قسمت اول نمایش رادیویی جانفدا.mp3
40.23M
🎧 بشنوید| روایتی شنیدنی از خاطرات خودنوشت #حاج_قاسم_سلیمانی
🎙قسمت اول نمایش رادیویی جانفدا منتشر شد.
◽️این نمایش رادیویی در ۵ قسمت، به مناسبت پنجمین سالگرد شهادت سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی، توسط هنرجویان #مرکز_آموزش حوزه هنری تولید شده است.
🆔 @hozehonari_ir
«همسایه ابر» در اقالیم شعر
من شاخ گلم بهار و پاییز از تو
من اوج تمنایم و پرهیز از تو
ای دوست خودت حال مرا میدانی
یک عمر دل من است لبریز از تو
📖از مجموعه شعر «همسایه ابر» سروده « ایرج قنبری»
💻 کتاب«همسایه ابر» با حضور حامد طونی، مبین اردستانی و محمدرضا سهرابینژاد با اجرای علیرضا سمیعی در برنامه «اقالیم شعر» با همکاری #مرکز_آفرینشهای_ادبی_حوزه_هنری و شبکه اینترنتی کتاب ketab.tv ، نقد و بررسی میشود.
◻️این برنامه عصر روز یکشنبه ۱۶ دی ساعت ۱۷ به صورت زنده از شبکۀ کتاب در محل استودیو شبکه کتاب پخش میشود.
🆔 @hozehonari_ir
قاسم سلیمانی؛ یک قهرمان واقعی
🔹 نشست هماندیشی مجمع جهانی بیداری اسلامی با عنوان« #مقاومت تا پیروزی» با حضور «محمدمهدی دادمان» رئیس #حوزه_هنری و نمایندگانی از ۳۵ کشور جهان و با محوریت بررسی نقش هنر، فرهنگ و رسانه در پیشبرد مقاومت و مبارزه با استکبار جهانی برگزار شد.
🔹محمدمهدی دادمان در این نشست رسیدن به خط همکاری مشترک را لازمه مبارزه هنری و رسانهای علیه جبهه دشمن دانست و تاکید کرد: ما تا نتوانیم به همکاری مشترک برای تولید اثر فرهنگی، هنری و رسانهای برسیم، نمیتوانیم راه نفوذ در فرهنگها، جغرافیا و مخاطبین ملیتهای مختلف را باز کنیم.
🔸دادمان، شهید حاج قاسم سلیمانی را قهرمان واقعی دنیای انسانها خواند و تاکید کرد: شهیدان ما قهرمان مبارزه برای احیای حقوق بشریت و قهرمان دفاع از مقام انسان و مبارزه علیه ظلم و جنایت و فساد و تاریکی هستند؛ اگر بتوانیم قهرمانان خودمان را معرفی کنیم قطعا بیش از قهرمانان خیالی و پوشالی غربی، مورد استقبال قرار خواهند گرفت.
📌مشروح گزارش را در پایگاه خبری حوزههنری بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
چالشها و فرصتهای ترجمه در معرفی ادبیات انقلاب اسلامی
🔸سیویکمین نشست تخصصی اندیشکده #ادبیات_پایداری به همت گروه ادبیات انقلاب اسلامی با موضوع « چالشها و فرصتهای ترجمه و معرفی ادبیات انقلاب اسلامی» برگزار میشود.
🔸 سخنران این نشست دکتر سعیده حسینجانی ، مترجم، پژوهشگر و مدیر سابق مرکز ترجمه #حوزه_هنری است.
🗓 دوشنبه ۱۷ دی
⏰ ساعت ۱۴ تا ۱۶
🏢 سالن هراتی
🔸حضور مجازی از طریق این پیوند
📌 حضور برای عموم آزاد است.
🆔 @hozehonari_ir
نمایشگاه « #برخط_مقاومت» میزبان اصحاب فرهنگ و هنر
🔹به بهانه سالگرد شهادت آیت الله سیدمحمد باقر حکیم گردهمایی اصحاب فرهنگ و هنر در نمایشگاه عکس «#برخطِ_مقاومت» برگزار میشود.
🔹 این مراسم با سخنرانی فرزند شهید حکیم و با حضور خانواده ایشان و اصحاب فرهنگ و هنر و به همت موسسه شهدای آلحکیم با همکاری #خانه_عکاسان_ایران برگزار میشود.
🗓یکشنبه ۱۶ دی ماه
⏰ ساعت ۱۵
🏢 گالری شماره یک خانه عکاسان ایران
🆔 @hozehonari_ir
به بهانه سالروز شهادت شهید «منصور ستاری»
سرهنگ ستاری که با حوصله و دقت به توضیحات یکی از مسئولان دانشکده خلبانی گوش سپرده بود، آرام و شمرده گفت: «ببین، من نمیخواهم این طور باشد! نمیخواهم به کشورهای دیگر وابسته باشیم. ما باید تمام مراحل آموزش را در ایران داشته باشیم؛ باید خودکفا باشیم؛ یعنی از زمانی که دانشجو پذیرش میشود تا زمانی که نشانِ خلبانی میگیرد و اجازه پرواز پیدا میکند، باید در داخل کشور آموزش ببیند! کارِ راحتی نیست میدانم، ولی باید انجامش بدهیم.»
📖 بریدهای از کتاب «مرد ابرپوش» به قلم حمید نوایی لواسانی که بر اساس زندگی شهید #منصور_ستاری نوشته شده و انتشارات #سوره_مهر آن را منتشر کرده است.
◽️این کتاب جلد شانزدهم از مجموعه «قصه فرماندهان» تولید دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری است.
📌مرد ابرپوش را از انتشارات سورهمهر خریداری کنید.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #امروز_حوزه_هنری
🔸یکشنبه شانزدهم دی ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
یک مسابقه معماری بهیاد شهدای کرمان
🔹 #مرکز_معماری_اسلامی و حوزه هنری استان کرمان برای گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان مظلوم واقعه تروریستی ۱۳ دی۱۴۰۲ گلزار شهدای کرمان، مسابقه طراحی معماری فضای یادمانی با جوایز میلیونی برگزار میکند.
🔸 علاقهمندان تا پانزدهم بهمن ماه فرصت دارند تا طرحهای خود را به دبیرخانه این رویداد ارائه کنند.
📌متن کامل خبر را در این پیوند بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
طنز در اشعار سبک هندی
🔹 #دفتر_طنز حوزه هنری جلسه دوازدهم از فصل سوم گردهمی هفتگی طنز دیروز و امروز یا همان #طنز_آمیز را برگزار میکند.
🔸مدرس این جلسه آموزشی دکتر اسماعیل امینی است و در مورد طنز در اشعار سبک هندی صحبت میکند.
🗓 دوشنبه هفدهم دی
⏰ ساعت ۱۷
🏢 حوزه هنری، طبقه چهارم، اتاق ۴۰۲
📌 ورود برای عموم آزاد و رایگان است!
🆔 @hozehonari_ir
لالهایی که از «آرش کمانگیر» میگویند!
🔹فیلم مستند « #لال_شو» کاری از «محمد مقیم پور بیژنی» اثری از #حوزه_هنری استان مازندران و محصول مرکز مستند سوره است که مقام نخست مستند بخش فرهنگیان پنجاه و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم رشد را کسب کرد. این مستند به یکی از خرده فرهنگها و آیینهای محلی مازندارن میپردازد.
🔹«محمد مقیم پور بیژنی» درباره این مستند گفت: عنوان این مستند، « لالِ شو» یعنی شب لال بازی است. این شب درآبانماه اتفاق میافتد که در آن برای تحقیر ایرانیان به آنها گفته بودند، کسی را انتخاب کنید که تیراندازی کند و تیر، هر جا نشست همان جا مرز ایران و توران شود.در میان آرش کمانگیر میگوید که من این کار را انجام میدهم....
🔹وی تاکید کرد: ما در هشت سال دفاع مقدس نیز آرشهای زیادی داشتیم که برای دفاع از میهن و اعتقاداشان به جبهه رفتند و در مستند گریزی به این موضوع هم میزنیم؛ لال ها از کنار مزار یک شهید رد میشوند و این حضور، همان حس مقاومت و ماندن و فداکاری را منعکس میکند.
📌متن کامل این گفتوگو را در پایگاه خبری حوزههنری بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
«میحانه، میحانه»در دوشنبهها به وقت کتاب
🔸 در «دوشنبهها، به وقت کتاب» این هفته کتاب «میحانه، میحانه» اثر محبوبه حاجیاننژاد، با حضور نویسنده مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.
📖کتاب «میحانه، میحانه»روایتگر داستانی از زندگی افراد جنگزده و تأثیرات عمیق جنگ بر زندگی آنهاست. داستان از نگاه شخصیت اصلی، لطیفه روایت میشود که پس از بیستوپنج سال دوری از وطن و خانواده، نامهای از ساره، عشق گمشدهاش، دریافت میکند که او را به بازگشت دعوت میکند.
🔸دوشنبهها، به وقت کتاب گپ و گفتی دوستانه با داستاننویسان است که به میزبانی حمیدبابایی و به همت دفتر ادبیات داستانی #مرکز_آفرینشهای_ادبی دوبار در ماه برگزار میشود.
🗓دوشنبه هفدهم دی
⏰ ساعت ۱۶ تا ۱۸
🏢مرکز آفرینشهای ادبی
🆔 @hozehonari_ir
خاقانی: میخواهید از اسلام برگردم؟! حاشا!
🔹درس گفتارهای شناخت زبان خاقانی «آنی با خاقانی» به همت #دفتر_پاسداشت_زبان_فارسی حوزه هنری و با ارائه محمدرضا ترکی برگزار شد.
🔸 در ابتدای نشست «محمدرضا ترکی» به مرور قصیدهای از خاقانی با مطلع «فلک کژ رو درست از خط ترسا/ مرا دارد مسلسل راهب آسا» پرداخت و در تفسیر آن گفت: این قصیده یک نوع تقاضا نامه برای مجوز سفر به حج یا بیت المقدس است و چون ممدوح مسیحی است، شاعر تقاضا را به این صورت مطرح میکند، پس این قصیده قطعا حبسیه نیست.
🔹در ادامه، ابیات بعدی این قصیده قرائت شد و استاد ترکی در تفسیر بیت «سخن بر بکر طبع من گواه است/ چو بر اعجاز مریم نخل خرما و ابیات بعدی» اظهار داشت: در اینجا اشاره میشود که علم و دانش از من دفاعی نکرده، اما «دختر طبعم» یعنی همین شعرهایم پاکی من را گواهی میدهند، مثل حضرت عیسی که در گهواره سخن گفت و بر پاکی مریم معصومه گواهی داد.
📌متن کامل خبر را در این پیوند بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir