#کارنمای_پژوهش_مدارس _سال1398
🔶 واحد پژوهش مدرسه علمیه هراتی شهرستان تربت حیدریه
🔰 مسئول محترم پژوهش حجت الاسلام محمد حسین عصمتی یحیی آبادی
🔹 شرح فعالیت های واحد پژوهش مدرسه را در سال 1398 در پیام بعدی 👇👇👇👇 مشاهده فرمائید:
🌐 لینک اختصاصی در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐لینک کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
🔹 اهم فعالیت های واحد پژوهش مدرسه علمیه هراتی شهرستان تربت حیدریه در سال98 که با حمایت-های معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان صورت گرفته است.
🔹نشست های علمی
📙 واحد پژوهش مدرسه علمیه هراتی تربت حیدریه با هدف افزایش توان علمی طلاب اقدام به برگزاری نشست های علمی با موضوعاتی همچون «معيارهاي بسيجي از ديدگاه قرآن وحديث، سير تطور مفهوم اجتهاد، اهمیت پژوهش و کار کرد آن در پاسخ گویی به نیاز های جامعه اسلامی، شبهات پيرامون شخصيت نبي مكرم اسلام (ص)، شبهات پيرامون دفاع مقدس، بررسي زندگينامه علمی شيخ انصاري(ره)، مباني ديني نظام جمهوري اسلامي و تشكيل حكومت قبل از ظهور امام (عج)» برگزار نموده است
🔹برگزاري كنفرانس هاي علمي
به همت واحد پژوهش این مدرسه دو کنفرانس علمی در بحث علم اصول با موضوع مبحث ضد و در بحث ادبیات ادبیات عرب با موضوع مبحث فاعل برگزار شده است
🔹کارگاهها
برگزاری کارگاه های تخصصی از جمله « كارگاه روش مقاله نويسي، آشنایی با رایانه، آشنایی با ورد، آشنایی با نرم افزارهای اسلامی، معرفي منابع مرجع در فقه اماميه، معرفي كتب مرجع ادبيات عرب و کارگاه تقرير نويسي درس خارج(که برای اولین بار در شهرستان تربت حيدريه با حضور اساتید سطح عالی حوزه علمیه خراسان برگزار شد)» از جمله اقدامات واحد پژوهش این مدرسه با هدف آشنائی بیشتر طلاب با مباحث کاربردی و پژوهشی، می باشد
🔹ساماندهی و تجهيز کتابخانه و واحد رایانه مدرسه
با پیگیری های واحد پژوهش این مدرسه، با خرید کتابهای مورد نیاز رشته های تخصصی مدرسه کتابخانه تخصصی مدرسه در کنار کتابخانه عمومی راه اندازی شده و همچنین اجرای طرح اهدای دانایی، پالایش و ترمیم کتب، راه اندازی کتابخانه مجازی مدرسه در پیام رسان ایتا از دیگر اقدامات واحد پژوهش این مدرسه در بخش کتابخانه های می باشد
و این مدرسه با بروزرسانی نرم افزار ها و تعمیر سیستم ها و نصب مودم جدید اینترنت با استفاده ازقابلیت فیبر نوری جهت سرعت بخشیدن اتصال به اینترنت، اقدامات مهمی را انجام داده اند
🔹 ارائه مشاوره های پژوهشی
در این مدرسه به بیش از 80نفر طلاب سطح دو و سه توسط اساتید مشاور مدرسه مشاوره در عرصه مقالات، پایان نامه سطح سه و چهار و تولید نرم افزار، ارائه شده
🔹 حضور در فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان.
از میان آثار ارسالی به چهاردهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان در بخش نرم افزار یک اثر موفق به کسب رتبه سوم شد و همچنین در بخش مقالات دو نفر از طلاب مدرسه در سطح استان موفق به کسب رتبه شایسته تحسین شده اند.
🔹 تشکیل کارگروههای پژوهشی
واحد پژوهش این مدرسه با تشکیل کارگروه های مختلف از جمله «کار گروه فقه، کارگروه ادبیات عرب، کارگروه علوم عقلی» سعی در مشارکت دادن کلیه طلاب در بحث پژوهش و کار گروهی نموده است و همچنین با تشکیل گروه نرم افزاری مرآت اقدام به تولید دو نرم افزار مجموعه مقالات مدرسه هراتی و نرم افزار اصول نموده است
🔹 انتشار نشریه داخلی مدرسه
در سال جاری ششمین شماره از نشریه داخلی مدرسه با مطالبی همچون «سخنان اساتید مدرسه در اهمیت پژوهش، معرفی علمای شهرستان، خلاصه نشست های علمی و ... » به همت واحد پژوهش این مدرسه منتشر شده است.
🔹 برگزاری نمایشگاه
برگزاری نمایشگاه کتاب طرح تجهیز کتابخانه، برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته پژوهش، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای علمی پژوهشی مدرسه هراتی در هفته پژوهش، برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت دهه فجر از جمله اقدامات نمایشگاهی واحد پژوهش این مدرسه می باشد
🔹 برگزاري مسابقات پژوهشي در بخش های مختلف مانند مقاله کوتاه، شعر، داستان، ایده پژوهشی، نرم افزار، نصب سه تابلو اعلانات پژوهشی در نقاط مختلف مدرسه جهت اطلاع رسانی به طلاب، نصب بنر های مختلف با موضوعات پژوهشی در سطح مدرسه، راه اندازی کانالهای واحد پژوهش در پیام رسانهای داخلی سروش و ایتا از دیگر اقدامات این مدرسه می باشد
🌐 لینک اختصاصی در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐لینک کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨✨ #ميلاد حضرت علي اکبر عليه السلام و روز #جوان مبارکباد.🌺🌺
#مطالعه_کوتاه
حضرت علی اکبر (علیه السلام) در صورت و سیرت، عفت و عصمت، سخاوت و شجاعت، شهامت و متانت، فصاحت و بلاغت، تواضع و کرامت، اخلاق و مروت، کمال و مکارم، حلم وفضل و دیگر صفات و خصوصیات خود، نشان از اقیانوس بیکران فضایل و مکارم، آن یکتای بی همتا در میان آدمیان و خاتم رسولان، یعنی منجی عالم بشریت، حضرت محمد مصطفی(ص) داشت.
در غیرت و شجاعت حضرت علی اکبر (علیه السلام) همین بس که اولین شهید از اهل بیت امام حسین(علیه السلام) است؛ چنان که درزیارت ایشان می خوانیم:
السَّلَامُ عَلَیكَ یا أَوَّلَ قَتِیلٍ مِنْ نَسْلِ خَیرِ سَلِیلٍ، مِنْ سُلَالَهِ إِبْرَاهِیمَ الْخَلِیلِ ... .
سلام بر تو، اى نخستین کشته از تبار بهترین بازمانده از نسل ابراهیم خلیل... .
✅ســـلام و درود بي پايان بر صورت و سيرت پيامبر گونهاش💐💐
🌸دوستانتان را دعوت کنید؛
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#هیئت_اندیشه_ورز
#خبر_پژوهشی
✅نرمافزار «اقتصادنا» به بهرهبرداری رسید.
📱اولین نسخه از نرمافزار اندرویدی (اپ) «اقتصادنا» حاوی صوت دوره فشرده بانکداری اسلامی و نشستهای پولی و بانکی «اقتصادنا» و کلاس تاریخ عقاید اقتصادی به همت هیئت اندیشهورز اقتصاد و الگوی پیشرفت اسلامی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان منتشر شد.
💽حاوی صوت دوره فشرده بانکداری اسلامی است که در قالب درس بانکداری اسلامی ارائه شده است. این دوره در سطح نسبتا بالایی از مباحث بانکی و چالشهای فقهی آن برگزار شده است.
🔰دربردارنده صوت نشستهای تخصصی «اقتصادنا» است که با رویکرد انتقادی به بانکداری موجود توسط متخصصان و صاحبنظران بانکداری اسلامی همچون دکتر بحرینی، دکتر توسلی، دکتر مروی، دکتر دولتآبادی، دکتر بخشی، دکتر روحانی و... با موضوعاتی نظیر فقه پول و بانک، ماهیت اعتباری یا حقیقی پول، جریان بهره، خلق پول و استثمار دلاری، مکانیسم خلق پول بانکی و جایگزینهای آن، ماهیت بانک و نقد قانون بانکداری بدون ربا از منظر خلق پول ارائه شده است.
❇️علاوه بر این و جهت استفاده بیشتر مخاطبان، صوت کلاسهای ارزشمند و ناب درس تاریخ عقاید اقتصادی که توسط استاد برجسته، آقای دکتر عادل پیغامی، استادیار دانشگاه امام صادق علیه السلام، برای دانشپژوهان دوره اول پودمانی اقتصاد، ارائه شده است، نیز در این مجموعه گردآوری شده است.
🌸دوستانتان را دعوت کنید؛
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
اقتصادنا اسفندماه 98.apk
1.62M
#هیئت_اندیشه_ورز
📣بهرهبرداری از اولین نسخه نرمافزار گوشی همراه (اپ) «#اقتصادنا»
🎆به همت #هیئت_اندیشه_ورز_اقتصاد_و_الگوی_پیشرفت_اسلامی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان
✅قابل اجرا بر روی گوشیهای هوشمند تلفن همراه
✅حاوی صوت نشستهای تخصصی اقتصادنا در حوزه پول و بانک
✅حاوی صوت دوره فشرده و تخصصی بانکداری اسلامی استادحجتالاسلام سیدعباس موسویان
✅حاوی صوت کلاس تاریخ عقاید اقتصادی دکتر عادل پیغامی
✅با قابلیت دریافت و اجرای صوتها
✅همراه با دستهبندی موضوعی
✅با قابلیت کاربری آسان و سبک و محیط جذاب
✅ مناسب برای آموزش مجازی در ایام تعطیلات اجباری
🌸دوستانتان را دعوت کنید؛
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
💠 #فراخوان_آثار_پژوهشی
🔰«ويژگي هاي پانزدهمين فراخوان آثار پژوهشي حوزه علميه خراسان»
✅پانزدهمین فراخوان آثار پژوهشي حوزة علميه خراسان، به منظور فراهم سازی تمهيدات ظهور ايدهها و انديشههاي نو در ساحت علوم اسلامي و انساني و ظرفيتسازي براي بروز شخصيتهاي پژوهشي، از اسفندماه 1398 فعاليت خود را آغاز نمود،
📚معاونت پژوهش حوزه علميه خراسان به عنوان متولي، بر آن است تا با اجراي فراخوانهاي متعدد در زمينه هاي مختلف علمي و پژوهشي؛ علاوه بر شناسايي استعدادهاي پژوهشي، آنها را سازماندهي و حمايتهاي لازم را انجام دهد.
براساس سياستهاي نظام جامع پژوهش حوزه علميه خراسان، و در راستاي مأموريت ها، راهبردها و برنامه هاي كلان پژوهش محوّل شده به اين معاونت؛ فراخوان پانزدهم آثار پژوهشي مي تواند در ارتقاء كيفي و كمي پژوهش هاي ديني حوزه علميه خراسان به منظور پاسخ گويي به نيازهاي جامعه، انقلاب، نظام اسلامي و جامعه بين الملل نقش آفريني فعالي داشته باشد.
❇️اين فراخوان با در نظر گرفتن چهار محور اصلي برنامه هاي كلان نظام پژوهش كه عبارتند از:
1. زيرساخت هاي پژوهشي؛
2. فرهنگ سازي پژوهش؛
3. منشورات علمي و تخصصي
4. نياز سنجي پژوهشی، فعاليت خود را به حول و قوه الهي آغاز كرده و لذا اساتيد، پژوهشگران و طلاب محترم مي توانند آثار خود را (حداكثر 5 اثر) در قالبهاي كتاب، پايان نامه، مقاله، طرح و ايدههای پژوهشی و نرم افزارهاي پژوهشي تا تاريخ 15/03/1399 از طريق سامانه فرخوان آثار پژوهشي به آدرس http://spnf.hozehkh.com/account/LoginHoze ارسال نمايند.
فراخوان پانزدهمين هم چنين در سه بخش ويژه «بيانيه گام دوم انقلاب؛ راهبردها و راهكارها؛ سردار سليماني و مكتب مقاومت؛ حوزه انقلابي، حوزه تحوّلي» نيز از آثار طلاب استقبال مي كند.
❇️برخي از مهمترين ويژگي هاي پانزدهمين فراخوان آثار پژوهشي حوزه علميه خراسان كه حاصلِ چندين جلسه كارگروه تخصصي مي باشد به شرح زير است:
1.بهره مندي از توانايي علمي اساتيد سطوح عالي حوزه در فرآيند ارزيابي و داوري مقالات؛
2.حمايت از چاپ آثار فاخر اساتيد سطوح عالي حوزه؛
3.شناسايي و حمايت از پژوهشگران و نويسندگان جوان؛
4.برگزاري كارگروه هاي تخصصي براي ارتقاي سطح پژوهشي نويسندگان جوان؛
5.معرفي برگزيدگان جهت شركت در همايش هاي علمي و بين المللي؛
6.احياء و تبليغ انديشه مقاومت اسلامي (در بخش ويژه فراخوان با عنوان: سردار سليماني و مكتب مقاومت)؛
7.ايجاد اهتمام به موضوع تحول حوزه (در بخش ويژه فراخوان با عنوان: حوزه انقلابي، حوزه تحوّلي)؛
8.آشنايي و ترويج آرمان هاي انقلاب (در بخش ويژه فراخوان با عنوان: بيانيه گام دوم انقلاب؛
9.راهبردها و راهكارها)؛
10.اعطاي تسهيلات چاپ اثر؛
11.چاپ و انتشار مقالات برگزيده در دوفصلنامه هاي علمي تخصصي حوزه علميه خراسان؛
12.چاپ آثار طلاب سطح يك و دو در نشريات داخلي مدارس علميه خراسان؛
13.چاپ چكيده مقالات برگزيده؛
14.چاپ مجموعه مقالات برگزيده؛
15.تسريع در فرآيند ارزيابي و داوري آثار به طور روزانه و آنلاين ؛
16.سرعت دهي در مراحل اجرايي فراخوان با حفظ دقت هاي بايسته.
☎️علاقمندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره 32008327- 051 (دبيرخانه آثار پژوهشي حوزه علميه خراسان) تماس حاصل نمايند.
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
✅معرفی #برگزیدگان چهاردهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#فصلنامه_علمی_تخصصی
📕نمایه سازی مقالات «دوفصلنامه آموزه های نوین کلامی» در پایگاه سیویلیکا
🔰حجت الاسلام جواد معين، مسئول اداره نشر و توليدات علمي در این زمینه گفتند: در راستاي فعاليت هاي تحوّلي حوزه علمیه خراسان دو فصلنامه « آموزه های نوین کلامی» این حوزه، پس از اخذ مجوز انتشار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و دريافت شماره ISSN از سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوري اسلامي ايران به همت اداره نشر و توليدات علمي معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان در پايگاه سيويليكا نمايه سازي شد.
📗دو فصلنامه آموزه های نوین کلامی، دربردارندۀ مقالات علمی طلاب حوزۀ علمیۀ خراسان در حوزه فلسفه و کلام اسلامی و با رویکرد انعکاس جدیدترین دستاورهای علمی و نظریات نوین کلامی است که زمینهای را برای تبادل اندیشه و همکاری دانشپژوهان، پژوهشگران، طلاب و اساتید حوزه علمیه فراهم میکند. از این رو جهت ايجاد بستري مناسب به منظور جلوگيري از پراكنده شدن نتايج مطالعات محققان ايراني، این نشریه در پایگاه سيويليكا قرار گرفت و نمایه سازی شد.
يكي از دستاوردهاي اين پايگاه در هم شكستن تمركزگرايي و از بين بردن مرزهاي جغرافيايي و فواصل براي دسترسي به اطلاعات و دانش مي باشد.
⬅️ادامه خبر در لینک زیر👇
http://www.hozehkh.com/OneEntry?entryID=37435
📒مشاهده مقالات نشريه « آموزه های نوین کلامی» در پايگاه سيويليكا به آدرس:
https://www.civilica.com/JournalIssue-JR_NTT-2-2.html
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#هیئت_اندیشه_ورز
🔰آغاز فعالیت های هیئت اندیشه ورز اسلام، ادیان و ارتباطات میان فرهنگی در سال 1399به صورت مجازی و آنلاین
فعالیت های هیئت اندشه ورز اسلام، ادیان و ارتباطات میان فرهنگی در سال جدید با پیش بینی برگزاری چند نشست علمی از چهاردهم فروردین ماه بصورت مجازی و آنلاین آغاز شده است.
✳️هیئت اندیشه ورز اسلام، ادیان و ارتباطات میان فرهنگی در ادامه فعالیتهای خود علاوه بر برگزاری نشستهای علمی تخصصی بصورت آنلاین و مجازی برنامه ریزی های لازم را جهت ثبت نام و شروع دوره تربیت پژوهشگر خود در سال 99 در دستور کار خود دارد.
💠این هیئت اندیشه ورز در نظر دارد با ارتباط آنلاین و مجازی با اساتید ارزیاب، مقالات ارسالی جهت چاپ در دو فصلنامه این هیئت را ارزیابی کرده و آثار برتر را به چاپ رساند، لذا علاقمندان جهت چاپ آثار می توانند مقاله های خود را جهت ارزیابی ارسال نمایند.
✅علاقمندان جهت اطلاع از برنامه های هیئت های اندیشه ورز معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان کانال رسمی این معاونت را در سروش و ایتا دنبال کنند.
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#گروه_پژوهشی
🔻تمدید شد
💠 #فراخوان_مقاله دو فصلنامه علمی «مطالعات اعتبار سنجی حدیث»
🔹گروه #رجال_پژوهی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان در نظر دارد به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری در راستای تقویت علم رجال، دو فصلنامه علمی «مطالعات اعتبار سنجی حدیث» را منتشر کرده و نسبت به اخذ امتیاز #علمی_پژوهشی آن اقدام نمایید. از این رو از تمامی علاقه مندان دعوت می شود مقالات پژوهشی خود را جهت انتشار در این دو فصلنامه ارسال نمایند.
🔸محورهای کلی فراخوان
▫️دانش رجال و اعتبار سنجی حدیث؛
▫️روش شناسی پژوهش های رجالی؛
▫️جریان های کهن و نو پدید اعتبار سنجی حدیث
🔸 جهت اطلاع 14 ریز موضوع می توانید به سامانه دو فصلنامه به آدرس vsh.journals.hozehkh.com مراجعه نمایید.
🔸شرایط مقاله ارسالی در تصویر ضمیمه موجود است
➖➖➖➖
🆔 @rejalkh
🌐vsh.journals.hozehkh.com
طلاب و پژوهشگران محترم جهت مشاهده محورها و موضوعات این فراخوان صفحه دوم بروشور را مشاهده نمایند.👇
🌐 پژوهش: سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
🌐 پژوهش: ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
#گروه_پژوهشی
📖بروشور فراخوان مقاله دوفصلنامه مطالعات اعتبارسنجي حدیث صفحه ۲
#رجال_پژوهی
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#معرفی_نرم_افزار_پژوهشی
#تولید نرمافزار اندروید #مقاله_نویسی
💠مقام معظم رهبری مدظله العالی
📚حوزه ی علمیه، یک کارخانه ی عظیم انسانی است که باید دائم تولید کند، حوزه باید کتاب و آدم و عالم و متدین و فکر و حرف تازه تولید کند.
دیدار علما و مدرسان حوزه علمیه قم، 30-11-70
✅سال #جهش_تولید مبارکباد
✳️بر همین اساس و در راستای تحقق شعار سال و همچنین ترویج فرهنگ #پژوهش، واحد پژوهش مدرسه امام صادق (ع) تایباد اقدام به تولید نرم افزار «مقاله نویسی آسان و کاربردی» نموده است که به مناسبت فرارسیدن میلاد باسعادت قائم آل محمد (عج الله تعالی فرجه الشریف) تا یک هفته به صورت رایگان در اختیار پژوهشگران و علاقه مندان گرامی قرار می گیرد،
🙏🏼از زحمات مسئول محترم پژوهش مدرسه امام صادق (علیه السلام) تایباد جناب حجت الاسلام علی صادقی که از پژوهشگران حوزه علمیه خراسان نیز میباشند تشکر میکنیم.
🔗شما می توانید از طریق لینک زیر نرم افزار
«مقاله نویسی آسان و کاربردی» را دانلود و نصب نمایید. 👇
http://cafebazaar.ir/app/?id=maqale.nevesi.asan&ref=share
لازم به ذکر است در هر بخش که گزینه خرید محصول داشت روی گزینه خرید محصول بزنید و سپس پرداخت را بزنید و به صورت رایگان انجام می شود.
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
✅معرفی #برگزیدگان چهاردهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان
📚شناسه کانال معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان در سروش و ایتا:
@howzehpajohesh
🔗لینک اختصاصی در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خبر_عمومی
🔴دعوت «سید حسن نصرالله» به پویش جهانی #اجتماع_قلبها
🔹قرائت دعای هفتم صحیفه سجادیه و دعای فرج
🔸شب نیمه شعبان؛ ساعت ۲۲
🔹در بیش از ۴۰ کشور جهان همراه با دیگر منتظران منجی
💐دوستانتان را دعوت کنید؛
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#خبر_عمومی
🔴خبر مهم
✳️سخنرانی تلویزیونی امام خامنهای (مدظله العالی) در روز نیمه شعبان
حضرت آیتالله العظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی روز پنجشنبه، ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ مصادف با نیمهی شعبان، سالروز ولادت باسعادت قائم آل محمد (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با ملت شریف ایران مستقیم سخن خواهند گفت.
✅سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب ساعت ۱۱ صبح از شبکههای رسانهی ملی و همچنین از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و حسابهای اینستاگرام و توئیتر این پایگاه به زبانهای مختلف و بصورت زنده پخش خواهد شد.
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
🔅🔅بر چهره پر ز نور مهدی صلوات🔅🔅
🔅🔅بر جان و دل صبور مهدی صلوات🔅🔅
🔅🔅تا امر فرج شود مهیا بفرست🔅🔅
🔅🔅بهر فرج و ظهور مهدی صلوات🔅🔅
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
برخیز که حجت خدا می آید
رحمت زحریم کبریا می آید
از گلشن عسگری گذر کن که سحر
بوی گل نرگس از فضا می آید
عید ولادت حضرت مهدی (عج) مبارکباد.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#معرفی_سایتهای_پژوهشی
📚سایتهای کتابخانه ای
📕قائمیه http://ghbook.ir/index.php?lang=fa
بیش از 15 هزار جلد کتاب با دسته بندی موضوعی و به 8 فرمت جهانی وورد پی دی اف اندروید ای او اس و ... قرار داده است که بسیار سایت مفید و پر کاربردی می باشد.
📒المکتبه الشیعه http://www.shiaonlinelibrary.com/
این سایت همان مکتبه اهل بیت نسخه 1 است که کتابهای آن را در بخش الکتب می شود یافت.
📗کتابخانه دیجیتال نور http://www.noorlib.ir/view/fa/default
مرکز نور کتابهای موجود در نرم افزار های خود را در سایت عرضه کرده و قابلیت دانلود 30 صفحه از کتاب را دارد شرط استفاده از این سایت عضویت و پرداخت هزینه می باشد
📙کتابخانه مدرسه فقاهت http://lib.eshia.ir/
کتابخانه مدرسه فقاهت در موضوعات مختلف تاریخی، علوم قرآنی تفسیر علوم حدیث و فقه کتابها را رایگان با قابلیت جست و جو در متن و کپی به کاربران ارائه میدهد
التفسیر http://www.altafsir.com/
این سایت کتابهای تفسیری و تجوید و ... را به زبان عربی ارائه می دهد.
📔مکتبه الوقفیه http://waqfeya.com/
از بهترین سایتهای کتابخانه ای به زبان عربی که در موضوعات مختلف کتابهای مرجع بسیاری را دارد
📓المکتبه الشامله http://shamela.ws/
نرم افزار مکتبه الشامله پیشتر توضیح داده شد این سایت این نرم افزار است که کتابها را در موضوعات مختلف ارائه می دهد.
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#معرفی_سایتهای_پژوهشی
➡️ادامه از پست قبلی معرفی برخی دیگر از #سایتهای_پژوهشی مفید
1. کتابخانه دیجیتالی دفتر تبلیغات قم http://dl.islamicdoc.com/faces/home.jspx
زیر نظر دفتر تبلیغات قم می باشد تعداد زیادی منابع را ارائه می دهد
2. کتابخانه کتاب پدیا ( کتابهای تخصصی عربی) http://www.ketabpedia.com/
3. کتابخانه یعسوب الدین http://www.yasoob.com/
بیش از 3 هزار منبع از شیعه و سنی در موضوعات مختلف
4 .دایره المعارف بزرگ اسلامی https://www.cgie.org.ir/
5. دانشنامه جهان اسلام http://rch.ac.ir/home
6. سایت مرکز فرهنگ و معارف قرآن http://maarefquran.com/
7. پژوهشکده باقر العلوم علیه السلام http://www.pajoohe.com/fa/
8. سایت پارس قرآن http://www.parsquran.com/
9. اندیشه قم http://www.andisheqom.com/
10. قرآن اِستادیز http://www.quranstudies.ir/
11. اهل بیت http://www.ahlolbait.com/
12. پایگاه اطلاع رسانی اسلامی پارسا http://islamicdatabank.com/
13. حدیث نت http://www.hadith.net/
14. شهر حدیث http://hadithcity.com/
15. چهارده معصومین http://www.14masoomin.com/
16. جست و جوگر حدیثی میزان http://mizan.hadith.net/
اگر به دنبال یافتن حدیثی در موضوع خاص یا از معصوم خاص باشید این سایت کمک خوبی برای یافتن حدیث می باشد.
17. 🔻سایتهای پاسخگویی دینی
18. پرسمان http://www.porseman.org/
19. مرکز ملی پاسخ گویی به سوالات دینی http://www.pasokhgoo.ir/
20. پایگاه پاسخگویی به شبهات http://x-shobhe.com/
21. تبیان http://www.tebyan.com/
22. تنزیل http://tanzil.net/#19:1
23. رسول نور http://www.rasoolnoor.com/
24. شیعه سرچ http://www.shiasearch.com/fa/%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html
25. امام علی نت http://www.imamalinet.net/fa/Default.html
26. الشیعه http://farsi.al-shia.org/
27. مرکز اطلاع رسانی غدیر http://www.ghadeer.org/Home
28. الجامعه الاسلامیه http://www.uofislam.net/uofislam/
29. اسلام فقه http://www.islamicfeqh.com/
30. دانشنامه اسلامی http://wiki.ahlolbait.com/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87%D9%94_%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C
31. ویکی فقه http://fa.news.wikifeqh.ir/wiki/index.php
32. ویکی شیعه http://fa.wikishia.net/view/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87%D9%94_%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C
33. اسلام کوئست http://www.islamquest.net/fa/
34. اسلام پدیا http://islampedia.ir/fa/
35. پایگاه استنادی علوم جهان اسلام آی اس سی http://www.isc.gov.ir/Default.aspx?lan=fa
36. دانشنامه انقلاب اسلامی و تاریخ ایران http://daneshnameh.irdc.ir/?page_id=3694
37. پایگاه تخصصی نهج البلاغه http://www.balaghah.net/
38. واژه یاب https://www.vajehyab.com/
39. آبادیس https://dictionary.abadis.ir/
40. علاوه بر لغتنامه های فارسی لغت و متون انگلیسی و سایر زبان ها را نیز ترجمه می کند
41. گوگل ترنسلیت https://translate.google.com/
42. اصطلاح نامه علوم اسلامی https://thesaurus.isca.ac.ir/
43. اصطلاحات علوم اسلامی به همراه توضیحات را می توان اینجا دید
44. پایگاه های انگلیسی
45. پایگاه https://link.springer.com/
46. این پایگاه لینک دسترسی به بیش از 1700 نشریه فراهم کرده همچنین بیش از 22هزار عنوان کتاب و همچنین 122 عنوان کتاب مرجع و نزدیک به 900 عنوان کتاب های دوره ای در موضوعات مختلف علوم فنی پزشکی و علوم انسانی
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
✅معرفی #برگزیدگان چهاردهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#معرفی_ابزارهای_کاربردی
#پایگاه_مجلات_تخصصی_نور
#معرفی_مراکز_موسسات_پژوهشی
✳️✅ شبکه جهانی نور وابسته به مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی از سال 1377 اقدام به عرضه مجلات مربوط به علوم اسلامی و علوم انسانی بر روی پایگاه حوزه نمود. استقبال کاربران از یك سو و قابلیت های روز افزون مورد نیاز متخصصان مراجعه کننده از سوی دیگر، این شبكه را بر آن داشت تا با راه اندازی «پایگاه مجلات تخصصی نور» پاسخگوی این نیاز باشد.
آنچه در این پایگاه عرضه شده است حاصل تلاش بی وقفه همکاران ما در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور از مهرماه سال 1384 تا کنون می باشددرج هزاران شماره از صدها عنوان مجله تخصصی در قالب موضوعات مختلفی چون: «قرآن و حدیث»، «فلسفه، کلام و عرفان»، «فقه، اصول و حقوق»، «کتابداری و اطلاع رسانی»، «روان شناسی»، «اقتصاد»، «هنر»، «مدیریت»، «حقوق»، «علوم انسانی» و ... این پایگاه را به یکی از مهمترین بانک های اطلاعات مجلات در زمینه علوم اسلامی و علوم انسانی تبدیل کرده است. از جمله ویژگی های مهم این پایگاه، ارائه مجلات دارای رتبه علمی - پژوهشی و علمی - ترویجی در زمینه علوم انسانی است.
✳️✅برخی از قابلیت های فراهم آمده در پایگاه مجلات:
• ارائه مجلات به صورت تمام تصویر
• جستجوی ساده و پیشرفته با دامنه های مختلف
• بانک اطلاعات صاحبان آثار
• نقد مقاله های مجلات و مشاهده نقدهای دیگران
🌐 لینک اختصاصی در ایتا:
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐لینک کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#هیئت_اندیشه_ورز
📌 سومین #نشست_مجازی
💢 هیئت اندیشه ورز اسلام، ادیان و ارتباطات میان فرهنگی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان برگزار می کند.
💢چهل و یکمین نشست از سلسله نشست های «کلمه سواء»
🔶موضوع: آشنایی با آداب و رسوم آیین آشوری
🎤سخنران: روبیک جانانه
رئیس شورای خلیفه گری کل ارامنه آذربایجان
🗓 زمان : یکشنبه 24 فروردین ماه 1399
⏰ ساعت 17
📍 پخش نشست به صورت زنده از صفحه اینستاگرام هیئت اندیشه ورز اسلام، ادیان و ارتباطات میان فرهنگی به نشانی:
🔗https://www.instagram.com/IRC_Hozehkh
#کلمه_سواء 41
#نشست_مجازی
#هیئتاندیشهورزاسلامادیانارتباطاتمیان_فرهنگی
💎کانال رسمی هیئت اندیشه ورز اسلام، ادیان و ارتباطات میان فرهنگی:
پیامرسان ایتا:
🔗https://eitaa.com/IRC_Hozehkh
پیامرسان سروش:
🔗https://sapp.ir/IRC_Hozehkh
روبیکا:
🔗https://rubika.ir/IRC_hozehkh
اینستاگرام:
🔗https://www.instagram.com/IRC_Hozehkh
#خبر_عمومی
✅20وام قرض الحسنه 1000000 تومانی با باز پرداخت ۲۰ ماهه توسط دفتر موقوفات حوزه از طریق کانال معیشت طلاب.
✅تهیه 20 بسته معیشتی در شرایط کرونایی توسط دفتر موقوفات از طریق کانال معیشت طلاب.
🔷برای آگاهی از اقدامات خادمان خود در کانال معیشت طلاب لطفا رو لینک زیر کلیک کنید.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2526347302C1a8e427e9e
#مهارت_پژوهشی
#شیوه_نقد_اثر
🔰آشنایی با شیوه نظری و عملی نقد اثر 1️⃣
📕چیستی و چرایی نقد:
نقد به معنای بهین و بهترین و ناب و سره هر چیزی را برگزیدن است. معایب ناسره را استخراج نمودن و برجستگی های مورد نظر در آن را جدانمودن است و در مورد نوشته یا متنی علمی، تاریخی، فلسفی، اجتماعی، سیاسی و ... امور شایسته را مشخص کردن و پلی به ایجاد سره و خالص زدن است.
خواسته ای است که مورد پسند صاحبان اندیشه است. زیرا این امر ذاتا موجب پیشرفت و اطلاع از اشکالات و نقاط ضعفی است که با رفع آنها، زمینه های رشد و ترقی فراهم می شود. ارتقای سطح علمی آثار نیز در گرو ارزیابی و نقد منصفانه است که توسط اهل فن صورت می پذیرد.
🔻اظهارنظر در خصوص کتب، مقالات، نظریات و ...، حق همه صاحبان اندیشه است، زیرا وقتی یک اثر انتشار می یابد، برای همه عموم عرضه می شود و اندیشمندان و دغدغه مندان جامعه، خواستار آن هستند که محتواهایی برانگیزاننده به جامعه منتقل شود تا از پرتو آن، تحول، تغییر و در نتیجه رشد فکری، معرفتی، سیاسی و ... حاصل گردد.
✴️این نوشته، اجمالی از نظریات اساتید روش نقد (گفتاری یا نوشتاری) است که جهت آشنایی مخاطبان با کلیات این فن، تهیه و در اختیار خوانندگان محترم قرار گرفته است. امید است مطالعه این نوشته، آغازی باشد برای نقد روشمند آثار علمی و پژوهشی.
⬅️ ادامه دارد...
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#مهارت_پژوهشی
#شیوه_نقد_اثر
🔰آشنایی با شیوه نظری و عملی نقد اثر 2️⃣
🔻نکته حائز اهمیت، این است که با توجه به محتوای اثر، قاعدتا منتقد می بایست سطح و جایگاه خود را نسبت به آنچه نقد می کند، دانسته و مدنظر قرار دهد یعنی رسالت خویش را در سلامت فکری و عملی جامعه با نقد خود برملا نموده و آشکار سازد.
ناقدان آشنا و اندیشمند، بر سر چگونگی نقد آثار، تفاهم دارند و آن را امری لازم و ضروری می دانند، هرچند بنا بر تجربه و سلیقه و نکات مورد نظر خود، مطالب را کم یا اضافه نمایند.
🔻روش نقد در عین برخورداری از اصول و قواعدی ثابت، به دلیل محتوای اثر، تغییر پیدا می کند.
🔰تفاوت معرفی متن اثر و نقد آن:
🔻متن، چیزی است که در قالب نوشته عرضه می گردد و شامل مواردی همچون مقاله، کتاب، پایان نامه می شود که در دو عنوان کلی «متون الهی» و «متون بشر»، قرار می گیرند و نسبت به هر کدام به نوعی قابل رخداد است.
مثلا در متون الهی، متون مصون از تحریف داریم مانند قرآن مجید و متون تحریف شده داریم مانند تورات و انجیل که نوع اول متضمن تحلیل است و نوع دوم متضمن نقد و تحلیل. اما در نوشته های بشری، همچون مقاله و کتاب و ... نقد، بستر خاصی می یابد و ضرورتی تامه و تمام دارد و منظور ما در این روی آورد، نقد منابع تحریف شده دینی و نقد منابع نوشته شده توسط دانشمندان، نویسندگان حرفه ای و غیر حرفه ای است.
⬅️ ادامه دارد....
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh
#مهارت_پژوهشی
#شیوه_نقد_اثر
🔰آشنایی با شیوه نظری و عملی نقد اثر 3️⃣
🔻چیستی نقد از سطحی وسیع و عرضی پهناور برخوردار است. نقد نویسنده، نقد موضوع، نقد عرصه تحلیل، نقد استنتاج، نقد تبیینی، ارجاع دهی، نقد شخصیت راوی در برخی از متون، نقد ساختار، محتوا، سطح تحلیل، سطح داده ها، ساختار علمی، ایجاد ارتباط بین خود و خواننده، برانگیزانندگی، نهفتگی و ... .
🔰اهداف نقد:
1- تصفیه متن اثر از ناخالصی های علمی و یا متعارضی
2- بهینه سازی و تناسب سازی و قرار دادن نوشته معطوف به اهداف توسعه و رشد و تحول آفرینی و جهت دهی و ...
3- متنی جامع را سامان دهی کردن
4- ارائه طریق نمودن
⬅️ ادامه دارد....
💐دوستانتان را دعوت کنید؛👇
🌐کانال معاونت پژوهش در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🌐کانال معاونت پژوهش در سروش:
sapp.ir/howzehpajohesh