هدایت شده از بیداری طلاب
🔻پست اینستاگرامی مهران احمدی درباره حرف دل یک پیرمرد با رهبرانقلاب که با تاثر و پیگیری ایشان همراه شد
🔹محمدرضا رضاپور، کارشناس رسانه و سینما: بعد از این پست اینستاگرامی، آقای باقری کنی، داماد رهبر انقلاب با مهران احمدی تماس می گیرد و از رویت مطلب توسط آقا و تاثر و پیگیری ایشان خبر می دهد و این که آقا شماره تماس و شماره حساب این پیرمرد دلشکسته را می خواهند تا شخصا از او دلجویی کنند.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
۱۰ مهر ۱۳۹۹
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
۱۱ مهر ۱۳۹۹
245245.mp3
زمان:
حجم:
656.6K
🔊#صوت_قرآن
🎤توسط استاد #منشاوی
✅صفحه245
🗓1399/07/11
🌼@nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
۱۱ مهر ۱۳۹۹
171.pdf
حجم:
134.5K
📂هر روز با قرآن و عترت
📚#موضوع_صد_و_هفتاد_و_یک
✅ حیات طیبه در پرتو ایمان و عمل صالح
🗓1399/07/11
🌼 @nedaye_tahzib
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
۱۱ مهر ۱۳۹۹
💠مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
🔰 انس با امام زمان علیه السلام در سیره علما و بزرگان؛ شماره 10
#انس_با_امام_زمان، #آیتـاللهـبهجت
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
۱۱ مهر ۱۳۹۹
#جمعهـهایـمهدوی
اهمیت امامت
شیعه با اعتقاد به امامت گره خورده است و با این طرح، راه خویش را در تاریخ آغاز کرده و در این راه رنج ها برده است، تا آن جا که به اعتراف برخی محققان (4) آن قدر که در این راه شمشیر کشیده شد و جان فشانی شد، در هیچ برهه ای از زمان و در مورد هیچ یک از دیگر آموزه های دین، شمشیر زده نشده و جان فشانی نشده است .
این جان فشانی و اهتمام، از آن جا برخاسته که به گفته ی قرآن، امام مکمل دین و متمم همه ی نعمت هایی است که خداوند در هستی قرار داده است . (5) رسول صلی الله علیه و آله آن قدر که به این امر سفارش می کرد به هیچ یک از امور دیگر سفارش نمی کرد (6) و آن قدر که برای این مهم از اولین روزهای دعوت علنی تا آخرین لحظات عمرش در بستر بیماری، گام برمی داشت و اقدام می کرد، برای هیچ کار دیگری اقدام نمی کرد و زمینه سازی نمی نمود . (7)
امروز و در این نسل، ما امامت را پذیرفته ایم، ولی هنوز برای بسیاری از ما، طرح امامت و در نتیجه، بحث امام زمان (عج) گنگ و مبهم می باشد و به صورت میراثی از آن پاسداری می شود . میراثی که هنوز عمق و ضرورتش را نچشیده ایم .
طرح هایی که امامت را برای چند نسل بر اساس نص و سنت می گیرند و سپس شورایی حسابش می کنند . و طرح هایی که امامت را در حد رهبری تفسیر می کنند و شرایطش را حذف می کنند، خواه از نسل علی علیه السلام یا دیگری و طرح هایی که امامت را موروثی و سلطنتی و نور چشم بازی خیال می کنند . و طرح هایی که امامت را غیرقابل تحلیل می شناسند و بر اساس تعبد با تمام ابهامش باورش می کنند . تمام این طرح ها، امامت را نفهمیده اند و جایگاه و بنیادهایش را نشناخته اند و در تاریکی تیر انداخته اند .
شاید این همه تفسیر و تاویل از آن جا مایه می گیرد که ما حکومت ها را در همین اشکال موجود دنبال می کنیم و در میان همین سیستم ها نقد می زنیم و از آن جا که هیچ کدام از این ها با امامت نمی خواند یا از کنار آن می گذریم یا آن را تخفیف می دهیم تا مورد قبول روشنفکران قرار گیرد .
شاید این گمان ها از این جا برخاسته اند که ما امامت را مبهم طرح کرده ایم و آثار و مرزها و اثراتش را نشان نداده ایم و این طرح حکومتی را جدی نگرفته ایم .
اگر ما جایگاه امامت را بشناسیم و ضرورتش را لمس کنیم، بر اساس همان ضرورت، وجود امام زمان (عج) را احساس می کنیم و از زیر بار اشکال های بنی اسراییلی، آزاد می شویم و بر اساس همان ضرورت و احساس به عشقی از امام می رسیم . آن هم نه عشقی ساده و سطحی، که عشق شکل گرفته و جهت یافته و تبدیل شده به حرکت و به سازندگی مهره هایی که این حکومت سنگین و بلند به آن احتیاج دارد .
🌼 @nedaye_tahzib
🍀 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
۱۱ مهر ۱۳۹۹
🍂سلسله مباحث: راه و رسم طلبگی
شماره 24
موضوع: طلبه کارآمد / قسمت سوم/ کارآمدی در تربیت + مهارتهای عمومی
3.. کارآمدی در تربیت
از جمله وظایف مهم در آینده صنفی طلبه، وظیفة تلاش برای تزکیه نفوس و پرورش اخلاقی و معنوی جامعه است. اگر مسئولیت صنفی روحانی را تعلیم و تربیت بدانیم، تربیت نیمی از وظایف او را پوشش میدهد و اگر تعلیم را هم در راستای تربیت و به عنایت رشد انسان در نظر بگیریم، وظیفة روحانی در تربیت منحصر خواهد شد و تبلیغ و تعلیم به عنوان مقدمة لازم برای رشد و تربیت انسان، مطلوب است.
تربیت دینی، مراتب و سطوح مختلفی دارد و هر طلبه متناسب با سطح مخاطبان خود، باید آمادگی انجام این وظیفه را داشته باشد. مقصد تربیت و الگوی رشد دینی را نیک بشناسد؛ اصول و قواعد تربیت را بداند و بر مهارتهای تربیتی مسلط باشد. البته این همه بدون تجربه عملی، سلوک و تزکیة نفس امکانپذیر نیست.
4.. مهارتهای عمومی
علاوه بر این سه مهارت اصلی، توانمندیهای فرعی دیگری وجود دارد که به طلبگی اختصاص ندارد، ولی در زندگی عمومی او به کار میآید؛ تواناییهایی چون خوشنویسی، طراحی، رانندگی، انواع ورزشها، توانمندهای نظامی، اطلاعات عمومی غیر مرتبط با حوزه دین و... .
این مهارتها در هویت صنفی طلبه تأثیر چندانی ندارد؛ یعنی میتوان عالمی ربانی و کارآمد تصور کرد که از این تواناییها بیبهره باشد. این توانمندیها را به دو دسته تقسیم میکنیم.
دسته اول گروهی که با صرف زمان اندک، میتوان بر آن تسلط یافت و بهرة فراوانی از آن دریافت؛ مثل رانندگی، تایپ (حروف چینی و ماشین نویسی)، مهارتهای عمومی امداد و کمکهای اولیه؛ این دسته مهارتها تجهیزات ارزندهای هستند که با صرف زحمت و مؤونة اندک، فایده و معونت فراوانی میدهند و به حکم عقل، پیگیری و تحصیل آنها مقرون به صرفه است.
دسته دوم مهارتهایی است که برای کسب آنها به زمان طولانی و توان بسیار نیاز است. علوم غیرحوزوی مانند پزشکی، مهندسی و تخصصهای مربوط به سایر مشاغل، همچون آهنگری و نجاری و.. . از این دستهاند. پیجویی این مهارتها وظیفة طلبه نیست، بلکه با ایجاد مشغولیت مزاحم، نرخ کارآمدی او را در هویت صنفیاش پایین میآورد، به همین جهت مانع انجام وظیفه محسوب میشود.
#ندای_تهذیب
🌺 @nedaye_tahzib
🍃 tahzib-howzeh.com
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
۱۱ مهر ۱۳۹۹
Haj Meysam MotieeHarJaKeMiramHarfeHarame.mp3
زمان:
حجم:
20.13M
▪️هرجا که می رم حرف حرمه
(مداحی فارسی - عربی ویژه اربعین)
🎙 بانوای: #حاجمیثممطیعی
🏴 ویژه #اربعین_حسینی
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
۱۱ مهر ۱۳۹۹
آیا این درسته که امام زمان را بدون خدا و خدا را بدون امام زمان نمی شود شناخت و شفای مریض بدون اذن امام زمان صورت نمی گیرد؟.mp3
زمان:
حجم:
2.89M
#شناخت_امام_زمانعجلاللهتعالیفرجه
🔹آیا این درسته که امام زمان را بدون خدا و خدا را بدون امام زمان نمی شود شناخت و شفای مریض بدون اذن امام زمان صورت نمی گیرد؟
✅ پاسخ: #حجت_الاسلام_محمدی
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
۱۱ مهر ۱۳۹۹
#حاج_قاسم_هم_شفاعت_میکند
حضرت آقا آمده بودند کرمان. مثل همیشه یکی از برنامه هایشان دیدار با خانواده شهدا بود.
قرعه افتاده بود به نام ما. دیگر از خدا چه می خواستیم؟
وقتی آمدند حاج قاسم هم همراهشان آمده بود.
لابه لای حرف ها از فرصت استفاده کردم و رو به حضرت آقا گفتم: «آقا ان شاء الله فردای قیامت همه ما رو که اینجا هستیم شفاعت کنید.» فرمودند: «پدر و مادر شهید باید من و شما را شفاعت کنند.
بعد هم خم شدند و سرشان را به طرف حاج قاسم گرداندند. نگاهی به حاجی کردند و فرمودند: «این آقای حاج قاسم هم از آنهایی است که شفاعت می کند ان شاءالله»
حاجی سرش را انداخت پایین. دو دستش را گرفت روی صورتش۔ - بله! از ایشان قول بگیرید به شرطی که زیر قولشان نزنند....
جلوی در ورودی دیدمش.
مراسم افطاری حاجی به بچه های جبهه و جنگ بود.
گفتم: «حاجی قول شفاعت میدی یا نه؟ والله اگه قول ندی داد میزنم میگم اون روز حضرت آقا در مورد شما چی گفتن؟»
حاجی گفت: «باشه قول میدم فقط صداش رو در نیار.»
زوری زوری از حاجی قول شفاعت را گرفتم.
راوی: جواد روح اللهی
📚کتاب سلیمانی عزیز چاپ ۱۰ ص ۵۸
#اربعین #ما_ملت_امام_حسینیم
💐 معاونت تهذیب مدرسه
🇮🇷 کانالحوزهعلمیهامیرالمؤمنینع تبریز
➡️🆔 @howzeh_amir
۱۱ مهر ۱۳۹۹
🌕 #ماموریت | روایتهای خواندنی از ماه
📚 سفرهی نو+کتاب با کتاب و مهارت
🌻 همهچیز به روز دهم محرم خلاصه نمیشد، هر روز از زندگی حضرت عباس علیهالسلام از رشتههای محبت و معرفت خانوادهای بینظیر پر شده بود. او در همه روزهای قبل از روز دهم هم، علمدار و سقای ادب بود. کتاب «ماه به روایت آه» همه این روزهای قبل از روز دهم از زندگی حضرت عباس علیهالسلام را روایت میکند. ابوالفضل زرویی نصرآباد، دوازده روایت از زبان دوازده شخصیت از نزدیکان حضرت عباس علیهالسلام نقل میکند که مربوط به وقایع قبل و بعد از شهادت ایشان است. داستانهایی از خانواده مادری، دوران کودکی، ازدواج، فرزندان، برادران، دانش و جایگاه آن حضرت در میان مسلمانان آن روزگار. ماه به روایت آه، سکانسهایی از زندگی حضرت عباس علیهالسلام را که کمتر دیده و شنیدهایم، به ما نشان میدهد.
🤔 چه کار کنیم؟
قرار شد هر دو هفته یک بار سفره نو+کتاب را وسط نرمافزار پهن کنیم. در سفره این هفته یک کتاب خوب و یک ترفند بهدردبخور برای شما گذاشتهایم. حتماً برای شما هم پیش آمده که کتابهایی را با هزار ذوق و شوق دست گرفتهاید اما بعد از چند صفحه دیگر نتوانستید ادامه بدهید و بین کارهای دیگر فراموششان کردید. ما برای حل این مسئله یک ترفند ویژه داریم.
📘 کتاب «ماه به روایت آه» را تهیه کن یا از کتابخانه به امانت بگیر. میتوانی در نرمافزارهای کتابخوانی هم پیدایش کنی.
⏰ کتاب را به همراه یک ساعت جلویت بگذار. ده صفحه از کتاب را با سرعتی که همیشه میخوانی، بخوان و زمانی که خواندن این ده صفحه طول میکشد را اندازه بگیر و یادداشت کن.
➗ تعداد صفحات کتاب را تقسیم بر 10 کن و نتیجه را در زمانی که یادداشت کردی، ضرب کن. جواب این محاسبه مقدار زمانی است که تو برای خواندن این کتاب نیاز داری.
⏰ حالا زمانی که برای خواندن کل کتاب لازم داری در روزهای پیش رویَت تقسیم کن. برای این کار یک جدول کوچک لازم داری. مثلاً برای روز چهارشنبه نیم ساعت زمان برای خواندن 10 صفحه را در جدول یادداشت میکنی.
✅ هر روز که توانستی طبق جدول پیش بروی، کنار خانه همان روز یک علامت مثبت بگذار.
❌ هر روزی که نتوانستی به قرارت پایبند باشی کنار خانه همان روز یک علامت منفی بگذار، یک خانه و یک روز دیگر به انتهای جدولت اضافه و زمان آن روز از دست رفته را آنجا یادداشت کن.
📸 از جدولت عکس بگیر. عکست را در بخش مأموریت بارگذاری کن و برایمان بنویس چقدر این روش برایت مؤثر بود؟ از یک تا ده به این مهارت چه نمرهای میدهی؟
چطوری مأموریت را بارگذاری کنم؟
📲 به صفحه «خودم» در #نرمافزار_موبایلی نو+جوان برو، حالا یک ➕ کوچک کنار صفحه سمت راست میبینی، روی آن کلیک کن. در قسمت موضوع، مأموریت را انتخاب کن و در قسمت بارگذاری عکس یا فیلم، عکسی که تهیه کردی را بارگذاری کن.
😉 دوستانت را به مأموریت #نوکتاب دعوت کن.
📚 #رفاقت_ماندگار
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
۱۱ مهر ۱۳۹۹
هدایت شده از نو+جوان
🌕 #ماموریت | روایتهای خواندنی از ماه
📚 سفرهی نو+کتاب با کتاب و مهارت
🌻 همهچیز به روز دهم محرم خلاصه نمیشد، هر روز از زندگی حضرت عباس علیهالسلام از رشتههای محبت و معرفت خانوادهای بینظیر پر شده بود. او در همه روزهای قبل از روز دهم هم، علمدار و سقای ادب بود. کتاب «ماه به روایت آه» همه این روزهای قبل از روز دهم از زندگی حضرت عباس علیهالسلام را روایت میکند. ابوالفضل زرویی نصرآباد، دوازده روایت از زبان دوازده شخصیت از نزدیکان حضرت عباس علیهالسلام نقل میکند که مربوط به وقایع قبل و بعد از شهادت ایشان است. داستانهایی از خانواده مادری، دوران کودکی، ازدواج، فرزندان، برادران، دانش و جایگاه آن حضرت در میان مسلمانان آن روزگار. ماه به روایت آه، سکانسهایی از زندگی حضرت عباس علیهالسلام را که کمتر دیده و شنیدهایم، به ما نشان میدهد.
🤔 چه کار کنیم؟
قرار شد هر دو هفته یک بار سفره نو+کتاب را وسط نرمافزار پهن کنیم. در سفره این هفته یک کتاب خوب و یک ترفند بهدردبخور برای شما گذاشتهایم. حتماً برای شما هم پیش آمده که کتابهایی را با هزار ذوق و شوق دست گرفتهاید اما بعد از چند صفحه دیگر نتوانستید ادامه بدهید و بین کارهای دیگر فراموششان کردید. ما برای حل این مسئله یک ترفند ویژه داریم.
📘 کتاب «ماه به روایت آه» را تهیه کن یا از کتابخانه به امانت بگیر. میتوانی در نرمافزارهای کتابخوانی هم پیدایش کنی.
⏰ کتاب را به همراه یک ساعت جلویت بگذار. ده صفحه از کتاب را با سرعتی که همیشه میخوانی، بخوان و زمانی که خواندن این ده صفحه طول میکشد را اندازه بگیر و یادداشت کن.
➗ تعداد صفحات کتاب را تقسیم بر 10 کن و نتیجه را در زمانی که یادداشت کردی، ضرب کن. جواب این محاسبه مقدار زمانی است که تو برای خواندن این کتاب نیاز داری.
⏰ حالا زمانی که برای خواندن کل کتاب لازم داری در روزهای پیش رویَت تقسیم کن. برای این کار یک جدول کوچک لازم داری. مثلاً برای روز چهارشنبه نیم ساعت زمان برای خواندن 10 صفحه را در جدول یادداشت میکنی.
✅ هر روز که توانستی طبق جدول پیش بروی، کنار خانه همان روز یک علامت مثبت بگذار.
❌ هر روزی که نتوانستی به قرارت پایبند باشی کنار خانه همان روز یک علامت منفی بگذار، یک خانه و یک روز دیگر به انتهای جدولت اضافه و زمان آن روز از دست رفته را آنجا یادداشت کن.
📸 از جدولت عکس بگیر. عکست را در بخش مأموریت بارگذاری کن و برایمان بنویس چقدر این روش برایت مؤثر بود؟ از یک تا ده به این مهارت چه نمرهای میدهی؟
چطوری مأموریت را بارگذاری کنم؟
📲 به صفحه «خودم» در #نرمافزار_موبایلی نو+جوان برو، حالا یک ➕ کوچک کنار صفحه سمت راست میبینی، روی آن کلیک کن. در قسمت موضوع، مأموریت را انتخاب کن و در قسمت بارگذاری عکس یا فیلم، عکسی که تهیه کردی را بارگذاری کن.
😉 دوستانت را به مأموریت #نوکتاب دعوت کن.
📚 #رفاقت_ماندگار
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
۱۱ مهر ۱۳۹۹