eitaa logo
مدرسه علمیه تخصصی الزهراء (س) ساری
384 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
1.4هزار ویدیو
523 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
نشست توجیهی مسئول مرکز خدمات جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای ابراهیمی در راستای آگاهی بخشی و تسهیل خدمات به طلاب @mazandaran_hozeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢کارگاه سواد رسانه در گام های مختلف ✅همراه با گواهینامه معتبر از مرکز مدیریت قم و کد تدریس سواد رسانه ✅با تدریس خانم قربانی ✅زمان :شنبه ها و چهارشنبه ها ساعت ۲الی ۳:۳۰ ✅مکان :مدرسه علمیه الزهرا (س) ساری 💢بزرگواران جهت ثبت نام به واحد فرهنگی حوزه الزهرا(س) مراجعه کنند.
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ❇️ با سلام و احترام خدمت همه بزرگواران ❇ همایش سیمای خانواده مهدوی با محوریت مهارت ارتباط موثر و گفتگوی بین زن و مرد (ویژه همسران) در روز جمعه (۱۴۰۱/۱۲/۱۲) ساعت۸:۳۰ الی ۱۲:۳۰ با حضور برگزار می گردد. این دوره به مناسبت میلاد امام زمان عج رایگان میباشد.🌺🌺🌺 لطفا از این فرصت استفاده کنید ❇️ شرکت کننده های عزیز ،جهت ثبت نام مشخصات ( نام و نام خانوادگی ، شماره تماس ، فیش واریزی ) را به شماره های زیر ارسال کنید . ❇️مهلت ثبت نام در این همایش فقط تا روز پنجشنبه ۱۱ اسفند ماه می باشد . ظرفیت کلاس محدود است لطفا در اسرع وقت نسبت به ثبت نام اقدام بفرمایید. شماره تماس جهت ثبت نام و هماهنگی +989214234251 09350593126
با سلام و احترام؛ ضمن آرزوی موفقیت و تشکر از مساعدت بزرگواران، پیرو برگزاری اولین نشست از سلسله نشست های «مراقبت های بهداشتی پیش از بارداری»، به استحضار می رساند، به حول و قوه الهی معاونت فرهنگی تربیتی مرکز آموزشهای غیرحضوری، دومین نشست با موضوع «سلامت روانی» و سومین نشست با موضوع «بهداشت تغذیه» را به صورت برخط و تعاملی برگزار می نماید. زمان برگزاری دومین نشست: پنج شنبه 11 اسفند 1401- ساعت 19 الی 20.30 زمان برگزاری سومین نشست: شنبه 13 اسفند 1401- ساعت 16 الی 17.30 آدرس ورود به نشست: https://ac.whc.ir/farhangimajazi/ خواهشمند است جهت شرکت حداکثری طلاب محترم در سلسله نشست های مذکور اطلاع رسانی فرمایید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📖🕋 فرازی از تفسیر آیه ۱۰۳ و ۱۰۴ سوره 🔷 قُلْ هَلْ نُنَبِّئُكُمْ بِالْأَخْسَرِينَ أَعْمَالًا. «۱۰۳» الَّذِينَ ضَلَّ سَعْيُهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَهُمْ يَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ يُحْسِنُونَ صُنْعًا «۱۰۴» ♦️بگو: آیا شما را از زیانکارترین مردم از جهت عمل آگاه کنم؟ [آنان] کسانی هستند که کوششان در زندگی دنیا به هدر رفته [و گم شده است] در حالی که خود می پندارند، خوب عمل می کنند.( ترجمه حجة الاسلام انصاریان) 🔰 چون‌ ايمان‌ شرط صحت‌ كل‌ّ عباداتست‌ و كساني‌ ‌که‌ ايمان‌ نداشته‌ ‌باشد‌ كليه‌ عباداتش‌ هباء منثورا ميشود بدتر ‌اينكه‌ قبايح‌ و معاصي‌ ‌را‌ عمل‌ خوب‌ بداند و اعمال‌ حسنه‌ و عبادات‌ ‌را‌ بد بشمارد لذا ميفرمايد قُل‌ هَل‌ نُنَبِّئُكُم‌ بِالأَخسَرِين‌َ أَعمالًا ‌که‌ اينها كيانند! 🔰 مصداق‌ ‌اينکه‌ ‌آيه‌ شريفه‌ امروز ‌در‌ جامعه‌ بسيار ‌است‌ مردان‌ ريش‌ ميتراشند زلف‌ ميگذارند كسب‌ حرام‌ ميكنند تنزيل‌ ميگيرند آلات‌ ساز و آواز ‌در‌ منازل‌ و مغازه‌ها كوك‌ ميكنند سينما و تماشاخانه‌ ميروند ظلم‌ و تعدّي‌ و تقلّب‌ رواج‌ دارد زنها مكشوفه‌ بيرون‌ ميآيند و و و و تمام‌ اينها ‌را‌ عمل‌ خوب‌ ميشمارند و ‌اگر‌ كساني‌ ‌که‌ ‌از‌ ‌اينکه‌ امور اجتناب‌ ميكنند ‌آنها‌ ‌را‌ سفيه‌ و جاهل‌ و كهنه‌ پرست‌ و امل‌ ميشمارند (تفسیر اطیب البیان) 🔰 مسلما مفهوم خسران تنها این نیست که انسان منافعی را از دست بدهد بلکه خسران واقعی آن است که اصل سرمایه را نیز از کف دهد، چه سرمایه‌ای برتر و بالاتر از عقل و هوش و نیروهای خدا داد و عمر و جوانی و سلامت است؟ همین‌ها که محصولش اعمال انسان است و عمل ما تبلوری است از نیروها و قدرتهای ما. 🔰 هنگامی که این نیروها تبدیل به اعمال ویرانگر یا بیهوده‌ای شود گوئی همه آنها گم و نابود شده‌اند. 🔰 اما زیان واقعی و خسران مضاعف آنجاست که انسان سرمایه‌های مادی و معنوی خویش را در یک مسیر غلط و انحرافی از دست دهد و گمان کند کار خوبی کرده است، نه از این کوششها نتیجه‌ای برده، نه از زیانش درسی آموخته، و نه از تکرار این کار در امان است.(برگزیده تفسیر نمونه)