حضور صدام در چهل و دومین قسمت «دچار»
🎧در آستانه #هفته_دفاعمقدس و با حمایت انتشارات #سوره_مهر چهل ودومین قسمت از پادپخش (پادکست) دچار با گویندگی محمد ناظمی منتشر شد.
🔸 این قسمت با نام «صدام حسین؛ مردی بدون جسد» زندگی شخصی و اجتماعی صدام حسین رئیسجمهور سابق کشور عراق را از کودکی تا نوجوانی، جوانی و بزرگسالی و نهایتا نحوه مرگ او را روایت میکند.
🔹آنچه که در این قسمت میشنوید: « داستان زندگیش شباهت زیادی به فیلمهای (هارورHorror) داره. وقتی به زندگی سیاسی و حتی خانوادگیش نفوذ میکنیم، چیزی جز مرگ و خون نمیشه چیزه دیگهایی دید. سرنوشتش این بود که در کاخ خودش حبس بشه و در یکی از عمارتهای خودش حلقآویز و جسدش بعد مدتی از روی زمین ناپدید و هنوز هم معلوم نیست کجا داره میپوسه. نفرت عجیبی از ایرانیها داشت! به طوری که هر شب خواب میدید این همسایه که روی نقشه شبیه یه گربه است رو برای همیشه از روی کره زمین پاک کرده!! خوابی که هیچ وقت تعبیر نشد.
📌علاقهمندان میتوانند پادکست «دچار» را در تهران پادکست و یا سایر نرمافزارهای کاربردی پادپخش داخلی و خارجی بشنوند.
📌مشروح خبر را اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
در نشست «نقد ادبی: چیستی، چرایی و چگونگی» مطرح شد؛
نقد ادبی برای شناخت انواع ادبی است
🔹 #اندیشکده_ادبیات_پایداری که در سال جاری بر نقد ادبی تمرکز دارد بیستوهشتمین نشست خود را با حضور دکتر احمد تمیمداری ادیب، زبانشناس و استاد تمام گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه علامه طباطبایی و با موضوع مبانی و مبادی نقد ادبی، چیستی، چرایی و چگونگی آن برگزار کرد.
🔹وی زبان و ادبیات را متعلق به تمام ادوار دانست و بر این نکته که آثار ادبی و سخنان بزرگانی چون پیامبران الهی همیشه نو، تازه و زنده هستند، تأکید کرد و افزود: نقد ادبی دامنه گستردهای دارد و مکتبهای زیادی در آن تولید شده است. اگر بخواهیم نقد جامعی داشته باشیم باید به تجزیه و تحلیل گفتمانی بپردازیم.
🔹وی با اشاره به اینکه اگر در جامعه #ادبیات نباشد احساسات مردم تلطیف نمیشود بیان کرد: در بحث دفاع از ادبیات در مقابل مذهب و اخلاق باید به این نکته پرداخت که ریشه تمام هنرهای جهان تخیل و ریشه اکثر علوم دنیا تعقل است و خیال بالاتر از تعقل است. از اینرو اساس هنرها خیال است و صوفیان بزرگ نیز با خیال به دریافتهای روحانی خود میرسند.
📌مشروح این گزارش را اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
🔹 آئین پایانی ششمین کنگره ملی #شعر امام حسن مجتبی علیه السلام باعنوان (حدیث حسن) با معرفی و شعرخوانی شاعران برگزیده کشور برگزار میشود.
🔹 این مراسم با اجرای نجمالدین شریعتی و
شعرخوانی حاج جواد حیدری، حامد عسکری و کربلایی حنیف طاهری همراه خواهد بود.
🗓 شنبه ۱۰ شهریور
⏰ ساعت ۱۹
🏢کرج ، میدان شاه عباسی ، آستان مقدس امامزاده حسن علیهالسلام
🆔 @hozehonari_ir
«قهرمانان انقلاب» از شهدای انقلاب میگوید
📖مجموعه کتابهای «قهرمانان انقلاب» را انتشارات #سوره_مهر منتشر کردهاست. هدف از انتشار این آثار آشنایی نوجوانان با شخصیتهای انقلابی و شهدای گرانقدر مبارز و نقش دشمنان انقلاب ازجمله منافقین در اغلب ترورها و کشتارهاست.
به بهانه #هفته_دولت و سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنربه مرور دو اثر از این مجموعه میپردازیم.
🔸کتاب «ستاره من»به قلم زهره یزدانپناه بر اساس زندگی و زمانه شهید محمدعلی رجایی و کتاب «گلستان در آتش» به قلم ابراهیم حسنبیگی روایتی داستانی از زندگی شهید محمد جواد باهنر است.
🔸 مجموعه قهرمانان برای قشر نوجوان طراحی شده و زهره یزدانپناه نویسنده کتاب «ستاره من» مخاطب خود را به خوبی میشناسد. او از روزهای کودکی و محرومیت رجایی آغاز می کند. پسری نوجوان که درسبزه میدان دست فروشی میکند تا جایی که وارد نیروی هوایی می شود. در آنجا هم روحیه انقلابی و ظلم ستیز خود را فراموش نمی کند.
📌متن کامل خبر را در پایگاه خبری حوزه هنری بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
12.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید| همه مصائب قاب دولت
🔹 تصویر دولتمرد تراز انقلاب اسلامی در قاب هنرِ هنرمندان چگونه شکل میگیرد؟ آیا اهالی هنر انقلاب توانستهاند یک تصویر باورپذیر و صحیح از دولتمرد جمهوری اسلامی خلق کنند؟ شهادت سید ابراهیم رئیسی چگونه در روایت دولتمرد انقلاب اسلامی توسط هنرمندان بهرهبرداری میشود؟ فرارسیدن #هفته_دولت و سالگرد شهادت محمدعلی رجایی و محمد جواد باهنر بهانه خوبی برای پرداختن به این سوالات است.
🔸 آنچه تماشا میکنید گزیدهای از برنامه تلویزیونی #بوم است که میکوشد در گفتگو با محمد باقر مفیدی کیا ، به این سوالات پاسخ دهد. بوم یک مجله تلویزیونی است که هر هفته از شبکه دوم سیما پخش میشود. این برنامه به همت مرکز هنری رسانهای سلوک #حوزه_هنری انقلاب اسلامی روی آنتن میرود.
🆔 @hozehonari_ir
سنگری در هشتادونهمین کلاس مثنویخوانی؛
شیطان از چه روشی انسان را فریب میدهد؟
🔹محمدرضا سنگریدر هشتادونهمین کلاس #مثنوی_خوانی نحوه فریب خوردن انسان و راه تشخیص سخن درست از نادرست را تشریح کرد
🔸وی با مطرح کردن واژه تزئین و تسویل بیان کرد: از کارهای شیطان تزئین است یعنی شی را به گونهای میآراید که انسان فریب خورد به عبارتی دیگر شیطان به واسطۀ تزیین دنیا، انسان را فریب میدهد. همچنین تسویل یعنی به مدد چیز دیگری زمینه فریب انسان را بوجود آوردن. بر همین اساس شیطان برای فریب انسان از ابزار مختلف استفاده میکند.
🔹سنگری در ادامه اظهار کرد: در قلمرو فرهنگ و اندیشه هم تزئین وجود دارد و هم تسویل یعنی سخن را طوری میآرایند که انسان به اشتباه دچار شود یا با عنصر دیگری فکر غلط و نادرست را به انسان القا میکند.
📌مشروح خبر را در پایگاه خبری حوزه هنری بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
در افتتاحیه آخرین مجلس «روضه بهشت»؛
حضور امیرعبداللهیان را حس کردم
🔹پنجمین مجلس از نمایشگاه گروهی «#روضه_بهشت» با ۱۰ اثر از هنرمندان عرصه مجسمهسازی در نگارخانه عالی حوزه هنری افتتاح شد.
🔹 محمدصادق فضلی مشاور وزیر و مدیرکل وزارتی وزارت امور خارجه که در این مراسم با همراهی محمدمهدی دادمان از سردیس #شهدای_خدمت رونمایی کرد، یادآور شد: صد روز بود که آقای امیرعبداللهیان را ندیده بودم و دلتنگ ایشان بودم. یک دوره طولانی افتخار همراهی وی را داشتم و عادت کرده بودم به اینکه بیشترین روزهای هفته در کنارشان باشم. بعد از حادثه پرواز اردیبهشتماه فقط عکس آقای عبداللهیان را تماشا کرده بودم اما امروز قرار گرفتن کنار سردیس وی، یک لحظه حسی به من منتقل کرد که گویا امیرعبداللهیان حضور دارد، همین روحیهام را عوض کرد.
🔹مشاور ارشد وزیر امور خارجه تاکید کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند: «احیای راه شهدا و بزرگداشت آنها ارزشش کمتر از شهادت نیست»چنین رویدادهایی ارزشمند است و امیدوارم یاد شهدای خدمت جاودانه باشد و بتوانیم راه آنها را ادامه دهیم.
📌متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
نمایشگاه عکس «سروِستان»؛
از سوگواریهای بومی تا سختی عکاسی از آیینهای عاشورایی
🖼نمایشگاه عکس «سروِستان؛ عکسهای عرفان کوچاری از روایتهایی نمادین از سوگواری شهید کربلا در سرزمین پارسیان» در گالری «#خانه_عکاسان» حوزه هنری افتتاح شد.
◽️ عرفان کوچاری عکاس این نمایشگاه
دغدغههایش برای عکاسی از محافل عزاداری محرم را اینگونه بیان میکند: آیینها برایم همیشه بهانهای برای عکاسی بوده و من بر اساس علاقه شخصی به عکاسی از آیینهای عزاداری شهرهای مختلف ایران پرداختهام. من یک شاهد هستم و قرار نیست کاری انجام دهم و در عکاسی هم سعی کردهام هیچ دخالتی در آیینها نداشته باشم. آیین هر منطقه مخصوص بومیان آن منطقه است و خاص بودن هر خطه موضوعی مهم است. در عکاسی سعی کردهام با آرامش نگاه کنم و بعد به آن لحظه حساس که میخواهم قاب شود برسم.
◽️وی عنوان نمایشگاه «سروستان» را اینگونه تشریح میکند: نخل نماد تابوت امام حسین (ع) است که از سروهای کوتاه قامت خمرهای شکل گرفته شده است. سرو هم نشان ایستادگی و نامیرایی است و نخلگردانی از مراسم و آیینهای به شدت مورد علاقه من است.
📌مشروح گزارش را در این لینک بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
بالی برای پرواز
🎭 به همت #حوزه_هنری استان گلستان نمایش بزرگ بالی برای پرواز به نویسندگی و کارگردانی عباس محمدی( کاری از #کانون_هنری شهید حسین رجبی) از امروز به روی صحنه میرود.
🗓 هشتم تا بیستم شهریور
⏰ ساعت ۲۰
🏢 گرگان ، ابتدا جاده آق قلا ، روبروی ترمینال مسافربری شهرک گلستان
📌برای تهیه بلیط رایگان به روابط عمومی حوزههنری گلستان مراجعه فرمایید.
🆔 @hozehonari_ir
19.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتی تصورش هم سخت است...
🎥 ببینید| فیلم کوتاه «کلوزآپ»
🔸به مناسبت هشتم شهریور روز ملی مبارزه با تروریسم
▫️کارگردان: یاسر پارسا
▫️محصول #حوزه_هنری_اصفهان
▫️با حمایت #مرکز_فیلم_جوان_سوره
🆔 @hozehonari_ir
18.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید| فیلم کوتاه «کبریت»
🔸فیلم کوتاه کبریت به تهیهکنندگی محمدگودرزی و نویسندگی و کارگردانی حسین جمشیدی ، روایتی از قربانیشدن مردم به دست #منافقین در دهه شصت است.
🔸حسین جمشیدی از هنرجویان دوره اول #کاتینو باشگاه فیلم سوره، پیش از این با فیلم کوتاه «مارمالادی» به موضوع جنایات گروهک منافقین پرداخته بود.
🆔 @hozehonari_ir
دبیر بخش گرافیک جشنواره فرهنگ هنری «اتقان»:
حضور مبتدیها و حرفهایها در کنار هم
🔹صابر شیخرضایی دبیر بخش #گرافیک جشنواره فرهنگ هنری#اتقان گفت: ما این سالها بر خلاف دهه هشتاد و حضور مشتاقانه نسل جوان و دانشجو در رقابتهای هنری، به دلایلی در دوره افول جشنوارههای فرهنگی و هنری هستیم و از آنجا که موضوع خاص و دشوار این جشنواره به شکلی نبوده که آثار از پیش طراحی شده فراوانی در آرشیو هنرمندان باشد، با این وجود رویداد توانست همراهانی داشته باشد که با قلمهای تصویری متفاوت به این موضوعات بپردازند.
🔹شیخرضایی افزود: در بخش گرافیک، طیف سنی وسیعی را شاهد بودیم از هنرمندان پیشکسوت متولد دهه سی و چهل تا دهه شصتیها و حتی دهه هشتادیها و این حضور مبتدیها و حرفهایها در کنار هم، نشاندهنده اهمیت موضوع کار در فضای جامعه هنری است.
📌متن کامل گفتوگو را اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir