فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهدی عسگری در برنامه زنده ثریا با موضوع #مسکن:
▫️رویکرد دولت در تغییر الگوی ساخت مسکن قابل تقدیر اما عملکرد آن مورد انتقاد است.
▫️در ابتدا از رویکرد دولت در بحث نهضت ملی مسکن به ویژه تغییر الگوی ساخت مسکن و شهر با اولویت خانههای ویلایی و دارِ واسعه تشکر میکنم، اما از نظر عملکردی نقدهای جدی وجود دارد.
▫️مطالبه ما از دولتی که یک قول با عدد و رقم مشخص در چهار سال داده است با دولتهای قبلی که اساسا به این موضوع اعتقادی نداشتند و حتی راجع به تغییر الگوی ساخت مسکن نمیشد با آنها مذاکره یا مفاهمه کرد، تفاوت دارد.
❗️بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان (همت) مالیاتی بوده که در حوزه مسکن، زمین و ساختمان برای سال ۱۴۰۱ محقق شده اما توسط سازمان برنامه و بودجه به صندوق ملی مسکن تخصیص داده نشده است.
🔸نه زمینخواری، نه انحصار و احتکار، راهکار احیاء موات است، یعنی بهرهبرداری قاعدهمند و منضبط مردم از زمین.
⚠️جریمههایی که باید بانکها بابت تخلف از تکلیف قانونی در حوزه تسهیلات مسکن، بپردازند که باید به صندوق ملی مسکن واریز و صرف همین پروژههایی که انقدر کند است بشود، بالای ۶۰ هزار میلیارد تومان است که البته بانک مرکزی باید گزارش دقیق آن را بدهد.
▫️با یک وزیر و بخشی از وزارتخانه مشکل مسکن حل نمیشود.
برای به سرانجام رسیدن این پروژه نیاز به مدیریت کلان و یک فرماندهی مقتدر داریم تا کار پیش برود.
وگرنه با این روند، آن قولی که به مردم داده شده است، محقق نمیشود!
▫️اکنون مشکل ما مشکل حکمرانی زمین است، این را باید تعیین تکلیف کنیم.
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
قمه بزنید، اما حجاب مهم نیست!!
✅ وقتی نه سواد داری و نه تقوا داری حرفات دیکته انگلیسه!!
به دار و دسته ات هم ملکه حسینیه میده!!
⏪ باز خوبه معنای وهن اسلام و وهن دین رو فهمیدی ، حالا فهمیدی که اگر قمه زنی رو حدود الهی بدونیم و موجب بدبینی به اسلام بشود باید آنرا ترک کرد؟!
┅═✧❁🌷شارح🌷❁✧═┅
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
🔴 دولت کجاست؟! گرانی پشت گرانی
🔺قیمت رسمی شکر بیش از 40 درصد گران شد
انجمن صنفی کارخانه های قند و شکر ایران به شرکتهای قندی ابلاغ کرد:
افزایش نرخ فروش شکر برای هر کیلوگرم از 180000 ریال به مبلغ 255،000 ریال
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 با گران سازی دلار اقساط ماهانه وام نهضت ملی مسکن، به ۱۱ میلیون ناقابل رسید
برای مستضعفین
#احتکار_زمین
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
⭕️ آقای رئیسی رئیس جمهور دو سال طلایی فرصت داری #اعتماد نیروهای انقلابی را از دست ندهی
▫️آقای رئیسی
دلار زیر ۳۰هزار تومان
واگذاری میلیون ها قطعه زمین رایگان
حل معضل کشف حجاب
در این دو سال شدنی است تا اعتماد نیروهای انقلابی را به خودت از دست ندهید
▫️نیروهای انقلابی آبرویشان را در کف دست گذاشتند تا شما رأی بیاوری، این وضعیت کنونی اقتصاد و فرهنگ جامعه اصلا نه قابل تحمل است و نه قابل دفاع
▫️برای تحقق این اهداف کارشناسان انقلابی، راهکارهای عملیاتی را به دولت مردان دادند، دیگر جای هیچ عذر و بهانه ای نیست، عزم راسخ و شجاعت لازم است اگر داری بسم الله
#نشر_حداکثری
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
May 11
✅ صاحبخانه بودن اکثر ایرانیها و بالاتر از بسیاری از کشورهای به ظاهر توسعه یافته
مطابق با آمار مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، حدود ۶۸ درصد از ایرانیها در خانهی خود زندگی میکنند و به انضمام بیش از ۷ درصد از ایرانیها که در خانههای رایگان (وقفی و سازمانی) زندگی میکنند، تنها ۲۳ درصد از ایرانیها اجارهنشین هستند. این یعنی مالکیت خانه در ایران، بالاتر از آلمان، ژاپن، کره، آمریکا، سوئیس ، کانادا، ... است.
آمار اجارهنشینی در بعضی کشورهای دیگر (گزارش worldatlas سال ۲۰۱۸)
سوئیس ۵۶.۶
آلمان ۴۸.۱
کرهجنوبی ۴۴.۸
اتریش ۴۴.۳
ژاپن ۳۸.۷
دانمارک ۳۷.۳
انگلستان ۳۲.۲
ایالات متحده ۳۶.۲
فرانسه ۳۵.۹
کانادا ۳۳.۵
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
🔴تعلل بیشتر حاکمیت یعنی شکاف اجتماعی بیشتر
🔹عدم ورود جدی و مدبرانه حاکمیت در مقابله با بیحجابی، موجب تشدید این خلاف شرع و ناهنجاری در جامعه میشود و این امر بویژه ناآرامی متدینین را در پی دارد.
🔹افزایش تنش و دو قطبی در جامعه و شقاق در جبهه انقلاب، پیامد طبیعی تعلل حاکمیت در برخورد با کشف حجاب است.
🔹تعلل بیشتر حاکمیت یعنی شکاف اجتماعی بیشتر
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
💠 راه رفته را می خواهند برگردند!
🔰 در انگلیس، یکی از شعارهای انتخاباتی این می شود که در واگن های قطارهای حمل و نقل عمومی، مرد و زن جدا شوند. اما در جمهوری اسلامی عده ای در مورد این موضوع می خواهند برای مسئولین حاشیه سازی کنند یا آنها را از این نوع اقدامات پشیمان کنند!
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
🔴 امیرالمؤمنین (ع) با این افراد بی رحمانه برخورد کرد
🔰مقام معظم رهبری مدظله العالی:
"[ما شیعیان علی] صرف اینكه بگوئیم علی و راه او را دنبال نكنیم، فایدهای ندارد. كسانی بودند در زمان خود آن بزرگوار كه اظهار ارادت به او هم میكردند، لكن از آنچه كه او میخواست، تخلف میكردند. امیرالمؤمنین با اینها بیرحمانه برخورد كرد. #فسق و #فجور كردند، حد الهی را بر اینها جاری كرد؛ #كفر گفتند، اینها را از دم #شمشیر گذراند.
بعضیها وقتی آن عظمتها را میدیدند - ماها كوچكیم دیگر - و وقتی ما یك انسانِ با این عظمت را میبینیم، میگوئیم این خداست! باورمان نمیآید كه خدای عزیز علیم میتواند یك چنین شخصیت باعظمتی را بسازد؛ لذا اشتباه میكنیم. در زمان امیرالمؤمنین هم همین اشتباه را كسانی كردند و گفتند او خداست.
امیرالمؤمنین دستور داد همهشان را كُشتند؛ رحمشان نكرد؛ در رودربایستی گیر نكرد كه اینها طرفدار مایند و دارند دربارهی ما مبالغه میكنند؛ نخیر، اینها راه توحید، راه مبارزهی با شرك را رها كردند، مرتد شدند و توبه هم نكردند؛ امیرالمؤمنین هم دستور داد و همه را به حد الهی محكوم كردند و به قتل رساندند. امیرالمؤمنین اینجوری است" https://khl.ink/f/3395
✍️پ.ن:
🔻قابل توجه برخی افراد که نسخه های کوتاه آمدن از شریعت و حدود الهی را می پیچند و یا در اجرای حدود الهی دچار رودربایستی هستند.
🔻رهبر انقلاب فرمودند: «امیرالمؤمنین با اینها بیرحمانه برخورد كرد. #فسق و #فجور كردند، حد الهی را بر اینها جاری كرد». این باید مایه درس برای روشنفکر ها و افرادی که اهل تساهل و تسامح هستند و ادعای فهم دین دارند، باشد.
🔴 چرا #فاجعه_جمعیتی که در آن دخیل بودی را جبران نمی کنی؟!!
▫️در موضوع بحران جمعیتی در کشور یکی از افرادی که نقش برجسته ای ایفا کرد #دکتر_مرندی بود که به خاطر این بحرانی که در ایران رغم زد جایزه بین المللی گرفت
▫️امروز سوال جدی این است که چرا ایشان این فاجعه جمعیتی را با اقدامات فوری و مؤثر جبران نمیکند، چرا ایشان شهر به شهر، روستا به روستا نمی رود تا ضمن عذرخواهی رسمی و مکرر بگوید چه بلایی سر کشور آماده است و مردم ایران فرصت چندساله برای جبران آن دارند
▫️چرا علمای حوزه علمیه قم با ایشان که این فاجعه جمعیتی را که بوجود آورده،برخورد نمیکنند که ایشان موظف باشد تا تمام امکانات کشور را بسیج کند تا عمق این فاجعه بزرگ کم تر شود
#فاجعه_جمعیتی
#دکتر_مرندی
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
حوزه انقلابی
🔴 چرا #فاجعه_جمعیتی که در آن دخیل بودی را جبران نمی کنی؟!! ▫️در موضوع بحران جمعیتی در کشور یکی از
این طلبه انقلابی وافی عزیز شهر به شهر، روستا به روستا میرود و از بحران جمعیتی کشور میگوید، کاری که باید دکتر مرندی میکرد
راستی از عذرخواهی رسمی دکتر مرندی و جبران فاجعه جمعیتی که ایشان در آن دخیل بود کسی خبری دارد؟!!
#فاجعه_جمعیتی
#دکتر_مرندی
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
📌پیام رهبر معظم انقلاب به فعالان عرصه جمعیت
"بسم الله الرحمن الرحیم"
🔻با سلام به همهی کسانی که دلسوزانه و عاقبتاندیشانه به فعالیت در حوزهی جمعیت روی آوردهاند، و با تشکر از مسئولانی که در مجلس و دولت به چارهجوئی برای نجات کشور از آیندهی هولناک پیری جمعیت میپردازند، بار دیگر تأکید میکنم که تلاش برای افزایش نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است. این فریضه دربارهی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگساز، تأکید بیشتر مییابد. این یک سیاست حیاتی برای آیندهی بلندمدت کشور عزیز ما است. کاوشهای صادقانهی علمی نشان داده است که این سیاست را میتوان با پرهیز از همهی آسیبهای محتمل یا موهوم پیش برد و آیندهی کشور را از آن بهرهمند ساخت.
به دستاندرکاران این حسنهی ماندگار توصیه میکنم که در کنار تدابیر قانونی و امثال آن، به فرهنگسازی در فضای عمومی و نیز در نظام بهداشتی اهمیت دهند.
توفیقات همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
📝سیّدعلی خامنهای
🌐 @salehihamedan
🇮🇷سهمِ جوان
#سهم_من_از_جوانی_ایران
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
حوزه انقلابی
🔴گفتاری صریح درباره چالش های امروز روحانیت
🔹میشود از جای جای تاریخ خرده روایت هایی پیدا کرد که آن موقع هم به روحانیت توهین میشده؛ این موارد شاید عده ای را ساکت کند اما قانع نمی کند! چالشی که امروز روحانیت گرفتارش شده با این خرده روایت ها حل نمیشود. مساله اینجاست عموم جامعه وضعیت فعلی( فقر و تبعیض و..) را محصول مدیریت روحانیت در عرصه حکمرانی میداند در عین اینکه که اکثریت طلبه ها خود نیز جز فقیر ترین اقشار جامعه اند!
🔸روحانیت شیعه که در همیشه تاریخ مستقل بوده؛ امروز از بیرون و درون همه حوزه را دولتی و استقلالش را از دست رفته می بینند! جامعه او را مسئول این ناکارآمدی ها و بی عدالتی ها میداند در حالی که خود طلاب قربانی این وضعیت هستند؛ مصداق بارز آش نخورده و دهن سوخته!
☑️ وضعیت امروز محصول این است که در ابتدای انقلاب حوزه علمیه در دو مساله راهبرد دقیق و مشخصی برای خود مشخص نکرد و این مساله موجب افراط و تفریط فراوان شد
🔻۱: مساله معیشت و آینده اقتصادی طلبه ها، بر خلاف خیلی ارگان ها حوزه علاوه بر اینکه امکان های اصیل و قدیمی تامین معیشت نیروهایش مثل خمس، وقف و...را به تدریج از دست داد ظرفیت های اقتصادی پایداری خلق نکرد و همین موجب شد که در تامین نیروهایش که کمتر از۲۰۰ هزار نفر هستند( مقایسه کنید این عدد را با سایر مشاغل) بماند و امروز در عین اینکه در بودجه رسمی سرفصل داشته باشد و جامعه او را متهم به بودجه گیری و دولتی بودن کند اما حداقل حقوق نیروهایش تامین نشود!
این مساله موجب شده بخش زیادی از طلاب خصوصا بعد از کرونا رسما ترک تحصیل کنند یا در اوج پیشرفت تحصیلی به سایر ارگان ها پناهنده بشوند و از آن طرف به علل مختلف من جمله وضعیت اقتصادی بد، طلاب ورودی حوزه ها به شدت کاهش پیدا کند به حدی که بخش قابل توجهی از حوزه ها خصوصا در شهرستان ها در حال تعطیل شدن است!
🔻۲: نسبت حوزه و حاکمیت
حوزه شیعه بر خلاف اهل سنت همیشه مستقل از حکومت ها بوده و قدرت خود را از مردم و متن جامعه دریافت میکرده؛ امروز عموم مردم حوزه را حاکمیتی و حتی دولتی توصیف میکنند این وضعیت نتیجه آن است الگو و راهبرد مشخصی ابتدا در این موضوع مهم داده نشد. عده ای همان ابتدای انقلاب کلا از همه چیز فاصله گرفتند و پشت کردند به یک فرصت تاریخی عده ای هم چنان دچار افراط شدند که این تحلیل برای مردم شکل گرفت حاکمیت اسلامی یعنی حاکمیت آخوندی! البته امروز خود حاکمیت معترض به حوزه است چون معتقد است مساله و چالش های زیادی دارد و حوزه توان یا حداقل اراده ای در حل آن ندارد و اساسا در بعضی امور مهم بعد از چهل سال حرفی برای گفتن ندارد! نبود راهبرد مشخص بخاطر ورود یک اقلیت از روحانیت در مناصب حوزه را حاکمیتی-دولتی کرد از طرفی مساله های دولت ها را حل نکرد و از سمتی استقلال و حریتی برای حوزه باقی نماند در این موقعیت نیز دودش به چشم اکثریت طلاب رفت!
🔸نقد ایده نگاه های سنتی که حوزه کاملا بی نسبت با حکمرانی باید عمل کند واضح است مساله این است به آنچه متفکرین انقلاب امثال شهیدمطهری که خود از موافقان "اسلام سیاسی و تشکیل حکومت" بود و هشدارهایی که در نسبت حوزه و روحانیت میداد هم توجه نشد ( رجوع کنید به کتاب انقلاب اسلامی)
افراط ورود بخشی از حوزه در گرفتن مناصب دولتی بالا به گونه ای که از ۴۴ سال ۳۴ سال(۵تا از ۷ تا)رئیس جمهور ایران از صنف روحانیت بوده، و در بین روئسای مجلس ۲۴ سال( ۷دوره از ۱۲ دوره) و رییس قوه قضاییه، خبرگان، مجمع تشخیص و شورای نگهبان که از ابتدا که کاملا جزو روحانیون بودند امروز این ذهنیت در جامعه ایجاد کرده که همه چیز را بپای روحانیت بنویسد
🔹 البته واقعیت امر این است بدنه کارشناسی در مصادر مهم مثل سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، وزرا و استانداران و اکثریت قاطبه بدنه کارشناسی کشور که سیاست گذاری ها اینجا رقم میخورد اساسا ربطی به روحانیت ندارد اما این مساله در تحلیل ها دیده نمیشود. اگر آن دو راهبرد "معیشت نیروهای حوزه" و "نسبت حوزه و روحانیت" مشخص بود احتمالا امروز روحانیت شیعه با این چالش های فراوان دست و پنجه نرم نمیکرد که حتی در حداقلی ترین امور مثل امنیت، اعتبار اجتماعی، معیشت حداقلی و.. اینگونه دچار چالش شده باشد؛ چه باید کرد بماند برای مجالی واسع تر
✍ #محمدامین_رضایی
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
🔹منافع کشور ایجاب میکند که تصمیمگیرندگان در اقتصاد سیاسی کشور اعم از مجلسیها و دولتیها، پیآمدهای افزایش رسمی نرخ دلار طی سال گذشته و پنج برابر کردن آن با ادعای قطع رانتخواری و با عنوان جراحی اقتصادی را، در یک جلسه مشترک، از زبان کارشناسان اقتصاد ایران فهم، به قضاوت بنشینند.
🗣حسن سبحانی
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
.
سال مهار تورم، رشد تولید
♻️ جلوگیری از اجرای نسخههای بحرانزا، پیششرط مهار تورم
🔰 حمید رسایی: رهبر انقلاب فرمودهاند: «قضیّه تعدیل وقتی در دهه ۷۰ پیش آمد، مشکل عدالت اجتماعی در کشور ما بهمعنای واقعی کلمه ضربه خورد، شکاف طبقاتی به وجود آمد؛ ممکن است یک فوائدی داشت، امّا این ضررهای عمده را هم ما تحمّل کردیم.» (۱۳۹۷/۰۳/۰۲)
◀️ «تعدیل ساختاری» طرحی است که توسط سازمان آمریکایی صندوق بینالمللی پول در برخی از کشورها اجرا شد.
◀️ هستۀ اصلی این طرح، افزایش قیمتها -بویژه ارز و انرژی- توسط دولتهاست که با عناوینی همچون «واقعیسازی و آزادسازی قیمتها» و «مردمیسازی یارانهها» زینت داده میشود. اینکار با توهّم اینکه افزایش قیمتها منجر به پیشرفت میشود، انجام میگیرد.
◀️ تجربه تاریخی: اجرای تعدیل درکشورها با له شدن طبقات محروم به علت گرانیها، شورش مردم و جان باختن آنها همراه بوده است. (شیلی در دهه ۷۰م، ایران در ابتدای دهه ۷۰ش)
◀️ اکنون دولت سیزدهم نیز به امید دستیابی به جهش اقتصادی، درحال اجرای این طرح است که سرانجام روشنی ندارد.
◀️ این رویه، با شعارهای دولت سیزدهم همخوانی ندارد. «عدالت» و «به مسلخ بردن محرومان» با یکدیگر سنخیتی ندارند.
❌ گاهی برای بهبود وضعیت، درگام اول نیاز به اجرای برنامۀ پیچیده نیست؛ عدم اجرای برنامههای مخرّب و بازگشت از مسیر نادرست، اقدامی مهم در آرام شدن اوضاع است.
تعدیل ساختاری، تخریب ستونهای یک منزل است. با بازگشت از این نسخۀ خانمانسوز، از تخریب ستونها جلوگیری میشود.
#مهار_تورم
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee