#باغ_کیانوش ۲۵ میلیاردی شد
🔸فیلم سینمایی « #باغ_کیانوش»، با استقبال مخاطبان نوجوان و خانوادهها، در مجموع فروش گیشه و اکران سیار از مرز فروش ۲۵ میلیارد تومان عبور کرد.
▪️کارگردان: رضا کشاورزحداد
▪️تهیهکننده: محمدجواد موحد
🆔 @hozehonari_ir
«تخت طاقدیس» در حوزه هنری طنین انداز شد
📸 ببینید| آئین رونمایی از آلبوم موسیقی « #تخت_طاقدیس» و مراسم تجلیل از استاد خسرو عامریفر در #حوزه_هنری برگزار شد.
🔸 خسرو عامریفر با بیان اینکه آلبومی که در حال حاضر رونمایی میشود، حاصل ۳۰ سال تحقیق روی مکاتب و ردیفهای آوازی مختلف استادان است، افزود: این پژوهشها روی آثار و سبک استادانی همچون عبدالله خان دوامی، اسماعیل مهرتاش، سیداحمد خان، حسین تعزیهخوان، اقبال آذر و خیلی دیگر از پیشکسوتان انجام گرفته است.
🔹این استاد موسیقی ادامه داد: اگر روزی با خدا دیدار کنم، صد بار به او تعظیم خواهم کرد، نه برای اینکه مرا ببخشد، بلکه برای اینکه موسیقی را به انسانها هدیه داده است.
🔸 فاضل جمشیدی خواننده موسیقی عنوان کرد: من به آقای رمضی عرض کردم اگر حوزه هنری با همین سالن کوچک کاری انجام میدهد به کارش ادامه دهد، نگران نباشد که آقای فلانی در کنسرت پاپ میخواند و صد هزار نفر رفتند. ما در #جشنواره_فجر هم گفتیم پاپ به اندازه کافی سهم خودش را گرفته به جشنواره نبرید و به جایش آقای عامری فر را حمایت کنیم، چون همان سازهای محلی، دو شاگرد هم داشته باشند این باقی میماند. ما قانع هستیم، چراکه معتقدیم که دنیا دهکده جهانی است و اگر موسیقی را، خوب منتقل کنیم همه دنیا میفهمند.
📌متن کامل گزارش را در این پیوند بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماه و بلوط؛ قصهای از عشق، ایمان و هویت
🎥ببینید| برداشتی هنری از کتاب #ماه_و_بلوط به قلم محسن مومنی شریف
◽️تولید: #دفتر_ادبیات_داستانی
📖کتاب ماه و بلوط را از انتشارات سوره مهر خریداری کنید.
🆔 @hozehonari_ir
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قهرمانان بازمیگردند....
🎥 ببینید| بازگشت قهرمانانه اسرای #فلسطینی تصویر باشکوهی از پیروزی مردم #غزه را به نمایش گذاشت.
🆔 @hozehonari_ir
🗓 برنامههای #آخر_هفته_حوزه_هنری
🔹چهارشنبه تا جمعه ۱۰ تا ۱۲ بهمن ۱۴۰۳
🆔 @hozehonari_ir
انتشار نسخه مکتوب پنجاهمین فصلنامه تخصصی هنرهای تجسمی
🗞 به همت #مرکز_هنرهای_تجسمی حوزه هنری نسخه مکتوب پنجاهمین فصلنامه تخصصی هنرهای تجسمی ویژهنامه «#پرتره» که چندی پیش نسخه مجازی آن منتشر شد، در قالب مجله مکتوب به چاپ رسید و در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
🔸در این فصلنامه تخصصی، گفتار و نوشتاری از امیر عبدالحسینی، سیدعلی میرفتاح، مصطفی گودرزی، جمال عربزاده، فخرالدین فخرالدینی، مهرداد اسکویی و تنی چند از اساتید هنر و هنرمندان به رشته تحریر درآمده و منتشر شده است.
🔸این فصلنامه تخصصی در آذر ماه ۱۴۰۳ منتشر شده و در تارنمای مرکز هنرهای تجسمی قابل مشاهده است.
📌متن کامل خبر را در اینجا بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir
13.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید| گزارش صدا و سیما از کنسرت خیریه #غلامرضا_صنعتگر
◽️در این کنسرت خیریه که در تالار اندیشه #حوزه_هنری برگزار شد، حدود هشتصد میلیارد تومان برای ساخت مدرسه در مناطق محروم اهدا شد.
🆔 @hozehonari_ir
«ساعت۵ بود»؛ روایت زندگی در جنگ است
🔸نشست نقد و بررسی کتاب «ساعت ۵ بود» که خاطرات از کودکی تا اسارت آزاده «حسین سهمی» در اردوگاههای دشمن بعثی است، به همت #دفتر_هنر_و_ادبیات_اسارت در سالن صفارزاده #حوزه_هنری برگزار شد.
🔸 «حسین سهمی» در این نشست با بیان اینکه جنگ باعث شد تا برای تحصیل به آلمان نروم و بعد از جبهه و با تاخیر ۱۳ ساله دانشجو شوم، افزود: کتاب «ساعت۵ بود» کتاب خاطره نیست بلکه روایت زندگی در جنگ است و این کتاب شامل تمام وقایع هم نمیشود.
🔸وی درباره انتخاب عنوان کتاب گفت: وقتی نیروی عراقی دستم را برای بیرون کشیدن از آب گرفت اولین کاری که میخواست انجام دهد این بود که ساعتم را از دستم باز کند و همان لحظه من نگاهم به ساعت افتاد و دیدم ساعت ۵ است. ضمن اینکه وقتی از اسارت بازگشتم به من گفته شد که برادرم در ساعت ۵ به شهادت رسیده است.
🔸محمد قاسمیپور در این نشست گفت: من به علاقهمندان به نگارش فیلمنامه پیشنهاد میدهم بخش ۷۲ ساعتی که برای آزادسازی آمده است را بخوانند. در این بخش جا دارد روی گرسنگی و بیغذایی رزمندگان بیشتر بحث شود.
📌 مشروح خبر
🆔 @hozehonari_ir
آغاز بلیت فروشی جشنواره فیلم #فجر۴۳
📅جدول نمایش آثار #سوره
فیلمهای #ناتوردشت، #تاکسیدرمی و #اشک_هور
🎟️ خرید آنلاین
🆔 @hozehonari_ir
«عایده»؛ تلاشی برای ترسیم انسان مقاومت
📖کتاب «#عایده» آخرین اثر از محبوبه سادات رضوینیا که برشی از رنجهای یک مادر شهید جبهه مقاومت را بازگو کرده عنوان و موضوع نشست زنان #مقاومت شده است.
🔸 فاطمه رایگانیبانوی پژوهشگر و نویسنده در این نشست گفت: من معتقدم جاهایی که شما کشمکشهای انسانی، گذشتن مادر از فرزندش را میبینید، حماسهساز است. گذشت این مادر از فرزندش حتی وجهی از خونسردی را به ذهن ما متبادر میکند. همین مادر وقتی موقع مهدکودک گذاشتن بچهاش خداحافظی میکند، میگوید: « قلبم دارد منفجر میشود»، در حد دوری مهدکودک طاقت ندارد. این دوگانه نشان میدهد که عایده چقدر به فرزندش وابستگی دارد و چگونه از او به خاطر عشق بزرگتری میگذرد.
🔸 سحر دانشور؛ نویسنده و پژوهشگر بیان کرد : من به عنوان زن ایرانی وقتی به مقاومت نگاه میکنم، این موضوع برایم مطرح میشود که آیا مقاومت در ساحت زندگی عایده با نوع مقاومت من متفاوت است؟ «جان» نقطهای است که من برای بقا در زندگی میجنگم و «حیات» لحظهایاست که من سیاسی میشوم و آنجا مبتنی بر کنشهای سیاسی دست به اقداماتی میزنم. آن اقدامات میتواند «حیات» من را به گونهای که میخواهم شکل دهد. «جان» اما لحظهای است که من باید برای بقا بجنگم. در فلسطین و لبنان مقاومت برای بقاست، اما من به عنوان زن ایرانی وقتی از مقاومت حرف میزنم و احتمالاً در نظرم نمیگیرم من در لحظه حیات دنبال مفهوم مقاومتم و آیا متوجه این تمایز هستم؟
📌متن کامل گزارش را در این پیوند بخوانید.
🆔 @hozehonari_ir