با سر می رویم
صحنههایی را میبینم که به عمرم ندیده بودم، این چه شور و غوغایی ست که می تازد تا عاشقان را برای آخرین بار به یار برساند. یاری که هم سرورشان بود و هم خادمشان!
راستی چگونه میشود که یک نفر هم سرور باشد و هم خدمتگزار. تو چه کردی مرد، دوستدارانت مجنون وار فقط میخواستند در لحظات آخر در کنارت باشند، مهم نبود در آن تلاطم، سینه فشرده شود، نفس بالا نیاید، لهیده شوی. آنها نگاهشان گره خورده بود به تابوتت و دستانش به سمتت دراز بود تا خود را فقط به تابوتت برسانند.
در این سرزمین و مسیر مقدس، کفشها را جا میگذارند تا فقط همراهت باشند، شاید اینگونه میخواهند بگویند؛ یار صاحب الزمان ما، برای بدرقه ات، کفش نیاز نداریم بلکه با پای سر می میآییم و سراسر ذکرمان این است محبوب خدا، خدایی شدنت مبارک، شهادت گوارای وجودت.
به خاطر ازدحام جمعیت، و قفل شدن سیل جمعیت، خودم را با هزار زحمت به پیادهرو میکشانم ولی تا شهدا نزدیک میشوند، موج جمعیت مجنون وار به این سو و آن سو می بردم ...
با دیدن چنین صحنههایی و شنیدن پی در پی صدای بلندگو: "خیابانهای منتهی به حرم و خود حرم مملو از جمعیت است. عزیزان به سمت حرم حرکت نکنید"، هم اشک شوق داشتیم و هم اشک غم؛ شوق دلدادگان چند میلیونی و غم از دست دادگان عزیز را.
از رفتن به حرم منصرف میشوم، هرچند دلم پا به پای شهدا میرود.
مادر دستم را محکم گرفته بود، منتظر پدرم بودیم، وقتی به ما رسید، نگاه پرسوالمان را با لبخند جواب داد و گفت: وقتی میخواستم چفیه را به تابوت شهدا تبرک کنم، کفشم از پایم درآمد و گم شد، ولی مهم نیست ما اگر جانمان را هم فدای رئیس جمهور شهیدمان کنیم باز هم کم است، کفش که چیزی نیست.
جلوتر که رفتیم کفشهای زیادی در کنار خیابان امام رضا علیه السلام کنار هم چیده شده بودند تا هر کس کفش گم شده دارد، سری به آنها بزند. بعضی کفشها هم از روی درختان آویزان بود تا صاحبانشان راحت تر بتوانتد پیدا کنند.
آری ما برای محبوب خدا با سر میرویم نه با کفش ...
روایت مشهد[۳ خرداد]
سیده فاطمه دامنجان
خراسان شمالی
#شهید_جمهور
https://eitaa.com/hoze_nkh
پتروشیمی خراسان میزبان راویان پیشرفت بود
جمعی از دانشآموزان دختر دبیرستانهای شهر بجنورد با حضور در پتروشیمی خراسان، روایتگری خود را از پیشرفت صنعت و تکنولوژی آغاز کردند.
https://eitaa.com/hoze_nkh
پتروشیمی خراسان میزبان راویان پیشرفت بود
جمعی از دانشآموزان دختر دبیرستانهای شهر بجنورد با حضور در پتروشیمی خراسان، روایتگری خود را از پیشرفت صنعت و تکنولوژی آغاز کردند.
به گزارش واحد رسانه و جریانسازی حوزه هنری خراسان شمالی، اکرم صدیقی اظهار کرد: طی رویدادی که با مشارکت پتروشیمی خراسان، قرارگاه صاحب الامر خراسان شمالی و معاونت فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان برگزار شد جمعی از دانشآموزان متوسطه با هدف آشنایی هر چه بیشتر قشر دانشآموز با روند پیشرفت در حوزه صنعت، برای بازدید از مجتمع پتروشیمی خراسان وارد این مجموعه شدند تا روایتی از پیشرفت را در قالب روزنامه دیواری بیان کنند.
دانش آموزان پس از ورود با حضور در محل دفن شهدای گمنام در محوطه مجتمع پتروشیمی خراسان به مقام این شهید والامقام ارج نهادند. سپس در سالن وی آی پی مجتمع گرد هم آمدند تا شنونده توضیحات کارشناسان و مهندسین این صنعت باشند.
بر اساس این گزارش در ابتدا کارشناس واحد اوره توضیحاتی درباره مراحل ساخت و راهاندازی پتروشیمی، واحدهای مختلف و محصولات پتروشیمی خراسان به دانشآموزان ارائه داد. در ادامه دانشآموزان سوالات خود را مطرح کردند و کارشناسان مربوطه پاسخگوی سوالاتی بودند که به ذهن پرسشگر این نوجوانان و جوانان خطور کرده بود.
دانش آموزان با بازدید از کارگاه مرکزی، آزمایشگاه، انبار اوره و واحد یوتیلیتی با این قسمتها از نزدیک آشنا شدند. دختران دانشآموز در کارگاه مرکزی با تعمیر قطعات به کار گرفته شده در کارخانه آشنا شدند؛ همچنین کارشناس کارگاه مرکزی در خصوص قطعاتی که اکنون در فنآوری طراحی و ساخت آنها به خودکفایی رسیدهایم توضیحاتی ارائه کرد.
پس از بازدید از مجموعه و آشنایی با صنعت حساس و دقیق پتروشیمی، دانش آموزان در قالب گروههای چند نفره شامل طراح، نقاش، عکاس و نویسنده، اقدام به طراحی و تهیه روزنامه دیواری با موضوع «روایت پیشرفت» کردند و ایده هایشان برای آینده این صنعت را نیز عنوان کردند.
در همین راستا حجت الاسلام سید محمد افشین فر دبیر جبهه مردمی اجتماعی و فرهنگی خراسان شمالی و امین عربشاهی دبیر و خبرنگار برتر انقلابی سال، به عنوان هدایتگر و راهنما توضیحاتی ارائه دادند و با این نوجوانان خلاق تا به ثمر رسیدن تلاش آنها همراه بودند.
حاصل یک روز کار و فعالیت گروه های دانش آموزی حاضر در این طرح، تولید ۶ روزنامه دیواری با محوریت توسعه و پیشرفت صنعت در کشور بود؛ که با تلاش و همفکری دختران آینده ساز و متعهد به سرانجام رسید.
https://eitaa.com/hoze_nkh
حوزه هنری خراسان شمالی برگزار میکند:
کارگاه آموزشی تسلط بر تنظیمات دوربین عکاسی
مدرس: سیدعلی حسینی فر
زمان: 16 تیرماه ساعت9-14
مکان: حوزه هنری خراسان شمالی، قیام 12، گلچین 12
شماره تماس جهت ثبت نام:
09353118282
گواهی پس از آزمون نهایی صادر میشود
https://eitaa.com/hoze_nkh
کارگاه «لذت درک موسیقی کلاسیک» با حضور استاد علی مُراد
زمان: چهارشنبه ۱۳ تیرماه ساعت ۱۰ صبح
مکان: حوزه هنری خراسان شمالی
برای ثبت نام با شمارهای که بر روی پوستر درج شده تماس بگیرید
https://eitaa.com/hoze_nkh
کارگاههای تخصصی حوزه هنری رو از دست ندید
تا فرصت داری ثبت نام کن
کارگاه« مهارت نویسندگی»
خوانش و نقد: الهام صباحی
نگارش و خلاقانه نوشتن: علی مُراد
ویرایش و درست نویسی: امیر سعادتی
زمان: پنجشنبه ۱۴ تیر ساعت ۹ صبح
مکان: حوزه هنری خراسان شمالی
برای ثبت نام با شمارهای که بر روی پوستر درج شده تماس بگیرید
https://eitaa.com/hoze_nkh
نوقلمان در راه پیشرفت و خلاقیت گام برمیدارند
نویسندگان جوان و نوجوان استان با شرکت در دورههای نویسندگی حوزه هنری، به تقویت توان نگارش خود میپردازند.
به گزارش واحد رسانه و جریانسازی خراسان شمالی، واحدهای آموزش و پژوهش و فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان در فعالیتی مشترک اقدام به برگزاری جلسات آموزش نویسندگی خلاق با هدف تقویت مهارت نوشتن و ایجاد خلاقیت در نویسندگی نوقلمان میکنند. این دوره آموزشی پنج شنبه هر هفته از ساعت ۹ تا ۱۲ با حضور اساتید و کارشناسان کشوری برگزار خواهد شد.
بر اساس این گزارش علاوه بر آموزش مهارتهای نویسندگی برای افزایش توانمندی و قویتر شدن قلم نویسندگان، هر هفته محتوای دو یا سه جلد از مجموعه کتاب سرداران، توسط اساتید کشوری مورد نقد و بررسی قرار میگیرد. در این هفته، استاد علی مراد با همراهی الهام صباحی، دو کتاب ستاره بازی و صفا که به ترتیب روایتگر زندگی شهید محمد کلاته و محمد علی صفا است، نقد می شوند.
لازم به ذکر است؛ این برنامه آموزشی به مدت ۵ هفته ادامه خواهد داشت و تمامی کتابهای مجموعه ۱۰ جلدی کتاب سرداران مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت.
https://eitaa.com/hoze_nkh
مرضیه براتی به عنوان بانوی تاثیرگذار در حوزه فرهنگ و هنر مورد تقدیر قرار گرفت
https://eitaa.com/hoze_nkh
مرضیه براتی به عنوان بانوی تاثیرگذار در حوزه فرهنگ و هنر مورد تقدیر قرار گرفت
در دومین کنگره استانی بانوان تاثیرگذار در استانداری خراسان شمالی از بانوی شاعر استان مرضیه براتی، تقدیر به عمل آمد.
به گزارش واحد رسانه و جریانسازی حوزه هنری خراسان شمالی، در دومین کنگره استانی بانوان تاثیرگذار که با هدف معرفی الگوی زن ایرانی، اسلامی، تقویت جریان زن انقلابی با محوریت « الگوی سوم زن»، معرفی زنان نخبه ایرانی و دستاوردهای آنها، توسعه و گسترش فرآیند شناسایی و معرفی بانوان تأثیرگذار ملی و استانی، برگزار شد؛ شاعر خوش قریحه استان «مرضیه براتی» که به عنوان چهره برتر هنر انقلاب در سالجاری معرفی شده بود در حوزه فرهنگ و هنر مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفت.
استاندار خراسان شمالی در این همایش نقش زنان را در تمامی حوزهها بیبدیل توصیف کرد و افزود: تغییرات و دگرگونیها در جامعه نشات گرفته از مادران خانواده است و قدرتهای سلطه نیز با دانستن این موضوع زن را هدف گرفتهاند؛ آنها میدانند برای آسیب رساندن به جمهوری اسلامی میتوانند از بستر خانواده بهره بگیرند.
دکترحسیننژاد با تاکید بر اهمیت نقش بانوان در تمامی عرصهها و فعالیتها، اظهار کرد: در جمهوری اسلامی ایران زن از یک ابزار تبلیغاتی به منزلت و جایگاه اصلی خود رسید و این قشر موثر جامعه باید از توان خود برای مدیریت و راهبرد خانواده، جذب دیگران به جامعه اسلامی و نقش آفرینی در سرنوشت جامعه کمک کنند.
گفتنی است در پایان این رویداد با حضور استاندار خراسان شمالی و معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار از کتاب«گلیم یاس» زیرانداز متفاوت خراسان شمالی رونمایی شد و از ۲۴ بانوی تاثیرگذار استان در هشت حوزه مختلف نیز تجلیل بعمل آمد.
https://eitaa.com/hoze_nkh
چگونه با درک موسیقی کلاسیک از شنیدن آن لذت ببریم؟
طی نشستی در حوزه هنری خراسان شمالی و با حضور استاد«علی مراد» شگردهای درک و لذت از موسیقی کلاسیک به علاقهمندان ارائه شد.
https://eitaa.com/hoze_nkh
چگونه با درک موسیقی کلاسیک از شنیدن آن لذت ببریم؟
طی نشستی در حوزه هنری خراسان شمالی و با حضور استاد«علی مراد» شگردهای درک و لذت از موسیقی کلاسیک به علاقهمندان ارائه شد.
به گزارش واحد رسانه و جریانسازی حوزه هنری خراسان شمالی، در نشستی صمیمانه با حضور جمعی از علاقهمندان و هنرمندان حوزه موسیقی، استاد «علی مراد» دانش آموخته رشته مطالعات هنر در دانشگاه فلورانس و نولزنده ساز ویولا، با معرفی اجمالی موسیقی کلاسیک سعی در کمک به مخاطبین برای گوش دادن به موسیقی کلاسیک کرد.
علی مراد با بیان اینکه هر قطعه از موسیقی دو نوع مخاطب دارد خاطر نشان کرد: نوازندگان موسیقی کلاسیک به هنگام ساخت قطعات موسیقی بسیار بر روی این موضوع که اثر برای چه نوع مخاطبی ساخته می شود توجه و دقت نظر داشته اند. معمولا هر اثر دارای دو نوع مخاطب است؛ مخاطب اولیه و مخاطب ثانویه.
مراد ادامه داد: مخاطب اولیه معمولا دارای پیش زمینه ذهنی پیرامون موسیقی است و احساس تعلق اجتماعی – هویتی با اثر و ارتباط نوستالژی با آن، دارد. بنابراین درک موسیقی برای مخاطب بسیار آسان و شرایط لذت بردن از موسیقی برایشان فراهم میشود.
وی با تاکید بر اینکه لذت بردن از موسیقی برای مخاطب ثانویه دشوارتر است؛ افزود: مخاطب ثانویه اثر موسیقی ممکن است خارج از آن فرهنگ و تاریخ باشد؛ بنابراین برای درک این اثر باید تلاش بیشتری به کار گیرد. با دستیابی مخاطب ثانویه به دانش لازم درباره آن اثر، شناخت، بینش و آگاهی که لازمه درک آن است به وجود می آید. ثمره این تلاش تجربه خالص از موسیقی و لذت درک آن خواهد بود.
در پایان نیز چند قطعه موسیقی کلاسیک برای حاضران گذاشته و توضیحاتی داده شد، تا مخاطبین بتوانند آموختههای خود را به صورت عینی و قابل لمس تمرین کنند.
https://eitaa.com/hoze_nkh
مقام معظم رهبری:
🍃 بهترین کتابها، کتابی است که انسان را به سمت خداوند و ارزشهای والا و انقلابی هدایت کند.🍃
📌📚 سلسله جلسات نقد و بررسی مجموعه کتب قصههای سرزمین شمال شرقی (اولین مجموعه کتب مصور از روایت زندگی سرداران شهید استان) 📚
🔷🔹 با حضور استاد علی مراد از تهران
و کارشناسان استانی🔸🔶
⏰ زمان: پنجشنبه ۱۴ تیرماه، ساعت ۹صبح
✅ مکان: سالن جلسات حوزه هنری
🔹منتظر حضور اساتيد ادبیات، نویسندگان و همه علاقمندان به کتاب نوجوان هستیم🔹
#مجموعه_کتب_قصه_های_سرزمین_شمال_شرقی
#کتاب_نقد_بررسی_نویسنده
#حوزه_هنری_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/hoze_nkh
ستاره بازی و صفا در بوته نقد نویسندگان قرار گرفت
https://eitaa.com/hoze_nkh
ستاره بازی و صفا در بوته نقد نویسندگان قرار گرفت
با حضور«علی مراد» مدرس و نویسنده و جمعی از نویسندگان استان ، کتابهای ستاره بازی و صفا که روایتگر داستان زندگی شهیدان محمد کلاته و محمدعلی صفا، نقد و بررسی شد.
به گزارش واحد رسانه و جریانسازی حوزه هنری خراسان شمالی، صبح امروز در نشستی دوستانه و با حضور علی مراد، نویسندگان کتابهای ستاره بازی و صفا، جمعی از نویسندگان نوقلم، نویسندگان با تجربه و نوجوانان علاقهمند، بررسی نقاط ضعف و قوت دو کتاب انجام شد.
در ابتدا دو نوجوان قسمتهایی از کتابهای ستاره بازی و صفا را روخوانی کردند. سپس بحث و تبادل نظر درباره سبک نگارش، طرح داستان، پایان بندی، انتخاب لهجه، تصاویر به کاربرده شده در کتاب و نکات منفی و مثبت کتاب، صورت گرفت.
علی مراد در خصوص به کاربردن لهجه محلی در کتابها گفت: باید در نظر داشت استفاده از لهجههای محلی در نوشتن کتاب به ایجاد جذابیت برای خواننده کمک میکند اما به همان نسبت میتواند به آن ضربه بزند. بنابراین توجه به این نکته ضروری است که در ابتدا یا انتهای کتاب صفحاتی برای توضیح درباره واژگان به کارگرفته شده برای خواننده غیر بومی وجود داشته باشد. نوشتن توضیحات به صورت پاورقی در هر چند صفحه نیز میتواند راهکاری برای درک بیشتر خواننده باشد.
یکی از منتقدین با اشاره به اینکه مخاطب مجموعه کتاب سرداران نوجوانان هستند متذکر شد: برای نوجوان امروز مصور شدن کتاب، آن را قابل درکتر میکند. استفاده بیشتر از تصاویر در کنار متون، میزان درک نوجوان از موضوعات را میافزاید.
مراد بر داشتن مقدمهای یکسان در ابتدای تمامی جلدهای این مجموعه تاکید کرد و افزود: برای معرفی بهتر اهداف کتاب، وجود یک مقدمه یکسان در ابتدای هر کتاب، افزودن چند پارگراف به مقدمه درباره شهید مورد نظر و معرفی کوتاهی از نویسنده میتواند خواننده را مشتاقتر کرده و دید او را وسعت دهد. همچنین ذکر منابعی که در نوشتن کتاب از آنها استفاده شده است بر سندیت کتاب میافزاید.
وی ادامه داد: در نگارش به شیوه زندگینامه چینش زمانی رویدادها به دلیل تاثیرگذاری جابجایی زمان بر مخاطب نوجوان بسیار حائز اهمیت است. ترتیب زمانی رویدادها بسته به سبک زندگی، شیوه شهادت و تفکرات شهید متفاوت میباشد. شیوه درست با آزمون و خطا، تمرین و بارها نوشتن به دست میآید بنابراین نباید از این مرحله به سادگی گذشت باید نوشت تا به آنچه مناسب است دست یابیم.
https://eitaa.com/hoze_nkh
«خلاقیت همیشه لازم نیست»
علی مراد در کارگاهی با عنوان «خلاقیت در نویسندگی»گفت: برای ظهور خلاقیت در ابتدا باید کار اصلی به طور صحیح انجام شود تا در مرحله بعد با خلاقیت به شکل گیری جدیدی برسیم.
https://eitaa.com/hoze_nkh
«خلاقیت همیشه لازم نیست»
علی مراد در کارگاهی با عنوان «خلاقیت در نویسندگی»گفت: برای ظهور خلاقیت در ابتدا باید کار اصلی به طور صحیح انجام شود تا در مرحله بعد با خلاقیت به شکل گیری جدیدی برسیم.
به گزارش واحد رسانه و جریانسازی حوزه هنری خراسان شمالی، کارگاه «خلاقیت در نویسندگی» با حضور علی مراد و جمعی از نویسندگان در حوزه هنری استان برگزار شد. علی مراد به بیان نکاتی که در شکلگیری خلاقیت مهم و حیاتی است پرداخت و گفت: برخلاف تصور رایج متفاوت بودن خلاقیت نیست؛ بلکه تنها یکی از مولفههای آن است.
علی مراد توجه به تعریف خلاقیت را نکته قابل توجه عنوان و بیان کرد: خلاقیت چیست؟ آیا خلاقیت همیشه لازم است؟ در بسیاری از موارد ما نیازی به وجود آن نداریم و بهتر است در عین سادگی که کمال کار یا فعالیتی است؛ به انجام آن به سادهترین شکل ممکن بسنده کنیم. در بسیاری از موارد شاهد هستیم متفاوت انجام دادن کاری ناشی از عدم توانایی انجام صحیح فعالیتی است؛ تا پوششی برای ضعفها و کاستیها باشد.
مراد با تاکید بر این نکته که برای ایجاد خلاقیت لزوما نیاز نیست همه چیز نو باشد، اظهار کرد: فرد خلاق کسی است که بتواند ایدههای نو و قدیمی را در کنار هم به بهترین شکل بچیند و ترکیبی جدید از آنها به وجود بیاورد. همچنین در خلاقیت خودنمایی جایی ندارد و فرد خلاق بیشتر به دنبال عملی کردن ایدههای خود به شکلی است که انجام امور را سادهتر، بهتر و مفیدتر کند.
وی ادامه داد: باور اینکه هر ایدهای باید شکل عملی به خود بگیرد باوری غلط است. ایدهپرداز باید در ذهن خود هزاران ایده داشته باشد تا پس از غربال کردن ایدهها به یک ایده مناسب برسد. به عنوان مثال نویسندهای در ذهن خود ایده چندین رمان را میپروراند اما تنها رمانی از او به مرحله چاپ میرسد که به بهترین شکل پرورش یافته باشد.
علی مراد در پایان، با توضیح ایده جایگزین و ایده امکان مجاور، برای درک بیشتر این مفاهیم، از حاضرین خواست تمرینی برای این دو مفهوم انجام دهند و نتیجه را در کلاس بخوانند.
https://eitaa.com/hoze_nkh
فوکوس بر مثلث نوردهی در کارگاه آموزشی استاد سید علی حسینیفر
https://eitaa.com/hoze_nkh
فوکوس بر مثلث نوردهی در کارگاه آموزشی استاد سید علی حسینیفر
در کارگاه دو روزه آموزش عکاسی، استاد حسینی فر مباحث و نکات عکاسی را برای علاقهمندان تشریح کرد.
به گزارش واحد رسانه و جریانسازی حوزه هنری خراسان شمالی، صبح و عصر شنبه، کارگاه آموزش عکاسی در دو فاز تئوری و عملی با حضور جمعی از بانوان عکاس و علاقهمندان هنر عکاسی در حوزه هنری استان برگزار شد. استاد سیدعلی حسینیفر عکاس و مدرس عکاسی، در ابتدا نکات کلیدی و مهم در عکاسی را به صورت تئوری تشریح کرد؛ سپس شرکت کنندگان در کارگاه عملی مباحث آموخته شده را مشق کردند.
حسینیفر با در نظر گرفتن تفاوت میان انواع دوربینها، سعی برآن داشت تا در آموزش نکات فنی تمامی مدلهای دوربین را مدنظر داشته باشد. در ابتدا هدف عکاس و نوع عکاسی را تشریح کرد و در ادامه به آموزش فوکوس و معرفی انواع لنزهای دوربین پرداخت و گفت: فوکوس در عکاسی حیات وحش و عکاسی ورزشی، به خصوص زمانی که سوژه ثابت نیست و در حال حرکت و جابهجایی است باید در حالت تعقیبی و فوکوس بر روی سوژه در حال حرکت فعال شود.
وی در ادامه، تنظیمات شاتر و شیوه عکاسی از سوژه متحرک در مسیر مشخص، تاثیر انتخاب سرعت شاتر بر ثبت عکس از سوژه متحرک، کاربردهای سرعت B , T ، و سایر نکات تخصصی را آموزش داد.
استاد عکاس با معرفی ایزو وارد مباحثی شد که در ثبت یک عکس با کیفیت بسیار موثر هستند و بیان کرد: عکاس باید همیشه توجه داشته باشد اوست که باید تشخیص دهد کجا و چگونه از چه سرعت شاتری استفاده کند و با در نظر گرفتن موقعیت و نوع سوژه سرعت شاتر تنظیم شود. انتخاب سرعت شاتر درست عکاس را به سوی حرفهای شدن سوق میدهد و موجبات توجه داوران به عکس را فراهم میکند.
حسینیفر تشریح سه نکته مهم در تنظیم نور در هنر عکاسی را پایان بخش آموزش تئوری قرار داد و گفت: تنظیم دیافراگم، تنظیم سرعت شاتر و تنظیم ایزو سه نکته برجسته در تنظیم نور به هنگام عکاسی است که باید با توجه به نوع و حرکت سوژه و میزان نور محیط توجه شود.
پس از اتمام مباحث تئوری هنرآموزان کار خود را در کارگاه عملی و در فضای یکی از پارکهای سطح شهر بجنورد با تمرین عملی دروس ارائه شده، ادامه دادند.
https://eitaa.com/hoze_nkh
کارگاه آموزشی پرورش خلاقیت در عکاسی با حضور استاد علی حسینیفرد در حوزه هنری خراسان شمالی برگزار شد
https://eitaa.com/hoze_nkh
ثبت عکس خلاقانه با ایجاد نگاه نو امکان پذیر است
کارگاه آموزشی پرورش خلاقیت در عکاسی با حضور استاد علی حسینیفرد در حوزه هنری خراسان شمالی برگزار شد.
به گزارش واحد رسانه وجریانسازی حوزه هنری خراسان شمالی، صبح یک شنبه کارگاه پرورش خلاقیت در عکاسی توسط استاد علی حسینیفر و با حضور علاقهمندان به هنر عکاسی و با رویکرد ایجاد نگاهی نو و تولید عکسهای متفاوت برگزار شد.
حسینیفر آموزش خود را با ارائه تعریفی از خلاقیت، تعریف هنرمند و رسالتش آغاز کرد و گفت: گرفتن هزاران عکس در روز نباید باعث شود عکاس در چرخه باطل تکرار بیوفتد و بهتر است با توجه به جزئیات و به کار بستن تکنیکهای عکاسی و ایجاد خلاقیت، عکسهای متفاوت بگیرد که مورد توجه داوران و منتقدان قرار گیرد.
وی افزود: بیش از20 تکنیک از جمله: تکنیکهای فریز کردن، القای حرکت، استفاده از فیلترهای ان دی و منشوری، لرزاندن دوربین، حرکت عمدی دست، استفاده از سرعت شاتر پایین و نقاشی با نور، زوم انفجاری، استفاده از فلش فتو مونتاژ در قالب نرم افزار فتوشاپ و کاربرد و معرفی انواع فیلترها و لنزها و دیگر تکنیکهای خلاقیت در عکاسی، در این کارگاه آموزش داده شد.
علی حسینیفر با تعریفی از مجموعه عکس برای علاقهمندان نکات قابل توجه در ساختن یک مجموع عکس را این گونه تشریح کرد: در تولید یک مجموعه عکس لازم است؛ توجه داشته باشیم که چه نوع عکسهایی را شامل میشود و نیز پاسخگوی سوالاتی نظیر: زمان، مکان و شخصیت یا رویداد مورد نظر باشد. همچنین نوشتن بیانیه و کپشن نویسی جزو نکاتی است؛ که باید توجه ویژهای به آن داشت.
گفتنی است؛ پایان بخش کارگاه آموزشی نمایش آثاری از عکاسان مطرح جهان و بررسی آنها بود که هنرآموزان توانستند محتوای آموزشی ارائه داده شده را به صورت کاربردی مشاهده و آموختههای خود را محک بزنند.
https://eitaa.com/hoze_nkh
آزمون استخدامی حوزه هنری برگزار میشود
جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمائید👇👇
https://media.hozehonari.ir/d/2024/07/06/0/51006.pdf?ts=1720271948833
https://eitaa.com/hoze_nkh
عباس ناصری ؛ اینبار در همدان
🔺 هیات داوران جشنواره ملی کارتون کودکان جنگ / همدان / ۱۴۰۳ معرفی شدند
🔺 بنابر اعلام دبیرخانه جشنواره ملی کودکان جنگ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، آقایان محمود نظری، اکبر تراب پور و عباس ناصری آثار رسیده به این رویداد را داوری خواهند کرد.
https://eitaa.com/hoze_nkh
استقبال شاعران شعر آیینی از فرارسیدن محرم در روز بزرگداشت محتشم کاشانی
همزمان با آغاز ماه محرم، شاعران و علاقهمندان شعر آیینی در محفلی معنوی و شاعرانه گرد هم آمدند و سرودههای خود را بازخوانی کردند.
به گزارش واحد رسانه و جریانسازی حوزه هنری خراسان شمالی، انجمن ادبی شعر آیینی استان در اولین روز محرم مصادف با روز بزرگداشت شاعر و مدیحهسرای شیعه، محتشم کاشانی، در جمعی با حضور اساتید و شعرای استان، به قرائت اشعار عاشورایی و آیینی پرداختند.
در رسمی ۱۲ ساله، این نشست ادبی با قرائت صفحهای از کتاب نهجالبلاغه آغاز و با خوانش بخشهایی از کتاب« گنجینهالاسرار» اثر عمّان سامانی و «روایت عاشورا» اثر دانشمند فقید؛ محمدابراهیم آیتی بیرجندی توسط اباصلت رضوانی ادامه یافت.
در این نشست پیرامون نوآوری در حوزههای مختلفی چون زبان، شکل، فرم، ساختار، صور خیال، معنا، محتوا و قالبهای گذشته شعر فارسی، خلاقیت در شعر عاشورایی، استفاده از نمادهای زندگی امروزی، حوزههای معنایی و جلوه زندگی امروزی با محتواهای عاشورایی بحث و تبادل نظر شد. پایان بخش این محفل شاعرانه، شعرخوانی شاعران و بررسی نکات ادبی اشعار قرائت شده، بود.
لازم به ذکر است؛ محفل شعر آیینی هر هفته دوشنبهها در محل سالن جلسات حوزه هنری خراسان شمالی برگزار میشود.
https://eitaa.com/hoze_nkh
حوزه هنری خراسان شمالی برگزار میکند:
دوره آموزشی روایت گری و روایت نویسی
سرفصل های آموزشی
مهارت های بیانی
مهارت های نگارشی
مهارت رسانه ای
مهارت های اجتماعی
مهلت ثبت نام :1مرداد
لینک ثبت نام
https://forms.gle/DTkfda3kgZqQd56R6
شماره تماس جهت پاسخگویی
09353118282
https://eitaa.com/hoze_nkh
فراخوان «تولید تئاتر صحنهای» که به همت واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری خراسان شمالی منتشر شده بود تا تاریخ ششم مرداد ماه سال جاری تمدید شد.
علاقمندان برای شرکت در این برنامه تا شنبه ششم مرداد ماه فرصت دارند سه نسخه نمایشنامه به همراه لوح فشرده آن و مجوز نویسنده را به واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری استان ارسال نمایند.
آثار منتخب پس از طی مراحل بازخوانی و بازبینی اعلام خواهد شد.
https://eitaa.com/hoze_nkh
محمدرضا خیر دستجردی پدر شهیدان دستجردی ندای حق را لبیک گفت و به سوی معبود خویش شتافت
https://eitaa.com/hoze_nkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نام پدر
🔺 به مناسبت سالگرد شهادت دانشمند هستهای؛ شهید داریوش رضایینژاد
🔺گوشههایی از حضور ۱۳ سال قبل رهبر معظم انقلاب در منزل شهید رضایینژاد و دیدار سال گذشته آرمیتا دختر این شهید با رهبر انقلاب
https://eitaa.com/hoze_nkh