مرکز اطلاعات مالی ایران کارش رهگیری فعالیتهای مالی مشکوک و مبارزه با پولشوییه. حالا این موسوی که اصرار به تصویب FATF داره و اطلاعات اشتباه میده و دروغ میگه و مشاور این مرکزه، واقعا دلسوزه؟ یعنی شما واقعا شک داری (سابقه این آدم موجوده) که در جهت گره خوردن کار مشاوره میده؟
🔺واقعا چرا باید یک فردی با این سابقه بشه مشاور مرکز مالی کشور!!!
این انتصابات اگر خیانت نیست،پس چیه؟!!!!
26.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی قشنگه حیفم اومد براتون نفرستم شماهم اگه دوست داشتید برای دوستاتون بفرستید
🌹🌹🌹🌹🌹
هدایت شده از علیرضا زادبر
رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه! / ما در دهه ۹۰ حدود دو سال با آمریکا و چندکشور مذاکره کردیم، معاهدهای تشکیل شد، اما آمریکاییها به همان معاهده عمل نکردند و هم شخصی که سر کار است آن را پاره کرد و عمل نکرد
رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
اولاً مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم؛ اینجور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نخیر؛ از مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود.
دلیل؟ تجربه!
ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال یک معاهدهای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود، چند تا کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود. دولت ما نشست مذاکره کرد -دولت آن روز – رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند. همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکند و کرد؛ عمل نکردند. قبل از این که او بیاید هم همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود، برداشته نشد تحریمهای آمریکا؛ تحریمهای آمریکا برداشته نشد! در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده محصول مذاکرهای بود که دو سال - بیشتر یا کمتر - طول کشید.
خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجهای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه این نقصهایی که داشت طرف مقابل خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد.
با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
https://eitaa.com/Politicalhistory
روایت رهبرانقلاب از مذاکرات در دهه ۹۰:
دولت آن روز رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، #مذاکره کردند، گفتگو کردند، #خندیدند، دست دادند، #رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم #سخاوت به خرج داد، #خیلی_امتیازداد اما آمریکاییها عمل نکردند.
مذاکره با آمریکا #هوشمندانه، #عاقلانه و #شرافتمندانه نیست وهیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ #تجربه!
ما در دهه ۹۰ حدود دو سال با آمریکا وچندکشور مذاکره کردیم، معاهدهای تشکیل شد، اما آمریکاییها به همان معاهده عمل نکردند و هم شخصی که سر کار است آن را پاره کرد و عمل نکرد.
-ترامپ فرمان فشار حداکثری را امضا و گفت دو دل و آماده مذاکره است
-وزیر خارجه و رئیس جمهور ما گفتند اگر موضوع نساختن بمب اتم است قابل حل است بیایید و ببینید ما دنبال چنین کاری نیستیم.
-بلافاصله تحریم کشتی های نفتی و اشخاص مرتبط شروع شد. پنج ماه هم هست که صدای آمادگي مذاکره از ایران بلند است.
باز خوب است نگفت"ملت تروریست ایران!!" (این تعبیر را دوبار استفاده کرده)باید کوچ داده شوند.
در قرار گرفتن بین مرگ-ذلت یک راه داریم و آن قوی شدن است
شریعتی دقیق گفت:پدر، مادر ما متهمیم!