✅ نوشتاری پیرامون حواشی تقطیع سخنان هفته گذشته رهبر انقلاب؛
📌 حذف «من اشتباه کردم» و اعتمادی که سلب شد
🔺 سخنرانی روز دوشنبه رهبرانقلاب در میان چندهزار نفر از اقشار مختلف مردم علاوه بر اینکه نکات و اتمام حجت های بسیاری داشت اما حذف یکی از فراز های سخنرانی ایشان توسط پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری و دیگر پایگاه های رسمی کشور جنجال زیادی به پا کرد تا جاییکه بعد از دو سه روز دفتر ایشان مجبور به انتشار قسمتی از آن فراز شد، انتشاری که شاید به نظر برخی اشتباه در اشتباه باشد.
🔺اینکه چرا این بخش از سخنان رهبر انقلاب توسط سایت ایشان حذف شده است لابد دلایلی دارد، ممکن است این نکته مدنظر تنظیمکنندگان خبر قرار داشته که مثالی که رهبری زدهاند مختص آن جلسه بوده و حذف آن آسیبی به کلیت مقصود ایشان نمیزند اما باید به این نکته هم توجه میشد که در عصر رسانههای تعاملی و دورهای که هر فرد با یک گوشی تلفن همراه میتواند یک رسانه پرقدرت باشد آیا حذف بخشی از متن آن هم در جلسه ای...
🚩 برای مطالعه ادامه این مطلب به لینک زیر مراجعه نمایید
👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/44482
🆔 @hvasl_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫ شهادت_امام_باقر(ع)
زهر غم به جان تو میزند شرر
میشوی تو راهی آخرین سفر
میروی و صادقت بی قرار و زار
بدرقه کند تو را بانگاه تر
او ماند و بی کسی خود
قلب او غرق ناله شد
بعد تو بانی گریه ها شد
روضه خوان غم #کربلا شد
#میثم_مطیعی
🆔 @hvasl_ir
📢 رهبر انقلاب در حکم انتصاب حجتالاسلام محمد قمی به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی تأکید کردند:
🔰 لزوم تبیین نوآورانه معارف اسلامی و مقابله با تهاجمات فکری وتبلیغی
🔻 حضرت آیت الله خامنهای در حکمی حجتالاسلام آقای شیخ محمد قمی را به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی منصوب کردند.
📝 متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسمه تعالی
جناب حجتالاسلام آقای شیخ محمد قمی دامت توفیقاته
اکنون که سازمان تبلیغات اسلامی پس از یک دورهی طولانی به مدیریت جناب حجتالاسلام آقای سیدمهدی خاموشی به رشد و توسعهی کمّی و کیفی قابل توجه نائل گشته است، با تشکر از زحمات و تلاشها و خدمات متراکم ایشان، جنابعالی را که بحمدالله از دانش و ابتکار و انگیزه و نشاط جوانی برخوردارید به ریاست این سازمان منصوب میکنم.
سازمان تبلیغات اسلامی یکی از مهمترین رویشهای انقلاب اسلامی است که با تصمیمی روشنبینانه و ژرفنگرانه با هدف تبلیغ و عرضهی اندیشهی تابناک اسلام ناب محمدی (صلواتالله علیه و آله) به جامعهی انقلابی بویژه جوانان جویای حقیقت و معرفت، شکل گرفت. این سازمان بحمدالله طی حدود ۴ دهه اخیر منشاء خدمات و برکاتی بوده است و امروز ضرورت وجودی آن نه تنها کاهش نیافته بلکه ضریبی فزاینده یافته است.
تبیین و عرضهی فکر و فرهنگ و معارف اسلامی با توجه به نیازهای روز و با نوآوری در ادبیات و روشها بگونهای که بر جان و دل مخاطبان بنشیند و وجود آنان را از کوثر حقیقت دین سیراب نماید، رسالت بسیار مهم این سازمان است.
رسالت دیگر این سازمان رصد و مقابلهی هوشمندانه با تهاجمات فکری و فرهنگی و تبلیغی و رسانهای دشمنان دین و انقلاب و کشور است. دشمنانی که نه امروز بلکه از چند دههی پیش، هویت و شخصیت و باور و رفتار و سبک زندگی اسلامی- ایرانی مردم خصوصاً جوانان را هدف قرار داده و با شیوهها و ابزارهای متکی به فناوریهای ارتباطی و رسانهای اعم از هنر و سینما و فضای مجازی و غیره، درصدد تهی کردن انقلاب از عقبهی دینی و ایمانی و مردمی آن میباشند.
در این مسیر نورانی و بالنده، توفیق شما را از درگاه حضرت احدیت (جل و علا) خواستارم و شما را به تقوای الهی و سعهی صدر، استفاده از ظرفیتهای موجود و جذب همکاران فهیم و پر انگیزه و بهرهگیری از اندیشهها و روشها و ابزارهای کارآمد و مؤثر توصیه مینمایم.
لازم است مسئولان کشور و نهادهای مختلف این سازمان را در انجام هر چه بهتر مسئولیتهای مهم خود یاری کنند.
سیّدعلی خامنهای
۲۸ مرداد ۱۳۹۷
🆔 @hvasl_ir
✅ نقدی بر آخرین فیلم بهروز شعیبی؛
📌 دارکوب؛ خبر رسانی از اتفاقی زیر پوست شهر
🔺 دارکوب فیلمی متوسط با قصه ای روان و بازی هایی قابل قبول است. پرداختن به موضوع اعتیاد زنان پیش از این هم در سینمای ایران تجربه شده بود. اگرچه فیلم دارکوب علاوه بر مسأله اعتیاد زنان به مسأله خانواده نیز اشاره دارد. دارکوب فیلمیست که با قدرت عاطفی و حسی خود مخاطب را با خود همراه می کند اما در انتها او را میان زمین و هوا رها نمی کند.
🔺 دارکوب فیلمی تاثیرگذار است که بازی خوب سارا بهرامی در نقش زنی معتاد اما علاقه مند به زندگی، یکی از نکات قوت آن است. کاراکترهای قصه دارکوب همگی در مرز مرگ و زندگی و فروپاشی و بقا هستند و در قماری که یک سوی آن خوشبختی و سوی دیگر آن از دست دادن همه چیز است در حال جنگیدن و بخت آزمایی اند. در این مسیر گاهی اشتباه می کنند، گاهی زمین می خورند و نا امید می شوند، گاهی نیز وسوسه های خودخواهانه به سراغشان می آید اما در انتها با همدلی و همفکری بهترین راه را انتخاب می کنند
🔺 فیلم در بخشی که نیلوفر به میان معتادان رفته تفاوت زنی سالم با معتاد را یادآور می شود. اگرچه همان طور که پیش تر عنوان شد دارکوب تنها به مسأله اعتیاد زنان نمی پردازد و حفظ و حراست از خانواده را نیز گوش زد می کند. دارکوب نشان داد که شعیبی در حال پیشرفت و شدن است اما هنوز محافظه کارانه فیلم می سازد. در نتیجه فیلم های او اتفاقات غیرمنتظره و درگیرکننده ندارد اگر چه سعی داشته پایان امیدبخش داشته باشد و این نکته ای مثبت است.
🔺 یکی از ضعف های قصه دارکوب وجود سکانس های اضافی و بی ارتباط با روند درام است. مثلاً بخشی که تینا دوست مهسا، سعی در خفه کردن مهسا دارد کاملاً بی معنی و اضافی است. اصلاً معلوم نیست که چرا او باید دست به چنین کاری بزند و چرا باید این سکانس در فیلمنامه وجود داشته باشد. دیالوگ ها و سکانس های تکراری و تعریف یک ماجرا به صورت چندباره نیز ریتم و روایت قصه را با اشکال مواجه می کند و مخاطب را خسته می کند. دارکوب در بخش هایی روایتی مستندگونه پیدا می کند و این نوع روایت به درام آسیب زده است. از طرفی نقش جمشید هاشم پور در قصه جای خوبی ندارد. استفاده از هنرپیشه ای کارکشته برای نقشی کوتاه و بی اهمیت در فرایند قصه چه توجیهی می تواند داشته باشد؟
🆔 @hvasl_ir
✅ پیام رهبر معظم انقلاب به حجاج بیتالله الحرام
🔹حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به حجاج بیت الله الحرام، تعیین یک میعادگاه دائمی برای انجام فریضه حج را نمادی برای وحدت مسلمانان و امتسازی اسلام دانستند و با اشاره به سیاست جنگافروزانه آمریکا در میان مسلمانان تأکید کردند: باید با هوشیاری این سیاست شیطانی را خنثی کرد و حج و برائت از مشرکان، زمینهساز این هوشیاری است.
🆔 @hvasl_ir
✅ به بهانه سومین سالگرد فاجعه غم بار منا؛
📌 حاجیانی که به مسلخ بی مسئولیتی آل سعود رفتند
🔺 سقوط جرثقیل در مسجد الحرام و عدم مدیریت کنترل جمعیت و نیاندیشیدن تدابیر مناسب در منا، باعث گردید تا حج ابراهیمی به مسلخ اسماعیلی تبدیل شده و هزاران حاجی بیگناه از سراسر جهان، چوب بی تدبیری و نالایقی آل سعود در میزبانی از حجاج بیت الله الحرام را بخورند، و این سفر به سفر آخرتشان مبدل گردد.
🔺 مواجهه جهان و جهان اسلام با این فاجعه قابل توجه است. آل سعود وقتی پی برد سوء مدیریتشان در منا فاجعه آفریده است، سعی بر آن داشت تا با هر ابزاری بر این جنایت بشری سرپوش بگذارد. جمع آوری مصدومین و اجساد لابه لای هم و بدون توجه به وضعیت آنان، نگهداری اجساد در محیط های نامناسب، روند کند و نامنظم امداد رسانی، عدم اجازه ورود به نیروهای دیگر کشورها برای یاری و کمک به مصدومین، دفن عجولانه اجساد بدون رضایت صاحبان و ممالک متوفیان فقط گوشه ای از این جنایت را بر همه می نمایاند.
🔺 نظام جمهوری اسلامی ایران نمی توانست این حد از بی تفاوتی ، خودسری و هتک حرمت را بر بتابد. از این روی رهبر انقلاب در سخنانی انقلابی فورا خواستار پیگیری وضع موجود و بازگردانی فوری پیکر حجاج ایرانی به وطن گشت. ایشان در بخشی از سخنانشان در مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران در هشتم مهرماه 1394 فرمودند:
(اگر کشور ما و ملّت ما بخواهد در مقابل عناصر اذیّتکننده و موذی عکسالعمل نشان بدهد، اوضاع آنها خوب نخواهد بود؛ ما تا حالا خویشتنداری کردیم. در قضایای متعدّدی خویشتنداری کردیم؛ دست ایران اسلامی از خیلیها بازتر است، تواناییهای ما، امکانات ما از خیلیها بیشتر است؛ میدانند که اگر بخواهند هماوردی کنند با نظام جمهوری اسلامی، در هیچ صحنهای حریف نمیشوند. ما رعایت ادب اسلامی، رعایت حرمت برادری در امّت اسلامی را نگه داشتیم؛ ما میتوانیم عکسالعمل نشان بدهیم. اگر بنا شد عکسالعمل نشان بدهیم، عکسالعملهای ما خشن هم خواهد بود، سخت هم خواهد بود.)
🔺 بلافاصله پس از سخنان قاطع ایشان؛ روند بررسی فاجعه برای مسئولین ایرانی فراهم گردید. و امکانات بازگردانی اجساد و رسیدگی به اوضاع مصدومین فراهم گردید. تفاوت نوع برخورد انقلابی و دیپلماتیک در این جریان و تاثیر آن بر روابط دو کشور کاملا مشهود بوده است.
🔺ارزیابی عملکرد و رفتار دولت و نیروهای سعودی نشان می دهد فاجعه بزرگ انسانی در منا در سال 1394 نتیجه ناکارامدی و بحران مدیریتی آل سعود در مراحل قبل از وقوع حادثه (پیشگیری) و بروز حادثه (کنترل و هدایت) و پس از وقوع فاجعه ( مدیریت پیامدها) می باشد.
🆔 @hvasl_ir
✅ در محضر قرآن و عترت
امام صادق علیه السلام:
تَخَيَّر لِنَفسِكَ مِنَ الدُّعاءِ ما أحبَبتَ واجْتَهِد ، فإنَّهُ (يَومَ عَرَفَة) يَومُ دُعاءٍ و مَسألَةٍ ؛
هر چه مى خواهى براى خود دعا بخوان و [در دعا كردن] بكوش كه آن روز [روز عرفه] روز دعا و درخواست است .
تهذيب الأحكام ج 5 ص 182
#حدیث
#پیشنهاد
🆔 @hvasl_ir