دوره آموزش اخلاق اسلامی از سوی رایزنی فرهنگی ایران در دانشکده اسلامی المصطفی(ص) العالمیة در کامپالا برگزار شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، بنابه دعوت حجتالاسلام والمسلمین بکائی، رئیس دانشکده اسلامی المصطفی(ص) العالمیة در کامپالا، محمدرضا قزلسفلی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اوگاندا به عنوان استاد داوطلب به منظور تعامل و همکاری بیشتر بین دو نهاد علمی، آموزشی و فرهنگی کشورمان برای 62 دانشجوی سال اول این دانشکده به تدریس اخلاق اسلامی «Islamic Ethics and Morals» پرداخت.
کلیات مباحث مرتبط با اخلاق، تشریح فضایل و خصایص اخلاقی با شواهد مثال، تشریح رذایل اخلاقی به همراه شواهد مثال از جمله سرفصلها و عناوین مطالب تدریس شده در طول ترم تحصیلی گذشته در سه بخش است.
همچنین، علاوه بر آموزش اخلاق اسلامی، مباحثی در خصوص «مدیریت فرهنگ اسلامی» و «اندیشه اسلامی» نیز در اوایل ترم تحصیلی گذشته توسط رایزن فرهنگی ایران در اوگاندا تدریس شد. https://eitaa.com/howzehinternational
به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ گردهمایی سالانه رهبران مساجد انگلیس با حضور صدها نفر از رهبران دینی این کشور ۲۰ مهرماه سال جاری در لندن برگزار میشود.
این گردهمایی هر ساله با شعار «مساجد ما، آینده ما» در پایتخت انگلیس برگزار میشود و این گردهمایی امسال به بررسی مسائل و چالشهای پیش روی جوانان مسلمان این کشور خواهد پرداخت.
در این گردهمایی علاوه بر سخنرانی کارشناسان، برنامههایی همچون برپایی نمایشگاه و کارگاه و نمایش فیلم درباره جوانان مسلمان این کشور اجرا خواهد شد.
سال ۲۰۱۸ گردهمایی رهبران مساجد بریتانیا با حضور ۸۰۰ هیئت از مساجد سراسر این کشور برگزار شد.
بنابر آمار ۵۰ درصد از جمعیت مسلمانان انگلیس را جوانان ۲۴ سال به پایین تشکیل میدهند و در حال حاضر ۱۷۰۰ مسجد در بریتانیا فعال هستند. https://eitaa.com/howzehinternational
به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ در حالی که اوضاع جسمانی رهبر جنبش اسلامی نیجریه به سبب ترکشی که در بدن دارد؛ بسیار حساس است، دستگاه قضایی این کشور صدور حکم او را باز هم به تعویق انداخت.
دستگاه قضایی نیجریه پس از بحث و گفتگو میان وکلا و دادستانی در دیوان عالی ایالت کادونا صدور رای درباره حجت الاسلام شیخ «ابراهیم زکزکی» را ۱۱ روز به تعویق انداخت!
پزشکان اعلام کرده اند که شیخ زکزکی بینایی چشم سمت چپ خود را کاملا از دست داده است و چشم سمت راست او هم تنها ۴۵ درصد بینایی دارد.
این در حالی است که همسر او هم به سبب ترکشی که در بدن خود دارد به مراقبت پزشکی بسیار دقیقی نیازمند است.
دستگاه قضایی نیجریه شرط آزادی وی را معالجه در داخل نیجریه تعیین کرده است؛ اما بنا به ارزیابیهای دیگر و طبق توافق قبلی با دادگاه، احتمال انتقال او به خارج از کشور ــ بویژه ترکیه ــ وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ شهر "ابوجا" پایتخت کشور نیجریه امروز دوشنبه 31 تیر 1398 نیز همانند چهار سال گذشته، صحنه تظاهرات مسالمت آمیز مردم این کشور بود.
مردم در تظاهراتی آرام خواستار آزادی برای آزادی شیخ «ابراهیم زکزکی» بودند.
اما نیروهای پلیس نیجریه با یورش به تظاهرات کنندگان، این تجمع را به خشونت کشیده و بیش از 10 نفر از آنها را به شهادت رساندند.
به گزارش خبرنگار ابنا از ابوجا، تعداد شهدای این حمله تاکنون (ساعت 3 بامداد سهشنبه 31 تیرماه) به 11 نفر رسیده است. https://eitaa.com/howzehinternational
رئیس شورای اتحاد اهل سنت پاکستان:
🔹اگر آمریکا به ایران حمله کند پاکستان در کنار ایران خواهد بود
🔹عربستان صد سال هم با یمن بجنگد پیروز نخواهد شد. https://eitaa.com/howzehinternational
به گزارش حوزه امام و رهبری خبرگزاری فارس، رابط نماینده مقام معظم رهبری در هندوستان با حضور در کمیته امداد، سومین مرحله کمکهای شیعیان هندوستان برای مردم سیلزده کشورمان را به این نهاد اهدا کرد.
این بخش از کمکهای شیعیان و مردم نیکوکار هندوستان برای سیلزدگان ایران معادل ۷۰ هزار دلار وجه نقد به همراه ۱۵ میلیون روپیه، طی چند روز گذشته به رئیس کمیته امداد تحویل شد.
سیّد پرویز فتاح در نامهای به حجتالاسلام قمی معاون ارتباطات بینالملل دفتر مقام معظم رهبری، ضمن تقدیر از این اقدام مردم نیکوکار هندوستان، تاکید کرد که این مبلغ همچون کمکهای پیشین، صرف تامین نیازها و مسکن مددجویان ساکن در مناطق سیلزده خواهد شد.
شیعیان هندوستان پیش از این در ۲ مرحله مبلغ سه میلیارد تومان به صورت نقدی و ۳۹ قطعه طلا را با تحویل به کمیته امداد، به سیلزدگان کشور اختصاص دادنده بودند.
جمعی از مسلمانان منطقه کشمیر با ارسال نامهای به رهبر معظم انقلاب با اظهار تأسف از حادثه سیل در ایران، عنوان کردند: ما مردم و جوانان در شهرهای کشمیر هندوستان، ضمن آرزوی سلامتی، عزت و سربلندی برای رهبر معظم انقلاب اسلامی، بدین وسیله به استحضار میرسانیم از حادثه تأسف برانگیز سیل اخیر در ایران که سبب ویرانی و خسارت زیادی به مردم شریف ایران شد، بسیار متأسف هستیم و صمیمانه با همه حادثهدیدگان اظهار همدردی میکنیم.
در ادامه این نامه، به راهاندازی ستادهای جمعآوری کمک برای سیلزدگان اشاره و خاطرنشان شده است: موسسات و سازمانهای مردمی و جوانان منطقه، پشت سر علما و روحانیون اقدام به راهاندازی ستادهای جمعآوری کمک برای سیلزدگان ایران کردند و در حد توان، کمک های نقدی و غیرنقدی خود را اهدا کردند.
در این نامه همچنین تاکید شده است: مردم برخی از مناطق علیرغم اینکه خود از سطح اقتصادی پایینی برخوردار هستند، اما خالصانه علاوه بر اهدای مبالغ نقدی، زمین کشاورزی، احشام و دام خود را هدیه کردند و همچنین بانوان اقدام به اهدای زیورآلات و جواهرات خود برای کمک به سیلزدگان ایران داشتند که این اقدام مردم منطقه، برخاسته از ارادت قلبی به نظام جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری بوده است.
به دنبال وصول این نامه، معاونت بینالملل دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی مراتب تشکر حضرت آیت الله خامنهای را از احساسات و عواطف ارزشمند مردم متدین و مقاوم کشمیر ابلاغ کرد. https://eitaa.com/howzehinternational
به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ حکم بازداشت غیابی ده متهم لیبیایی در ارتباط با ناپدید شدن امام «موسی صدر» صادر شد.
قاضی «زاهر حمادة» بازپرس دستگاه قضائی لبنان حکم بازداشت غیابی ۱۰ متهم لیبیایی در پرونده ناپدید شدن امام موسی صدر و دو همراه ایشان «محمد یعقوب» و «عباس بدرالدین» را صادر کرد.
«سیف الاسلام قذافی» پسر معمر قذافی دیکتاتور مخلوع لیبی، «عبدالله السنوسی» و «احمد رمضان الاصبیعی» از بارزترین متهمان پرونده ناپدید شدن امام موسی صدر هستند.
دادستانی لبنان اعلام کرد: دلایلی در اختیار دارد که نشان میدهد این متهمان در ربوده شدن امام موسی صدر دست داشتند.
این درحالی است که وزارت خارجه دولت وفاق ملی لیبی بارها حکم دادگاه لبنان در این خصوص را نادیده گرفت، در نتیجه حکم بازداشت غیابی افراد مزبور صادر شد.
قاضی حماده به منظور ارجاع حکم جلب متهمان به پلیس بین الملل، سایر اقدامات حقوقی لازم را برای اجرایی شدن حکم دنبال خواهد کرد.
سید موسی صدر در ۱۴ خرداد ۱۳۰۷ هجری شمسی در شهر مقدس قم به دنیا آمد. پدر ایشان مرحوم آیت الله العظمی «سید صدرالدین صدر» بود. https://eitaa.com/howzehinternational
به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ آیت الله «سيد محمدرضا الخِرسان الموسوی» از علمای نجف اشراف دار فانی را وداع گفت.
وی فرزند مرحوم آیت الله «سيد حسن الخرسان»(ره) و برادر علامه «السيد محمد مهدي الخرسان» پژوهشگر حوزوی بود.
آیت الله سيد محمدرضا الخِرسان سالها نزد فحول حوزه های علمیه ــ بویژه آیت الله العظمی «سید ابوالقاسم خوئی»(ره) ــ تحصیل کرد و از فضلای مهم و طرف مشورت مراجع عظام محسوب می شد.
وی صبح دیروز سه شنبه 1 مرداد 1398 در نجف اشرف دار فانی را وداع گفت.
مراسم تشییع و تدفین این عالم برجسته امروز چهارشنبه در نجف برگزار خواهد شد.
چهار استراتژی اندونزی برای تشویق به گردشگری حلال
وزارت گردشگری اندونزی چهار استراتژی را برای تشویق به سرمایهگذاری در گردشگری حلال و توزیع برابر سرمایهگذاری در مناطق توریستی حلال اجرا میکند.
جریان توسعه گردشگری حلال در اندونزی هنوز در ماندالیکا، لومبوک میانی و نوساتِنگارای غربی متمرکز است. از سوی دیگر، اندونزی از نگاه مرکز مطالعات «شاخص جهانی سفر مسلمانان» (Global Muslim Travel Index) ۱۰ مقصد برتر توریستی حلال در سطح جهانی دارد.
وزارت گردشگری اندونزی اعلام کرد: «میزان سرمایهگذاری برای گردشگری حلال در ماندالیکا به ۲ میلیارد دلار یا حدود ۲۸ تریلیون روپیه رسیده، چراکه ماندالیکا به عنوان یک منطقه ویژه اقتصادی گردشگری با امتیاز و ویژگی گردشگری دریایی تعیین شده است».
بنابراین، حداقل چهار استراتژی اصلی وجود دارد که برای تشویق به توزیع برابر سرمایهگذاری، در ۹ مقصد توریستی حلال دیگر در اندونزی اجرا میشود.
نخست، تسهیل مقررات صدور مجوز سرمایهگذاری است.
دومین استراتژی همکاری با وزارتخانهها و مؤسسات مربوطه برای بهبود زیرساختهای فیزیکی و غیرفیزیکی در مناطق گردشگری است.
گام سوم تقویت تمام خدمات مدیریت منطقه گردشگری حلال برای گردشگران است.
قدم چهارم که سختترین کار محسوب میشود، تقویت منابع انسانی در بخش گردشگری است. https://eitaa.com/howzehinternational
آلمان میزبان بزرگترین نشست جهانی «گفتگوی ادیان»
شهر لینداو آلمان با حضور بیش از ۹۰۰ شخصیت و نماینده از ادیان و مذاهب مختلف جهان میزبان بزرگترین نشست جهانی «گفتگوی ادیان» خواهد بود.
آلمان برای نخستین بار میزبان مهمترین نشست جهانی گفتگوی ادیان در شهر لینداو در ایالت بایرن در شرق دریاچه کنستانس از 20 تا 23 آگوست آینده خواهد بود.
این نشست با حضور 900 شرکت کننده از بیش از یکصد کشور به نمایندگی از 17 دین و مذهب با هدف تقویت گفتگو و همکاری به منظور صلح برگزار خواهد شد.
این نشست، دهمین تجمع جهانی سازمان «ادیان به منظور صلح» از زمان تاسیسش در سال 1961 به شمار می آید. این سازمان غیر دولتی در نیویورک به طور تقریبی نشست های خود را هر پنج سال برگزار کرده است.
این برای نخستین بار است که آلمان میزبانی نشست گفتگوی ادیان را برعهده گرفته است.
گفتنی است، تعداد مسلمانان در آلمان، چهار میلیون و 500 هزار نفر است و مسلمانان بزرگترین اقلیت مذهبی در آلمان به شمار می آیند؛ به طوری که در دهه 19 کشور آلمان به یکی از مهمترین مراکز اسلام شناسی تبدیل شد و مرکز اسلامی هامبورگ یک مرکز بین المللی در این کشور به شمار می آید؛ در آلمان مسلمانان از لحاظ دینی آزادی دارند، بیشتر مسلمانان آلمان می توانند مسائل مذهبی خود را آزادانه انجام دهند و نیمی از آنها، به شدت پایبند ادای تکالیف و وظایف مذهبی هستند. https://eitaa.com/howzehinternational
نگاهی به مشکلات آموزش اسلامی در «نیدرزاکسن» آلمان
آمارها در ایالت "نیدرزاکسن" آلمان نشان میدهد که در سال گذشته از میان ۶۷ هزار دانشآموز مسلمان، ۴ هزار نفر در کلاسهای آموزش اسلامی شرکت کردهاند.
مسئولان وزارت فرهنگ در ایالت نیدرزاکسن معتقدند که کمبود معلم در حوزه آموزش اسلامی باعث شده که تعداد کمی از دانشآموزان شانس شرکت در کلاسهای اسلامی را پیدا کنند.
در سال جاری، ۳۶ زن و مرد در ۶۲ مدرسه عمومی، به تدریس امور اسلامی میپردازند. این در حالی است که سال ۲۰۱۴ حدود ۳۰ معلم در این حوزه فعالیت داشتند.
تعداد معلمان برای آموزش اسلامی در مدارس بسیار کم است و مؤسسات الهیات اسلامی باید برای حل این مشکل چارهای پیدا کنند. در این راستا، وزارت آموزش و پژوهش فدرال سالانه مبلغ ۴ میلیون یورو در اختیار مؤسسات الهیات اسلامی در نیدرزاکسن، بایرن، هسن، نوردراین-وستفالن، بادن-وورتمبرگ و برلین قرار میدهد.
"آنیا کارلیچک" وزیر امور آموزش و پژوهش آلمان، در این باره میگوید: «دولت باید برای ترغیب معلمان به آموزش اسلامی در مدارس تلاش کند».
مسئولان وزارت فرهنگ در ایالت نیدرزاکسن چندی پیش اعلام کردند که آموزش اسلامی در ایالت نیدرزاکسن به زودی متوقف خواهد شد، زیرا کماکان به اندازه کافی معلم برای آموزش اسلامی وجود ندارد. همچنین براساس آمارهای موجود، در حال حاضر همه دانشآموزان مسلمان در ایالت نیدرزاکسن امکان حضور در کلاسهای آموزش اسلامی را ندارند.
در حال حاضر ۱۵۰ دانشجو برای شرکت در دوره آموزش اسلامی مؤسسه الهیات اسلامی اسنابروک ثبتنام کردهاند. "کوشکون ساغلام" مسئول هماهنگی این مؤسسه، در این باره گفت: «فرصتهای شغلی خوبی برای فارغالتحصیلان رشته الهیات اسلامی وجود دارد. از سوی دیگر، حذف قانون ممنوعیت پوشیدن روسری برای معلمان در سال ۲۰۱۵ باعث شده تا تعداد علاقهمندان به این رشته افزایش یابد». https://eitaa.com/howzehinternational