❌✅ از شایعه تا واقعیت|«منوتو» فیلم دیماه ۹۶ را به جای اردیبهشت ۹۸ منتشر کرد
🔹پس از تجمع روز گذشته عدهای از دانشجویان هنجارشکن در دفاع از بیحجابی، رسانههای ضدانقلاب و شبکههای ماهوارهای اقدام به بزرگنمایی و فریب مخاطبان خود کردند.
🔹این رسانهها در همین راستا، به شیوه قدیمی خود روی آوردند و تصاویر و فیلمهای آرشیوی را منتشر کردند. از جمله این رسانهها منوتو بود که فیلمهای منتشر شده در اغتشاشات سال ۹۶ را به عنوان تجمع هنجارشکنانه اردیبهشت سال ۹۸ منتشر کرد.
🔸منوتو سال گذشته برای توجیه تجمع شکست خورده ضدانقلاب هم تصاویری اغتشاشات سال ۹۶ را منتشر کرده بود؛ به نظر میرسد این ترفند تکراری ضدانقلاب در تجمعات و اغتشاشات احتمالی ایران است.
🆔 @hvasl_ir
✅ خاطرات سیدحسن نصرالله از آیتالله بهجت منتشر شد
💢 کتاب «پدر معنوی حزی الله» مجموعه خاطرات و تحلیلی های سید حسن نصرالله درباره آیت الله بهجت می باشد که در 80 صفحه با قیمت 8 هزار تومان با گرد آوری و ترجمه وحید خضاب، همزمان با ایام رحلت حضرت آیت الله بهجت توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.
💢 "...بنده شخصاً بسیاری از چیزهایی که در مورد حضرت شیخ بهجت نوشته و جمعآوری شده بود را خواندم، ولی معتقدم آیت الله بهجت در واقع پدری معنوی بودند و ما نیز ایشان را پدری معنوی میدانستیم. این موضوع پس از رحلت امام خمینی تقویت شد. هنگامی که دیدیم رهبر و ولی امر ما یعنی حضرت آیت الله العظمی خامنهای(دام ظله الشریف) وقتی برای زیارت به قم مشرف میشوند بسیار اصرار دارند با حضرت شیخ(قدس سره) دیدار کنند، توشه بگیرند، سؤال کنند، استفاده ببرند و از راهنماییهای او بهره ببرند، دیگر تکلیف ما به عنوان سربازان و پیروان آن رهبر مشخص بود. در نتیجه شاید پس از رحلت حضرت امام خمینی(قدس سره الشریف) این ابوت روحی و معنوی و ارتباط روحی قویتر شد."
🆔 @hvasl_ir
✅ چرا وقوع جنگ میان ایران و آمریکا احتمال کمی دارد؟
🔴 اینفوگرافی | پایگاههای نظامی آمریکا در تیررس موشکهای ایرانی
📌 برخی از کارشناسان بر این باورند که با توجه به تحولات و تحرکات اخیر میان دو کشور، احتمال بروز منازعه و درگیری میان دو کشور بالاست و تعداد بسیار بیشتری برآنند که تنشهای اخیر میان تهران و واشنگتن بیش از هر چیز جنگ روانی آمریکا علیه ایران است و تا آستانه جنگ پیش نخواهد رفت.
http://hvasl.ir/content/65336
🆔 @hvasl_ir
🔘چرا «عبد» از دریافت امر و نهی «مولا» لذت میبرد؟
🔘استغفار، یکی از عوارض ذاتی حس عبودیت است!
🔻 #گناه_و_توبه (جلسه چهارم) - ۲
🔸مهمترین دریافتی که یک عبد، دوست دارد از مولا داشته باشد «امر و نهی» است. عبد از دریافت امر و نهی مولا لذت میبرد؛ چون وقتی مولا به او امر و نهی میکند، احساس میکند که مولا او را آدم حساب کرده است. وقتی عبد این دریافت را از مولا نداشته باشد، ناراحت میشود و میگوید «خدایا، تو دیگر من را حساب نکردی؟»
🔸اگر به جایی برسی که عاشق امر و نهی خدا بشوی، یعنی عاشق این هستی که خدا برایت مرز گناه تعیین کند، آنوقت به اینجا میرسی که مدام دوست داری بروی درِ خانۀ خدا و بگویی «خدایا من معذرت میخواهم؛ من نتوانستم دقیق اجرا کنم، ولی تو فرمانهایت را برای من ادامه بده...»
🔸وقتی حس عبودیت در انسان تقویت شود، مدام دنبال استغفار و عذرخواهی از خدا خواهد بود؛ این یکی از عوارض ذاتی حس عبودیت است؛ چون عبد همیشه خودش را مقابل مولا مقصر میداند و میگوید «خدایا! آنطور که باید، نتوانستم فرمان تو را اجرا کنم...»
🔸اولیاء خدا عیش و لذتشان به ذکر خداست «مَولایَ بِذِکرِکَ عاشَ قَلبی» میدانید اولیاء خدا وقتی میخواهند ذکر خدا کنند، چه میگویند؟ اکثرش «استغفار» است و از این کار، بهشدت لذت میبرند؛ نه اینکه فکر کنید رنج میبرند! نه؛ اولیاء خدا بدون گناه هم، استغفار میکنند، با طاعت هم استغفار میکنند که «خدایا ببخش؛ نتوانستم قشنگ اطاعت کنم» انگار درِ خانۀ خدا کاری جز استغفار و عذرخواهیکردن ندارند.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۱۹
🆔 @hvasl_ir
✅ ویژه دانشآموزان پایه هشتم تا یازدهم؛
💢 آغاز ثبتنام مراسم اعتکاف رمضانیه در حرم مطهر رضوی +لینک ثبتنام
📌 ثبت نام مراسم معنوی اعتکاف در حرم مطهر امام رضا علیهالسلام ویژه ی پسران و دختران دانش آموز آغاز و تا 27 اردیبهشت ماه ادامه می یابد.
http://hvasl.ir/content/65339
🆔 @hvasl_ir
💠 نخستین واکنش مدیر شبکه دوم سیما به برنامه جنجالی "هزار راه نرفته"
محمدرضا جعفریجلوه:
🔹 همه تلاشها برای حفظ شأن و عظمت رسانه ملی است و باید هم باشد و روشن است که باید همه مراقبتها در این زمینه اتفاق بیفتد.
🔹 رفتارهای افراد در جزء به جزء و همه خلوتهایشان قابل کنترل و مراقبت نیست.
✴️ هفته گذشته و در یکی از قسمتهای برنامه رمضانی «هزار راه نرفته» یک زوج اینستاگرامی مهمان این برنامه شدند و از نیت و قصد خود برای تغییر سبک زندگیشان گفتند. برخی تصاویر منتشر شده در صفحه متعلق به این زوج پس از پخش این قسمت از برنامه اما واکنشهایی را به همراه داشت و نقدهایی را متوجه عملکرد رسانه ملی در زمینه دعوت از چهرههای #فضای_مجازی کرد.
🆔 @hvasl_ir
✅ با سخنرانی حججالاسلام رفیعی و فرحزاد؛
💢 اجتماع بزرگ یاوران حضرت خدیجه(س) برگزار میشود +پوستر
📌 اجتماع بزرگ یاوران حضرت خدیجه(سلام الله علیها) با شعرخوانی صابرخراسانی امروز سه شنبه 24 اردیبهشت ماه در مسجد مقدس جمکران برگزار می شود.
http://hvasl.ir/content/65341
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
❌✅ از شایعه تا واقعیت|«منوتو» فیلم دیماه ۹۶ را به جای اردیبهشت ۹۸ منتشر کرد 🔹پس از تجمع روز گذشته
✅ نگاهی بر حاشیه سازی آشوب طلبان دانشگاه تهران؛
♨️ مارکسیست ها و لیبرال ها در دانشگاه تهران چه می کنند؟
📌ماجرا مربوط به تصمیم اخیر مسئولان دانشگاه تهران پیرامون وضعیت پوشش برخی دانشجویان این دانشگاه میشود که سروصدای آن ابتدا در فضای مجازی گروهها و صفحات دانشجویی بلند شد و درنهایت کار به کارزار میدانی در محوطه دانشگاه کشید و دو گروه از دانشجویان سعی کردند صدای خود را از طریق برگزاری تجمع به گوش مسئولان برسانند؛ گروه اول به عملکرد حراست دانشگاه در برخورد با برخی دانشجویان انتقاد داشتند و گروهی دیگر با حضور خود از پوشش قانونی در دانشگاه حمایت کردند.
http://hvasl.ir/content/65351
🆔 @hvasl_ir
📺"از آستاراخان تا داغستان" روایت ثریا از ردپای فرهنگ و اقتصاد ایران در روسیه
🔹روایتی از حضور پر رنگ تجار ایرانی در جنوب غربی روسیه بیش از صد سال پیش؛ تجار ایرانی امروز کجا هستند؟!
🔸ساحل شمالی و غربی دریای خزر؛ صادرات رقبا و انفعال اقتصادی ایران
🔹مساجد وقفی تجار ایرانی از یک قرن پیش همچنان در روسیه پابرجاست؛ اما خبری از صادرکنندگان امروزی نیست!
♦️قسمت هشتم از مجموعه مستند «همسایه شمالی۲»
⏰امشب؛ (سه شنبه) ساعت ۲۲ از شبکه افق سیما
🆔 @hvasl_ir
▪️ #یادداشت | دانشگاه و لباسِ اجباریِ متعارف
✅ مسعود فروغی، سردبیر روزنامه فرهیختگان نوشت:
💢درباره تجمع 400 نفریِ ظهر دوشنبه در دانشگاه تهران که با عنوان مخالفت و موافقت با #حجاب_اجباری برگزار شد چند نکته مهم دارم:
💢 1-اینکه گفته میشود چون مشکلات اقتصادی داریم، طرح بحث درباره مباحث فرهنگی حاشیهای و بیجاست، قابل قبول نیست. مگر میشود در جامعهای 80 میلیونی که درصد قابل توجهی از آن را جوانان تشکیل میدهند بحث فرهنگی را تعطیل کنیم. اصلا این حرف خودش یک سیاست فرهنگی است! نظرسنجیهای معتبر نشان میدهد اکثریت دانشجویان مصرفکنندهی مداوم موسیقی، فیلم و کتاب هستند. اگر فکر کنیم مشکلات حاد اقتصادی، مفهوم آزادیهای فردی و اجتماعی را به حاشیه میبرد اشتباه کردیم و این تفکر منجر به انفعال جریانهای فرهنگی سالم و فشار بیشتر به فرهنگ عمومی میشود.
💢 2- مشکل امروز پوشش در برخی دانشگاهها برخلاف دروغ جریانهای #مارکسیستی (با پوشش شورای صنفی در برخی دانشگاهها) و #لیبرال (با پوشش انجمن اسلامی در معدود دانشگاهها)، حجاب اجباری یا اختیاری نیست. وضعیت قرمز در برخی دانشگاهها به خصوص در تهران نوعی بیلباسی یا کملباسی است. هزاران صفحه در رسانههای مکتوب و مجازی به زبانهای زندهی دنیا وجود دارد که نشان میدهد دانشگاههای بزرگ جهان قوانین سختی در رابطه با نوع پوشش دارند.
مشکل پوشش در برخی دانشگاههای ما این است که بعضی افراد با لباسهای غیرمتعارف و رفتاری غیرمتعارفتر که ربطی به فضای آکادمیک ندارد به دانشگاه میآیند وگرنه پوشش مانتو و روسری (با تنوع رنگ و مدل) در دانشجویان دختر و شلوار و تیشرت و پیراهن برای پسرها در دانشگاه مانعی ندارد.
آدرس غلط، طرح بحث حجاب و عفاف است. مسئله این است که بعضی افراد محیط دانشگاه را با جاده چالوس و ساحل دریا اشتباه میگیرند.
💢 3- از سیاستگذاران دانشگاه در بخشهای حاکمیتی و دولتی میخواهم بحث پوشش متنوع افراد را تبدیل به یک موضوع حیثیتی نکنند. اینکه فکر کنیم همهی جمعیت میلیونی جوان باید عین هم شوند منجر به اجرای مجدد سیاستهای شکست خوردهی قبلی میشود.
💢 4- به جریانهای متنوع دانشگاه که انگیزه آشوب و جنجال ندارند پیشنهاد میکنم در طرح بحث لباسِ اجباریِ متعارف ائتلاف کنند. من خانمها و آقایان زیادی میشناسم که از نظر ظاهر با مذهبیهای دانشگاه متفاوت هستند اما در اعتقاد و عملشان بعضا عمیقتر و بهتر از مذهبیها (از نظر ظاهر) عمل میکنند.
اصرار به متعارف سازی لباس و رفتار در محیط دانشگاه هم شرعی است هم عقلانی.
🆔 @hvasl_ir