7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 «خشاب های خالی» |دومین قسمت از مجموعه مستند «ملت قهرمان»
💢 به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
📆 سه شنبه 4 دی، بعد از خبر 19
📺 شبکه یک سیما
🆔 @hvasl_ir
✅ ۵ باوری که فیلتر تلگرام ثابت کرد غلط است!
♨️ مهلت هاتگرام و تلگرام طلایی برای استقلال کامل از تلگرام تمام شد اما در این چند ماهه چه چیزهایی برای ما ثابت شد؟
🔴 محمدحسین سیاح طاهری در صفحه شخصیاش نوشت: مهلت هاتگرام و تلگرام طلایی برای استقلال کامل از تلگرام تمام شد و من که هم اکنون در حال استفاده از این «پوسته» هستم، واقعا نمیدانم که آیا این اتفاق حاصل شده است یا نه؟ ان شا الله که رخ داده باشد.
اما وقایع چندماهه اخیر بعد از فیلترینگ تلگرام چیزهایی را ثابت کرد؛
۱- ثابت شد اینکه میگفتند مهمترین مشکل پیام رسان داخلی، نبود اعتماد مردم است، غلط بود و هم اکنون به گفته معاون وزیر ارتباطات، نزدیک به سی و پنج میلیون نفر از این نسخه در حال استفاده هستند.
۲- ثابت شد اینکه گفته میشود فیلترینگ سیاستی شکست خورده است، و بچه های ده ساله هم به راحتی میتوانند فیلترشکن نصب کنند، صحیح نیست و مردم همیشه راه هموار پیش رو را به راه ناهموار ممکن، ترجیح میدهند و حوصله چک کردن فیلترشکنها را ندارند.
۳- ثابت شد آنها که شعار می دادند: "بخش خصوصی باید همه کاره باشد، از استارت آپ ها حمایت کنید، توی سر جوان نخبه کشور نزنید که فرار نکند و..." پایش که بیفتد، به راحتی زحمات چندماهه و چند ساله جوانان ایرانی را رها میکنند و به نمونه خصولتی بیش از بخش خصوصی اعتماد میکنند.
۴- ثابت شد که انقلابیگری به شعار نیست که بر در سازمانات بنر عکس رهبر را سه متر در چهار متر بزنی که "سال تولیدملی و حمایت از کالای ایرانی مبارک" اما به موقع نه تصمیم بگیری و نه برای رسیدن به این هدف تلاش کنی و هزینه بدهی. پیامرسانهای ایرانی لنگ سرور و رک و... باشند شما هم برای آنها شرط و شروط بگذاری.
۵- ثابت شد، هنوز نگرش مسئولان ما چندان رشد نکرده است که منفعت کوتاه مدت سازمانی را فدای منفعت درازمدت ملی کنند. مسئولان کشور نشان دادند، نمیتوانند تنها دو ماه صبر کنند تا (اگرچه افتان و خیزان اما برای همیشه) کشور از شر اشراف دشمن بر دادههای کاربران ایرانی نجات یابد، اما میتوانند دوازده ماه صبر کنند تا یک محصول قلابی اما بزک شده و زیبا! تبدیل به محصول واقعی شود.
📌 این وسط من فقط دلم برای آن بچه حزب اللهی میسوزد که شبانه روز کار کرد تا احمدیروشنوار استقلال کشور را در یک سرویس پایه و استراتژیک فراهم کند، اما سرخورده به جامعه برگشت. دور نیست که بعدها هرکس که برای مشورت پیش او بیاید، بگوید «نکن برادر من. مسئولان هر وقت که خطر احساس کنند، هر وعده و وعیدی که به تو داده باشند، فراموش میکنند، به سادگی تو را قربانی خواهند کرد. منفعت خودت رو ببین نه نظام...»
🆔 @hvasl_ir
✅ در نظر سنجی حلقه وصل بررسی می شود:
🔴 بنظر شما رحیم پور ازغدی چه شیوه ای را باید برای نقد حوزه بکار گیرد؟
🔶حسن رحیم پور ازغدی هفته قبل در نماز جمعه و در تریبونی رسمی و عمومی انتقادات صریحی را به حوزه های علمیه مطرح کرد و از مسئولین حوزه ها و مدرسان و مراجع خواست تا در مقابل مسئولیت هایی که دارند پاسخگو باشند. رحیم پور چندماه پیش نیز در سخنانی جنجال برانگیز در مدرسه فیضه انتقادات دیگری را نیز متوجه حوزه های علمیه دانسته بود. هم آن سخنان در فیضیه و هم سخنان چند روز پیش وی در نماز جمعه واکنش های زیادی را برانگیخته و علما و مراجع در مقابل این سخنان موضع های تندی گرفته اند. پس از این صحبت ها آیت الله مکارم شیرازی ضمن واکنش به صحبت های رحیم پور از ستاد نماز جمعه نیز انتقاد کرده بود که چرا چنین فردی را به حوزه های علمیه دعوت می کنند.
🔶رحیم پور در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه گفته بود: «نماز جمعه محلی برای پاسخگو کردن حوزه ها است، مدیریت حوزه های علمیه، مدرسان، تا مراجع تقلید همه باید پاسخگوی مسئولیت های معرفتی خود باشند. دوره کلیات و مکررات گذشته است. باید عبور کنیم از این عصر و باید در متن جامعه باشیم؛ جامعه رفت و شما جا مانده اید، دوران استثنایی تشیع است و شما در دنیا و آخرت مسئول هستید که چرا از دشمنان ملت عقب ماندید، بسیاری از سنگرهای فقهی و معرفتی خالی مانده است.
🔶فیضیه مظلوم باید پرچمدار آگاهی، عدالت و فقاهت زنده باشد، به گفته امام راحل (ره) باید مراقب خطر نفوذ در حوزه تا حد مرجع سازی باشیم. امام این صحبت را هم در وصیت نامه خود کرده اند و هم بارها قبل از آن از نجف تا قم و قم تا نجف گفته اند، مرجع پاپ نیست، مرجعیت نمایشی و ارثی نیست حوزه محافظه کار و روحانیت بی درد، روحانیت شیعه علوی نیست. تمایل به اشراف گرایی خیانت به روحانیت شیعه است، عده ای معدود به جای کل حوزه و روحانیت پاسخ سئوالات و شبهات را می دهند. نماز جمعه باید قلب تپنده جامعه باشد که به مردم امید دهد و دشمنان مردم را مایوس کند، مغز بیدار جامعه باشد برای مشکلات مادی، معنوی، اخلاقی و عملی مردم مدام راه حل بدهد.»
🔶باتوجه به آنچه گفته شد پایگاه خبری تحلیلی حلقه وصل در نظر دارد با ایجاد یک نظر سنجی از مخاطبان عزیز، به این موضوع بپردازد که آیا مسیری که رحیم پور ازغدی برای بیان انتقادات خود در پیش گرفته درست است یا راهکار های بهتری نیز وجود دارد؟
📌در ادامه سوال نظرسنجی و در پایان لینک شرکت در این نظر سنجی را خواهید دید.
❓بنظر شما رحیم پور ازغدی چه شیوه ای را باید برای نقد حوزه بکار گیرد؟
۱- اصلا اجازه نقد ندارد
۲- شیوه فعلی و نقد در تریبون های رسمی صحیح است
۳- نقدها باید در جلسات خصوصی با مراجع مطرح شود
۴- نقد حوزه فقط در اختیار مجتهدین و مراجع است
۵- انتقادات تنها در جمع متخصصان و حوزویان مطرح شود و رسانه ای نشود
❌ برای شرکت در نظر سنجی به لینک زیرمراجعه کنید.
👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/55408
🆔 @hvasl_ir
✅ به همت جامعه ایمانی مشعر؛
♨️ مدیران هیأت های محوری و برگزیده 31 استان گردهم می آیند/ 6 و7 دیماه در جوار مسجد جمکران
📌در آستانه شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهراء(سلام الله علیها)، ایام فاطمیه و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاباسلامی، دهمین همایش هیأتهای محوری و برگزیده کشور با محوریت «هیأت و گفتمانانقلاباسلامی»، ششم و هفتم دیماه، با همت جامعه ایمانی مشعر در قم برگزار میشود.
http://hvasl.ir/content/55410
🆔 @hvasl_ir
🌀برای کنترل ذهن، باید بتوانی این ۵ کار را انجام بدهی:
💎 #کنترل_ذهن_در_مسیر_تقرب
🔹 کنترل ذهن لااقل ۵ وجه دارد؛ یعنی برای رسیدن به قدرت کنترل ذهن، باید بتوانی این ۵ اقدام را انجام بدهی:
۱. بتوانی به «آن موضوعی که خودت اراده میکنی» بیاندیشی یا توجّه کنی؛ نه هر موضوعی که از بیرون، توجّه تو را جلب میکند.
۲. بتوانی «هر مدّتی که خودت اراده میکنی» به هر موضوعی که تعیین کردهای، بیاندیشی یا به آن توجّه کنی.
۳. بتوانی «عمیقاً» به یک موضوع توجه کنی و به آن فکر کنی؛ البته توجّهِ عمیق، کار بسیار دشواری است.
۴. بتوانی ذهنت را از فکر و توجه به هر موضوعی که اراده کردی، منصرف کنی. مثلاً اگر دیگران توجّه تو را به چیزی جلب میکنند، بتوانی ذهنت را منصرف کنی و به آن فکر نکنی.
۵. اجازه ندهی که امور باطل و هرزه، توجّه و تفکّرت را جلب کنند، تا بعدش لازم نشود فکرت را از آن منصرف کنی! اصلاً بدون اجازۀ تو، توجّهت به چیزی جلب نشود!
🔹نهتنها توجهت به امور باطل جلب نشود، بلکه بتوانی به اموری که معمولاً بداندیشی میآورد، «خوب» بیاندیشی و از زاویۀ خوبی نگاه کنی؛ این مهارتی بود که پیغمبرها داشتند! عدهای از حواریون، لاشۀ سگی را دیدند، اوّلین چیزی که توجّهشان را جلب کرد، بوی تعفّنِ آن بود. اما حضرت عیسی(ع) فرمود: چه دندانهای سفیدی دارد! (مجموعۀ ورام/1/117)
👤علیرضا پناهیان
🆔 @hvasl_ir
🏴 رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت فقیه عالیقدر و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام آیتالله #هاشمی_شاهرودی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام حضرت آیت الله خامنهای به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
◾با تأسف و اندوه خبر درگذشت فقیه عالیقدر و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیةالله آقای حاج سیدمحمود هاشمی شاهرودی رضوان الله علیه را دریافت کردم. این ضایعهی اسفبار که پس از حدود یک سال بیماری سخت و دردناک واقع شده است مایهی تالّم همهی کسانی است که به مقام علمی و خدمات با ارزش ایشان به نظام اسلامی و نیز به مجموعههای فقهی و اصولی و حقوقی حوزههای علمیه آشنا میباشند. ایشان #استادی_بزرگ در حوزه علمیه قم و کارگزاری #با_وفا در مهمترین تشکیلات نظام جمهوری اسلامی، عضو مؤثری در شورای نگهبان و رئیس موفقی در مجمع تشخیص مصلحت بودند و آثار و برکات علمی بسیاری از خود بر جای نهادند.
◾ ایشان همچنین برادر سه شهید و از یاران و شاگردان و همراهان شهید نامآور و بزرگوار سیدمحمدباقر صدر بود.
◾ اینجانب مصیبت درگذشت این عالم برجسته را به خاندان مکرم، همسر گرامی و فرزندان محترم و همه وابستگان و نیز به حوزهی علمیه قم و شاگردان و همکاران علمی و ارادتمندان ایشان تسلیت میگویم و رحمت و مغفرت الهی و علوّ درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
◾ سیّد علی خامنهای
۴ دی ۱۳۹۷
🆔 @hvasl_ir
🏴 تصویری از عیادت رهبر انقلاب از آیتالله #هاشمی_شاهرودی با حضور در منزل این فقیه عالیقدر
🆔 @hvasl_ir