🔴 رگ های غیرت دینی
🔹در پی انتقادات گسترده از برخی بخش های مجموعه "پایتخت" فشارها و تخطئه ها علیه منتقدین شروع شد.
اما جالب اینجاست که اولین مشت های آهنین از آستین برخی دوستان به اصطلاح انقلابی و خودی بیرون آمد!!!
🔺دوستان عزیز به پیر به پیغمبر ما هم متوجه می شویم که :
- تولید فیلم و سریال و در کل محصولات فرهنگی خیلی سخت و طاقت فرساست.
- صداوسیمای ما در جنگ رسانه ای نابرابر با غول هایی مثل بی بی سی و منوتو و صدها شبکه رنگارنگ ماهواره ای می باشد.
- مجموعه "پایتخت" نکات مثبت فراوانی هم دارد
- و ...
🔺اما یادمان نرود به یکی از مهمترین و اساسی ترین شعائر اسلامی یعنی "مناسک حج" توهین شده و از رَمی جمرات گرفته تا تبرّک جستن به آب زمزم و تا کوچکترین احکام حج با لودگیِ هرچه تمام تر مورد استهزاء واقع شده است.
🔺گیرم به فرض محال توانستیم تمام مخاطبین شبکه های ماهواره ای را جذب صداوسیما کنیم. به چه قیمتی؟ به قیمت توهین به مهمترین ارزش ها ؟؟
🔺برادران عزیز آیا یک مقدار مصلحت سنجی های بی مورد و محاسبات و معادلاتِ به ظاهر عقلانی یا سیاسی مان زیاد از حد نشده است؟
شما را بخدا بگذارید گاهی این اندک رگ های غیرتِ دینیِ مانده در جانمان برای خدا و شعائر الهی بجنبد ...
✍"قاسم اکبری"
@howzehenghelabi
🔴نامه تند میرسلیم به روحانی درباره سیاست های دولت که منجر به شیوع بیشتر کرونا شد!
🔹مصطفی میرسلیم، نماینده منتخب مجلس در نامهای به حسن روحانی نوشته است: "چرا با شناخت تجربۀ چین و هشدار جدی اولیۀ وزیر بهداشت روزی که متوجه شدید دو نفر اول مبتلا به کرونا در قم شناسایی شدند بلافاصله دستور نفرمودید بر آن شهر محدودیتهایی که ضرورت آن را امروز ابلاغ کردید اعمال شود؟
🔹وی خطاب به روحانی نوشته است: "چرا علیرغم توصیههای مسئولان بهداشتی و درمانی کشور اجازه دادید تجمع مردم برای خریدهای شب عید، در فروشگاهها و اماکن عمومی بدون اعمال محدودیت انجام گیرد و در نتیجه کشور ما را به نقطۀ اوج اول در ابتدای فروردین ماه برساند."
🔹میرسلیم نوشته است: "چرا روشهای عادی را که در دولتهای سابق هم رایج بود بکار بردید؛ نظیر اعلام اختصاص اولیۀ ۶۰ لیتر بنزین اضافی (که بعدا مفتضحانه لغو شد) و افتتاح برخی بزرگراهها در اواخر اسفند و بحبوحۀ اوج گرفتن کرونا که همه مشوق مردم برای برنامه ریزی سفرهای نوروزی می شود؟"
@howzehenghelabi
⭕️ اکبر نبوی، روزنامه نگار:
🔹سالها گفتند رئیس جمهور قدرت لازم را ندارد.
از چیزی موهوم به نام "دولت سایه" حرف زدند و ...
🔹اما همه دیدند که آقای روحانی نزدیک به یک ماه در برابر همهی کارشناسان و عاقلان ایستاد، نظر غلطاش را به کرسی نشاند و کرونا گسترش یافت.
حالا مردم فهمیدهاند رئیس جمهور چه قدرتی دارد.
@howzehenghelabi
🔰مدیران صداوسیما آیا مطالبات رهبر معظم انقلاب را پیگیری کردید؟!!!
🔺مقام معظم رهبری (مدظله) :
🌱هویت حقیقی جامعه، هویت اخلاقی آنهاست🌱
اخلاقهای رفتاری افراد جامعه مثل:
✳️انضباط اجتماعی، وجدان کاری، نظم و برنامهریزی، ادب اجتماعی
✳️توجه به خانواده، رعایت حق دیگران....
✳️کرامت انسان، احساس مسؤولیت، اعتماد به نفس ملی، شجاعت شخصی و شجاعت ملی
✳️قناعت.... امانت، درستکاری
✳️حقطلبی، زیبایی طلبی.... یعنی به دنبال زیبایی بودن، زندگی را زیبا کردن؛ هم ظاهر زندگی را و هم باطن زندگی را؛ محیط خانواده، محیط بیرون، محیط خیابان، محیط پارک و محیط شهر
✳️نفی مصرفزدگی، عفت، احترام و ادب به والدین و به معلم.
✅اینها خلقیات و فضایل اخلاقی ماست.
❗️صدا و سیما خودش را متکفل گسترش این خلقیات بداند❗
🔺شما در هر برنامهیی که میسازید، در هر سریال تلویزیونی، در هر محاوره، در هر میزگرد، در هر گفتگوی تلفنی و در هر گزارش، متوجه باشید که این فضایل تقویت شود؛ این چیزها نقض و زیر پا انداخته نشود.🔺
(بیانات رهبری در دیدار مسئولان سازمان صدا و سیما، 1383/09/11)
@howzehenghelabi
⚡️صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔹پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔹حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔹پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔹وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔹این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
🔹خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
یاسر جبرائیلی
@howzehenghelabi
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ چرا ویروس روحانا خطرناکتر از کروناست
🔰 حمید رسایی: اذهان بسیاری از مردم در این روزها به این سئوال مشغول بود که چرا حسن روحانی نه تنها برای مقابله با کروناویروس جدی نیست بلکه در برابر تصمیمات مهم وزارت بهداشت که طی چند مکاتبه اعلام شد و در چند هفته اخیر در برابر اقداماتی که ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص جلوگیری از سفرها و قطع زنجیره انتقال ویروس داشت، مقاومت کرد؟!
در هفتههای پایانی اسفند کار به شکلی رها شده بود که برای مدتی همه دنبال روحانی بودند تا جناب پرزیدنت را پیدا کنند و در مقابل دوربین قرار دهند بلکه رئیس دولت از برنامههایش برای مقابله با این ویروس و تامین سلامت مردم بگوید اما اساسا اثری از روحانی نبود.
حالا عباس عبدی، یکی از حامیان روحانی واز چهرههای اصلاحات از دلایل این رفتار روحانی دریادداشتی پرده برداشته ونوشته: رئیس دولت گمان میکند که اکنون بهترین فرصت برای حل مسآله تحریمها و آغاز گفتگو با آمریکا و احیای برجام میداند واز قول و قرارهایی در این باره خبر میدهد.
در نگاه اول باورش سخت است که روحانی، #سلامت_مردم را به گروگان گرفته تا سیاستهای غلط مبتنی بر اعتماد به دشمن را محقق کند و به خیال خامش تحریمها را لغوکند!
اما مگر همین حسن روحانی نبود که #معیشت_مردم را به گروگان گرفت تا #برجام_هستهای را تحمیل کند؟ مگر همین روحانی نبود که در تصمیمگیری بنزین سه هزار تومانی #امنیت_مردم را به گروگان گرفت تا #برجام_موشکی و #برجام_منطقهای را تحمیل کند؟!
برای همین معتقدم که #ویروس_روحانا از #کروناویروس خطرناکتر است.
#روحانی_باید_برود
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
گزارش فارس از ناآرامی در زندان مرکزی تبریز
🔹تعدادی از زندانیان در بندهای هفت و ۹ زندان مرکزی تبریز از روز گذشته در اعتراض به عدم اعطای مرخصی و خطر ابتلا به ویروس کرونا در محیط زندان از تحویل غذا خودداری کردهاند.
🔹به گزارش خبرنگار فارس از تبریز، ظهر امروز تعدادی از زندانیان بااعتراض به عدم اعطای مرخصی، با آتش زدن پتوهایشان به اعتراض خود ادامه دادند که این امر منجر به ورود نیروهای امنیتی زندان به بند زندانیان شد.
🔹گفته می شود زندانیان به سوی افسر نگهبان حمله ور شدند و وی را خلع سلاح کردند و نیروهای امنیتی در این دو بند برای آرام کردن اوضاع مجبور به تیراندازی شدند که چند نفر از زندانیان زخمی شده که به بیمارستان ارتش و نیروی انتظامی تبریز منتقل شدند.
🔹براساس این گزارش در دو بند هفت و ۹ زندان مرکزی تبریز بیشتر زندانیان اعدامی، اراذل و اوباش و خطرناک نگهداری می شوند.
🔹کسب اطلاع خبرنگار فارس درحالی است که روابط عمومی زندان مرکزی تبریز ، اخبار و فیلم های انتشار یافته در فضای مجازی مبنی بر نا آرامی در زندان تبریز را تکذیب کرده است.
🔸برابر بررسیهای به عمل آمده مشخص شد چند نفر از زندانیان خواستههایی داشتند که با صحبت و توضیحات مسئولان مربوطه مشکل شان رفع شد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡💡پاسخ استاد #رحیم_پور_ازغدی به کسانی که می گویند:چون اکثریت بی دین اند من نمی توانم دینداری کنم.
@howzehenghelabi
🔰پخش نظرات مردمی سریال پایتخت در صداوسیما یک طرفه بود.
🔺اینکه صداوسیما یک طرفه نظرات مثبت مردم را در مورد سریال پخش میکند به دور از انصاف است.
🔺 لطف کنید انتقادات سازنده در مورد ایرادات این سریال را از زبان کارشناسان مذهبی برنامه سمت خدا به عنوان نمایندگان جریان ارزشی جامعه هم پخش کنید.
@howzehenghelabi
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علامه مصباح:
🔻 در این اواخر عمر که مشخص است طمعی برای گرفتن پست و مقامی ندارم صادقانه می گویم :
👈 در طول تاریخ اسلام، بعد از ائمه اطهار (علیهم السلام) هیچ رهبری به جامعیت مقام معظم رهبری نداشتیم
#بازنشر
@howzehenghelabi