✅ شرح "سیدمهدی شجاعی" از خطبه متقین نهجالبلاغه منتشر شد
🔶 انتشارات کتاب نیستان چاپ نوزدهم کتاب «متقین» نوشته سیدمهدی شجاعی را روانه بازار نشر کرد.
🔷«متقین» شرح خطبه متقین نهجالبلاغه است، خطبهای عظیم و عمیق که حضرت امیرالمؤمنین در پاسخ همام که گفت یا علی! صف لی المتقین (متقین را برایم توصیف کن)، فرمودند. خطبه چنان عمیق و پرمعنا است که با اعتراف نویسنده مبنی بر ایجاز متن باز کتاب قریب چهارصد صفحه شده است.
🔶در این کتاب سیدمهدی شجاعی با استفاده از آیات قرآن و احادیث و روایات، به شرح و توضیح عبارت به عبارت خطبه میپردازد.
🔷در ذیل عبارت «ومشیهم التواضع» میخوانیم: این دریادلان بال بر زمین تواضع میسایند و در آسمان خضوع پرواز میکنند و از زلال چشمه خشوع مینوشند و در باران فروتنی غسل میکنند. تواضع را میوه درخت علم خویش میدانند و فروتنی را زکات خرمن متراکم شرف و فضیلت خود میشمرند. این بزرگمنشان همچنان که شیرینی عفو و گذشت را در زیر دندان قدرت خود مزمزه میکنند، حلاوت تواضع را بر بام رفعت خویش میچشند.
🔶انتشارات کتاب نیستان چاپ نوزدهم این کتاب را در 372 صفحه به قیمت 35 هزار تومان روانه بازار نشر کرده است.
🆔 @hvasl_ir
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥#نماهنگ
🔸دنیا خوابیده...
هیچکس به یاد کودکان یمنی نیست...
🔺مداحی #حاج_میثم_مطیعی در گرامیداشت کودکان و شهدای مظلوم #یمن
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
♨️ به بهانه سالروز تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ ✅ مطالبات هفتگانه رهبر معظم انقلاب از شورای عالی
♨️ مستند «شورای انقلاب فرهنگی» امشب روی آنتن شبکه یک
📌 به مناسبت سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی به فرمان امام خمینی(ره) در سال ۱۳۶۳، مستند «شورای انقلاب فرهنگی» امشب از شبکه یک سیما پخش میشود.
🔷 وقایعنگری انقلاب فرهنگی از ستاد تا شورای عالی، بررسی تاریخچه و تحلیل انقلاب فرهنگی، از تعطیلی مراکز فرهنگی و دانشگاهها تا بازگشایی این مراکز همگام با اهداف انقلاب و شعائر اسلامی از مهمترین محورهای این مستند است.
🔷محمدرضا مخبر دزفولی، رضا داوری، علی اکبر ولایتی، منصور کبکانیان و مرحوم حجت الاسلام احمد احمدی از اعضای شورای انقلاب فرهنگی، در این مستند روایتگری کردهاند.
🔷مستند انقلاب فرهنگی به تهیهکنندگی سیدعلیرضا حسینی، امشب ۱۹ آذر ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه یک سیما روی آنتن خواهد رفت.
🆔 @hvasl_ir
✅ به بهانه مقاله روزنامه شرق در مورد فرگشت؛
🔴 پیدایش یا آفرینش؟
📌تصمیم خود را گرفته ام. سیفون را میکشم و با بیژامه دست هایم را خشک می کنم. می نشینم پشت لب تاب. باید حسابشان را بگذارم کف دستشان. این همه حماقت و وقاحت قابل تحمل نیست! یا نباید دعوتشان را به گروه قبول می کردم ... و یا نباید اجازه میدادم این همه مزخرفات بگویند! خود ادمین شان وقتی آمد پی وی و دعوتم کرد به گروه شان، ادعا داشت که در این گروه مودبانه گفتگو میکنند. اما یک عده آدم ملحد خدا نشناس، که به هیچ دین و آیینی اعتقاد ندارند ، چرا باید ادب داشته باشند؟! مخصوصاً حالا که بناست از روزنامهای رفرنس بیاورند که در داخل همین جمهوری اسلامی ایران چاپ و منتشر شده است و خیال میکنند حرف آنان را تایید کرده است
🔶نعمتالله سعیدی/ یکشنبه مورخ ششم آبان ماه سال ۱۳۹۷ صفحه ۹ روزنامه شرق، آقای سروش سارابی، به عنوان پژوهشگر زیست شناس، مقاله کوتاهی را تحت عنوان «داستان پیدایش حیات» به چاپ رسانده است. موضوع مقاله همان نظریه تکامل داروین است که این روزها به فرگشت معروف شده است.
🔶همانطور که از اسم مقاله پیداست، داستان، داستان پیدایش حیات است، نه آفرینش آن! خود این مقاله را شاید دو سه هزار نفر خوانده باشند یا نخوانده باشند. اما بحث سر چند گروه آتئیستی است که از ۴- ۵ هزار شروع شده و تا ۱۱ هزار عضو دارند. اجازه دهید چند جمله از ابتدای این مقاله را باهم مرور کنیم که بدانیم اصل ماجرا از چه قرار است. وی می نویسد: این پرسش بنیادین که «چگونه زندگی روی زمین آغاز شد؟» یکی از کهنترین سوالات در میان همه فرهنگها، اقوام، مذاهب و جوامع گوناگون در تاریخ شناخته شده بشر است... در طول تاریخ شناخته شده بشر، موارد متعددی از اتکا به قدرت های ماورایی، به عنوان دلیل برای رویدادهای طبیعی مشاهده شده است. گروههای جمعیتی در مواجهه با حوادث طبیعی، این رویدادها را ناشی از دعوای خدایان، خشم و قدرت نمایی آنان بر خود می دانستند. اقوام دوران مختلف در تاریخ بشر نزدیکترین و آسانترین پاسخ برای وقوع رعد و برق ، طوفان ، سیل ، زلزله و خشکسالی و... را ناشی از اراده نیروهای ماورایی در آسمان ها می دانستند... در حالی که در دوران فعلی ، پیشرفت در علوم باعث شده است که تا پاسخ های بسیار دقیق ، مستند قابل راستیآزمایی از سوی دانشمندان برای رویداد های متفاوت طبیعی ارائه شود...
🔶گرفتید چطور شد؟! پیشرفت در علوم باعث شده بفهمیم که اراده آسمان و آسمانیان کشک است! این روزها گروههای آتئیستی پر است از مباحث مربوط به فرگشت و مهبانگ.(نظریه تکامل داروین و بیگ بنگ) آیا چنین مقالاتی برای پاسخگویی به این شبهات چاپ و منتشر میشود؟ قضاوت با خودتان!
👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/54634
🆔 @hvasl_ir
✅ میثم نیلی در نشست دستاوردهای فرهنگی انقلاب در حوزۀ نشر:
🔴 انقلاب را با شاخص کیفی بسنجیم، نه صرفاً با عدد و رقم
📌 میثم نیلی در نشست «دستاوردهای فرهنگی انقلاب در حوزۀ نشر» که در محل فروشگاه «کتاب اندیشه» برگزار شد، با اشاره به دهۀ چهلم انقلاب اسلامی گفت: ما وارد دورۀ نوجوانی و نزدیک به بلوغ یک نظام مبتنی بر ولایت الله شدهایم. از سال 57 که به واقع از دورۀ طاغوت به دورۀ ولایت الله مهاجرت کردیم، چهار دهه میگذرد. در طی این چهل سال شاهد پیشرفتها بودهایم و امیدواریم باز هم شاهدشان باشیم.
🔺وی با بیان اینکه در واقع خداوند امثال امام خمینی(ره) و امام خامنهای و بقیۀ بزرگان را به ملت ایران هبه کرده است، گفت: ملت ایران شایستۀ داشتن این بزرگان هستند؛ اما مطمئناً در قبال این موهبت الهی و نظام اسلامی نیز مأموریت و وظیفهای خواهند داشت؛ این مأموریت مقدمهچینی برای حاکمیت جهانی اسلام و ظهور حضرت ولی عصر(عج) است.
🔺به گفتۀ مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی، جای شک نیست که پس از انقلاب، در بسیاری موارد رشد انکارناپذیری داشتهایم؛ چهبسا در حوزۀ کمّی نشر و تولید کتاب به کمیت 50برابری رسیدهایم. نهتنها آمار بازار نشر، بلکه آمار سایر فعالیتها نیز همین گونه است. اینها میتواند به قول معروف تودهنی به مخالفان نظام ما باشد؛ اما اصل ماجرا فقط این آمارها نیست.
🔺نیلی در خصوص ارزیابی شاخصهای فرهنگی کلان گفت: باید دید آیا علاقهمندی به اولیای خدا و تبری از طاغوت کمتر یا بیشتر شده. باید دید فهم ملت ما از دایرۀ مفاهیم قرآن و شهادتطلبی و نفرت از آمریکا و اسرائیل و... چگونه قابل سنجش است. این معیارها را با شاخصهای متداول نمیتوان سنجید و چهبسا این وجدان عمومی است که قابلیت پاسخ به این سؤالات را دارد.
🔺وی در عین حال با اشاره به نواقص و کمکاریهایی که در حوزۀ مدیریتی کشور وجود دارد، تصریح کرد: همه میدانیم که شاهد اتفاقات خوب فرهنگی و رواج موفقیت این حوزه در دورۀ انقلاب اسلامی هستیم؛ حتی اگر ساختار مدیریتی کشور دچار ضعفهایی بوده باشد.
🔺وی با این حال در تحلیل حداکثری شاخصها به شهید خلیلیها و حججیها اشاره کرد و گفت: نگاه اسلامی نباید محدود باشد؛ بلکه جریان انقلاب باید آرمانخواهی خودش را حفظ کند. چنانکه رهبر معظم انقلاب در عین اینکه خوشبینترین شخص به انقلاب هستند؛ اما منتقدترین شخصیت به مسائل کشور نیز هستند. پس باید آرمانخواهی را دنبال کرد.
🔺نیلی با برشمردن برخی از اقدامات مؤثر فرهنگی که از اقدامات آتشبهاختیار است توضیح داد: کاری که دوستان بدون هیچ کمکی در حرکت به سمت نوشتافزار موسوم به ایرانیاسلامی انجام میدهند، مایۀ سربلندی است؛ به طوری که نزدیک به 15درصد بازار نوشتافزار را گرفتهاند و این درصد قابل توجهی است.
🔺میثم نیلی در این رابطه و در پایان سخنان خود گفت: در سال 93 امثال محسن حججی در نجفآباد دست به ترویج کتاب «من زندهام» میزنند که منتج به حدود یکمیلیارد و 650 میلیون تومان گردش مالی شد؛ چیزی در حدود هفتمیلیارد تومان امروز. این از جمله مواردی بود که بچههای انقلابی بهصورت خودجوش انجام دادند.
🆔 @hvasl_ir
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نظر دانشجویان درباره شورای عالی انقلاب فرهنگی؛
🎥 تا حالا اسم این شورا را شنیدهاید؟
🆔 @hvasl_ir