🔴 نقدی بر فیلم سینمای «عرق سرد»؛
📌 عرق سرد، ترسو، بلاتکلیف، سرد و خسته کننده
🔺دومین فیلم از کارگردان جوان سینمای ایران سهیل بیرقی این روز ها با نام (عرق سرد) در حال اکران عمومی می باشد ، فیلمی که به مسائل زنان ، فعالیت آنها در جامعه و ارتباط آن با قوانین وضع شده در جمهوری اسلامی ایران می پردازد، به احتمال بسیار پیش از آغاز نمایش فیلم و با مشاهده تیزرها و و پوستر فیلم با این تصور پا به سالن سینما خواهید گذاشت که قرار است یک اثر تقریبا فمینیستی یا زنانه را ببینید
🔺البته عرق سرد نگاهی به اتفاقات رخ دادهی پیشتر در خصوص کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان کشور و ارتباطش با همسر او و مسئله ممنوع الخروجی وی را نیز داراست ، فیلمنامه ای که به شدت کد و فکت آشکارا در خصوص چند شخصیت حقیقی می دهد اما در نخستین تصویر به نمایش در آمده بر روی پرده آن را با یک جمله ساده لوحانه تکذیب می کند و خبر از فیلم و قصه ای محافظه کارانه و کمی ترسو می دهد درست برخلاف اثری مشابه از هومن سیدی به نام خشم و هیاهو که درگیر این عقب نشینی در بیان هدفش از همان نخستین فریم نمی شود.
🔺عرق سرد بلاتکلیف است ، درواقع نمی داند تکلیفش با مسئله اصلی قصه اش چیست و حقی که از آن صحبت می کند صحیح است یا خیر و آن را باید چگونه به نمایش بگذارد ، سازندگانش هنوز متوجه سمت و سوی خود نیستند که در کدام تیم از شخصیت های اثر خود بازی می کنند و این دقیقا اشتباه اثر است ، در واقع این طور به نظر می آید که کارگردان و گروه سازنده اشت قصد نوعی جبهه گیری و جناح زدگی را دارند نه ریشه یابی این وقایع.
🔺عرق سرد برخلاف نمود ظاهری و بلاتکلیف بودنش از ریشه فیلمنامه خوبی برخوردار است یا به نحوی قرار است قصه ای خوب و درست را تعریف کند و به همین علت است که شخصیت هایش گاهی سر و شکل درست را به خودشان می گیرند و گاهی به شدت از فرم ایده آل داستانی خود دور می شوند، مرد فیلم با تمام حقوق قانونی که دارد شخصیتی منفی و منفور است ، گاهی دیوانه و مردم آزار است اما قرار نیست این مسائل در سایه مسئله اصلی رضایت او از خروج همسرش از کشور دیده شوند و مرد متاسفانه نه بواسطه قصه اصلی اشاره شده بلکه بواسطه شاخ و برگ های فرعی ماجرا که او را مردی درمانده ، متضرر در رابطه زناشویی و لجوج نشان داده می شود.
🔺بلاتکلیف از جایی که کارگردان و نویسنده هدفشان را با رئیس فدارسیون نمی دانند ، او قرار است منفی باشد یا مثبت ، مسئول بانوان حتی شخصیتی خاکستری را ایفا نمی کند که با این بهانه بتوان از کنارش گذشت ، او فقط یک نماد یا سمبل از یک هدف و مسیر است و یک دوست و همراه خوب و عقده ای از سر داشته های مذهبی اش را به تصویر می کشد و سپس چهره حقیقی اش را به نمایش می گذارد ، گویی قرار است با چند جمله نخستین فیلم هدف از او را کاملا بشناسید ، مو معلوم نشه ، تتو ها چسب بشن ، رختکن زنان و لایو اینستاگرام و... کد های شخصیتی او در نمایش یک زن خشک مذهبی است که نمی دانید همراه است یا دشمن و هدف از به تصویر کشیدنش چیست که گاهی متاسفانه به وضوح این تعارض مشخص می شود.
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وصف سردار سلیمانی از لحظات آخر شهید همدانی
📌 ماجرای آخرین دیدار با رهبرانقلاب.
📅 16 مهر سالگرد شهادت سردار شهید حسین همدانی
🆔 @hvasl_ir
✅ علی فروغی مدیر شبکه سه: سلبریتیها سرمایههای کشور هستند
🔹 در حال شجاعت مضاعف و اثر گذاری بیشتر و توجه بیشتر به مسائل روز را در شبکه سه می بینیم. مردم «در حالا خورشید» مسائل خود را می بینند و احساس می کنند این برنامه شجاعانه به مسائلشان می پردازد. مردم می بینند که «روایت مردم» دردها و مسائل آنها را میگوید
🔸 من یک توضیحی به همه برنامهسازان دادهام و اینجا هم میگویم در شبکه سه خط قرمز نداریم این شعار نیست
🔹 ما همه چیز در شبکه سه می بینیم اما براساس یک چهارچوبی مسائل را بیان می کنیم. من معقتدم نپرداختن به موضوعات حساس ما را دچار سانسور می کند نه جریان فکری معارض. در مسئله دختران خیابان انقلاب ما با نپرداختن به آن حرف خودمان را نزده ایم
🔸 من همان علی فروغی برنامهسازم که در اینجا هم کار میکنم. تلاش کردم رفتارم و سلوک و تیپ و ظاهرم عوض نشود این مردمی بودن و شجاعت شبکه سه با همین نگاه است و آن دغدغههای برنامه سازی که بر هر دلیل اجرایش امکان پذیر نبود را اینجا انجام می دهیم
🔹 کارکردن با سلبریتیها یا چهرههای شاخص نمیگویم سخت است ولی زحمت دارد واقعیت این است که اینها {سلبریتیها} سرمایههای کشور هستند که باید حفظ شوند و با آنها کار و تعامل کرد.
🔸 آقای محمدرضا گلزار به خاطر فیلم های سینمایی که بازی کرده یک تصویر بیرونی از او ساخته شده در حالی که این بازیگر است و آنها فقط نقش بوده است. آقای محمدرضا گلزار زمینههای دینی و اعتقادی خیلی خوبی دارد و اتفاقا دشمن از همین استفاده می کند که مردم فکر می کنند هنرمندان ما جدا از این مسائل هستند. اما گلزار زمینه های دینی خوبی دارد و به انقلاب و نظام علاقمند است چرا ما نباید از وی استفاده کنیم.
🔹 من با رضا رشیدپور و احسان علیخانی رفیق هستم و ارتباط نزدیک و مستمر و پر دفعات داریم. رشیدپور یک اعتقادی دارد که ما هم آن را داریم و میپذیریم. من روزی که روی این صندلی نشستم چپ و راست برایم مهم نیست بلکه مسائل کشور و نظام و انقلاب است مهم است و روی این نقطه با هم ایستاده ایم. ما فقط سر رهبری و دیگر هیچ خط قرمزی نداریم
🔸 شبکه سه الان یک پاتوق برای بچههای انقلاب است. الان چند برنامه مهم در آنتن داریم که کار همین بچه ها است. مستندها و برنامههای ترکیبی را اینها ساختهاند و البته در ستاد و صف شبکه حضور دارند چون اینها ظرفیت انقلاب هستند و من افتخار می کنم که وابسته به این بدنه انقلاب هستم و سرم را بالا می گیریم. من همیشه گفتهام بچه انقلاب هستم و کار انقلابی انجام دادهام
🔹 هفت به زودی راه میافتد. البته هفت به خاطر پیچیدگی و حساسیتی که برایش ایجاد شد تصمیمگیری در انتخاب مجری را سخت کرده است. اصل مسئله هفت این است. حتما قبل از جشنواره فجر برنامه هفت پخش خود را آغاز می کند
🔸 نود حتما در دوره بنده تعطیل نخواهد شد. نود برند شبکه سه و متعلق به شبکه سه است اینها سرمایه های ملی هستند. نود و هفت و حالا خورشید اینها تعطیل نخواهند شد. البته در حوزه ورزش تلاش میکنیم برنامههای قوی تولید شود مثل «فوتبال برتر» و «گزارش ورزشی» و «رکورد» و فوتبال خارجی تقویت خواهد شد. ما با همه بچه هایمان رابطه خوبی داریم. اینها بچه های این شبکه هستند من به عنوان مدیر شبکه برادر بزرگ اینها حساب می شوم اما مدیریت حرفه ای داریم که نه تعارف داریم نه اغماض. با همه برند ها یک بنای واحد و روشن و صمیمی داریم و روی اصول خود هم ایستاده ایم. نود حتما به عنوان سرمایه شبکه سه در دوره من حفظ می شود.
🆔 @hvasl_ir
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦ویژه هفته نیروی انتظامی
📹 نماهنگ| امنیت و محبت
⚠ رهبرانقلاب در دیدار اخیر نیروی انتظامی:
🛣 در #امنیت جادهها، کاری کنید #مردم_عزیز، این بخش حادثهخیز و تلخ را در زندگی خود نداشته باشند
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
⛔ حاشیه سازی به قصد دیده شدن⛔ 🔴 «بدنامی بهتر از گمنامی»، استراتژی سریال های نمایش خانگی برای جذب مخ
🔺سالهاست فیلمهای ضعیف برای دیده شدن، بدنامی را به گمنامی ترجیح دادهاند و از هرگونه اتفاق و جو رسانهای علیه خود استقبال میکنند، چرا که شایعه توقیف، پایین کشیده شدن از پرده سینما، سانسور و... توجه مردم را بیش از پیش به خود جلب کرده و تهیهکننده به سود خود و کارگردان به توجه مورد نیاز دست پیدا میکنند.
🔺۱۳ شمالی که پیش از این کمتر نامی از آن به چشم میخورد، ناگهان با خبر «توقیف» به تیتر برخی رسانههای فرهنگی تبدیل شد؛ خبری که توسط روابط عمومی این مجموعه نمایش برای رسانهها ارسال و البته خیلی زود هم تکذیب شد.
🔺سابقه تولید مستند مسابقههایی با محوریت حضور سلبریتیها خیلی دور از امروز ما نیست. «رالی ایرانی» نخستین اثر در این ژانر بود که به تهیهکنندگی و کارگردانی سعید ابوطالب با اقبال مخاطبان مواجه شد، اما در حالی که از مخاطبان خود برای شرکتکنندههای سلبریتی قسمت بعد خود نظرسنجی میکرد، هیچگاه به فصل دوم نرسید. ۱۳ شمالی نیز با پیروی از همین الگو، مسابقه بین ۲ گروه از بازیگران مرد و زن چهره را تشکیل داد.
🔺۱۳ شمالی، اما در رقابت با سریالهای پرمخاطب این روزهای شبکه نمایش خانگی مانند «ساخت ایران ۲»، توفیقی پیدا نکرد و در میان مخاطبان این شبکه جایگاه چندانی نیافت. ازدواج هادی کاظمی و سمانه پاکدل که هر دو در این مجموعه حضور داشتند، بهانه تبلیغاتی بود تا تهیهکنندگان این مجموعه را از شکست اقتصادی رها کند، اما تبلیغات مجازی با محوریت این ۲ سلبریتی نیز عایدی چندانی برای ۱۳ شمالی نداشت و همچنان در ردیف مجموعههای ضعیف و کممخاطب باقی ماند.
🔺تنها یک روز پس از انتشار این خبر، سایت نمایش خانگی با اشاره به اینکه برخی دستاندرکاران تولید مستندمسابقه «۱۳ شمالی» مدعی شدهاند که این مجموعه توقیف شده است، با استناد به گفتوگوی یکی از اعضای اداره نظارت ارشاد این ادعا را کذب دانست. سایت نمایش خانگی در گزارش خود به نقل از منبع آگاه آورده است: «مجموعه ۱۳ شمالی توقیف نشده است و اداره کل نمایش خانگی ارشاد در انتظار عرضه قسمتهای تازه است تا بعد از بررسی مجوز آن را صادر کند». این منبع همچنین بیان داشت: «مشکل پیش آمده بر سر این مجموعه مربوط به قسمت ششم بوده است؛ سازندگان قسمت ششم را در ۱۰۰ دقیقه با بخشهای سانسورشده ارائه دادند درحالی که مجوز صادره برای آنها مجوزی برای ۵۰ دقیقه بوده است
🆔 @hvasl_ir
✅ نوشتاری بر حواشی و پیشینه تصویب FATFدر مجلس؛
📌 اف ای تی اف چه تاثیری بر آینده فضای سیاسی کشور خواهد داشت؟
🔴 زمزمه های مربوط به این لوایح از حدود یک سال و چند ماه پیش شروع شد و دلیل طرح آن هم تغییر وضعیت ایران در گروه اقدام مالی FATF است؛ همان سازمان غیر دولتی که توسط گروه کشورها G7 برای مقابله با پول شویی تشکیل شد و بعد از حوادث یازده سپتامبر مسئله تأمین مالی تروریسم (CFT) بهعنوان مسیری تازه برای این سازمان مطرح و این موضوع به عنوان یک مأموریت جدید به آنها محول شد. در سال 2008، مسئله تأمین مالی فعالیتهای اشاعهای و تسلیحات کشتار جمعی شیمیایی و اتمی به عنوان دیگر مأموریتهای این گروه در فهرست کارشناسیهای FATF قرار گرفت.
http://hvasl.ir/content/49365
🆔 @hvasl_ir
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا