حلقه وصل
۲۴ ذیالحجه روز افتخار شیعه 🌸🌸 «مباهله» بزرگترین فضیلت امیرالمومنین علیه السلام در قرآن 🌸🌸 🆔 @hv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مباهله؛ صحنه تمایز حق و باطل
🎥 رهبر انقلاب اسلامی استثنائی بودن روز مباهله را در «اهمیت ابلاغ حقیقت» و نقش ممتاز آن در «تمایز جبههی حق و باطل» میدانند.
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
🔴 مباهله؛ صحنه تمایز حق و باطل 🎥 رهبر انقلاب اسلامی استثنائی بودن روز مباهله را در «اهمیت ابلاغ حقی
✅ به مناسبت 24 ذی الحجه روز مباهله؛
📌 مباهله چه روزی است؟/ چه اعمالی در این روز توصیه شده؟
http://hvasl.ir/content/46350
🆔 @hvasl_ir
✅ مسئولان گرانی را جدی بگیرند/ برخی در احتکار و گرانفروشی مسابقه گذاشتهاند
🔺آیتالله ناصر مکارمشیرازی: مسئولان محترم بدانند این روزها در هر جلسهای مینشینیم سخن از گرانی است، کاش گرانی ۲۰ یا ۵۰ درصد بود گرانی صددرصد و حتی بالاتر را شاهدیم و بیچاره کسانی که حقوقبگیر بوده و یا کارگر و کارمند هستند.
🔺گرانی اجاره خانه، پوشک بچه را باید مسئولان محترم جدی بگیرند و شب و روز فکرشان این باشد که یکراه حل پیدا کنند، و دلشان را خوش به این نکنند که عامل این مسئله فشارهای خارجی است، بلکه باید با تدبیر این مسئله را حل کرد و در صورت جدی نگرفتن پیامدهای متعددی دارد.
🔺در این گرانیها گروهی از مردم که عددشان کم نیست هم سهیم هستند، تا میشنوند فلان جنس گران شده اجناسشان را احتکار کرده و مسئله احتکار در کشور غوغا میکند، کالاهایی که هیچ ارتباطی با احتکار ندارد؛ مسابقه با گرانفروشی گذاشتهاند.
🔺مرجع تقلید شیعیان با نقل حدیثی از پیامبر اکرم (ص) ابراز کرد: براساس این حدیث، کسانی که احتکار میکنند به بیماری صعبالعلاج مبتلا میشوند، روایت دیگری در عهدنامه مالک اشتر آمده است،ای مالک! گروهی از مردم سختگیر و محتکر هستند،ای مالک! این محتکران را هشدار بده و اگر گوش ندادند آنها را مجازات کن.
🔺 آیتالله مکارم شیرازی افزود: کالاهای این انبارهای احتکاری که باز شده باید به قیمت عادلانه فروخته شود، بنابراین سهم عدهای از مردم را در این مسئله گرانی نباید فراموش کرد، اموالی که از طریق حرام به دست میآید برکت نداشته و صرف راههای غلط میشود و باید به مبلغی که حلال است قناعت کرد.
🆔 @hvasl_ir
✅ پیشنهاد یک مرکز پژهشی به رئیس جمهور؛
📌 سه اقدام راهبردی برای تقویت روابط اقتصادی ایران، روسیه و ترکیه
🚩شبکه کانون های تفکر ایران (ایتان) با ارسال نامه ای به حسن روحانی، رئیس جمهور، پیشنهاد کرد با توجه به ابزارها و رویکردهای آمریکا در جنگ اقتصادی و همچنین همکاری های کشورهای ایران، روسیه و ترکیه در حوزه اقتصادی و امنیتی، سه موضوع امضای پیمانهای پولی دوجانبه و سه جانبه، راهاندازی شبکه مستقل پیامرسان بانکی و تاسیس مرکز مشترک مبارزه با فساد مالی و تامین مالی تروریسم در نشست سران این سه کشور مطرح شود.
👇👇👇👇
http://hvasl.ir/content/46377
🆔 @hvasl_ir
🚩قالیباف:مشکلات کشور راهحلهای سه ماهه دارد نه سه ساله
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
⛔ مشکلات کشور راهحلهای روشن دارد؛راهحلهایی که وعده نمیدهد که سه سال بعد آثارش مشخص شود بلکه راهحلهایی که سه ماه بعد مردم تاثیر آن را ببینند.
⛔ این شعار «پوشک،موشک» یک جنگ روانی است که بگویند مردم اینها پول برای موشک دیگران را دارند اما برای پوشک کودکان شما ندارند.
⛔ هر چالشی که امروز در کشور داریم در حوزه کارکردهاست و ربطی به آرمانهای انقلاب ندارد.
⛔ با همه فشارها و تحریمها قادریم که در سال ۱۴۰۰ یک ثبات ایجاد کنیم. من این بحث را مکتوب کرده ام و برای دوستانی که لازم بود فرستادم.
🆔 @hvasl_ir
🏴 برنامه سخنرانی #علیرضا_پناهیان در دهه اول #محرم۹۷
🔰۶صبح | بیت الزهرا(س) (شهرک غرب) | با موضوع: آثار روحی ایمان
🔻۷:۳۰صبح | حسینیه آیت الله حق شناس(ره) | با موضوع: کنترل ذهن در مسیر تقرب
🔰ساعت ۲۰:۳۰ | دانشگاه امام صادق(ع) | با موضوع: سبک زندگی موثرتر از آگاهی و ایمان
🔻ساعت ۲۲ | هیئت شهدای گمنام (خ فاطمی) | با موضوع: تنها مسیر برای رسیدن به لذت های برتر
🆔 @hvasl_ir
حلقه وصل
📢 رهبر انقلاب اسلامی، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان تاکید کردند: ❌ دعوا و ایجاد تشکیلات موازی با
⛔ هدف جنگ رسانهای دشمن، ایجاد اضطراب، یأس و بدبینی در مردم است
👈 انتقاد خیرخواهانه لازم است اما نباید با مبالغه مردم را دچار بدبینی کرد
🔻رهبرانقلاب، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔸️ جنگ رسانهای امروز، از قبل هم وجود داشته ولی اکنون شدت آن بیشتر شده است. براساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، دستگاههای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت مالی قارونهای منطقه اطراف کشور ما، تشکیلاتی را برای این جنگ رسانهای راه اندازی کردهاند و به طور جدی در حال برنامهریزی و تلاش برای آلوده کردن فضای تبلیغاتی و فکری جامعه هستند.
🔹️ اهداف این #جنگ_رسانه_ای، ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن #مشکلات_اقتصادی در ذهن جامعه است.
🔸️ گاهی اوقات در بیان مشکلات و یا انتقادها مبالغه می شود و این مبالغه موجب تشدید اضطراب افکار عمومی و همچنین موجب گسترش « #ویروس_بدبینی » در جامعه خواهد شد.
🔹️ من همواره از ابتدای مسئولیت رهبری، به دولتها در زمینه های گوناگون انتقاد و یا اعتراض داشتهام که در برخی موارد هم تند بوده است و خودم اهل انتقادم و اهل مسامحه در برخورد با مشکلات و دستگاههای مسئول نیستم اما تأکید دارم که نحوه گفتن و نحوه اقدام کردن نباید به گونهای باشد که مردم دچار بیماری بدبینی شوند.
🔸️ نباید فضای عمومی کشور بگونهای شود که اقدامات و تبلیغات مثبت قابل باور نباشند اما سخن دروغ دشمن قابل باور شود زیرا این وضعیت بسیار خطرناک است. در عین حال، انتقاد خیرخواهانه برای اصلاح امور لازم است. گاهی اوقات #انتقاد باید عمومی باشد و نباید همیشه در گوشی باشد اما اینکه بگونهای صحبت کنیم که بندِ دلِ شنونده پاره شود و همه چیز را از دست رفته تلقی کند، کار صحیحی نیست.
🔺️ بیان عمل سیئه در کنار عمل صالح موجب می شود که مردم بدانند کارها و اقدامات خوب هم وجود دارد و ناامید نشوند. ۹۷/۶/۱۵
🆔 @hvasl_ir
✅ رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا:
📌 عملزدگی حاکم بر علوم انسانی جهان را به سمت بیعقلی برده است
🔺حجت الاسلام رضا غلامی: هر قدر کارکرد علوم انسانی اسلامی از قلمرو محدود و انحصاری توسعه و بهبود کیفیت زندگی دنیوی، آن هم در چارچوب محاسبات مادی خارج شود، و این علوم رسالت خود را در ارتقاء و کمال بخشی زیست فردی و جمعی انسان در مسیر نظام أحسن خلقت و معنادار کردن حیات انسان معین کند، نقش آفرینی فلسفه اسلامی در ساخت و رشددهی به علوم انسانی اسلامی اهمیت بیشتری پیدا می کند.
🔺واقعیت این است که تسری بخشی نگاه های فایده گرایانه و یا پراگماتیستی در بطن علوم انسانی و ظهور عمل زدگی در این علوم، حضور فلسفه در علوم انسان را بیش از پیش تضییق کرده است؛ اما قابل انکار نیست که غیبت فلسفه در علوم انسانی، نوع جدای از باتلاق نسبیت شدیدی از سطحیگرایی و تعلیق پاسخگویی به بسیاری از سؤالات بنیادی انسان را به دنبال داشته است. شاید اغراق نباشد اگر بگوئیم، عملزدگی حاکم بر علوم انسانی، جهان را به طور جد به سمت بیعمقی و حتی بلاهت سوق داده که نشانههای آن را باید در سبک زندگی و فراتر از آن مناسبات اجتماعی حاکم بر جهان مشاهده کرد.
🔺وی در پایان سخنانش تصریح کرد: به هر حال بحث درباره رابطه فلسفه اسلامی و علوم انسانی اسلامی فرصتهای خوبی را برای تأملات جدی، هم درباره فلسفه اسلامی و نقش های جدید آن و هم درباره علوم انسانی اسلامی و پایه های فقهی آن فراهم می کند که این جلسه می تواند از این فرصتها به خوبی استفاده کند.
🆔 @hvasl_ir