هدایت شده از دَارُالْــوِلَایَـة
🎉جشن بزرگ #عید_غدیر
در روستای کتیسر🎈
🟢باحضورکمدین مطرح استان:
فیض الله یدالله پور😁
🎙سخنران:حجتالاسلام محمدآقاپور
🎤مولودی خوان:برادر محمدخیراللهزاده
اجرا برنامه:توسط #گروه_فرهنگی_جهادی_ولایت حوزه علمیه امام حسن مجتبی(ع) شهرستان بابل میباشد
⏰زمان: جمعه ۱۶تیر بعدازنمازمغربوعشا
🕌مکان:بابل،بخش لاله آباد،
روستای کتیسر(تکیه پیش)
🔷پایگاه بسیج شهید هاشم اصغرپور
🔶قرارگاه جهادی ولایت
@rostaye_ketisar
https://eitaa.com/velaiat_zargar
🌸#فرزانگان_بابل(40)
🌹 حضرت آيت الله شيخ حسين نجفى
عالم ربانی فقیه صمدانی و فاضل فرزانه حضرت آیت الله شیخ حسین نجفی (ره) از علمای وارسته منطقه بندپی بابل و از دیگر فرزانگان برجسته می باشند.
🔻معظم له در منطقه ییلاقی نشل که سابقاً از مناطق بابل و هم اینک به شهرستان آمل ملحق گردید دیده به جهان گشود و پس از طی دوران کودکی و پشت سرگذاشتن دروس مقدماتی عازم نجف اشرف گردید و مدت ۲۷ سال در کنار فقهای نامداری چون حضرت آیت الله العظمی مرعشی نجفی (ره) و آیت الله غروی آملی (ره) از محضر فرزانگان و اسطوانه های فقاهت چون مرحوم آخوند خراسانی (ره) صاحب کفایه استفاده سرشار نمود و تا میتوانست به جدیت و کوشش پرداخت و به مقام رفیع اجتهاد نائل آمد و پس از اخذ اجازه اجتهاد از مراجع عظام راهی ایران گشت و ابتدا در تهران بر مرحوم آیت الله میرزا رضا لاریجانی (ره) وارد شد.
🔻آن بزرگوار از آقای نجفی مصراً خواستار اقامت در تهران شدند تا با تکیه بر امامت و کرسی تدریس مردم را از وجود خود بهرهمند سازند ولی ایشان تأکید نمودند که مردم بزرگوار منطقه بندپی برای من زحمت کشیده و بر گردن من حق بزرگی دارند و من باید در کنار آنها باشم و به خدمت بپردازم تا زحمات آنان را جبران کرده باشم
🔻معظم له پس از بازگشت به مازندران به دعوت عده ای از مؤمنین، از منطقه ییلاقی نشل، به روستای دیوا که از روستاهای مهم منطقه بندپی میباشد مهاجرت کرده و در آنجا مورد استقبال شایان اهالی محترم قرار گرفته و رحل اقامت افکندند و به اقامه جماعت و تبلیغ و ترویج معارف دین مبین اسلام پرداختند و فضلا و روحانیون زیادی نیز از محضرش بهره مند شدند
آن بزرگوار عالمی وارسته و پرهیزکار بوده و در نهایت زهد و احتیاط زندگی میکردند و آن گونه که هم اینک زبانزد کهنسالان منطقه میباشد اسطوانهای از کمالات و فضایل انسانی و معنویات بوده و همواره مورد ارادت و محبت مردم منطقه قرار داشت.
🔻معظم له که از علمای طراز اول مازندران محسوب میشد مورد توجه و عنایت مراجع عظام تقلید نیز بوده است به طوری که مرحوم آیة الله العظمی مرعشی نجفی (ره) هر وقت نوه محترم آن بزرگوار را میدید می فرمود
خدا رحمت کند مرحوم آقا شیخ حسین را که هنگام تحصیل در نجف از دوستان نزدیک ما و به تمام معنی عالم بود. از جمله ویژگیهای آن عالم جليل القدر ساده زیستی و دوری از تجملات و رسیدگی به وضع فقرا و مساکین بوده است که در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی ورزیدند .
🔻چنانچه هرگاه کالایی چون برنج و گاو و گوسفند به عنوان سهم امام (ع) و سهم سادات به خدمت ایشان میرسید با دستور اعلان عمومی فقرا و نیازمندان را جمع و همه را بین آنان تقسیم میکرد و فقط به اندازه یک وقت غذای خانواده در آن ها تصرف شخصی می نمود هم اینک نیز ساده زیستی آن بزرگوار زبانزد مردم منطقه می باشد.
🔻آن عالم وارسته دانشمندی عامل و مقید به تهجد و دارای مقامات بالای معنوی بوده و جریانات عجیبه ای از ایشان مشاهده گردید که هم چنان بین مردم مورد گفتگو و بروز آن از غیر مردان خدا و اولیاء الله ممکن نیست و ما در اینجا به چند نمونه از آن که حضرت حجت الاسلام و المسلمین شیخ علی نجفی نوه گرامی آن بزرگوار برای نگارنده نقل فرمودند اشاره می کنیم.
🟢روزی شخص مؤمنی به نام ملاحسن جان احمدی از دنیا رفت و او را به خاک سپردند ولی ایشان را مطلع نساختند اتفاقاً عصر همان روز همسر آن مرحوم به منزل حاج آقا رفتند معظم له از حال ملاحسن جان جویا شدند ولی همسر مرحوم از اعلان خبر فوت به خاطر مسائلی طفره رفتند. ایشان فرمودند میدانم ملاحسن جان از دنیا رفت و ما هم عن قريب خواهیم رفت. کمتر از یک هفته از جریان مزبور ایشان به رحمت الهی پیوستند.
🟢روزی مادرم طبق معمول به سراغ صندوق برنج رفتند تا برای ناهار برنج را آماده کنند ولی مشاهده کردند که برنج تمام شد خدمت آقا عرض کردند حاج آقا برنج ما هم تمام شد. ایشان فرمودند برو سر صندوق برنج هست گفت همین الان رفتم و برنجی نیافتم فرمود برو برنج زیاد است مادرم می گوید وقتی مجدداً مراجعه کردم صندوق را پر از برنج یافتم.
🟢پدرم مرحوم میرزا محمد نجفی (ره) شبی به نماز جماعت رفته و برگشتند. وقتی وارد منزل شد جدم به ایشان فرمود
میرزا محمد امشب قرآن نخواندیم باید قرآن بخوانیم آنگاه از حفظ شروع به خواندن قرآن نمود
🔻پدرم فرمود: ناگاه دیدم خواندن قرآن را متوقف کرد و انگار کسی را میبیند، شروع به مکالمه کرد و گفت به دیدن ما آمدی یا به قبض روح ما آمدی... موعد اذان صبح ولى من کسی را نمیدیدم تا اینکه شب به انتها رسید و اول اذان صبح معظم له دار فانی را وداع گفتند.
1️⃣
🔻وی با آنکه مدت ها از حوزه های علمیه دور بوده و در منطقه به خدمات دینی اشتغال داشتند ولی حافظه ای عجیب داشت و کلیه قواعد فقهی و اصولی را حاضر بوده و در دستش آماده داشت. ضمن آنکه احادیث بیشماری را نیز به حافظه سپرده و در ذهن حاضر داشت
🌑سرانجام آن عالم وارسته و پارسا و خدوم پس از عمری تلاش و خدمت در ۲۰ ذیحجه ۱۳۵۳ .ق دار فانی را وداع و به رحمت الهی پیوست و در همان روستای دیوا به خاک سپرده شد.
🟣خلف صالح
خلف صالح وی عالم جليل القدر شيخ محمد نجفی میباشند که هنگام اقامت پدر در نجف اشرف پا به عرصه گیتی نهاد و پس از طی دوران کودکی مقدمات علوم اسلامی و سطوح متوسط و عالی را از محضر اساتید مختلف فرا گرفت آنگاه در محفل علمی اعاظم علما چون آیت الله العظمی آقا ضیاء الدین عراقی (ره) آیت الله العظمی نایینی (ره) و آیت الله العظمی اصفهانی (ره) حاضر گشته و از چشمه جوشان علم و معرفت آنان سیراب شد و به مدارج عالی در علوم متداول رسید و از محضر اساتید مفتخر به دریافت اجازه گردید.
🔻پس از آن راهی بابل شد و در همان منطقه بندپی به انجام تکالیف شرعی و خدمات اجتماعی و مذهبی اشتغال ورزید.
وی که از مراجع عصر چون حضرات آیات عظام سیّد ابوالحسن اصفهانی (ره)، بروجردی (ره) حکیم (ره) شاهرودی (ره) خویی (ره) و امام خمینی قدس سره الشريف صاحب اجازه بود.
🔻 عالمی فاضل مردی متواضع و متقی و در رفتار با اقشار مختلف مردم و نیز برخورد صمیمی با روحانیون و علما زبانزد بود و ویژگیهای برجسته وی باعث شیفتگی مردم و علما به ایشان شده ،بود به طوری که شهید آیت الله شیخ محمد مفتح (ره) ضمن ملاقات با آن بزرگوار در سالهای قبل از انقلاب در جاهای مختلف کمالات اخلاقی و بزرگواریهای وی را می ستود .
🔻معظم له ضمن امامت و تبلیغ و ترویج شریعت مقدس پناهگاه مردم محروم منطقه بوده و رسیدگی به فقرا را وجهه همت خود قرار داده بود
همچنین در انجام کارهای عمرانی نظیر ساخت اماکن بهداشتی و فرهنگی نیز همت و تلاش زیادی به خرج میداد
🌑 این عالم جلیل القدر سرانجام پس از عمری خدمت و تلاش در حدود ۷۲ سالگی و در ۲۹ رمضان المبارک ۱۴۰۰ .ق دار فانی را وداع گفته و به رحمت الهی پیوست و در کنار مسجد صاحب الزمان روستای دیوا بندپی به خاک سپرده شد.
شرح مختصری از زندگی این دو عالم بزرگوار در جلد سوم کتاب گنجینه دانشمندان نیز آمده است.
📖2️⃣📖
📖(آشنایی با فرزانگان بابل
مولف:حجت الاسلام عبدالرحمن باقرزاده)
..........
🇮🇷 #کانال_رسمی_حوزه_علمیه_شهرستان_بابل
@howzeh_babol
📖برگزاري مسابقه كتابخواني كتاب خون دلي كه لعل شد
🟡همزمان با عید بزرگ ولایت، عید سعید غدیر، مسابقه کتابخوانی از کتاب «خون دلی که لعل شد» ویژه طلاب، اساتید و حوزویان برادر سراسر کشور بهصورت مجازی از طریق سامانه پیشخوان حوزههای علمیه از تاریخ 1402/04/16 لغایت1402/05/16 با جوایز ارزنده (به مبلغ 350 میلیون ریال) برگزار خواهد شد
، لینک دریافت فایل صوتی رایگان و لینک خرید آنلاین کتاب و نسخه الکترونیک در سایت دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه منتشر شده است.
🌐https://spoh.ir/?p=7712
@howzeh_babol
🟢مسابقه کتابخوانی به مناسبت عید غدیر خم
🍀 شرکت برای عموم طلاب برادر آزاد می باشد.🍀
❇️کتاب امامت روح دیانت آقای حسینی قزوینی برای اساتید وکادر محترم مدارس/
❇️کتاب امامت و رهبری شهید مطهری برای طلاب/
امتحان به صورت مجازی برگزار می گردد.
زمان برگزاری مسابقه:
17 تیر ماه 1402 ساعت 9 الی 10:30 صبح
🔹به دو نفر از ممتازین هر مقطع مبلغ ۱۰ میلیون ریال اهدا می گردد
🔸واحد پژوهش مدیریت حوزه علمیه بابل🔸
@howzeh_babol