از فرصتها و امکانات بیشتری بهرهبرداری نماید. اما بههر حال محدودیت و کاستی در همه جا وجود دارد. هنر آن نیست که پس از تأمین همة شرایط و امکانات حرکت کنیم. هنر آن است که در تنگناها و محدودیتها بهترین استفاده را نماییم. اگر بخواهیم منتظر اصلاح همه کاستیها و مطلوب شدن همة موجودها باشیم تا پس از آن، اقدام را آغاز کنیم، باید بدانیم که هیچوقت به چنین نقطهای نخواهیم رسید. همیشه ایدهآلهای ما از واقعیت موجود بسیار فاصله دارد. پس عاقلانهتر آناست که بهجای تقاضای توسعة امکانات، توجه به بهرهگیری از امکاناتِ موجود کنیم و با اراده و اختیار خود گرههای بسته را باز نماییم.
نظام آموزشی و پرورشی امروز حوزه در کنار همة کاستیها، امتیازات چشمگیری نیز دارد. در این مجموعه با همین امتیازات، شخصیتهای برگزیدة فراوانی رشد یافته و رسالت پیامبران الهی را بر دوش گرفتهاند. نه وجود چنین برگزیدگانی بهانة موجهی برای عدم اصلاح کاستیهای حوزه است و نه وجود آن کاستیها، بهانة موجهی برای نفی کامل حوزه.
استاد شهید مطهری در این باره میفرمایند: «لازم است روحانیت را اصلاح کرد نه این که آن را از بین برد. ثابت نگاهداشتن سازمان روحانیت در وضع فعلی نیز به انقراض آن منتهی خواهد شد. این مطلب را حدود 10 سال است که بارها و بارها تکرار کرده و گفتهام که روحانیت یک درخت آفتزده است و باید با آفتهایش مبارزه کرد. کسی که میگوید دست به ترکیب این درخت نزنید معنای سخنش این است که با آفتهای آن هم مبارزه نکنید و این باعث میشود که آفتها، درخت را از بین ببرند. آن کسی نیز که میگوید اصلاً این درخت را باید از ریشه کند اشتباه بزرگی مرتکب میشود. زیرا اگر این درخت کنده شود دیگر هیچ کس قادر نخواهد بود تا نهال جدیدی به جای آن بکارد.»[ پیرامون انقلاب اسلامی، ص 184]
امروزه هر یک از عناصر برنامة آموزشی حوزه، متولی سرسختی برای مخالفت، پیشِ رو دارد. اگر مجموع این مخالفتها را گرد هم آوریم چیزی از نظام آموزشی حوزه باقی نخواهد ماند! درحالیکه اینگونه نیست. همین متون و همین کتابها، دستمایة دانشمندان دین در آشنایی با آموزههای مکتب انبیا بوده است.
تکامل این نظام آموزشی و بهبود کیفیت آن همواره مد نظر مصلحان و دلسوزان قرار داشته، اما همان بزرگان بارها تأکید کردهاند که موجودی خود را نباید به جرم نداشتن پارهای کمالات، یکباره از دست داد!
بدترین اثری که این انتقادها و اعتراضها بر بدنة جوان حوزه وارد آورده، از بین بردن ایمان و اعتقاد آنها به استحکام این بنیان رفیع است. ایمان و اعتقاد به فعالیتی که انجام میدهیم، موتور حرکت و پویش ماست. «شبهه» این موتور را سرد و خاموش و ما را از حرکت متوقف میسازد و خود، توجیه فریبندهای برای سستی و کاهلی قرار میگیرد.
#ندای_تهذیب
🌻 @nedaye_tahzib
🌿 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
25.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_محرم
🌻 @nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دق کردن دختر شهید مدافع حرم از خبر نحوه شهادت پدر 😔
🏴 بمیرم برات #رقیه جان....
۵ صفر سالروز شهادت دردانه امام حسین (علیه السلام)
@howzeh_amir
#یا_رقیه_بنت_الحسین
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
237.mp3
612K
🔊#صوت_قرآن
🎤توسط استاد #منشاوی
✅صفحه237
🗓1399/07/03
🌺@nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
163.pdf
131.5K
📂هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_شصت_سه
✅ خودشناسی (انسان شناسی)
✏️ برتری و کرامت انسان بر سایر مخلوقات
🗓1399/07/03
🌺 @nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
#مشق_عشق / الگوی رفتاری علما در خانواده
موضوع: درک اهمیت کار همسر
#علامه_جعفری
شماره 11
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
#پنجشنبه_های_خانوادگی
موضوع: سیره عملی امام خمینی رحمه الله در خانواده / رعایت احترام به همسر
امام رحمه الله برای همسر خویش احترام خاصی قائل بود، به گونه ای که این احترام زبانزد همه کسانی بود که با ایشان ارتباط داشتند. همسر حضرت امام در این باره می گوید:
«به من خیلی احترام می گذاشتند و خیلی اهمیت می دادند؛ یعنی یک حرف بد و یا زشت به من نمی زدند. همیشه در اتاق جای خوب را به من تعارف می کردند. همیشه تا من نمی آمدم سر سفره، غذا را شروع نمی کردند. به بچه ها می گفتند صبر کنید تا خانم بیاید».( مجله ندا، ش 12، ص 14)
این گونه رفتار از سوی حضرت امام رحمه الله از چنان ارزشی برخوردار بود که احترام به همسر و مادر به صورت فرهنگی همگانی در خانواده ایشان حاکم شده بود. خانم فریده مصطفوی، فرزند حضرت امام رحمه الله در این باره می گوید:
«این قدر ایشان (امام رحمه الله) در خانه نسبت به خانم محبت و احترام قائل بودند که ما فرزندان هم تحت تأثیر تقلید ایشان قرار گرفته بودیم. ما از اول که چشم باز کردیم، می دیدیم که ایشان تا زمانی که خانم سر سفره حاضر نشده و دست به غذا دراز نمی کردند، غیرممکن بود سر سفره بیایند و مشغول غذا خوردن بشوند و خواه ناخواه ما نیز صبر می کردیم تا مادرمان بیایند و مشغول غذا خوردن بشوند، بعد ما مشغول شویم».( پیام زن، ش 3، ص 23)
امام رحمه الله حتی در وصیت نامه ای که در سال 1356 به صورتی مختصر نوشته بود، همین مسئله را به فرزندان خود یادآور می شود:
«فرزندان من عموما و احمد خصوصا، موظفند از مادر خود اطاعت کنند و با احترام با او رفتار کنند و رضای او را به دست آورند که خیر دنیا و آخرت آنان در آن است و ...».( مجله حضور، ش 21، ص 15)
ایشان حتی در اوج مبارزه و در شرایطی که به ترکیه تبعید شده بود، از وضعیت همسر خویش غافل نشد و در هر پیغامی به فرزندان، به ایشان در مورد همسرشان نیز بسیار سفارش می کرد. ایشان در قسمت هایی از نامه خویش به فرزندش، شهید مصطفی خمینی در تاریخ 19/8/43 می فرماید:
«...لازم است در موضوع مادر، خواهرها و احمد و بستگان به شما تأکید کنم. رضای خداوند و رضای من در حسن سلوک با آنهاست. مادر خیلی احتیاج به خدمت دارد. باید از هر حیث مادی و معنوی رضایت او را به دست آورید. نگذارید نگرانی پیدا کند، راحتی او را فراهم کنید».
«... به من در تهران گفتند اگر خانواده را بخواهید می فرستیم، لکن صلاح نیست. اینجا به ایشان بد خواهد گذشت. من هم از ناراحتی ایشان ناراحت خواهم شد».
خانم فریده مصطفوی از اهتمام حضرت امام رحمه الله درباره همسرشان می گوید:
«خانم اگر کاری در خانه انجام می دادند، حتی اگر استکانی را جابه جا می کردند و ما نشسته بودیم، امام با ناراحتی به ما می گفتند شما نشسته اید و خانم کار می کنند»؟( پیام زن، ش 3، ص 26.)
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨️ #سخن_هفته | بشارتِ #مقاومت
🔶 #اطلاعنگاشت | مروری بر #هدایت و #مدیریت #دفاع_مقدس توسط امام خمینی(ره) در بیانات رهبر انقلاب
🔹 #معرفی_کتاب | روایت یک زندگی زنده
🔻#کلام_امام | #آزادی_اسلامی در حدود #قوانین_اسلام است
🔰 #حزب_الله_این_است | #روشنگری بدون اتهام #وظیفه ما است
@Khattehezbollah
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
هدایت شده از ریحانه
13.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 اسماعیلِ مادر
🌟 حضرت آیتالله خامنهای دیروز در بخشی از بیاناتشان فرمودند: «من و شما حسّ مادری را اصلاً نمیفهمیم، واقعاً هیچ کس نمیتواند حسّ مادری را درک کند غیر از خود مادر؛ آن وقت این مادر، جوانش را بفرستد جبهه، جوان که میآید درخواست میکند، میگوید چون برای اسلام میخواهی بروی برو...» ۱۳۹۹/۰۶/۳۱
🌸 بانو عصمت احمدیان، مادر شهیدان ابراهیم و اسماعیل فرجوانی، یکی از همین مادران ایثارگر و از چهرههای آشنا و فعال دیار خوزستان است که مورد تفقد رهبر انقلاب نیز قرار گرفتهاند. در این ویدئو بخشی از مصاحبهی ریحانه با این بانوی بزرگوار که ماجرای وداع با یکی از فرزنداناش است، روایت شده.
دریافت با کیفیت بالا aparat.com/v/1K7Wz
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | ارتقای سرمایههای انسانی در دفاع مقدس؛
امثال قاسم سلیمانیها در دوران دفاع مقدس رشد کردند
🔻رهبر انقلاب: دفاع مقدس سرمایههای انسانیِ ما را ارتقا داد. یک نمونهاش شهید سلیمانی عزیز ما بود که خب در عرصهی دیپلماسی و بینالمللی، در منطقه یک فعّالیّت شگفتآوری داشت؛ یعنی واقعاً حالا هنوز دوستان و برادران مؤمن و ملّت عزیز ایران از سعه و گسترهی کار شهید سلیمانی مطّلع نیستند؛ پایهگذاری امثال قاسم سلیمانیها در دوران دفاع مقدّس گذاشته شد. ۹۹/۶/۳۱
🏷 ارتباط تصویری با پیشکسوتان دفاع مقدس
💻 @khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخننگاشت | هر چه از زمان دفاع مقدس دور میشویم، باید معرفتمان را بیشتر کنیم
🔻رهبر انقلاب: ما هر چه از لحاظ زمان از دفاع مقدّس دور میشویم، از لحاظ معرفت باید به دفاع مقدّس نزدیکتر بشویم. چون دست تحریف، این بخش پُردرخشش تاریخ ما را ممکن است مخدوش کند؛ لذا بایستی کار کنیم، معرفت ما بایستی زیاد بشود. ۹۹/۶/۳۱
🏷 ارتباط تصویری با پیشکسوتان دفاع مقدس
💻 @khamenei_ir
🔸️ گمان مَبَر که حسن بیضریح و بیحرم است/
کریم آل عبا هرچه هست میبخشد ...
▪️هفتم صفر، شهادت حضرت امام حسن مجتبی علیهالسلام تسلیت باد(به روایتی)
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مناجات
#دعای_کمیل #میرداماد
🌺 @nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir