هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 توصیه حضرت آیتالله خامنهای به قرائت قرآن و دعا برای پیروزی جبهه مقاومت
❤️ رهبر انقلاب اسلامی در پاسخ به سوالی، قرائت سوره فتح، دعای ۱۴ صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای پیروزی جبهه مقاومت توصیه کردند.
💻 Farsi.khamenei.ir
⚫️ #پیام_تسلیت
إنا لله و إنا إليه راجعون
📌درگذشت عموی گرامی جناب حجتالاسلام و المسلمین حاج حسن عسکری، مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان را صمیمانه تسلیت عرض میکنیم.
از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت و رحمت واسعه الهی، و برای بازماندگان معزز صبر و اجر مسئلت داریم.
رَحِمَ اللَّهُ مَنْ قَرَأَ الفَاتِحَةَ مَعَ الصَّلَوَاتِ
@hozekerman
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️مهم مهم 📣📣📣
حقیقتاً انتشار این کلیپ
وظیفهٔ ذاتی هر ایرانی خرد گرایِ وطن دوستِ هوشمند و شرافتمند است
و هیچگاه در پخش این کلیپ کوتاهی نکنید.جنگ رسانه رو ما باید پیروز بشویم.
انتشار حداکثری از اوجب واجبات است..
#نشر_حداکثری
⚜ @nahaduk
1.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 #انتشــــــــار 🚨
🔸موج بیداری و بصیرت
⚜ @nahaduk
#مهم
⛔️اکانت «اسرائیل به فارسی»، بهعنوان بازوی اصلی رسانهای اسرائیل برای مخاطبان فارسیزبان، در سالهای اخیر نقش کلیدی در عملیات روانی این رژیم داشته است.
این اکانت تا پیش از حمله موشکی ایران با رویکرد قدرتنمایی فعالیت میکرد، اما پس از آن به فاز مظلومنمایی تغییر جهت داده است.
#سواد_رسانهای
#حماقت_رژیم_موقت_اسرائیل
#حوزه_علوم_اسلامی_دانشگاهیان
@hozekerman
🔰سلسله جلسات تبیینی
📍#نبرد_مقدس
🔻ویژه اساتید گروه معارف، مبلغین و همکاران نهاد
◀️جلسه اول
🔰سخنران:استاد رحیم پور ازغدی
🕟زمان: روز سه شنبه، ۲۷خرداد ساعت ۱۷
📎 لینک جلسه:
🆔 https://room.nahad.ir/ch/tabein
#حوزه_علوم_اسلامی_دانشگاهیان
@hozekerman
هدایت شده از حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان
🔰بیانیه حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان
«بسم الله الرحمن الرحیم
أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ» (سوره حج، آیه ۳۹)
✅ چندین روز از تجاوز دشمن جنایتکار صهیونی میگذرد. تجاوزی که با حمایتهای استکبار جهانی و چراغ سبز آن صورت گرفته است. این تجاوز خبیثانه و ددمنشانه که در شامگاه جمعه گذشته با ترور فرماندهان، دانشمندان و نخبگان علمی کشور صورت پذیرفت، نشاندهنده خوی علم ستیزی و نخبه کشی رژیم اشغالگر قدس است. این اولین بار نبود که این رژیمی تروریستی دست خود را به خون نخبگان ایران عزیز اسلامیمان آلوده کرده است. در سالیان گذشته شهریاریها، احمدیروشنها، فخریزادهها و دیگر نخبگان علمی به جرم تلاش برای استقلال علمی و فناوری کشور توسط این رژیم آپارتاید به شهادت رسیدند.
✅ حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان به عنوان یکی از نهادهای برآمده از فضای نخبگانی دانشگاهی و با رویکرد همگامی علم و دین است. اساتید، معرفتجویان و کارکنان حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان ضمن محکومیت این تجاوز جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونی و به شهادت رساندن مردم عزیزمان، اعلام میدارند تا پای جان با تکیه بر معرفت دینی و انقلابی مسیر مقاومت و شهادت را در جامعه زنده نگه داریم. از همه اقشار ملت، به ویژه جوانان، میخواهیم که با وحدت و هوشیاری، از دستاوردهای ملی و ارزشهای اسلامی پاسداری کنند.
✅ از همین جا به رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای اعلام میداریم که "اماما خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبرماست" و با تمام وجود خود را سرباز و فدایی شما میدانیم.
✅ در پایان به رژیم کودککش صهیونی، آمریکای جنایتکار و مستکبران عالم اعلام میداریم که تا پایِ جان بر سر آرمانهای اصیل انقلاب اسلامی ایستادهایم و از تمامیت ارضی ایران عزیزمان دفاع خواهیم کرد.
💠«وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِندِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ»
🔸معرفتجویان، اساتید و کارکنان حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان
جهت امضای بیانیه به لینک زیر مراجعه نمایید:
🌐https://hodat.ir/bayaniyeh
#حوزه_علوم_اسلامی_دانشگاهیان
https://eitaa.com/hoi_hodat