💠حضور در مسجد اسلامی رهنان به امام جماعت حجت الاسلام والمسلمین لطفی،
سخنرانی و پرسش و پاسخ در جمع نمازگزاران
📆25 اردیبهشت 1402
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
🎙حجت الاسلام حسین میرزائی در گفتگو با خبرگزاری مهر:
💠 مطالبه از مجلس در خصوص حجاب و شبکه نمایش خانگی آدرس غلط دادن است/ مردم و مجلس در مطالبه گری همدغدغه هستند
🔻حجاب و عفاف قانون دارد و مجری قانون، هم دولت است و هم قوه قضاییه. دستگاه قضا در این زمینه مسئولیت اجرا دارد چون در زمینه حجاب و عفاف جرم انگاری شده است. اگر به نظر مجریان، در قانون نقصی وجود دارد باید لایحه به مجلس بیاورند و مجلس به سرعت رسیدگی میکند.
وی خاطرنشان کرد: پس از مدتها اهمالکاری بعضی از مسئولان، دولت قول داده که لایحه تکمیلی عفاف و حجاب را به مجلس بیاورد و رئیس مجلس هم قول داده به محض رسیدن لایحه، در اسرع وقت رسیدگی به آن انجام شود.
(متن کامل گفتگو در خبرگزاری مهر) 👇
🖇mehrnews.com/x328rw
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجت الاسلام مهندس میرزایی
هم اکنون👆
💥سلسله نشستهای برخط الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
«عالم پروری، اصلیترین راهبرد فرهنگی امام صادق علیه السلام»
👤با حضور حجت الاسلام سید حسن طباطبایی
(از مبلغین مجموعه روضه های خانگی ثاقب)
🆔 @huseinmirzaie_ir
حجت الاسلام مهندس میرزایی
💥سلسله نشستهای برخط الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت «عالم پروری، اصلیترین راهبرد فرهنگی امام صادق علیه
💥 در کانال حجت الاسلام حسین میرزایی (نماینده مجلس شورای اسلامی) بررسی شد؛
تربیت شاگردان متعهد و متخصص؛ راهبرد فرهنگی و تشکیلاتی امام صادق(ع)
🔹حجتالاسلام سیدحسن طباطبایی، مبلغ مجموعه روضههای خانگی ثاقب با طرح این سؤال که چرا از امام صادق(ع) بهعنوان رئیس مذهب جعفری، نوشته و کتاب زیادی در دست نیست، اظهار کرد:
همه ما میدانیم که معصومان نوشتههای زیادی داشتند، از جمله نامههایی که به اشخاص مینوشتند، اما بحث بر سر این است که وقتی نسبتسنجی میکنیم، میبینیم آن حجم از معارف اهل بیت(ع) با آنچه به دست ما رسیده، قابل مقایسه نیست و حداقل درباره امام صادق(ع) این سؤال مطرح است.
🔹وی افزود: برای پاسخ به این سؤال، ابتدا باید با فضای دوران حیات امام صادق(ع) آشنا شویم. ایشان در برههای به امامت رسید که دین مردم عاریتگرفته از تعالیم بنیامیه بود و حتی شیعیان تراز اول نیز در ابتدائیات با مشکل مواجه بودند. درواقع، مردم یک عمر با تعالیم بنیامیه سر کرده بودند.
🔹مبلغ مجموعه روضههای خانگی ثاقب با بیان اینکه «چهار مانع» وجود داشت که اجازه نمیداد امام صادق(ع) نشر اسلام ناب محمدی و تفکر اصلی تشیع را از طریق کتب و تألیفات پیش ببرد، گفت: مانع اول، معاصر و همزمانبودن با یک حاکم طاغوتی به اسم منصور دوانیقی بود که عرصه را بر امام تنگ کرده بود. منصور جدا از اینکه جایگاه سیاسی خاصی برای خود قائل بود، ادعای اعلمیت و افقهیت در حکومت داشت و این موضوعی کمسابقه بود. معاویه با آن پرونده سیاه، چنین ادعایی نداشت، اما منصور میگفت من خودم مرجع تقلید هستم و باید از من یاد بگیرید.
🔹وی ادامه داد: دومین مانع که اجازه نمیداد امام صادق(ع) کار تشکیلاتی و فرهنگی خود را با تألیف کتاب پیش ببرد، آن دسته از اقوام امام بودند که ادعای امامت داشتند. این افراد از هاشمیون، علویون و اقوام امام بودند که زیر پرچم امام حق قرار نمیگرفتند.
طباطبایی مانع سوم در مسیر نهضت فرهنگی امام صادق(ع) را عدهای افراد مدعی و به ظاهر دیندار، ولی با دینی پر از بدعت دانست و بیان کرد: دین این افراد حاصل دهها سال تعلیم معاویه، یزید و دستگاه بنیامیه بود.
🔹چهارمین مانع، شیعیانی بودند که تاب و تحمل یکسری اسرار امامت، تشیع و معارف دین را نداشتند. امام صادق(ع) خطاب به آنها میفرمود من بسیاری از حرفها را نمیتوانم به شما بگویم، چون قبل از اینکه به اطلاع خانواده شما برسد، به گوش حکومت میرسد. امروز هم چنین افرادی هستند که ظرفیت شنیدن بسیاری از مسائل را ندارند و گاهی اوقات اگر سخنی بشنوند، به جای اینکه بیشتر مرید اهل بیت(ع) شوند، بیشتر درجا میزنند.
🔹وی با بیان اینکه ائمه(ع) نور زمانه بودند، ولی در هر دورهای با توجه به شرایط زمان، راهبردهای آنها با هم متفاوت بود، گفت: امام صادق(ع) در آن شرایط ملاحظه کرد که تألیف کتاب راه صحیحی نیست و به یک راه جایگزین رسید. ایشان شیوهای اتخاذ کرد که براساس آن، شیعه نه فقط در زمان خود، بلکه تا صبح قیامت، معارف دین و اسلام ناب را از طریق علمای ربانی، ثقه، متعهد و متخصص اخذ کند.
امثال ابابصیرها، محمدبن مسلمها و زرارهها، سالیان سال با زیروبمهای فرهنگ تشیع آشنا شده بودند. بنابراین، امام به جای تألیف کتاب، به شاگردپروری رو آورد؛ چون در شرایط تقیه، اگر میخواست کتاب بنویسد و در آن حالت به مواردی اشاره کند، برای مردم گنگ بود.
🔹مبلغ مجموعه روضههای خانگی ثاقب با بیان اینکه امروز بعضی از اقشار مذهبی با خطر عالمستیزی مواجهند، تصریح کرد: این خطر از زمان امام صادق(ع) و ائمه بعدی تا امروز وجود داشته و این سؤال مطرح است که چطور افراد بدون تخصص و سواد در علوم حوزوی، به خود اجازه میدهند جایگاه مرجعی را که ۷۰ سال آموزش دین دیده، به راحتی به چالش بکشند؟
(متن کامل گزارش این نشست را در خبرگزاری ایکنا بخوانید) 👇
https://isfahan.iqna.ir/fa/news/4141346
https://nedayeesfahan.ir/150406
🆔 @huseinmirzaie_ir
#اطلاعیه
🔹جلسه «شرح نامه ۵۳ نهج البلاغه» (نشست سوم)
🔹با حضور حجت الاسلام حسین میرزایی (نماینده مردم شریف اصفهان در مجلس شورای اسلامی)
⏳زمان: پنج شنبه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴٠۲
از ساعت ۱۵:۳٠ الی ۱۶:۳٠
🏠 مکان: زیرزمین ساختمان نمایندگان مجلس واقع در خیابان جی، کوچه ۲۱
👈 ورود برای عموم علاقه مندان آزاد است.
🆔 @huseinmirzaie_ir
💠بازدید از اداره کل سلامت استان اصفهان، بررسی روند فعالیتها و پیگیری دغدغهها و مشکلات شهروندان
📆۲۸ اردیبهشت 1402
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
💠بازدید از کتابخانه تخصصی و مرکز تحقیقات نهج البلاغه
📆۲۸ اردیبهشت 1402
#حجتالاسلام_حسین_میرزایی
🆔 @huseinmirzaie_ir
💥سلسله نشستهای برخط الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
«انسان خداجو
و خرمشهرهایی که در پیش است»
👤با حضور حجت الاسلام سید اصغر اسماعیلی
مدیر موسسه فرهنگی انشاء
🕣 سه شنبه ۲ خرداد ماه ۱۴٠۲ ساعت ۲٠:۳۰
(همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر)
📱در کانال ایتا حجت الاسلام حسین میرزایی (نماینده مجلس شورای اسلامی)
🆔 @huseinmirzaie_ir
حجت الاسلام مهندس میرزایی
🖥 #اطلاع_رسانی| سلسله جلسات گفتگو پیرامون "الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت" 📍موضوع: «تبیین چگونگی تبدیل
💥 در کانال حجت الاسلام حسین میرزایی (نماینده مجلس شورای اسلامی) بررسی شد؛
«بهترین الگوی پولی جمهوری اسلامی چیست؟»
🔹حجتالاسلام محمدرضا قدیری مدیر موسسه فرهنگی اقتصادی پولطلا و مجتبی آقایی پژوهشگر گروه معیشت و اقتصاد موسسه متا، در نشست «تبیین چگونگی تبدیل پایه پولی ریال به پولطلا» از سلسله نشستهای الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به بیان دیدگاه های خود پرداختند.
🔹حجت الاسلام قدیری اظهار کرد:
در گام نخست همه اقتصاددانان کشور و مردم را مخاطب این سئوال قرار میدهم که الگوی پولی جمهوری اسلامی چیست؟ ما به پولی نیاز داریم که در چهل ساله دوم انقلاب اسلامی اهداف اقتصادی اسلام را در جمهوری اسلامی محقق کند.
🔹وی افزود: ما الگوی پول اعتباری را مطلوب نمیدانیم، زیرا پول اعتباری که پول بدون پشتوانه است، براساس یک خیانت و نقض قانون آشکار در سطح بین المللی توسط آمریکا اعتبار گرفته است. پس اگر بگوییم پول اعتباری براساس یک فرآیند علمی شکل گرفته صحیح نیست و صرفا سلطهای است که دولت آمریکا بر جهان ایجاد کرده است.
🔹مدیر موسسه فرهنگی اقتصادی پولطلا با بیان اینکه علت اصلی شکل گیری پول اعتباری یک نظام سلطه بوده که میخواسته بیشتر از مقدار طلایش اعتبار کسب کند، گفت: لازمه این پول اعتباری خلق پول است، یعنی امکانی در اختیار بانکها قرار گرفت که بیش از میزان طلا، اعتبار کسب کنند، آیا چنین اتفاقی از نظر علمای اسلام جایز است؟ حکم فقهی خیلی از علمای موجود این است که خلق پول اکل مال به باطل است.
🔹وی با تاکید بر اینکه اسلام با اعتبار مخالف نیست، تصریح کرد:
مشکلی که پول اعتباری ایجاد کرده این است که به محض ایجاد اعتبار پولی، این اعتبار خلق شده چون از جنس پول موجود است به حجم پول موجود اضافه میکند و این سبب کاهش ارزش پول میشود، در حالی که اعتبارات روی پولهای گذشته به حجم پول اضافه نمیکرده است.
🔹قدیری ادامه داد: امروز دو جریان کلان در کشور وجود دارد که یکی معتقد به اقتصاد اسلامی و دیگری معتقد به اقتصاد غرب هستند. اقتصاد غرب بر اصل بهره بنا شده است و با هدف کسب سود اتفاقات نظام اقتصادی را شکل میدهد.
🔹وی خاطرنشان کرد: این گروه براین اساس، بهره پول اعتباری را ایجاد کردند تا اخذ سود کنند. این جریان، پول اعتباری را بهترین مصداق برای پول تلقی میکنند. در کشور ما جریانی دانشگاهی به همین نظام اقتصادی غرب معتقد هستند و در این سالها در دستگاههای حکومتی به عنوان مشاور حضور داشتند و دیدگاههای آنها پذیرفته شده است.
🔹مدیر موسسه فرهنگی اقتصادی پولطلا بیان کرد: در مقابل جریان اقتصاد اسلامی شامل دو بخش اصلی است یک جریان معتقد به اصلاح وضع موجود است و جریان دیگر معتقد است که اسلام اقتصادی خارج از بستر اقتصادی غرب مفاهیمی مختص به خود دارد. این جریان معتقد به نظام بانکی جایگزین است.
🔹وی در خصوص فعالیتهای پیرامون تبیین جایگاه پولطلا در اقتصاد کشور، گفت: با تلاشهای علمی صورت گرفته در انجمن پولطلا، جمعی را در کشور با این موضوع آشنا کردیم. این انجمن به دنبال ایجاد هم افزایی بین اعضا برای جلو بردن اهداف پولطلا است. فعالیتهای این انجمن در کشور در حال گسترش است و هم اکنون در ۱۷ استان فعالیت میکند.
🔹مجتبی آقایی پژوهشگر گروه معیشت و اقتصاد موسسه متا و عضو فعال انجمن پولطلا در ادامه این نشست اظهار کرد: عدهای معتقد هستند که ذات بانک خلق پول است و به نوعی تعریف بانک در جایگاه اقتصاد لیبرال را ارائه میدهند. ما این تعریف را نمی پذیریم هرچند خلق پول در ذات بانک است. در واقع بانک بر بستر پول اعتباری مستقر است و بر این بستر درستترین رفتار را هم اگر انجام دهد منجر به خلق پول میشود که نتیجه ذاتی آن تبعیض و فساد و اختلاف طبقاتی است.
(متن کامل گزارش این نشست را در ندای اصفهان بخوانید) 👇
https://nedayeesfahan.ir/150414
🆔 @huseinmirzaie_ir