هدایت شده از ماه تیوی
🔸 نشست ششم دورهمی مستندپژوهشی «نیمماه»
🔅 اکران و گفتوگو دربارۀ مستند «افغان فمنیسم»
⏰ چهارشنبه، 30 آبان 1403 - از ساعت 15:30 تا 17:30
📌 خانه مشروطیت اصفهان
🎯 ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر:
📞 09134356198
🌐 https://digiform.ir/nimmaah6
#اطلاع_رسانی #نشست_ششم
🔰 @maahtv_net
🔗 تلگرام ::: اینستاگرام ::: ایتا ::: بله
هدایت شده از ماه تیوی
23.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیزر_تبلیغاتی
✳️ به سفارش شرکت فناور سپهر مکانیک اسپادانا
❇️ تهیهشده در ماه تیوی
🌀 شرکت فناور سپهر مکانیک اسپادانا در حوزۀ مشاوره، طراحی و تولید انواع تجهیزات و قطعات صنعتی فعالیت دارد. این شرکت از سال 1387 آغاز به کار نموده و در این سالها در زمینۀ ساخت قالبهای فلزی، کامپوزیتی و تزریق پلاستیک و ساخت قطعات با هندسۀ پیچیده، طراحی ماشینآلات تولیدی و ... مشغول به کار بوده است. تولید شیرهای برقی با فناوری خلاء و ساخت سیستمهای آلتراسونیک و مدلسازی قطعات صنعتی از دیگر توانمندیهای این مجموعه است.
♨️ فایل باکیفیت تیزر
https://www.aparat.com/v/kdy5548
🔰 @maahtv_net
🔗 تلگرام ::: اینستاگرام ::: ایتا ::: بله
هدایت شده از ماه تیوی
🔸 نشست هفتم دورهمی مستندپژوهشی «نیمماه»
🔅 اکران و گفتوگو دربارۀ مستند «دیوانگی»
⏰ چهارشنبه، 14 آذر 1403 - از ساعت 15:30 تا 17:30
📌 خانه مشروطیت اصفهان
🎯 ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر:
📞 09103020925
🌐 https://digiform.ir/nimmaah7
#اطلاع_رسانی #نشست_هفتم
🔰 @maahtv_net
🔗 تلگرام ::: اینستاگرام ::: ایتا ::: بله
Rouzbarg 2.mp3
3.27M
🎧 بشنوید...
✅ مجموعه پادکست #فاطمهای_که_نمیشناسیم
❇️ قسمت دوم: جهاد فاطمی
❓نخ تسبیح الگوی فاطمی چیست؟
❓جهاد به چه معناست؟
🎙 به روایت: حمیدرضا تیموری
✳️ به سفارش مؤسسه طلایهداران راه سوم
🆔 @rahesevvom
#گویندگی
#پادکست #فاطمیه #حضرت_زهرا_س #مقام_زن
🔆 @hrteimouri_ir
در تکاپو | حمیدرضا تیموری
🎧 بشنوید... ✅ مجموعه پادکست #فاطمهای_که_نمیشناسیم ❇️ قسمت دوم: جهاد فاطمی ❓نخ تسبیح الگوی فاطمی
بسم الله الرحمن الرحیم
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
در ایام فاطمیه قرار داریم و به همین مناسبت از روز گذشته مبحثی را دربارۀ الگوی فاطمی و تناسب آن با زمان حاضر تقدیم کردیم و سپس با عنایت به آیات و روایات و کلام بزرگان و امامین انقلاب، اثبات کردیم که این الگو در آخرالزمان بسیار کارآمد و کارساز است تا جایی که امام زمان (عج) آن را برگزیده و دختر رسول خدا را اسوۀ حسنه برای خودشان نامیدهاند. امروز هم در ادامۀ این مبحث به چگونگی الگوگیری از حضرت فاطمه (س) خواهیم پرداخت و این الگوگیری را به دو بخش تقسیم میکنیم:
1️⃣ الگوبرداری همهجانبه:
آنچه در الگوگیری فاطمی ضروری و قطعی است، این است که عملکرد و سیرۀ آن حضرت در تمامی ابعاد زندگی، اعم از فردی و خانوادگی و اجتماعی را مدنظر قرار داده و دقت کامل نمایيم تا هیچیک از ابعاد زندگی نورانی آن حضرت مورد غفلت قرار نگیرد، یا به عبارت دیگر میبایست الگوبرداری از آن اسوۀ حسنه، همهجانبه باشد؛ مثلاً اگر ما از مبارزات اجتماعی آن حضرت، غفلت کنیم، آن وقت بیتالاحزان زهرای مرضیه (س) منحصر در گریههای منفعل و صرفاً احساسی خواهد شد.
2️⃣ الگوبرداری نو و دقیق:
برای دستیابی به این نوع الگو، ابتدا باید خود را در موقعیتهایی ببینیم که حضرت زهرا (س) در طول عمر شریفشان، در آن موقعیتها قرار داشتند؛ سپس بهصورت جزءبهجزء و دقیق آن موقعیتها را موشکافی کنیم و دربارۀ آنها تأمل کنیم؛ لذا جامعۀ ما، چه در مقام روایت فاطمه و فاطمیه و چه در مقام تأثیرپذیری از آن الگوی بینظیر، نیاز به بازنگری و نگاهی نو و دقیق دارد. در این راستا اگر بخواهیم نخ تسبیح و محور اصلی الگوی فاطمی را پیدا کنیم تا همۀ ابعاد فردی، خانوادگی و اجتماعی آن حضرت را به هم متصل کند، بیشک باید به جهاد فاطمی اشاره کنیم؛ چراکه حیات فاطمی سراسر مبارزه و جهاد در راه خداست؛ لذا در طول زندگی کوتاه آن حضرت، شاهد عظمتی بیکران از صبر انقلابی، کار انقلابی، معرفت انقلابی و دفاع انقلابی هستیم؛ بهگونهای که باید آن حضرت را مصداق واقعی آیۀ ٧٨ سوره حج بدانیم که در راه خدا چنان که شایسته است، جهاد نمودهاند: «وَجَاهِدُوا فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ».
اما برای ورود به مبحث جهاد فاطمی ابتدا باید معنای جهاد در نگرش اسلامی را بدانیم؛ جهاد به تعبیر رهبر معظم انقلاب، حرکتی برگرفته از اعتقاد و باور قلبی و ایمان و بهکارگیری تواناییها در میدان مبارزه با دشمن است که برای آن پایانی نیست: «حَقَّ جِهادِهِ»، چراکه تواناییهای انسان تمامی ندارند! به تعبیر دیگر، «جهاد یعنی خستهنشدن، یعنی با فکر درست و منطقِ درست، راهی را طیکردن و ایمان به آن راه پیداکردن و آن را با همۀ سختیهایش، با همۀ موانعش دنبالکردن و پیشرفتن».
در پایان این بخش به بانو دباغ به عنوان نمونهای ملموس از جهاد فاطمی، در زمان رژیم ستمشاهی اشاره کنیم؛ چنانکه ایشان روایت میکند که وقتی «حدود ١۶ روز، بدترین و وحشتناکترین شکنجهها را تحمل کردم، ولی هنوز چیزی یا مطلب درخور و بااهمیتی به مأموران نگفته بودم، این امر، بر مأموران و بازجوها گران آمده بود! از این رو سعی کردند با اقدامات غیرانسانی و ایجاد فشارهای عظیم روحی و روانی، مقاومت مرا در هم بشکنند و مرا به حرف درآورند؛ اما زهی خیال باطل!».
#فاطمیه #حضرت_زهرا_س #مقام_زن
🔆 @hrteimouri_ir
Rouzbarg 3.mp3
3.27M
🎧 بشنوید...
✅ مجموعه پادکست #فاطمهای_که_نمیشناسیم
❇️ قسمت سوم: اقسام جهاد
❓شجاعت به چه معناست؟
❓اقسام جهاد کدامند؟
🎙 به روایت: حمیدرضا تیموری
✳️ به سفارش مؤسسه طلایهداران راه سوم
🆔 @rahesevvom
#گویندگی
#پادکست #فاطمیه #حضرت_زهرا_س #مقام_زن
🔆 @hrteimouri_ir
در تکاپو | حمیدرضا تیموری
🎧 بشنوید... ✅ مجموعه پادکست #فاطمهای_که_نمیشناسیم ❇️ قسمت سوم: اقسام جهاد ❓شجاعت به چه معناست؟
بسم الله الرحمن الرحیم
يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَة
سلام و عرض ادب و احترام به شما مخاطبان ارجمند، همراهان عزیز روزبرگ شیعه
در منبر سوم از مجموعه منابر «فاطمهای که نمیشناسیم» هستیم. دیروز مباحثی را دربارۀ چگونگی الگوگیری از حضرت فاطمه (س) بیان کردیم و نشان دادیم که نیاز است یک روایت همهجانبه و نو و دقیق از زندگی ایشان داشته باشیم. در روایت نو به دنبال نخ تسبیحی که ابعاد مختلف الگوی فاطمی را به هم متصل میکند، رفتیم و به این نتیجه رسیدیم که این نخ تسبیح، جهاده؛ جهاد را از نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب، معنا کردیم و نشون دادیم که جهاد فیالجمله دارای ویژگیهایی از جمله: ایمان، مقاومت، خستگیناپذیری، هوشمندی یا موقعیتشناسی، صراحت، قدرت، شجاعت، قاطعیت، صلابت و محنتپذیری است.
اما سؤال این است که در بین این خصوصیات، آیا منظور از شجاعت، جسارت است؟ آیا بیگدار به آب زدن است؟ آیا این خصلت مردان نیست؟ پاسخ این است که بنا به تعبیر رهبری، «شجاعت به معنای بیگدار به آب زدن نیست. بررسیها باید انجام بگیرد، فکر صحیح باید بشود، وقتی به نتیجه رسیدیم، بدون تردید و تزلزل بایستی اقدام کنیم. تأکید میکنم و تکرار میکنم این شجاعت به معنای گز نکرده پارهکردن نیست و نباید باشد؛ بفهمیم چه کار میکنیم، ملتفت باشیم چه اقدامی داریم انجام میدهیم؛ محاسبۀ لازم را بکنیم و بعد قدم را محکم برداریم» (9/4/1386). این صفت ، قطعاً از صفات مشترک میان زن و مرد است، چنانکه آسیه (س)، بهعنوان مثال تمام اهل ایمان از زن و مرد، در آیۀ 11 سورۀ تحریم، بهعنوان همسر پادشاه زمان، آنقدر شجاعت دارد که از او و جریانش ابراز انزجار کند، درحالیکه مردان قدرتمند زمان تاب چنین کاری را نداشتند.
سؤال دیگر این است که آیا اقسام جهاد همان است که در اذهان وجود دارد؟ یعنی جهاد اکبر و جهاد اصغر؟ در پاسخ باید گفت، با توجه به اندیشۀ قرآنی رهبری، سه مدل جهاد وجود دارد: جهاد اکبر، کبیر و اصغر، که در آن، جهاد اکبر همان مبارزه با نفس است و جهاد کبیر و اصغر بر پایۀ آن شکل میگیرد. از تعریف جهاد اکبر که بنا به فرمودۀ رهبری حافظ هویت و باطن ماست، اینگونه برمیآید که این جهاد، شخصی است؛ اما آیا واقعاً اینطور است؟ بنابه تعریف رهبر معظم انقلاب، این جهاد اجتماعی هم هست. بهطور مثال دولتهایی که در برابر قدرتهای استکباری سکوت میکنند و از ملتهای خود دفاع نمیکنند؛ در واقع اسیر نفس خود برای بقای بیشتر بر اریکۀ قدرت هستند. همچنین تودههای مردم هم برای امرار معاش راحتتر، در برابر این دولتها، ساکت میمانند و پیرو نفس راحتطلب خودشان میشوند که این هم بهگونهای عدم جهاد اجتماعی است.
جهاد کبیر گونۀ دیگری از جهاد است که آن هم بهنوعی عدمتبعیت از دشمن را بههمراه دارد. جهاد فرهنگی، جهاد تبیینی، جهاد سیاسی، جهاد اقتصادی و جهاد علمی گونههای جهاد کبیر است. این جهاد مبتنی بر آیۀ 52 سوره فرقان است: « فَلا تُطِعِ الكافِرينَ وَجاهِدهُم بِهِ جِهادًا كَبيرًا».
سؤال دیگری که پیش میآید این است که جهاد اصغر با جهاد اکبر چه تفاوتی دارد؟ باز بر اساس نگاه رهبری، جهاد اصغر همان گونۀ سخت جهاد است که پیکار مستقیم و مسلحانه با دشمن را در بر میگیرد. از محاسن جهاد اصغر وضوح وجود دشمن و دشمنی اوست؛ اما در جهاد اکبر این وضوح وجود ندارد. تفاوت دیگر این دو جهاد، این است که جهاد اکبر به شجاعت بیشتری نیاز دارد، چرا که دشمن اصلی نفس است. لذا این جهاد از جهاد اصغر سختتر است.
سؤال دیگری هم که پیش میآید این است که جهاد مردانه و بانوانه با یکدیگر چه تفاوت و شباهتهایی دارند؟ جهاد بانوانه چه نسبتی با نقش همسری و مادریاش دارد؟ چه نسبتی با بحث عفاف و حجاب دارد؟ برای پاسخ به این سؤالات میتوانیم در زندگی فاطمه زهرا (س) تأمل کنیم.
این مبحث را انشالله در جلسه آتی بررسی خواهیم کرد. ممنون از همراهیتان، التماس دعا و خدا نگهدار
#فاطمیه #حضرت_زهرا_س #مقام_زن
🔆 @hrteimouri_ir
Rouzbarg 4.mp3
3.79M
🎧 بشنوید...
✅ مجموعه پادکست #فاطمهای_که_نمیشناسیم
❇️ قسمت چهارم: جهاد، امری انسانی
❓جهاد زنانه و مردانه چه اشتراکاتی دارد؟
❓جهاد زنانه و مردانه چه افتراقاتی دارد؟
🎙 به روایت: حمیدرضا تیموری
✳️ به سفارش مؤسسه طلایهداران راه سوم
🆔 @rahesevvom
#گویندگی
#پادکست #فاطمیه #حضرت_زهرا_س #مقام_زن
🔆 @hrteimouri_ir
در تکاپو | حمیدرضا تیموری
🎧 بشنوید... ✅ مجموعه پادکست #فاطمهای_که_نمیشناسیم ❇️ قسمت چهارم: جهاد، امری انسانی ❓جهاد زنانه
بسم الله الرحمن الرحیم
يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَة
سلام و وقت بخیر خدمت شما دوستان عزیز و ارجمند، همراهان گرانقدر روزبرگ شیعه
در منبر چهارم از موضوع مهم «فاطمهای که نمیشناسیم» هستیم. دیروز، اقسام جهاد را خدمتتان عرض کردیم و تفاوتهای آنها را گوشزد کردیم. در ادامه، چالشهایی در باب تفاوتها و اشتراکات جهاد بانوانه با جهاد مردانه بیان کردیم. امروز از پاسخ به این چالشها شروع میکنیم.
باتوجه به تعریف جهاد و نمایاندن انواع و اقسام آن، این نکته محرز میشود که انجام اقسام جهاد، به جنسیت ارتباطی ندارد و امر مشترک انسانی میان زنان و مردان است. در میان انواع جهاد، فقط جهاد ابتداییِ تعرضی بر عهدۀ زنان نیست و بقیۀ انواع جهاد (یعنی دفاعی، جهاد کبیر و جهاد اکبر) به عهدۀ هر دوی آنهاست. در مشخصات حرکت جهادی هم عمدتاً زن و مرد برابرند؛ مثل خستگیناپذیری، محنتپذیری، شجاعت، مقاومت و چیزهایی از این قبیل.
هرچند جهاد زنان و مردان تفاوتهایی دارند که عبارتند از:
مدل اجرای جهاد در دو جنس ممکنه متفاوت باشد. در مدل جهاد بانوانه، استفاده تلفیقی از عناصر عقل، عاطفه و قدرت روحی وجود دارد، اما در مدل جهاد مردانه، عمدتاً ترکیب عقل و قدرت روحی و جسمی را بیشتر مشاهده میکنیم. هرچند که بنا به نگرش آیتالله خامنهای، قوت روحی بانوان در عرصۀ انقلاب و دفاع مقدس بیشتر ظهور کرده است. این را میتوانیم در داستان زندگی شهدا و شرایط مادران و پدران آنها بهخوبی مشاهده کنیم.
بر اساس نگاه برگرفته از رهبر معظم انقلاب، بانوان به دلیل لطافت بیشتر، آمادگی دریافت انوار الهی را بهتر دارند، و از طرف دیگر صلابت و قاطعیت را در دستگاه هویتیشان دارند، پس به تعبیری جمع اضداد در بانوان مشاهده میشود که در مجاهدت کارآمدی خاص خودش را دارد.
نکتۀ دیگر اینکه: در مدل جهاد زنانه، اگر تعارضی بین جهاد کبیر اجتماعی و خانوادگی بانوان وجود داشته باشد، معمولاً ساحت خانوادگی در اولویت قرار میگیرد. مگر اینکه فریضۀ بزرگ اجتماعی مثل دفاع از ولایت و دفاع از اسلام وجود داشته باشد که در این صورت حتی خانواده نیز رها میشود و انجام فریضۀ اجتماعی در اولویت قرار میگیرد.
در جهاد بانوانه، عفت تبدیل به عزت مجاهدانه میشود. پس عفت، زن را به انزوا دعوت نمیکند، بلکه لباس رزم بانوان است. بعضی اقسام جهاد، بیشتر با بانوان تناسب دارد، منجمله جهاد عرصۀ جنگ روانی؛ خطبهخوانیهای حماسی، عاطفی و عقلانی حضرت زینب (س) جهاد تبیین در عرصۀ جنگ روانی است.
و نکتۀ آخر اینکه اثرگذاری جهاد بانوانه از تأثیر جهاد مردانه بیشتر است؛ بهدلیل اینکه بانوان، علاوه بر حضور مستقیم در جهاد، میتوانند با توجه به نقش همسری و مادریشان، نیم دیگری از اعضای جامعه را به میدان مبارزه بیاورند که این دلیل بر نقش بیبدیل بانوان در عرصۀ جهاد دارد. به تعبیر رهبر معظم، «در همه جای دنیای اسلام اگر زنها حرکت نکنند، حرکت عمومی و همگانی و موفق امکان ندارد انجام بشود».
این مبحث انشاءالله ادامه دارد، با ما همراه باشید و ما را به دوستانتان معرفی کنید. ممنون از وقتگذاریتان. خدا نگهدار
#فاطمیه #حضرت_زهرا_س #مقام_زن
🔆 @hrteimouri_ir
Rouzbarg 5.mp3
3.68M
🎧 بشنوید...
✅ مجموعه پادکست #فاطمهای_که_نمیشناسیم
❇️ قسمت پنجم: جهاد همهجانبه
❓به نظر شما حضرت زهرا (س) در کدام مقطع زندگی درگیر جهاد شدند؟
❓آیا مقامات معنوی حضرت زهرا (س) جنبهٔ اعجازی داشتند؟
🎙 به روایت: حمیدرضا تیموری
✳️ به سفارش مؤسسه طلایهداران راه سوم
🆔 @rahesevvom
#گویندگی
#پادکست #فاطمیه #حضرت_زهرا_س #مقام_زن
🔆 @hrteimouri_ir
در تکاپو | حمیدرضا تیموری
🎧 بشنوید... ✅ مجموعه پادکست #فاطمهای_که_نمیشناسیم ❇️ قسمت پنجم: جهاد همهجانبه ❓به نظر شما حضرت
بسم الله الرحمن الرحیم
يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَة
سلام و وقت بخیر به شما مخاطب ارجمند روزبرگ شیعه
در منبر پنجم از مجموعه منابر «فاطمهای که نمیشناسیم» هستیم. بحث پرچالشی را دیروز بر سر تفاوتها و اشتراکات جهاد بانوانه و مردانه داشتیم. امروز علاوه بر نکاتی که در مورد اشتراک جهاد بانوانه در اصل وظیفه و تکلیف (بهجز در جهاد ابتدایی) با جهاد مردانه خواهیم داشت، از اشتراک در خصوصیات فرد مجاهد و تفاوت در مدل، اصول و آثار جهاد بانوانه خواهیم گفت و به سه بعد جهاد فاطمی میپردازیم.
بعد فردی جهاد فاطمی، زیربنای دو بعد خانوادگی و اجتماعی است؛ و این در همۀ افراد بشر به همین نحو است. به نظر شما حضرت فاطمه در کدام مقطع زندگی خود درگیر جهاد شدند؟ زندگی فاطمۀ زهرا (س)، سراسر جهاد و مبارزه بود. این مبارزه تنها به بعد از رحلت پیامبر(ص) مختص نمیشود؛ بلکه در تمام دوران زندگی ایشان از کودکی تا زمان شهادت، جهاد فاطمی نمایان است.
سؤال دیگر این است که چطور حضرت میتوانستند یک عابد سالک باشند بهطوریکه در سنین جوانی، از شدت عبادت، پاهایشان متورم شده بود (حتی تورمت قدماه: بحارالانوار، ج 43، ص 76) و از طرف دیگر یک همسر و مادر نمونه و در عین حال یک مجاهد حاضر در متن حوادث خطرناک اجتماعی (کتاب حقیقت عظیم، ص 81)؟ آیا این ابعاد قابل جمع بوده است؟ رهبر معظم انقلاب در پاسخ به این سؤال میفرمایند که ابعاد مختلف فردی تا اجتماعی، در شخصیت انسان کامل یاریگر همدیگر است. پس به هیچ عنوان با همدیگر منافاتی ندارند. البته اگر کسی در بعد فردی، جهاد اکبر نداشته باشد، امکان جهاد کبیر و اصغر را هم نخواهد داشت. حضرت در ساحت فردی خود جهادی داشت که به کمک آن، به سه گونه طهارت دست یافت: «اَلطُّهرَةِ الطّاهِرَةِ المُطَهَّرَةِ التَّقیَّةِ النَّقیَّةِ الرَّضیَّةِ الزَّکیَّة» که همۀ اینها کاربردی است؛ چنانکه طهارت، با سه بیان «طهر»، «طاهر» و «مطهّر» که البته تفاوتهایی از لحاظ معنایی با هم دارند و هر سه تعبیر اشاره به طهارت و پاکیزگی دارد: طهارت روح، طهارت دل، طهارت مغز، طهارت دامان، و در یک جمله طهارت سرتاسر زندگی.
مسئلۀ دیگری اینجا مطرح میشود که آیا مقامات معنوی حضرت، جنبۀ اعجازی داشت؟ بر اساس عبارات زیارت خاص حضرت میتوانیم بگوییم که ایشان در بوتۀ سخت امتحان بودهاند و از آن سربلند بیرون آمدهاند؛ بنابراین این مقامات را مفت بهدست نیاوردهاند. حضرت زهرا (س)، کاملاً بیاعتنا به جلوههای دنیوی بودند؛ خوب شاید بعضی همینجا سؤال کنند که اگر حضرت زندگی فقیرانهای داشتند به این دلیل بوده که امکان مالی نداشتند؛ درحالیکه حضرت دختر اول شخص عالم اسلام و همسر مرد قدرتمند جهان اسلام که توانایی کسبوکار بسیار عالیای داشته؛ بودند. چنانکه حضرت علی (ع) در آخر عمر فرصت پیدا کردند که این تواناییشان را بروز دهند.
این مباحث انشاءالله ادامه خواهد داشت. خواهش میکنم با روزبرگ همراه باشید. ممنون از توجهتان. خدا یار و نگهدارتان
#فاطمیه #حضرت_زهرا_س #مقام_زن
🔆 @hrteimouri_ir
Rouzbarg 6.mp3
4.33M
🎧 بشنوید...
✅ مجموعه پادکست #فاطمهای_که_نمیشناسیم
❇️ قسمت ششم: جهاد خانوادگی
❓آیا جهاد خانوادگی حضرت زهرا (س) مختص به بعد از ازدواج بود؟
❓حسن التَّبَعُل یعنی چه؟
🎙 به روایت: حمیدرضا تیموری
✳️ به سفارش مؤسسه طلایهداران راه سوم
🆔 @rahesevvom
#گویندگی
#پادکست #فاطمیه #حضرت_زهرا_س #مقام_زن
🔆 @hrteimouri_ir