#دفاع_پایاننامه
📌 چهارمین جلسۀ دفاع پایاننامۀ سطح سه در مدرسۀ تخصصی قرآن و عترت برگزار میشود:
📗 عنوان پایاننامه: تبیین ویژگیهای مؤثر در پیوستگی و گسستگی افراد نسبت به جامعه ایمانی از منظر قرآن کریم
💠 استاد راهنما: جناب آقای دکتر عباس اسماعیلیزاده
💠 استاد مشاور: حجت الاسلام روحاله سعیدی فاضل
💠 استاد داور: حجت الاسلام حسن مهدویان
💠 تدوینگر: حجت الاسلام حجت سربیشه
🗓 زمان: دوشنبه ١۴٠٠/١٢/٠٩ ساعت ١٣
🏢 مکان: مدرسۀ تخصصی قرآن و عترت، سالن همایش (حضوری)
🌐 لینک مجازی: https://etrat.lms2.hozehkh.com/ws/defamtqe
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
#نشست_علمی
سلسله جلسات ارائه، نقد و دفاع مقاله
جلسه سوم: مقاله « امکانسنجی احراز وثاقت راویان مهمل، به روش تجمیع قرائن»
استاد داور: حجتالاسلاموالمسلمین دکتر سیدعلی دلبری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و استاد خارج حوزه علمیه خراسان
استاد راهنما: حجتالاسلاموالمسلمین محمد الهی خراسانی
پژوهشگر و استاد سطوح عالی حوزه علمیه خراسان
تدوینگر: حجتالاسلام علیرضا خسروی
دانشپژوه مرکز تخصصی فقاهت سلیمانیه
زمان: پنجشنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۰
محل برگزاری: اتاق جلسات مدرسه علمیه سلیمانیه
نشانی مجازی:
https://soleimanie.lms2.hozehkh.com/ws/z9u5ieg9mzv
#نقد_مقاله
#پژوهش_مدرسه_علمیه_سلیمانیه_مشهد_مقدس
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
#معرفی_علما_و_مفاخر_علمی
بمناسبت 8 اسفند روز بزرگداشت حکیم ملاهادی سبزواری گزارشی باختصار درباره زیست نامه به دوستداران حکمت وفلسفه تقدیم می شود.
ملا هادی سبزواری در سال ۱۲۱۲ ق. در شهر سبزوار به دنیا آمد. پدر او حاج میرزا مهدی از تجار سبزوار و از خیرین آن شهر بود. در اوان نوجوانی ادبیات عرب را فراگرفت و در ده سالگی به همراه ملاحسین سبزواری راهی مشهد شده و در حوزه علمیه مشهد مشغول به تحصیل شد. او ده سال در کنار بارگاه امام رضا علیهالسلام به تحصیل پرداخت. سپس شهرت حکمای اصفهان او را برای تحصیل عرفان و فلسفه به اصفهان کشانید.
ملا هادی در سال ۱۲۴۲ به مشهد بازگشت و پنج سال در مدرسه حاج حسن مشغول تدریس شد.
حکیم سبزواری علاوه بر حوزه علمیه کرمان، نزدیک چهل سال در حوزه علمیه مشهد به تدریس پرداخت.
عظمت تألیفات حکیم سبزواری بر اهل دانش و حکمت پوشیده نیست و ما در این جا با بررسی آثار ارزشمند وی، گوشهای از افق فکری و وسعت علمی ایشان را معرفی میکنیم:
۱. منظومه و شرح منظومه
۲. دیوان حاج ملا هادی: در شعر "اسرار"تخلص می کرد.
۳. اسرار الحکم
۴. شرح فارسی بر برخی از ابیات مشکل مثنوی مولانا
۵. مفتاح الفلاح و مصباح
شیرازی و... .
حکیم ملا هادی با همه شخصیت علمی خویش روح بلندی داشت و زندگی را تنها دریچه حکمت و فلسفه نمینگریست؛
زاهدانه و ساده می زیست.مرحوم حکیم سبزواری در عصر روز ۲۸ ذی الحجه سال ۱۲۸۹ قمری دار فانی را وداع گفت. پیکر مطهر آن عالم فرزانه بعد تشییع در مزارش مدفون گردید.
خدایش رحمت کند.
از طرف اعضا محترم قرارگاه و پایگاه های علوم عقلی حوزه علمیه خراسان
#قرارگاه_علوم_حوزه_علمیه_خراسان
مختصری از شرح زندگی #حضرت_ابوطالب (رضوان الله علیه)
پدر امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام و عموی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
🔹به مناسبت سالروز رحلت 🔹
🔸عبدمناف بن عَبْدُالمُطَّلِب مشهور به ابوطالب و از بزرگان مکه و بنیهاشم بود. او در دوره کوتاهی منصب سقایة الحاج (آبرسانی به حاجیان) را بر عهده داشت و پس از وفات پدرش عبدالمطلب، سرپرستی برادرزادهاش حضرت محمد(ص) را بر عهده گرفت و در دوران رسالت پیامبر(ص) از او حمایت میکرد.
عالمان شیعه با استناد به گزارشهای تاریخی، سخنان اهل بیت پیامبر(ص) و اشعار ابوطالب به ایمان او معتقدند.
🔸تبارنامه
حضرت ابوطالب ۳۵ سال پیش از ولادت محمد(ص) به دنیا آمد. پدرش عبدالمطلب، جدّ پیامبر(ص) است که به گفته برخی تاریخنگاران، قبایل عرب او را به بزرگی و تبلیغ آیین حنیف میشناختند. مادرش فاطمه دختر عمرو بن عائذ مخزومی است. ابوطالب و عبدالله، پدر پیامبر (ص)، برادران پدری و مادری بودند.
🔹همسر و فرزندان
ابوطالب از فاطمه بنت اسد چهار پسر داشت که عبارتاند از: طالب، عقیل، جعفر و علی(ع). همچنین در منابع از اُمّ هانی (فاخِته)، جُمانَه و رَیطَه (اسماء) به عنوان دختران وی یاد شده است.
🔻جایگاه اجتماعی، حرفه و ویژگیها
ابوطالب در مدت کوتاهی، دو منصب رفادت (مهمانداری حاجیان) و سقایت (آبرسانی به حاجیان) را در مکه بر عهده داشت.وی بازرگان بود و عطر و گندم خرید و فروش میکرد.
🔅بنابر روایتی از امام علی(ع) و آنچه مورخان درباره ابوطالب گفتهاند: وی عزیز و بزرگ قریش و دارای هیبت، وقار و حکمت بود. درباره جود و سخاوت او گفتهاند: روزهایی که او اطعام میداد، کسی از قریش اطعام نمیکرد. وی اولین کسی بود که در عصر جاهلی، سوگند را در شهادت اولیای دم بنا نهاد و بعدها اسلام آن را امضا نمود.بنابر گزارش حلبی او بنا بر شیوه پدرش، شراب را بر خود حرام کرده بود.
🔆سرپرستی پیامبر(ص)
حضرت ابوطالب، به سفارش پدرش، کفالت حضرت محمد(ص)، برادرزاده هشتسالهاش را بر عهده گرفت. بر اساس روایتی که ابن شهرآشوب ابوطالب، محمد(ص) را بر خود و همه خاندانش در خوراک و پوشاک مقدم میداشت.
ابن هشام نیز مینویسد: وی توجه ویژهای به محمد داشت و بیش از فرزندانش به او محبت و نیکی میورزید.
حمایت از پیامبر(ص)
🔶گزارشهای تاریخی از حمایتهای ابوطالب از رسول اکرم(ص) در برابر فشارها و تهدیدهای قریش نسبت به پیامبر(ص) حکایت دارد. وی با آنکه در زمان بعثت رسول خدا(ص) ۷۵ سال داشت، با وی در انجام رسالتش همراه شد و در دیدارها و گفتگوهایش با سران قریش، رسما حمایت خویش را از او اعلام کرد. به گفته یعقوبی این حمایت تا آنجا بود که ابوطالب و همسرش بسان پدر و مادر محمد(ص) گردیدند.
☑️پیامبر(ص) در روز وفات ابوطالب فرمود: تا زمانی که ابوطالب زنده بود قریش از من واهمه داشت. شیخ مفید روایت میکند هنگام درگذشت ابوطالب، جبرئیل بر پیامبر نازل گردید و به ایشان گفت: از مکه خارج شو که یاوری در این شهر نداری.
🍀اشعار
نوشتار اصلی: دیوان ابوطالب
اشعار و سخنان ادبی ابوطالب به بیش از هزار بیت میرسد و در «دیوان ابوطالب» گردآوری شده است. آن چه در این قصاید و اشعار آمده همه در تأیید و تصدیق نبوت پیامبر(ص) است. معروفترین اشعار او به قصیده لامیه شهرت دارد.
نمونهای از اشعار ابوطالب
أَلَمْ تَعْلَمُوا أَنَّا وَجَدْنَا مُحَمَّدًا نَبِیا کمُوسَی خُطَّ فِی أَوَّلِ الْکتُبِ
وَأَنَّ عَلَیهِ فِی الْعِبَادِ مَحَبَّةً وَلَا خَیرَ مِمَّنْ خَصَّهُ اللَّهُ بِالْحُبِّ
ترجمه آیا نمیدانید که ما او (محمد) را مانند موسی پیامبر یافتهایم و نام و نشان او در کتابهای آسمانی قید گردیده است، و بندگان خدا محبت مخصوصی به وی دارند، و هیچ شخصی برتر نیست از کسی که خدا او را به محبت ویژه خود اختصاص داده است.
▪️درگذشت
شیخ طوسی ۲۶ رجب سال دهم بعثت را روز وفات او دانسته است.
پیامبر(ص) روز وفات وی در حالی که به شدت محزون بود و میگریست، به امام علی(ع) دستور غسل و کفن او را داد و برای وی طلب رحمت کرد.و هنگامی که به محل دفن وی رسید، فرمود: آن گونه برای تو طلب آمرزش و شفاعت میکنم که جن و انس دچار شگفتی شوند. پیکر وی را در قبرستان حُجون مکه کنار قبر پدرش عبدالمطلب به خاک سپردند.
پیامبر سال وفات ابوطالب و خدیجه(س) را عامُ الحُزْن (سال اندوه) نامید.
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🔎 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
📚 @howzehpajohesh
🏴#تسلیت
▪️#رحلت_ابوطالب (رضوان الله تعالی علیه)
◀️متاسفانه این رادمرد الهی با آنهمه فداکاری بی نظیر برای اسلام - که بر دوست و دشمن پوشیده نیست - سخت مظلوم واقع شده و تلاشهای ایشان درباره پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله) ودین اسلام و مسلمانان نه تنها به فراموشی سپرده شده است. در ادامه به چند روایت در مورد ایشان اشاره میشود:
⬅️حضرت صادق از پدران گرامیشان (علیهمالسّلام) نقل کردهاند: روزی امیرالمؤمنین(علیهالسّلام) در مسجد نشسته بودند و مردم اطرافشان جمع بودند که مردی برخاسته و گفت: ای امیرالمؤمنین چطور میشود که شما در مکانی(بسیار عالی) هستید که خداوند شما را در آن مکان قرار داده، در حالی که پدر شما در آتش عذاب میشود؟
حضرت (علیهالسّلام) فرمودند: «مَهْ فَضَّ اللَّهُ فَاکَ، وَالَّذِی بَعَثَ مُحَمَّداً بِالْحَقِّ نَبِیّاً لَوْ شَفَعَ اَبِی فِی کُلِّ مُذْنِبٍ عَلَی وَجْهِ الْاَرْضِ لَشَفَّعَهُ اللَّهُ فِیهِمْ...» خدا زبانت را ببرد! قسم به خدایی که محمّد را به پیامبری مبعوث فرمود، اگر پدرم تمام گنهکاران زمین را شفاعت کند خداوند آن را میپذیرد، مگر میشود که پدرم در آتش عذاب گردد و فرزند او قسیم بهشت و جهنّم باشد؟! قسم به آنکه محمّد را به پیامبری مبعوث فرمود، بیشکّ نور پدرم در روز قیامت همه انوار خلایق - جز پنج نور: نور محمّد و نور من و نور حسن و نور حسین و نور نه فرزند از اولاد حسین(علیهم السلام) - را خاموش و بی فروغ میسازد؛ زیرا نور او از نور ما است، خداوند آن را دو هزار سال پیش از خلقت آدم آفریده است*(احتجاج١/ ٢٢٩)
◀️عنِ الْاَصْبَغِ بْنِ نُبَاتَةَ قَالَ سَمِعْتُ عَلِیّاً (علیهالسّلام) یَقُول: وَاللَّهِ مَا عَبَدَ اَبِی وَلَا جَدِّی عَبْدُ الْمُطَّلِبِ وَلَا هَاشِمٌ وَلَا عَبْدُ مَنَافٍ صَنَماً قَطُّ قِیلَ وَمَا کَانُوا یَعْبُدُونَ قَالَ کَانُوا یُصَلُّونَ اِلَی الْبَیْتِ عَلَی دِینِ اِبْرَاهِیمَ مُتَمَسِّکِینَ بِهِ؛(کمال الدین١٧۴) اصبغ بن نباته گوید: از حضرت علی (علیهالسّلام) شنیدم که فرمودند: به خدا سوگند! نه پدرم و نه جدّم عبدالمطلب و نه هاشم و نه عبدمناف هیچ بتی را نپرستیدند! . پرسیدند: پس چه میپرستیدند؟ فرمودند: به سوی کعبه نماز میگزاردند، و بر دین ابراهیم بوده و به آن چنگ زده بودند.»
⏪ايمان حضرت ابوطالب آنچنان قوی دربیانات معصومین علیهم السلام مطرح گشته که شیعه و غیرشیعه اجماع درآن راتصریح کردند علاّمه مجلسی رض می فرماید: «شیعیان در باره حضرت ابو طالب اجماع کرده اند که وی در آغاز بعثت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) به ایشان ایمان آورده، هرگز بتی را نپرستید؛ بلکه از اوصیای حضرت ابراهیم علیه السلام بودند.(بحار الانوار ٣۵/ ١٣٨)
ابن اثیر جزری شافعی می گوید: اهلبیت علیهم السلام برایمان ابوطالب علیه السلام اجماع دارند و اجماع اهل بیت علیهم السلام حجت است.(ابن ابی الحدید١۴/ ۶۶)
◀️مقام والاي حضرت ابو طالب علیه السلام بیشتر نمایان می شود وقتی به سخن ایشان خطاب به دخت اسد (همسرشان) هنگام ولادت رسول الله صلی الله علیه و آله توجه شود: «اِصْبِرِی سَبْتا اُبَشِّرُکِ بِمِثْلِهِ اِلاَّ النُّبُوَّةَ؛ سی سال صبر کن تا بشارت نظیر او را به تو بدهم، به جز نبوّت.» امام صادق علیه السلام پس از بیان این سخن، اضافه فرمودند:«سبت» به معنای٣٠ سال است=فاصله میان میلاد پیامبر اکرم ومیلادأمیر مؤمنان(علیهماوآلهماالسلام) (کافی١/ ۴۵٢)
◀️ شیخ مفید رحمه الله در همین باره می نویسد به طور مستفیض روایت شده است که هنگام ارتحال ابو طالب علیه السلام جبرئیل امین بر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نازل شد و عرضه داشت: «یَا مُحَمَّدُ! اِنَّ رَبَّکَ یُقْرِءُکَ السَّلاَمَ وَیَقُولُ لَکَ: اُخْرُجْ مِنْ مَکَّةَ فَقَدْ مَاتَ نَاصِرُکَ» ای محمد! پروردگارت به تو سلام می رساند و می فرماید: از مکه بیرون رو که یاورت از دنیا رفت.(الفصول المختارة٢٨٢وکافی ١/ ۴۴٩وابن آبی الحدید ۴/ ١٢٨)
پیامبر عزیز اسلام(صلی الله علیه و آله) در باره تجهیز ابو طالب(علیه السلام) به امیر مؤمنان علیه السلام فرمودند: «اِذْهَبْ فَغَسِّلْهُ وَکَفِّنْهُ وَوَارِهِ، غَفَرَ اللّهُ لَهُ وَرَحِمَهُ» برو غسلش بده، کفنش کن و دفنش نما، خداوند او را بیامرزد و رحمت فرماید.(الدر النظیم٢٢١)
اهل #تحقیق می توانند به دَه ها کتاب مانند:
⏪ایمانُ اَبیطالب : شیخ مفید (متوفای ۴۱۳ق)
⏪ابوطالب حامِی الرّسالَة: علامه امینی (متوفای۱۳۹۰ق)
⏪ابوطالب آموزگار پاسداری: محمد محمدی اشتهاردی
⏪ابوطالب مظلوم تاریخ : علامه امینی (متوفای۱۳۹۰ق) و...
و سایت و کانال مراجعه کنند*
💻پژوهش مدرسه علمیه امام حسن عسکری علیه السلام
•┈┈•••🔅•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🔎 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
📚 @howzehpajohesh
#فروش_هفتگی_نورشاپ
حدیث #ولایت
مجموعه بیانات #رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله العظمی #خامنه_ای (مد ظله العالی) از سال 1357 تا 1399، به همراه متن 121 عنوان کتاب در 208 جلد از آثار #انتشارات_انقلاب_اسلامی، به زبانهای #فارسی و ...
مطالعه بیشتر در نورسافت: www.noorsoft.org/fa/software/View/74024
خرید با #تخفیف ویژه در نورشاپ: www.noorshop.ir/fa/product/74024
اجرای برخط در #ابرنور: www.abrenoor.ir/fa/app/abrenoor_tabeen2
کتابخانه #حکمت اسلامی نسخه 2
متن 583 عنوان #کتاب و رساله از آثار حکمای #اسلامی با برقراری ارتباط بین متن، #شرح و #ترجمه و پیوند آنها به همدیگر
مطالعه بیشتر #نورسافت : www.noorsoft.org/fa/software/View/15818
#خرید با تخفیف ویژه نورشاپ: www.noorshop.ir/fa/product/15818
اجرای برخط در ابرنور: www.abrenoor.ir/fa/appabrenoor_hekmatislami2
کتابخانه جامع #طب نسخه 1.5
متن کامل 906 عنوان کتاب و #رساله طبّی در 1200 جزء، به زبان: فارسی، #عربی ، #اردو و #انگلیسی ، شامل موضوعاتی مانند: طبّ قرآنی، طبّ روایی، #احکام پزشکی و ...
مطالعه بیشتر نورسافت: www.noorsoft.org/fa/software/View/11834
خرید با تخفیف ویژه #نورشاپ : www.noorshop.ir/fa/product/11834
اجرای برخط در ابرنور: www.abrenoor.ir/fa/app//abrenoor_jamitib
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
www.noorsoft.org
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🔎 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
📚 @howzehpajohesh
#مراسم_تجلیل_از_ممتازین_آموزشی
#تجلیل_از_برگزیدگان_فراخوان_آثار_پژوهشی_حوزه_خراسان
💎مراسم تقدیر از برترینهای آموزشی و پژوهشی سطح دو و سه مدرسه علمیه تخصصی عباسقلی خان برگزار گردید.
🔸در این مراسم که با حضور تعدادی از اساتید گروه علمی و طلاب گرانقدر در نمازخانه شهید شاملو برگزار گردید، حجتالاسلام بابایی مدیر مدرسه ضمن خیرمقدم به اساتید و طلاب گرامی، هدف از برگزاری چنین مراسماتی را رشد و نشاط علمی در بین طلاب بیان نمود.
🔻در ادامه جلسه استاد محترم حجتالاسلام و المسلمین موسوی بایگی عضو گروه علمی مدرسه، ناظر به مسائل پژوهشی و آموزشی و نیازهایی که طلاب برای رشد خود در رشته های علوم عقلی دارند، بیاناتی ایراد نمود.
🔻در انتهای این مراسم از زحمات جناب حجتالاسلام چاکر الحسینی معاون سابق پژوهش مدرسه قدردانی شد.
🔻همچنین از اساتید و طلاب برگزیده در شانزدهمین فراخوان آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان و طلاب ممتاز آموزشی سال تحصیلی گذشته در سطح دو و سه تقدیر به عمل آمد و هدایایی به رسم یادبود به این عزیزان اهدا گردید.
📅 7 اسفندماه 1400
🕌 واحد پژوهش مدرسه تخصصی عباسقلی خان
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🔎 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
📚 @howzehpajohesh
جلسه دفاعیه سطح3
عنوان: نقش امر به معروف و نهی از منکر در ایجاد ثبات و ارتقاء امنیت جامعه بر اساس مبانی فقهی
استاد راهنما: حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا جواهری
استاد مشاور: حجت الاسلام والمسلمین سيدحسن شريفي
استاد داور: حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر نوایی
تدوینگر: جناب آقای مسلم آزاد
زمان: دوشنبه 9 اسفند ساعت12:30
لینک شرکت در جلسه
http://lms2.hozehkh.com/ws/defa
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🔎 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
📚 @howzehpajohesh
📚 #بر_کرانه_فقه
#نشست_علمی
💬 فقه نظام ساز با رویکرد اقتصادی
👤حجه الاسلام و المسلمين احمدعلی یوسفی
📆 پنجشنبه 12 / 12/ 1400
ساعت 9 الی 11
🏢مکان: حرم مطهر، صحن امام حسن مجتبی علیه السلام، ساختمان شماره یک دانشگاه علوم اسلامی رضوی، مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد عليه السلام، سالن شهید سلیمانی
🌐لینک حضور آنلاین:
https://www.skyroom.online/ch/razavimaharat1400/feghahat
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🔎 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
📚 @howzehpajohesh
#کرسی_ترویجی
💢موضوع: گسترهٔ افعال اختصاصی پیامبر(ص)
👤ارائه دهنده: حجتالاسلام دکتر مهدی مردانی (استادیار پژوهشکده علوم اسلامی رضوی)
✔️ناقدان:
1️⃣حجتالاسلام دکتر سیدعلی دلبری (دانشیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی)
2️⃣ حجتالاسلام مهدی شریعتی تبار (مدیر گروه فقه و اصول بنیاد پژوهشهای اسلامی)
🔸دبیر علمی: دکتر محمود ملکی(عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم اسلامی رضوی)
⏰زمان: دوشنبه 9 بهمن ساعت 12:30
🏛مکان: بنیاد پژوهشهای اسلامی
🌐لینک وبینار:
webinar.aqr.ir/bnd
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
#خبر_پژوهشی
اسامی نویسندگان و آثار برگزیده بیست و سومین همایش کتاب سال حوزه اعلام شد
در بیست و سومین همایش کتاب سال حوزه دو کتاب و یک پایان نامه به عنوان آثار برگزیده، انتخاب و نویسندگان آن ها مورد تقدیر واقع شدند.
🔶مشاهده خبر و اسامی برگزیدگان در لینک زیر: 👇
https://www.hozehkh.com/OneEntry?id=42652
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
#نشست_علمی
#هیئت_اندیشه_ورز
#اقتصادنا
✅نظارت شرعی بدون سلب قدرت خلق پول، سرپوشی بر عملکرد بانکهاست
حجت الاسلام نعمتی عضو انجمن اقتصاد اسلامی ایران و دبیر هیئت اندیشه ورز اقتصاد و الگوی پیشرفت اسلامی در گفتوگو با خبرنگار ایکنا، درباره انتخاب ناظران شرعی در بانکها اظهار کرد: تصمیم بانک مرکزی برای انتخاب ناظران شرعی در بانکها هرچند اقدام بیاثری نیست، اما خیلی هم اثرگذاری ندارد. تنها فایده حضور ناظران شرعی در بانکها در سیستم کنونی نظام بانکی آشنایی مردم با عقود شرعی و کیفیت تأمین مالی اسلامی است. بحث اینکه مردم درباره کیفیت تأمین مالی اسلامی و استفاده از عقود شرعی برای رفع نیازهای مالی خودشان آموزش ببینند، این یک کار بسیار پسندیده محسوب میشود که از همان ابتدا طراحان بانکداری اسلامی به آن تأکید داشتند.
♦️متن کامل خبر: 👇👇
https://www.hozehkh.com/OneEntry?id=42665
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
✅گزارش جلسه اول از سلسله نشست های علمی آینده پژوهی و مسیر علمی طلبه
🔸عنوان جلسه: جامعیت یا تخصص گرایی در مسیر تحصیل علوم حوزوی
🎙 ارائه دهنده: حجت الاسلام و المسلمین شیخ عبدالحمید واسطی
(عضو هیئت علمی پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی )
🔻درابتدای این جلسه که با حضور طلاب محترم مدرسه علمیه نورالثقلین برگزار شد، استاد محترم به ضرورت شناختن اهداف فرد و نیازهای جامعه و تاثیر آن در کشف مسیر علمی طلبه اشاره نمود وفرمود: طلاب باید ابتدا اهداف خود را در مسیر کسب علم مشخص کنند و طبق اهداف خود و نیازهای جامعه مسیر علمی خود را مشخص نمایند.
🔻 ایشان در ادامه فرمود: اسلام به عنوان یک پدیده، که دارای حدود و ثغور معینی است، اسلام شناسی به تنهایی خودش یک تخصص محسوب می شود.
🔻طلبه باید به عنوان یک اسلام شناس بتواند نظریات اسلام را در زمینه های فرهنگ و سیاست و تمدن و... از ادله و منابع دینی استخراج نماید.
🔻استاد محترم فرمودند: طلبه برای این که بتواند دیدگاه های اسلام را به منابع دینی استناد کند باید روش اجتهادی فهم آیات و روایات را بدست آورد و بعد از آن به مباحث علوم انسانی ورود نماید.
🔻در انتها استاد محترم به سوالات و شبهات طلاب گرامی در موضوع مسیر علمی و تحصیلی طلبه پاسخ دادند.
واحد پژوهش مدرسه علمیه عباسقلی خان
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
جلسه اول حجت الاسلام واسطی.mp3
36.35M
🔊 #فایل_صوتی
🔷نشست علمی جامعیت یا تخصص گرایی در مسیر تحصیل علوم حوزوی( جلسه اول)
👤 استاد محترم حجت الاسلام و المسلمین عبدالحمید واسطی
📆 8 اسفند ماه 1400
واحد پژوهش مدرسه علمیه عباسقلی خان
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
#اطلاع_رسانی | کنگره بین المللی اقتصاد، اشتغال و توليد در آيينه قرآن و عترت عليهم السلام
بخش ویژه: اقتصاد، اشتغال و توليد در علوم و تعالیم امام رضا علیه السلام
✅ نشست علمی دوازدهم:
اقتصاد، اشتغال و تولید، بخش الزامات عدالت اقتصادی، مردمی شدن و حمایت از اقشار آسیب پذیر
🔹زمان: چهارشنبه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۰ مقارن با ایام مبعث رسول رحمت صلوات الله علیه و آله و سلم
ساعت ۹ الی ۱۱:۳۰
لینک حضور:
https://online8.imamreza.ac.ir/ImamRezaConference
✅ همراه با ارائه گواهی معتبر به شرکت کنندگان
🔺تلفن راهنما: 05138041 داخلی 3120
🔺پایگاه اینترنتی: Science.imamreza.ac.ir
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
پژوهش مدرسه علمیه سلیمانیه با مشارکت هیئت اندیشهورز اقتصاد معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان و مرکز تخصصی آخوند خراسانی برگزار میکند:
کارگاه آموزش نرمافزار استناددهی و سازماندهی منابع؛ پژوهیار نور
ویژه طلاب محترم سطح ۳ مدرسه تخصصی فقاهت سلیمانیه و دانشپژوهان دورههای پودمانی اقتصاد هیئت اندیشهورز اقتصاد و دانشپژوهان مرکز تخصصی آخوند خراسانی
استاد: دکتر هادی هراتی، مدرس رسمی پژوهیار
نویسنده کتاب «مدیریت و استناددهی منابع علمی با نرمافزار پژوهیار»
زمان:
♦️چهارشنبه ۱۱ اسفند ساعت ۱۴ تا ۱۶ به صورت مجازی
♦️پنجشنبه ۱۲ اسفند ساعت ۸ تا ۱۰ به صورت مجازی و حضوری (ویژه ثبتنامکنندگان)
نشانی مجازی:
https://soleimanie.lms2.hozehkh.com/ws/mespajoohyar
👈خرید و دانلود نرمافزار: https://b2n.ir/m97789
#پژوهیار
#هادی_هراتی
#مرکز_تخصصی_آخوند_خراسانی
#هیئت_اندیشه_ورز_اقتصاد_حوزه_علمیه_خراسان
#پژوهش_مدرسه_علمیه_سلیمانیه_مشهد_مقدس
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت
به غــمزه مـسئله آمــوز صـد مدرس شد
🌸 فرخنده سالروز بـعثت نـبی مکرم اسـلام حـضرت خـتـمی مرتـبت حـضرت مـحـمد (ص) مبارک باد 🌸
عید سعید مبعث پیامبر اعظم حضرت محمّد مصطفی صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم بر تمامی مسلمین جهان مبارکباد 🌺🌺
#عید_مبعث #پیامبر_مهربانی_ها
#استوری
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
سین همایش.pdf
2.59M
#همایش
برنامه "اولین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای قرآن و ششمین همایش ملی اعجاز قرآن"،
که به مناسبت عید سعید مبعث،
در ۱۱-۱۲ اسفندماه ۱۴۰۰، مجازی/حضوری، در مرکز همایشهای بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
علاقه مندانی که نیازی به دریافت گواهی حضور ندارند میتوانند از طریق لینک زیر به صورت رایگان، برای ثبت نام اقدام نمایند:
https://b2n.ir/u83003
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh
ozre taqsir.pdf
4.63M
#هدیه_مبعث
#دانلود_کتاب
📚 عذر تقصیر به پیشگاه محمد و قرآن
✍🏻 نوشتهی جان دِیوِنپورت (John Davenport)
🔘 نویسنده این کتاب از اندیشمندان مشهور اروپا در قرن 19 میلادی است که سابقاً اسلامستیز بود. اما با مطالعه قرآن و تفکر در تاریخ زندگی پیامبر، از رفتار خود پشیمان شده؛ کتابی در جبران خطای گذشتهاش نوشت. او در این کتاب، از قرآن و محمد رسول الله (صلیاللهعلیهوآله) دفاع کرده است. پاسخ بسیاری از شبهات علیه اسلام در این کتاب آمده است.
👈🏻 دفاع از قرآن و حضرت محمد (صلیاللهعلیهوآله) از زبان یک اندیشمند بریتانیایی...
💻پژوهش مدرسه علمیه امام حسن عسکری علیه السلام
•┈┈•••🔅•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🔎 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
📚 @howzehpajohesh
#ویژهنامه #مبعث پیامبر اکرم (صلیالله علیه و آله و سلّم)منتشر شد.
1⃣سخنرانی مکتوب
2⃣مقالات
3⃣پرسش پاسخ
4⃣اشعار و پیامک
5⃣کلیپ و نماهنگ
6⃣عکس و پوستر
7⃣سخنرانی و مداحی
8⃣استوری
آدرس صفحه:
btid.org/fa/vmabas
ــــــــــــــــــــ
واحد پژوهش مدرسه علمیه امام جعفرصادق علیه السلام شهرستان #تایباد
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
🔎 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
📚 @howzehpajohesh
#اطلاع_رسانی | کنگره بین المللی اقتصاد، اشتغال و توليد در آيينه قرآن و عترت عليهم السلام
بخش ویژه: اقتصاد، اشتغال و توليد در علوم و تعالیم امام رضا علیه السلام
✅ نشست علمی دوازدهم:
اقتصاد، اشتغال و تولید، بخش الزامات عدالت اقتصادی، مردمی شدن و حمایت از اقشار آسیب پذیر
🔹زمان: چهارشنبه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۰ مقارن با ایام مبعث رسول رحمت صلوات الله علیه و آله و سلم
ساعت ۹ الی ۱۱:۳۰
لینک حضور:
https://online8.imamreza.ac.ir/ImamRezaConference
✅ همراه با ارائه گواهی معتبر به شرکت کنندگان
🔺تلفن راهنما: 05138041 داخلی 3120
🔺پایگاه اینترنتی: Science.imamreza.ac.ir
•┈┈••••✾🔆✾•••┈┈•
🌐معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان:
📚 https://eitaa.com/joinchat/1846018082C067d491c5f
🔎 @howzehpajohesh